Guska1719505912 19.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Jak w temacie? macie jakieś doświadczenia z gotowaniem w papierze? jakie dania polecacie. piszcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Skoro pytasz to ty masz takie doświadczenia podziel się nimi.Gotowanie w papierze w jakim???co tam wkładać???czy gotowanie odbywa się w garnku z wodą???To by było zrozumiałe bo całe skropliny-smaki pozostaną w papierze :D:D . No to to zdzierżę.;):jawdrop:Tej techniki jeszcze nie praktykowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parszy 30.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Moja Żona smaży tak filety z kurczaka , powiem Ci że soczyste i generalnie pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Moja Żona smaży tak filety z kurczaka , powiem Ci że soczyste i generalnie pycha Ale w tytule o gotowaniu było. Zaciekawiło mnie, bo do pieczenia papieru używam, ale o gotowaniu "w papierze" nie słyszałam:no: Guska, pisz co wiesz na ten temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts