Agduś 19.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Chcemy kupić zlewozmywak Aura firmy Teka. Mamy do wyboru ponoć aż 10 kolorów, ale musimy chyba wybierać w ciemno, bo sklepy, które znalazłam w necie, są wirtualne i mają co najwyżej punkty odbioru zamówionego towaru (czyli wybranego i zapłaconego). A ja bym chciała zobaczyć na żywo te kolory, bo miniaturowy "próbnik", który wyświetla mi się na monitorze, zupełnie mnie nie satysfakcjonuje. Zna ktoś sklep z tymi zlewami w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 20.11.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 http://www.teka.com.pl/factories/salepoints - sporo tych miejsc, tylko podzwonić i popytać, czy mają próbniki kolorów i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dzięki! Czemu ja na ich stronie tego nie szukałam tylko na Ceneo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 20.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ja mojego teka kupiłam w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ale w Casto i tego typu sklepach są głównie antracytowe, a ja bym chciała inne kolory zobaczyć zanim kupię ten antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts