Martinezio 28.11.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mycha: ha, jak słoneczna, to faktycznie szkoda trochę... Ale ci sąsiedzi z miarką w łapie nie nastrajają i raczej byłbym na Waszym miejscu zachowawczy w tym względzie. Marika: staram się - pesymistycznie myśląc, to dom Twojej siostry by akurat wpadł na listę domów do kontroli terenowej przez PINB I to kilkukrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja od strony sąsiada mam obie łazienki z pustakami szklanymi (właśnie będę murować na dniach). I będę miała na 1 cm fugę, bo tak jest przygotowany otwór. Ale podobno murowane na styk wyglądają lepiej - prawie jak okno. Może rozważysz? Jest wielu przeciwników luksferów czy tam pustaków na forum, bo estetyka ble, bo współczynnik U słaby itd - ale czasem to jest jednak rozsądne wyjście. Można wybrać takie całkiem przezroczyste, bez chmurki, wzorków, czegokolwiek, można wybrać większy rozmiar (widziałam 24x24) - i coraz bliżej wyglądu okna się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 28.11.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja od strony sąsiada mam obie łazienki z pustakami szklanymi (właśnie będę murować na dniach). I będę miała na 1 cm fugę, bo tak jest przygotowany otwór. Ale podobno murowane na styk wyglądają lepiej - prawie jak okno. Może rozważysz? Jest wielu przeciwników luksferów czy tam pustaków na forum, bo estetyka ble, bo współczynnik U słaby itd - ale czasem to jest jednak rozsądne wyjście. Można wybrać takie całkiem przezroczyste, bez chmurki, wzorków, czegokolwiek, można wybrać większy rozmiar (widziałam 24x24) - i coraz bliżej wyglądu okna się robi To czekam z niecierpliwością na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 29.11.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ej, ale ja będę miała takie zwyczajne - czyli pustak 19x19 plus fuga 1 cm. Nic szczególnego, bo tylko 3 na szerokość, długi wąski pas. Ale nie chciałam się pogodzić z ciemnymi łazienkami, więc wolę to niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 29.11.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ej, ale ja będę miała takie zwyczajne - czyli pustak 19x19 plus fuga 1 cm. Nic szczególnego, bo tylko 3 na szerokość, długi wąski pas. Ale nie chciałam się pogodzić z ciemnymi łazienkami, więc wolę to niż nic. Dlatego z chęcią zobaczę, ja też chcę takie zwyczajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mary-sia 30.11.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 z tego co wiem to polring - firma z wroclawia wykonuje takie oszklenia. Mają strone intenetową polring.plwidziałam kiedyś w architekturze murator ładną willę w której zewnetrzna ściana była z profilituizolacyjność chyba 1,8, ale nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.11.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Mary-sia: a Twoja firma ile kasuje za 1m2 takiej ściany? Rozumiem, że robicie w całej Polsce PS: Czytałaś regulamin reklamowania się na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 08.12.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Dostaliśmy cynk, że sąsiad obok chce sprzedać działkę, może powstrzymamy się jeszcze z budową...hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 10.12.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 O, jeśli by się Wam udało dokupić kawałek ziemi, to było by najlepiej Wszystkie problemy by Wam z głowy spadły, a i dla dziecióff był by kawałek do wygospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
85Kasia 05.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Też miałam podobny problem, chciałam doświetlić garaż ale nadzór budowlany sie nie zgodził. Więć zrobiłam w pionie doświetlenie z pustaków szklanych ogniowych. Cena co prawda wysoka ale był warto i całkiem nieźle wygląda.Dzwoń do glasspolu tam Ci wszystko wyjasnią i doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 23.06.2014 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Firma z Wrocławia wyceniła okno o wymiarach 200x200 na 7tys z montażem, więc pozostaje nam ściana z luksferów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts