Arekkadiusz 21.11.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam,poszukuję jakiegoś nowoczesnego obrazu na ścianę do salonu. Chodzi mi dokładnie o zdjęcia drukowane na płótnie. Widziałem, że mają coś takiego w IKEA, ale jest tam bardzo mały wybór jeśli chodzi o wzory, a jak znalazłem już coś fajnego to nie odpowiadał rozmiar. Może znacie jakiś sklep gdzie "samemu" można skonfigurować taki obraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 21.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Arekkadiusz, wpisz w google "obrazy wydruki na płótnie", wyskoczy ci mnóstwo firm, które tym się zajmują. Myślę, że każda z nich może wydrukować nawet twoje zdjęcie, jesli tylko będzie w odpowiedniej jakości. Na allegro również jest wiele ofert (wpisz obraz na płótnie). Szczerze to ja nie jestem zwolenniczką tego typu obrazków (szczególnie gotowców) - jeśli już, to wolałabym wydrukować zdjęcie wykonane przez siebie, lub odłożyć kaskę (no dobra, dłuuuugo odkładać ) i zakupić jakiś obraz dobrego polskiego grafika. Jest jeszcze wersja oszczędna - kupić płótno, dać pędzel jakiemuś dwulatkowi i malarstwo nowoczesne masz jak w banku ) Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtasJ 25.11.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) Reklama debiutanta Edytowane 25 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts