illusjon 29.01.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej Illu witam się pourlopowo:bye: Nie dam rady nadrobić wszystkiego, co napaplałyście:p Na czym stanęło Twoją z sypialnią? Bo ja jestem jak najbardziej za połączeniem fioletu z szarością- sama tak mam:lol: Doczytałam o Waszej bibliotece u siebie- u nas chyba będzie jednak tez bez wysunięcia... luby twierdzi, ze pomniejszymy i tak mały pokój ... No jeszcze pomyślę Agawi, Byłam przez chwilę u Ciebie na urlopie i zazdrość mnie zżerała okrutnie Fajnie że odpoczęliście, oderwaliście się trochę od remontów i pracy. U mnie póki co z sypialnią stanęło na niczym, chociaż kolorystyka szaro-różowo- fioletowa chyba zostanie. Witam po urlopie Zapraszam na mój watek w piątek o 20:00 z wiśnióweczką, bo na trzeźwo się nie da... Będzie prezentacja zdjęć Forumek w celu bliższego poznania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 29.01.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) To w piątek imprezka?Jak zdąże wrócić z Gdańska to będe;) Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Dziękuję Illu za powitanie i zaproszenie:hug: Odpoczęliśmy bardzo- przed budową domu co roku jeździliśmy, było więcej czasu jakoś a teraz trudno się wyrwać Co do prezentacji fotek to nie jestem pewna, tzn robiłyśmy już takie z dziewczynami (grubo po północy) ale wiem, ze na forum nie wszyscy są życzliwi i mogą je wykorzystać do innych celów, także ja Ci mogę chętnie coś wysłać ale na privka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 To znaczy, że dziecko inteligentne, bo rozumie humor sytuacyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Dziękuję Illu za powitanie i zaproszenie:hug: Odpoczęliśmy bardzo- przed budową domu co roku jeździliśmy, było więcej czasu jakoś a teraz trudno się wyrwać Co do prezentacji fotek to nie jestem pewna, tzn robiłyśmy już takie z dziewczynami (grubo po północy) ale wiem, ze na forum nie wszyscy są życzliwi i mogą je wykorzystać do innych celów, także ja Ci mogę chętnie coś wysłać ale na privka:rolleyes: Możemy godzinę prezentacji przesunąć na późniejszą godzinę. A co? Wszyscy są dorośli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 29.01.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Skasowałam:DNiemożliwe jest to moje 'maleństwo":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Maleństwo jest jak bardzo maleńkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 29.01.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Kochana "maleństwo" ma lat 14 (rocznikiem 15)z tym,że 180 cm wzrostu.Taka kruszynka mi wyrosła:) Kochany chłopak jest chociaż czasami jego teksty mnie rozbrajają.Ciesze się,że mamy z nim tak świetny kontakt tfutfutfu...żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Tośku, Myślę, że najgorszy okres już za wami. Mój Synuś w tym roku skończy 24. Też nie mieliśmy z nim kłopotów i kontakt zawsze był super. Tak szczerze, to nawet nie wiem, kiedy jest ten trudny okres u chłopaków, tylko tyle co słyszę od koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 29.01.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Narazie odpukać jest dobrze a trudny okres dojrzewania to raczej słysze z ust mam dziewczynek. Uciekam narazie:bye:Wpadne wieczorkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) EDIT. Lecę do fryzjera. Do zobaczenia wieczorkiem Edytowane 29 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 29.01.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 hej hej można dołączyć ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 29.01.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 to i ja się witam:)piękne Twoje wnętrza:)i mieszkanie masz większe niż ja dom:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 29.01.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 hej jeszcze nie oblookałam co u Ciebie w wątku ale mam już dwie sprawy 1. piszesz że dużo uczysz się z forum. poznajesz sprawdzasz. czy masz jakieś pomysły jak sobie zapamiętywać sprawy które Ciebie zainteresowały? ja już 2 razy miałąm wtopę z szukaniem czegoś co przypadkiem zobaczyłam,po czasie chciałam odszukać a tu czarna dziura wsiąkło... 2. zabrałaś się już za Home 3D? albo kiedy zaczynasz? też bym była rada zapoznać się z programem. może we dwie bedzie raźniej? Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Przywitam się, ale nie mam już siły czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 29.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) myślę, że to dobry dzień na wyjście z szafy... także mój coming out Twoje mieszkanie znam doskonale, a najbardziej podoba mi się wc dla kotów Edytowane 29 Stycznia 2013 przez gudosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witam Ilutek oficjalnie u Ciebie, bo cichaczem-podgladaczem jestem już dawno. Zdjecia okazywałam, o sobie pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 hej hej można dołączyć ??!! Wer_onika, Nie można ale wręcz trzeba. to i ja się witam:)piękne Twoje wnętrza:)i mieszkanie masz większe niż ja dom:o Kachna, Witam serdecznie, a co do metrów może to tylko tak wygląda? Mieszkanie ma niecałe 130 m2 hej jeszcze nie oblookałam co u Ciebie w wątku ale mam już dwie sprawy Kasia, nie ma czego jeszcze oblukiwać Witam i czytam co to za sprawy 1. piszesz że dużo uczysz się z forum. poznajesz sprawdzasz. czy masz jakieś pomysły jak sobie zapamiętywać sprawy które Ciebie zainteresowały? ja już 2 razy miałąm wtopę z szukaniem czegoś co przypadkiem zobaczyłam,po czasie chciałam odszukać a tu czarna dziura wsiąkło... Ja mam założony folder "Remont i plany" oraz drugi "Inspiracje i porady". W każdym folderze mam podfolder dotyczący innego pomieszczenia a także takie przeznaczone na dekoracje, tapety, farby. Poza fotkami, które tam wrzucam mam kilka plików wordowskich pt. "Slepy uk z armaturą" lub "Forumki o szarej farbie", itp. i tam mam linki do tego co mnie zainteresowało. I jakoś sobie radzę... 2. zabrałaś się już za Home 3D? albo kiedy zaczynasz? też bym była rada zapoznać się z programem. może we dwie bedzie raźniej?Kasia Tak próbowałam go zainstalować u mnie na kompie, ale miałam odmowę i nie mogę jej obejść . Muszę umówić się z synem, żeby do mnie wpadł i sprawdził dlaczego Ale jak już odniosę sukces i będę miała możliwość korzystania z ogólnie dostępnego programu, to bardzo chętnie powymieniam się doświadczeniami, bo nikt nowicjusza tak nie zrozumie jak drugi nowicjusz... Przywitam się, ale nie mam już siły czytać Arnika, witam w skromnych progach i jak odzyskasz siły to zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 myślę, że to dobry dzień na wyjście z szafy... także mój coming out [ATTACH=CONFIG]165894[/ATTACH] Twoje mieszkanie znam doskonale, a najbardziej podoba mi się wc dla kotów Cześć Gudosia, Miło, że przyszłaś. Mam nadzieję, że będziesz częściej zaglądała. Bardzo się cieszę, że lekcja o emotkach okazała się przydatna. Mam nadzieje, że moje sierściuchy też będą do swojej toalety tak optymistycznie nastawione. Sama jestem ciekawa, bo nie znają uchylnych drzwiczek dla kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 [ Ja mam założony folder "Remont i plany" oraz drugi "Inspiracje i porady". W każdym folderze mam podfolder dotyczący innego pomieszczenia a także takie przeznaczone na dekoracje, tapety, farby. Poza fotkami, które tam wrzucam mam kilka plików wordowskich pt. "Slepy uk z armaturą" lub "Forumki o szarej farbie", itp. i tam mam linki do tego co mnie zainteresowało. I jakoś sobie radzę... [ATTACH=CONFIG]165898[/ATTACH] ja tez mam to tak podzielone + korzystam z pinterest.com można tam wrzucać fotki z komentarzem, dzielić sobie na własne tablice/kategorie. fajne rozwiązanie jak sie używa kilku komputerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts