Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej Illu

witam się pourlopowo:bye:

Nie dam rady nadrobić wszystkiego, co napaplałyście:p

Na czym stanęło Twoją z sypialnią? Bo ja jestem jak najbardziej za połączeniem fioletu z szarością- sama tak mam:lol::lol2:

Doczytałam o Waszej bibliotece u siebie- u nas chyba będzie jednak tez bez wysunięcia...:confused: luby twierdzi, ze pomniejszymy i tak mały pokój ...

No jeszcze pomyślę:rolleyes:

Agawi,

Byłam przez chwilę u Ciebie na urlopie i zazdrość mnie zżerała okrutnie :sick:

Fajnie że odpoczęliście, oderwaliście się trochę od remontów i pracy.

U mnie póki co z sypialnią stanęło na niczym, chociaż kolorystyka szaro-różowo- fioletowa chyba zostanie.

Witam po urlopie :hug:

Zapraszam na mój watek w piątek o 20:00 z wiśnióweczką, bo na trzeźwo się nie da...

Będzie prezentacja zdjęć Forumek w celu bliższego poznania się :rolleyes:

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Illu za powitanie i zaproszenie:hug:

Odpoczęliśmy bardzo- przed budową domu co roku jeździliśmy, było więcej czasu jakoś a teraz trudno się wyrwać:sick:

Co do prezentacji fotek to nie jestem pewna, tzn robiłyśmy już takie z dziewczynami (grubo po północy) ale wiem, ze na forum nie wszyscy są życzliwi i mogą je wykorzystać do innych celów, także ja Ci mogę chętnie coś wysłać ale na privka:rolleyes:

Dziękuję Illu za powitanie i zaproszenie:hug:

Odpoczęliśmy bardzo- przed budową domu co roku jeździliśmy, było więcej czasu jakoś a teraz trudno się wyrwać:sick:

Co do prezentacji fotek to nie jestem pewna, tzn robiłyśmy już takie z dziewczynami (grubo po północy) ale wiem, ze na forum nie wszyscy są życzliwi i mogą je wykorzystać do innych celów, także ja Ci mogę chętnie coś wysłać ale na privka:rolleyes:

Możemy godzinę prezentacji przesunąć na późniejszą godzinę. A co? Wszyscy są dorośli :p

hej jeszcze nie oblookałam co u Ciebie w wątku ale mam już dwie sprawy

1. piszesz że dużo uczysz się z forum. poznajesz sprawdzasz. czy masz jakieś pomysły jak sobie zapamiętywać sprawy które Ciebie zainteresowały? ja już 2 razy miałąm wtopę z szukaniem czegoś co przypadkiem zobaczyłam,po czasie chciałam odszukać a tu czarna dziura wsiąkło...

2. zabrałaś się już za Home 3D? albo kiedy zaczynasz? też bym była rada zapoznać się z programem. może we dwie bedzie raźniej?

Kasia

hej hej można dołączyć ??!! ;)

Wer_onika,

Nie można ale wręcz trzeba. :bye:

to i ja się witam:)piękne Twoje wnętrza:)i mieszkanie masz większe niż ja dom:o

Kachna,

Witam serdecznie, a co do metrów :sick: może to tylko tak wygląda? Mieszkanie ma niecałe 130 m2

hej jeszcze nie oblookałam co u Ciebie w wątku ale mam już dwie sprawy

Kasia,

nie ma czego jeszcze oblukiwać :no:

Witam i czytam co to za sprawy :rolleyes:

1. piszesz że dużo uczysz się z forum. poznajesz sprawdzasz. czy masz jakieś pomysły jak sobie zapamiętywać sprawy które Ciebie zainteresowały? ja już 2 razy miałąm wtopę z szukaniem czegoś co przypadkiem zobaczyłam,po czasie chciałam odszukać a tu czarna dziura wsiąkło...

Ja mam założony folder "Remont i plany" oraz drugi "Inspiracje i porady".

W każdym folderze mam podfolder dotyczący innego pomieszczenia a także takie przeznaczone na dekoracje, tapety, farby.

Poza fotkami, które tam wrzucam mam kilka plików wordowskich pt. "Slepy uk z armaturą" lub "Forumki o szarej farbie", itp. :p i tam mam linki do tego co mnie zainteresowało. I jakoś sobie radzę... icon_bezradny.gif

2. zabrałaś się już za Home 3D? albo kiedy zaczynasz? też bym była rada zapoznać się z programem. może we dwie bedzie raźniej?Kasia

Tak próbowałam go zainstalować u mnie na kompie, ale miałam odmowę :confused: i nie mogę jej obejść :sick:.

Muszę umówić się z synem, żeby do mnie wpadł i sprawdził dlaczego ;)

Ale jak już odniosę sukces i będę miała możliwość korzystania z ogólnie dostępnego programu, to bardzo chętnie powymieniam się doświadczeniami, bo nikt nowicjusza tak nie zrozumie jak drugi nowicjusz... :rolleyes:

Przywitam się, ale nie mam już siły czytać :bye:

Arnika,

witam w skromnych progach i jak odzyskasz siły to zapraszam serdecznie :p

myślę, że to dobry dzień na wyjście z szafy...

także mój coming out [ATTACH=CONFIG]165894[/ATTACH]

Twoje mieszkanie znam doskonale, a najbardziej podoba mi się wc dla kotów :p

Cześć Gudosia,

Miło, że przyszłaś. Mam nadzieję, że będziesz częściej zaglądała.

Bardzo się cieszę, że lekcja o emotkach okazała się przydatna. :p

Mam nadzieje, że moje sierściuchy też będą do swojej toalety tak optymistycznie nastawione. Sama jestem ciekawa, bo nie znają uchylnych drzwiczek dla kota... :confused::o

[

Ja mam założony folder "Remont i plany" oraz drugi "Inspiracje i porady".

W każdym folderze mam podfolder dotyczący innego pomieszczenia a także takie przeznaczone na dekoracje, tapety, farby.

Poza fotkami, które tam wrzucam mam kilka plików wordowskich pt. "Slepy uk z armaturą" lub "Forumki o szarej farbie", itp. :p i tam mam linki do tego co mnie zainteresowało. I jakoś sobie radzę... [ATTACH=CONFIG]165898[/ATTACH]

ja tez mam to tak podzielone + korzystam z pinterest.com można tam wrzucać fotki z komentarzem, dzielić sobie na własne tablice/kategorie. fajne rozwiązanie jak sie używa kilku komputerów ;)