Zielony ogród 12.12.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 pomyslałam to samo co nihiru - za daleko płytki wychodza poza meble, chyba niepotrzebnie.chociaz ze wzgledu na zycie rodzinne az prosi sie tam o miłe hokery.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 A tak mi jeszcze przyszło do głowy, patrząc na tą wizkę: ułożenie płytek zostaje tak jak widać? Bo jeśli zamiar jest taki, żeby kuchnia jak najmniej rzucała się w oczy od strony salonu, to może płytki powinny kończyć razem z wyspą, a nie za nią? Tym bardziej że chyba nie będzie tam hokerów? Nihiru, to jednak prawda, że oglądasz obrazki... W poprzednim poście (nad Twoim) właśnie napisałam, że skończą się równo z podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 pomyslałam to samo co nihiru - za daleko płytki wychodza poza meble, chyba niepotrzebnie. chociaz ze wzgledu na zycie rodzinne az prosi sie tam o miłe hokery.... O i następna (po Nihiru) co pisze, ogląda obrazki i nie czyta.... Oj kochane czy wy oby nie zakochane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.12.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 po prostu leniwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 12.12.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 kuchnie Candice Olson - troche przesadzone, ale za to potraktowane z wyczuwalnym poczuciem humoru (nie napuszone) http://i2.fmix.pl/fmi967/cb8c3170000ef6ad50c86c8a/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1839/45f17ed800284d2550c86cbf/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 12.12.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 O i następna (po Nihiru) co pisze, ogląda obrazki i nie czyta.... Oj kochane czy wy oby nie zakochane... zakochane od 25 lat...... wiem, widziałam, że zdjęcia hokerów tez gdzieś są ale czy hokery musza stac na kafelkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.12.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Uwielbiam Candice! Trochę zbyt klasycznie jak na mój gust, ale i tak była dla mnie swego czasu objawieniem:) A skoro już jesteśmy przy programach telewizyjnych, to bardzo żałuję że DOMO+ nie puszcza już Colina i Justina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 kuchnie Candice Olson - troche przesadzone, ale za to potraktowane z wyczuwalnym poczuciem humoru (nie napuszone) http://i2.fmix.pl/fmi967/cb8c3170000ef6ad50c86c8a/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1839/45f17ed800284d2550c86cbf/zdjecie.jpg Pierwsza badziej do mnie przemawia, w drugiej za dużo się dzieje. Ściany gryzą się mi z blatem a obie te rzeczy z podłogą. Ale to może być tylko moje odczucie. Moja kuchnia będzie skromniejsza. Np. u mnie w kuchni wogóle nie będzie lamp wiszących, żeby nie wchodziły w "reakcję" z okapem. Będę miała tylko lampy podsyfitne. Ale za to w salonie będą 2 żyrandole nad stołem i jeden nad kanapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 12.12.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 też nie zrobiłabym takiej kuchni jak Candice - jej projekty sa lekko szalone, ale uczą odwagi. niby to sie gryzie, ale wygląda super. zasady są po to, żeby je łamać.... w końcu mamy tylko jedno życie i kiedy zdaążymy wypróbować różne szalone pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.12.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 też nie zrobiłabym takiej kuchni jak Candice - jej projekty sa lekko szalone, ale uczą odwagi. Bingo! Dlatego napisałam o objawieniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wychodzi na to, że chcę czy nie postępuję zgodnie z zasadami Candice i łamię zasady dając "wiktoriańską" podłogę w kuchni ... angielskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 12.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 a przecież królowa Wiktoria panowała własnie w Anglii - więc nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Robią się ściany w drugiej łazience: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.12.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wszystko ładnie, poza wykończeniem (te najwyższe płytki) na ostatnim zdjęciu - czemu glazurnik nie spasował ich tak ładnie jak to zrobił na tych pierwszych zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wszystko ładnie, poza wykończeniem (te najwyższe płytki) na ostatnim zdjęciu - czemu glazurnik nie spasował ich tak ładnie jak to zrobił na tych pierwszych zdjęciach? To chyba moja wina, bo glazurnik pytał mnie jak kogoś mądrego czy ma być co do centymetra, a ja mu na to, że kafelki tak, a dekory nie koniecznie. Miało wygladać tak od niechcenia. No to mam... Żeby nie było, że w każdym szczególe jest wszystko dopracowane... A żeby było ciekawiej to ściany są kładzione na mijankę, a na geberitach kafelki idą jeden nad drugim w równych rzędach. Tutaj nie widzać, ale wygląda to o dziwo bardzo fajnie. Następnym razem zrobię lepsze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 A mi jedyne co przeszkadza to mugaty na półce geberitu. Baaardzo niewygodne . Nie pamiętam jaką fugę planujecie. Przy białej ten warkoczyk robi się jednolity i nic się w oczy nie będzie rzucać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Podłoga w kuchni interesująca. Ja osobiście nie mam odwagi na takie rzeczy, bałabym się końcowego efektu i tego, że mi się za szybko znudzi...Ale u kogoś podoba mi się bardzo Zresztą jak cała kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Akurat różne ułożenie to bardzo fajny pomysł I Yokasta ma rację - jeśli dacie białą fugę, to mijanki znikną Nie pomyślałam o tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Kochane, właśnie nie wiem. Chciałam, żeby zwłaszcza łazienki wyglądały na takie trochę "starsze" i myślałam o fudze "śmietanowej", takiej jakby "kilkuletniej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 A mi jedyne co przeszkadza to mugaty na półce geberitu. Baaardzo niewygodne . Nie pamiętam jaką fugę planujecie. Przy białej ten warkoczyk robi się jednolity i nic się w oczy nie będzie rzucać . Mugaty na geberitach mają pościnane frezy i są zupełnie płaskie jak zwykłe kafelki. Tak wymyślił mój glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts