Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Ilu!!:wiggle:

A spoglądałaś do tego sklepu?

http://www.kutek.com.pl/pl,sanmarinoa,produkty.html#galeria

z tego co wiem na życzenie wykonują lampy w chromie:yes:

Jeszcze ten sklep ma ciekawą ofertę

http://salon.amplex.pl/

Beauty,

Bardzo Cie przepraszam, że nie odniosłam się aż do teraz do Twojej informacji o sklepach internetowych z lampami.

Przyznaję się i posypuje głowę popiołem, że zapoznałam się z ofertą sklepu KUTEK, ale nie wiem jakim cudem przeoczyłam sklep Amplex.

Dopiero po Twojej uwadze u Admete, że dałaś mi na ten sklep namiar "przeleciałam" swój wątek i ten sklep odnalazłam.

Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję. :hug:

Lampy w łazience odkąd pamiętam miałam pokojowe.

Działały normalnie, nie zauważyłam też, żeby częściej żarówki się przepalały.

Ilutek , gdzie ty jeszcze za tymi lampami będziesz latać, aż do Czech cie wywiało:eek:

No, ale przynajmniej wielkiej kałuży po drodze nie ma ;)

Dziewczyny,

PYTANIE: Czy któraś z Was zamawiała już może w tym sklepie?

Jakie wrażenia (termin i koszt dostawy)?

Ja jeszcze nie. Z naciskiem na jeszcze ;)

Kusi mnie co jakiś czas kilka rzeczy.

O ile mnie pamięć nie myli, to fa forum gazetowym kilka dziewczyn korzystało i były zadowolone.

Beauty,

Bardzo Cie przepraszam, że nie odniosłam się aż do teraz do Twojej informacji o sklepach internetowych z lampami.

. :hug:

Illu.no coś Ty !! Nie musisz mnie przepraszać .:)Twój wątek zasuwa z prędkością światła ,tak ,że nie sposób wszystkich wpisów zauważyć :yes:mam nadzieję ,że wkrótce znajdziesz swoje wymarzone lampy ..z autopsji wiem ,że szuka się szuka ,wertuje tysiące stron, aż w końcu niespodziewanie...eureka!:DPozdrawiam.

Dziewczyny,

Illu ,pisałam już o tym u Admet:lol2::lol2:a tak na poważnie to znajomy kupował mi tam laterenki nad stół i wysyłał drogą morską .Trochę za nimi poczekałam (ok 3 tyg) ale miałam przesyłkę za śmiesznie niską kwotę .W tym momencie ,kiedy kupowałam (ok roku temu) koszty przesyłki przez sklep.przewyższały dwukrotnie cenę lamp

Dziewczyny,

Wpraszam się nieśmiało i witam :)

Też jestem zainteresowana (akurat krzesłami które mam tam upatrzone) i jestem bardzo ciekawa czy ktoś coś jeszcze tam kupował, zwłaszcza meble.

Witam Koleżanki serdecznie :D

Lampy w łazience odkąd pamiętam miałam pokojowe.

Działały normalnie, nie zauważyłam też, żeby częściej żarówki się przepalały.

Narendil,

Uspokoiłaś mnie. Chodzą za mną niełazienkowe lampki do większej łazienki. Chodzą i chodzą i może coś wychodzą... :eek:

No, ale przynajmniej wielkiej kałuży po drodze nie ma ;)

Mam wrażenie, że za tym bajorkiem podoba mi się co 2 rzecz... ;)

Ja jeszcze nie. Z naciskiem na jeszcze ;)

Kusi mnie co jakiś czas kilka rzeczy.

O ile mnie pamięć nie myli, to fa forum gazetowym kilka dziewczyn korzystało i były zadowolone.

Póki co rozkminiam sama, wiem też ,że wspominany trochę wcześniej dziwny kuzyn męża z Londynu zamawiał coś u nich i chyba z US do UK to zupełnie inne stawki są naliczane. Tyle tylko, że ten kuzyn jest taki aspołeczny...

Illu.no coś Ty !! Nie musisz mnie przepraszać .:)Twój wątek zasuwa z prędkością światła ,tak ,że nie sposób wszystkich wpisów zauważyć :yes:mam nadzieję ,że wkrótce znajdziesz swoje wymarzone lampy ..z autopsji wiem ,że szuka się szuka ,wertuje tysiące stron, aż w końcu niespodziewanie...eureka!:DPozdrawiam.

Beauty,

Powiem Ci, że liczę na to. Inaczej problem elektryfikacji mieszkania mnie zamęczy...

Illu ,pisałam już o tym u Admet:lol2::lol2:a tak na poważnie to znajomy kupował mi tam laterenki nad stół i wysyłał drogą morską .Trochę za nimi poczekałam (ok 3 tyg) ale miałam przesyłkę za śmiesznie niską kwotę .W tym momencie ,kiedy kupowałam (ok roku temu) koszty przesyłki przez sklep.przewyższały dwukrotnie cenę lamp

Tego się właśnie obawiam. Z drugiej strony widziałam kilka rzeczy do mieszkania, których ceny nawet jakby dwukrotnie wzrosły to i tak byłyby do przyjęcia, żeby nie powiedzieć korzystne... :yes:

Ja mam lampy od nich :wiggle:

Magda,

Dobrze wiedzieć. Napisze do Ciebie. [dblpt]list1[dblpt].gif

Wpraszam się nieśmiało i witam :)

Też jestem zainteresowana (akurat krzesłami które mam tam upatrzone) i jestem bardzo ciekawa czy ktoś coś jeszcze tam kupował, zwłaszcza meble.

Mrówka,

Zapraszam serdecznie. Masz piękne mieszkanko. Aż miło podglądać.

Mam nadzieję, że jak tyle wybitnych umysłów myśli o wspólnym problemie, to znajdą rozwiązanie :lol2:

Iluś jako ze jestem jeszcze bezdomna na FM, bo nie bardzo jest co pokazywać to mam pytanie czy u Ciebie mogę zapytac czy "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" Znalazłam fotę stołu który mi sie podoba i nie bardzo wiem gdzie go szukać /lub podobnego który nie zabija ceną...chociaz to pewnie nie możłiwe ??

Ivy,

Zamieszczaj stół i co tam masz jeszcze :yes:

Wszak powiedziane jest głodnego nakarmić, spragnionego napoić, a bezdomnego na FM przygarnąć... :lol2:

Dziękuję za gościnę ...

przynoszę zatem coś ze sobą

images?q=tbn:ANd9GcQMyoxeBf--Hhu9RnaWiaRiHuETAM5Zd_BeSkO6GjA174AqxIdz_w

stół raczej prosty i pewnie ja tylko nie wiem gdzie takiego szukać...raczej ciemny, po strasznie lubie połoczenie ciemnego z tym musztardowym który uwielbiam :cool:

http://annakoszela.pl/sites/default/files/ozorkow04_jadalnia_3.jpg

http://annakoszela.pl/sites/default/files/wola04_jadalnia.jpg

Wszak powiedziane jest głodnego nakarmić

Nie wiem, czy głodne jesteście, czy nie.

Ale dzielę się tym co mamy z kolegami właśnie na biurkach:

http://img2.biuronet.com/img_600690.jpg

http://www.okazjakupuje.com/foto/products/328/4f69d7932abaf_thumb_337.jpg

Miałam od soboty zacząć ćwiczyć na orbitreku, ale nie zaczęłam... ;)

Wczoraj M mnie o to pyta, więc mu mówię, że to na nic, że generalnie po co się męczyć, nic to nie da... :no:

Bo widzisz kochanie na FM albo jedzą, albo wymieniają się przepisami, albo coś tam ...

Na M wielkie oczy :...I?...

No co "I?". Ja ciągle na FM siedzę, a wiesz kochanie, że ja od samego czytania tyję... :bash:

Edytowane przez illusjon