illusjon 05.02.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Vesi, No właśnie dzisiaj odkryłam czeskie lampy Edytowane 5 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Dziewczyny, PYTANIE: Czy któraś z Was zamawiała już może w tym sklepie? Jakie wrażenia (termin i koszt dostawy)? Edytowane 5 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Hej Ilu!! A spoglądałaś do tego sklepu? http://www.kutek.com.pl/pl,sanmarinoa,produkty.html#galeria z tego co wiem na życzenie wykonują lampy w chromie:yes: Jeszcze ten sklep ma ciekawą ofertę http://salon.amplex.pl/ Beauty, Bardzo Cie przepraszam, że nie odniosłam się aż do teraz do Twojej informacji o sklepach internetowych z lampami. Przyznaję się i posypuje głowę popiołem, że zapoznałam się z ofertą sklepu KUTEK, ale nie wiem jakim cudem przeoczyłam sklep Amplex. Dopiero po Twojej uwadze u Admete, że dałaś mi na ten sklep namiar "przeleciałam" swój wątek i ten sklep odnalazłam. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Uciekam spać. Do zobaczenia rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Lampy w łazience odkąd pamiętam miałam pokojowe. Działały normalnie, nie zauważyłam też, żeby częściej żarówki się przepalały. Ilutek , gdzie ty jeszcze za tymi lampami będziesz latać, aż do Czech cie wywiało:eek: No, ale przynajmniej wielkiej kałuży po drodze nie ma Dziewczyny, PYTANIE: Czy któraś z Was zamawiała już może w tym sklepie? Jakie wrażenia (termin i koszt dostawy)? Ja jeszcze nie. Z naciskiem na jeszcze Kusi mnie co jakiś czas kilka rzeczy. O ile mnie pamięć nie myli, to fa forum gazetowym kilka dziewczyn korzystało i były zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.02.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Beauty, Bardzo Cie przepraszam, że nie odniosłam się aż do teraz do Twojej informacji o sklepach internetowych z lampami. . Illu.no coś Ty !! Nie musisz mnie przepraszać .:)Twój wątek zasuwa z prędkością światła ,tak ,że nie sposób wszystkich wpisów zauważyć :yes:mam nadzieję ,że wkrótce znajdziesz swoje wymarzone lampy ..z autopsji wiem ,że szuka się szuka ,wertuje tysiące stron, aż w końcu niespodziewanie...eureka!:DPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.02.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dziewczyny, PYTANIE: Czy któraś z Was zamawiała już może w tym sklepie? Jakie wrażenia (termin i koszt dostawy)? Illu ,pisałam już o tym u Admet:lol2::lol2:a tak na poważnie to znajomy kupował mi tam laterenki nad stół i wysyłał drogą morską .Trochę za nimi poczekałam (ok 3 tyg) ale miałam przesyłkę za śmiesznie niską kwotę .W tym momencie ,kiedy kupowałam (ok roku temu) koszty przesyłki przez sklep.przewyższały dwukrotnie cenę lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dziewczyny, PYTANIE: Czy któraś z Was zamawiała już może w tym sklepie? Jakie wrażenia (termin i koszt dostawy)? Ja mam lampy od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 06.02.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dziewczyny, PYTANIE: Czy któraś z Was zamawiała już może w tym sklepie? Jakie wrażenia (termin i koszt dostawy)? Wpraszam się nieśmiało i witam Też jestem zainteresowana (akurat krzesłami które mam tam upatrzone) i jestem bardzo ciekawa czy ktoś coś jeszcze tam kupował, zwłaszcza meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.02.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ja mam lampy od nich Magda, Wysyłam priv na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.02.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Witam Koleżanki serdecznie Lampy w łazience odkąd pamiętam miałam pokojowe. Działały normalnie, nie zauważyłam też, żeby częściej żarówki się przepalały. Narendil, Uspokoiłaś mnie. Chodzą za mną niełazienkowe lampki do większej łazienki. Chodzą i chodzą i może coś wychodzą... No, ale przynajmniej wielkiej kałuży po drodze nie ma Mam wrażenie, że za tym bajorkiem podoba mi się co 2 rzecz... Ja jeszcze nie. Z naciskiem na jeszcze Kusi mnie co jakiś czas kilka rzeczy. O ile mnie pamięć nie myli, to fa forum gazetowym kilka dziewczyn korzystało i były zadowolone. Póki co rozkminiam sama, wiem też ,że wspominany trochę wcześniej dziwny kuzyn męża z Londynu zamawiał coś u nich i chyba z US do UK to zupełnie inne stawki są naliczane. Tyle tylko, że ten kuzyn jest taki aspołeczny... Illu.no coś Ty !! Nie musisz mnie przepraszać .:)Twój wątek zasuwa z prędkością światła ,tak ,że nie sposób wszystkich wpisów zauważyć :yes:mam nadzieję ,że wkrótce znajdziesz swoje wymarzone lampy ..z autopsji wiem ,że szuka się szuka ,wertuje tysiące stron, aż w końcu niespodziewanie...eureka!:DPozdrawiam. Beauty, Powiem Ci, że liczę na to. Inaczej problem elektryfikacji mieszkania mnie zamęczy... Illu ,pisałam już o tym u Admet:lol2::lol2:a tak na poważnie to znajomy kupował mi tam laterenki nad stół i wysyłał drogą morską .Trochę za nimi poczekałam (ok 3 tyg) ale miałam przesyłkę za śmiesznie niską kwotę .W tym momencie ,kiedy kupowałam (ok roku temu) koszty przesyłki przez sklep.przewyższały dwukrotnie cenę lamp Tego się właśnie obawiam. Z drugiej strony widziałam kilka rzeczy do mieszkania, których ceny nawet jakby dwukrotnie wzrosły to i tak byłyby do przyjęcia, żeby nie powiedzieć korzystne... Ja mam lampy od nich Magda, Dobrze wiedzieć. Napisze do Ciebie. Wpraszam się nieśmiało i witam Też jestem zainteresowana (akurat krzesłami które mam tam upatrzone) i jestem bardzo ciekawa czy ktoś coś jeszcze tam kupował, zwłaszcza meble. Mrówka, Zapraszam serdecznie. Masz piękne mieszkanko. Aż miło podglądać. Mam nadzieję, że jak tyle wybitnych umysłów myśli o wspólnym problemie, to znajdą rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Iluś jako ze jestem jeszcze bezdomna na FM, bo nie bardzo jest co pokazywać to mam pytanie czy u Ciebie mogę zapytac czy "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" Znalazłam fotę stołu który mi sie podoba i nie bardzo wiem gdzie go szukać /lub podobnego który nie zabija ceną...chociaz to pewnie nie możłiwe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ivy, możesz też u mnie Ale Illusjon raczej nie pogoni. A u niej większy ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.02.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ivy, możesz też u mnie Ale Illusjon raczej nie pogoni. A u niej większy ruch Narendil, Ruch umiarkowany, tylko ja gaduła jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.02.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ivy, Zamieszczaj stół i co tam masz jeszcze Wszak powiedziane jest głodnego nakarmić, spragnionego napoić, a bezdomnego na FM przygarnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ivy, Zamieszczaj stół i co tam masz jeszcze Wszak powiedziane jest głodnego nakarmić, spragnionego napoić, a bezdomnego na FM przygarnąć... Dziękuję za gościnę ... przynoszę zatem coś ze sobą stół raczej prosty i pewnie ja tylko nie wiem gdzie takiego szukać...raczej ciemny, po strasznie lubie połoczenie ciemnego z tym musztardowym który uwielbiam http://annakoszela.pl/sites/default/files/ozorkow04_jadalnia_3.jpg http://annakoszela.pl/sites/default/files/wola04_jadalnia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wszak powiedziane jest głodnego nakarmić, spragnionego napoić, a bezdomnego na FM przygarnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wszak powiedziane jest głodnego nakarmić Nie wiem, czy głodne jesteście, czy nie. Ale dzielę się tym co mamy z kolegami właśnie na biurkach: http://img2.biuronet.com/img_600690.jpg http://www.okazjakupuje.com/foto/products/328/4f69d7932abaf_thumb_337.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.02.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Miałam od soboty zacząć ćwiczyć na orbitreku, ale nie zaczęłam... Wczoraj M mnie o to pyta, więc mu mówię, że to na nic, że generalnie po co się męczyć, nic to nie da... Bo widzisz kochanie na FM albo jedzą, albo wymieniają się przepisami, albo coś tam ... Na M wielkie oczy :...I?... No co "I?". Ja ciągle na FM siedzę, a wiesz kochanie, że ja od samego czytania tyję... Edytowane 6 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A po cóż ci ćwiczyć....przecież ty laska jesteś Chyba, że aby kondycję utrzymać??? Pozdrawiam i miłego popołudnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts