narendil 07.02.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Pączków, czekolady, cytrusów i jeszcze iluś tam rzeczy.Ale idzie ku dobremu.Wyrasta. Tylko czasem głupota pań mnie przeraża.Chociaż głupota to nieodpowiednie słowo.Bezmyślność?I to jest przedszkole dla dzieci z alergiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.02.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ania, Na głupotę ludzką nie poradzisz. Koleżanki córeczka jest, jak mówi znajoma "bezglutenowcem". Jakieś dziecko przyniosło ciastka i czekoladki do przedszkola, bo miało chyba urodziny (też pomysł, robić takie coś w przedszkolu, ale mniejsza...).Pani wmusiła w Małą ciastka twierdząc, że jubilatowi będzie przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tłuste cyganki rządza ja własnie wciągęłam faworki i pączki niestety kupne ochydne chyba wczorajsze Ilutku mówisz że na pielgrzymkę się wybierasz Po drodzę zaparaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.02.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Karolek, Bardzo dziękuję za zaproszenie Moje pójście w pielgrzymce można by było policzyć jako podwójny cud: 1 - gdybym ruszyła z pielgrzymką, 2 - gdybym doszła... A to historia o mnie i moim orbitreku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Hej Illu, pośmiałam się troszkę z Twoich historyjek:D:D A tą znasz? :rotfl: http://fishki.pl/static/posts/42/42488/foto_6d1822fc565d7380b0dba8a9997d8208.jpg Ja zjadłam póki co jednego świeżutkiego pączusia i więcej nie zamierzam:no: Arnika podziwiam Cię za te pączki:jawdrop: Edytowane 7 Lutego 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.02.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Hej Illu, pośmiałam się troszkę z Twoich historyjek:D:D A tą znasz? :rotfl: Agawi, Nie wkleiła się historyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Agawi, Nie wkleiła się historyjka Jak to nie ?:eek: Ja ją widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.02.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jak to nie ?:eek: Ja ją widzę... Ja też Święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.02.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A to znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dooobreeee :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 07.02.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Byłam u Beatki,teraz przyszłam do Ciebie na pączusie,faworki i kawkę na FM można dobrze pojeść a takie kryształowe lampy to się przywoziło właśnie z Czech,kiedyś były bardzo drogie nie wiem jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nareszcie jakieś normalne pączusie tu serwują - bo ja dzisiaj tylko takie z alkoholem spożywałam I tak trochę alkoholowo się czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ja uwielbiam tylko takie z "marmeladą":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.02.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Oj dziewczyny, Dzisiaj udało nam się z M wyjść wcześniej z "prac". Nawet spotkaliśmy się na kawkę na mieście i razem wróciliśmy do domu. I... nie wiedzieć kiedy, samoczynnie wywołała się dyskusja na temat lamp, którą wczoraj przełożyłam na sobotę, bo chciałam, żebyśmy na spokojnie pogadali. M zapytał czy mam już swoje typy, ja na to, że kilka, i jak jakaś dziunia pokazałam co sobie wydrukowałam dzisiaj w pracy. Raptem 4 lampy z US, tak na wszelki wypadek, bo może się uda stamtąd je ściągnąć. Nie wiem gdzie zostawiłam spryt i instynkt samozachowawczy, że tak bez przygotowanego gruntu pokazałam M te lampy... I On, który generalnie nigdy się nie zna i twierdzi, że ja zawsze wiem i tak najlepiej, orzekł, że wszystkie są okropne i nie do przyjęcia. Że może w sklepie to mu by się podobały, ale w naszym salonie to już nie. Chyba za dużo cukru.... No to powiedziałam, że mam jeszcze kilka typów z UK. I pokazałam, a co... Niech wszystkie odrzuci. Tych z UK miałam chyba z 16 i okazało się, że 5 czy 6 nawet się spodobało. Na szczęście wśród nich są 3 takie, które mi też się bardzo podobają. Więc znowu zapanowała zgoda. Mało brakowało a użyłabym swojego ostatecznego argumentu i przypomniała M, że ja mu blokady na Google nie założyłam, i że też może sam w wolnym czasie poszukać. No mówię wam... Ale ja też jestem.... Przecież przygotowanie gruntu to podstawa... Oj zła jestem chyba bardziej na siebie niż na niego... Edytowane 7 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Myślę, że dzisiaj na wszystkie smutki najlepszy będzie - pączek alkoholowy..... Na następną rozmowę się przygotujesz i będzie NA TWOJE :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 07.02.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Dzień dobry Pączusie moje kochane ... oooo, to do mnie dzień dobryyyy (zjadłam DWA) witam się i idę nadrabiać! obrazek przynoszę, z którym akurat średnio się zgadzam Edytowane 7 Lutego 2013 przez gudosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nieeee!!!!!! Ja nie chcę w cycki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 http://fishki.pl/static/posts/42/42488/foto_6d1822fc565d7380b0dba8a9997d8208.jpg A ja się z tym nie zgadzam. Dokładnie wiem co chcę. Coś ładnego. A że reszta wszechświata nie wie co to jest, to już nie mój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nieeee!!!!!! Ja nie chcę w cycki!!!!!!!!! A ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ja poproszę ja tez się nie obrażę ale dzisiaj zjadlam jednego- będzie niesymetrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts