illusjon 08.02.2013 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Jak zapadniesz na wc-szczotkozę to się do mnie zgłoś. Będzie mi raźniej Narendilku, Szczotka ważna rzecz, więc będę pamiętała. Daj znać tylko, jakie berło obok tronu mieć pragniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Podbijam trójkę Mój drugi typ to 4, ale mając przed oczami inne elementy wnętrza, to jednak bardziej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Illu ja Ci namieszam- tak naprawdę, to wszystkie te żyrandole są cudowne, nieważne który wybierzesz:no::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.02.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.02.2013 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Podbijam trójkę Mój drugi typ to 4, ale mając przed oczami inne elementy wnętrza, to jednak bardziej 3 Bardzo serdecznie dziękuję Dropku. Illu ja Ci namieszam- tak naprawdę, to wszystkie te żyrandole są cudowne, nieważne który wybierzesz:no::D Agawi, Oddałaś głos na swoje typy, odnotowałam je w tabelce zachowując kolejność, bo każdy głos jest ważny. M wciągnął się w akcję. Nie mógł uwierzyć, że można w ten sposób o lampach dyskutować i decydować. I teraz czując za mną moc już nie próbuje być stylistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.02.2013 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 4 Aha, Dorka znalazłaś się. A już myślałam, że w tej ważnej debacie zabraknie Twojego głosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 M wciągnął się w akcję. Nie mógł uwierzyć, że można w ten sposób o lampach dyskutować i decydować. Bo faceci to ogólnie jeszcze mało wiedzą o życiu:lol2: Powiedz swojemu M, że jak posiedzi minimum rok na forum, to może będzie się orientował co-nie-co w różnych tematach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.02.2013 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Bo faceci to ogólnie jeszcze mało wiedzą o życiu:lol2: Powiedz swojemu M, że jak posiedzi minimum rok na forum, to może będzie się orientował co-nie-co w różnych tematach:D A może wydrukować mu listę Narendilka - "Jak zrobić szafkę krok po kroku"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dobry pomysł kochana http://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/jupi2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.02.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Heloł Ilutek, z braku dostepu do muratora, nie mogłam wcześniej tu zajrzeć, tzn mogłam w telefonie, ale to z lupą chyba;) lampeczki wszystkie piękniutkie, ale nr 4 jest naj naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.02.2013 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Heloł Ilutek, z braku dostepu do muratora, nie mogłam wcześniej tu zajrzeć, tzn mogłam w telefonie, ale to z lupą chyba;) lampeczki wszystkie piękniutkie, ale nr 4 jest naj naj.... Vesi, Fajnie że jesteś. Dzięki za głos. Początkowo myślałam o komplecie lamp do salonu - większej i mniejszej. Z każdej z prezentowanych lamp są jeszcze 3-ki i 8 lub 9. Ale potem pomyślałam sobie, że te lampy będą wisiały w jednej linii, w miarę symetrycznie względem środka salonu i ścian - postanowiłam, że wybiorę 2 takie same lampy w średnim rozmiarze. Te, które pokazałam i tak do najmniejszych nie należą, bo mają średnicę około 60 cm. Z tego co widziałam w sklepach lampy 5- i 6-ramienne potrafią mięć średnicę zaledwie 44 cm. Problemem było tylko którą? Według mnie każda z nich na swój sposób coś w sobie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.02.2013 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Uciekam spać. Jutro znowu pracowity dzień: sklep z tapetami, wybór tapety i zamówienie - długi okres oczekiwania, więc chce już jutro podjąć decyzję a nie czekać do przyszłego tygodnia. Sklep jest czynny tylko do 18:00. Jeżeli nie uda mi się wcześniej z pracy wyjść, żeby tam podjechać to znowu cały tydzień zleci.... podpisanie aneksu do umowy na szafę do przedpokoju dot. drzwiczek dla kota jutro okaże się czy w długim przedpokoju zostają zwisy czy robimy kinkiety, by drzwi do szafy ich nie zahaczały sprytne tym razem, podejście męża w sprawie lamp z USa do przedpokoju i łazienki, a może do sypialni... zakup farb ogłoszenie wyników rankingu lamp z UK do salonu Dobranoc Kuleżankom Wszystkich Nocnych Marków zapraszam do głosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2013 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jutro biedulko też pracujesz? Powiedz mężowi, ze jak się na lampy nie zgodzi, to wyląduje... http://emoty.blox.pl/resource/10_1_104v.gif My jutro też robimy obchód po sklepach- może coś nam wpadnie w łapki:rolleyes: No to kolorowych snów Illuhttp://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.02.2013 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jutro biedulko też pracujesz? Powiedz mężowi, ze jak się na lampy nie zgodzi, to wyląduje... Agawi, Żadnych takich podszeptów... Mój M naprawdę rzadko stara się być stylistą wnętrz, zazwyczaj jest bardzo kochany... Gdzie ja znajdę drugiego takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 09.02.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam się z "rana":rotfl: (po szalonej imprezie ostatkowej ). i z niecierpliwością czekam na wieści tapetowo- farbiarskie i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nie wiem czy głosowanie jeszcze trwa, powiem tak:Piątka wyróżnia się delikatnością surowym pięknem i łączy w sobie i klasykę i nowoczesność , ale inne lampy też były okropnie ładne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 09.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Co tu tak pusto i cicho :confused:nie ma to jak umówione imprezki,pełno nas tu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 09.02.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 ja jestem staram się coś do pracy porobić, ale jednym okiem zerkam czy pojawiła się właścicielka z relacją i zdjęciami:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.02.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam się i miłej niedzieli życzę Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że wczoraj dokonaliśmy ostatecznego wyboru tapet.. Zamieszczę też rozstrzygniecie konkursu na lampę do salonu. Powiem tylko, że jestem zadowolona z wyniku Miałam to wszystko zrobić wczoraj, ale zostałam zaskoczona przez M niespodzianką - imprezą ostatkową. Szczerze powiedziawszy dopiero co zdążyłam zjeść śniadanie. Ogarnę się i zaraz wracam z relacja z dnia wczorajszego. Przed chwilą rozmawiałam przez tel. z synem, wzięłam go na głośnomówiacy, bo już od 2 tyg. się nie widzieliśmy i tak sobie zdajemy relację z tego co wydarzyło się ostatnio. W pewnym momencie Młody powiedział z wyrzutem, że imprezujemy lepiej od niego i jego znajomych. Na co ja: - trzeba mieć fantazję i pieniądze synku... Młody: - przecież mam... Na co mój M: - Mama mówi o fantazji.... Podobno nie da się z nami rozmawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.02.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Drogie Koleżanki, Chciałabym wszystkim biorącym udział w głosowaniu na lampę do salonu serdecznie podziękować. Wynik tego głosowania bardzo mnie i M ucieszył: Mnie, bo wygrała lampa nr 4 - 10 głosów M ma dowód na to, że nie jest całkiem pozbawiony gustu, ponieważ typowana przez niego lampa nr 3 znalazła się na miejscu 2 - 5 głosów Na 3 miejscu z 3 głosami "za" znalazła się lampa nr 1: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts