Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podbijam trójkę :D

Mój drugi typ to 4, ale mając przed oczami inne elementy wnętrza, to jednak bardziej 3 :)

Bardzo serdecznie dziękuję Dropku. :hug:

Illu ja Ci namieszam- tak naprawdę, to wszystkie te żyrandole są cudowne, nieważne który wybierzesz:no::p:D

Agawi, :hug:

Oddałaś głos na swoje typy, odnotowałam je w tabelce zachowując kolejność, bo każdy głos jest ważny.

M wciągnął się w akcję. Nie mógł uwierzyć, że można w ten sposób o lampach dyskutować i decydować. I teraz czując za mną moc już nie próbuje być stylistą... :lol2:

M wciągnął się w akcję. Nie mógł uwierzyć, że można w ten sposób o lampach dyskutować i decydować. :lol2:

Bo faceci to ogólnie jeszcze mało wiedzą o życiu:lol2::lol2:

Powiedz swojemu M, że jak posiedzi minimum rok na forum, to może będzie się orientował co-nie-co w różnych tematach:D

Heloł Ilutek,

z braku dostepu do muratora, nie mogłam wcześniej tu zajrzeć, tzn mogłam w telefonie, ale to z lupą chyba;)

lampeczki wszystkie piękniutkie,

ale nr 4 jest naj naj....:D

Vesi,

Fajnie że jesteś. Dzięki za głos.

Początkowo myślałam o komplecie lamp do salonu - większej i mniejszej.

Z każdej z prezentowanych lamp są jeszcze 3-ki i 8 lub 9.

Ale potem pomyślałam sobie, że te lampy będą wisiały w jednej linii, w miarę symetrycznie względem środka salonu i ścian - postanowiłam, że wybiorę 2 takie same lampy w średnim rozmiarze.

Te, które pokazałam i tak do najmniejszych nie należą, bo mają średnicę około 60 cm.

Z tego co widziałam w sklepach lampy 5- i 6-ramienne potrafią mięć średnicę zaledwie 44 cm.

Problemem było tylko którą? Według mnie każda z nich na swój sposób coś w sobie ma. :rolleyes:

Uciekam spać. :bye:

Jutro znowu pracowity dzień:

• sklep z tapetami,
  • wybór tapety i zamówienie - długi okres oczekiwania, więc chce już jutro podjąć decyzję a nie czekać do przyszłego tygodnia. Sklep jest czynny tylko do 18:00. Jeżeli nie uda mi się wcześniej z pracy wyjść, żeby tam podjechać to znowu cały tydzień zleci....
  • podpisanie aneksu do umowy na szafę do przedpokoju dot. drzwiczek dla kota
  • jutro okaże się czy w długim przedpokoju zostają zwisy czy robimy kinkiety, by drzwi do szafy ich nie zahaczały
  • sprytne tym razem, podejście męża w sprawie lamp z USa do przedpokoju i łazienki, a może do sypialni...
  • zakup farb
  • ogłoszenie wyników rankingu lamp z UK do salonu

Dobranoc Kuleżankom icon_buja_w_oblokach.gif

Wszystkich Nocnych Marków zapraszam do głosowania scenic.gif

Jutro biedulko też pracujesz?:bash:

Powiedz mężowi, ze jak się na lampy nie zgodzi, to wyląduje... http://emoty.blox.pl/resource/10_1_104v.gif

My jutro też robimy obchód po sklepach- może coś nam wpadnie w łapki:rolleyes:

No to kolorowych snów Illuhttp://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif

Witam się i miłej niedzieli życzę [dblpt]pani1[dblpt].gif

Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że wczoraj dokonaliśmy ostatecznego wyboru tapet..

Zamieszczę też rozstrzygniecie konkursu na lampę do salonu. Powiem tylko, że jestem zadowolona z wyniku :lol2:

Miałam to wszystko zrobić wczoraj, ale zostałam zaskoczona przez M niespodzianką - imprezą ostatkową.

Szczerze powiedziawszy dopiero co zdążyłam zjeść śniadanie. Ogarnę się i zaraz wracam z relacja z dnia wczorajszego.

Przed chwilą rozmawiałam przez tel. z synem, wzięłam go na głośnomówiacy, bo już od 2 tyg. się nie widzieliśmy i tak sobie zdajemy relację z tego co wydarzyło się ostatnio.

W pewnym momencie Młody powiedział z wyrzutem, że imprezujemy lepiej od niego i jego znajomych.

Na co ja: - trzeba mieć fantazję i pieniądze synku...

Młody: - przecież mam...

Na co mój M: - Mama mówi o fantazji.... :rotfl:

Podobno nie da się z nami rozmawiać... :eek: :lol2:

Drogie Koleżanki,

Chciałabym wszystkim biorącym udział w głosowaniu na lampę do salonu serdecznie podziękować.

Wynik tego głosowania bardzo mnie i M ucieszył:

Mnie, bo wygrała lampa nr 4 - 10 głosów

Franklite Petrushka 5 Light Pewter Ceiling Fitting FL2092 5_317 GBP_wym.JPG

M ma dowód na to, że nie jest całkiem pozbawiony gustu, ponieważ typowana przez niego lampa nr 3 znalazła się na miejscu 2 - 5 głosów

Interiors 1900 Zina 5 Light Chandelier Nickel  No Shades CA8P3N_224 GBP_wym.JPG

Na 3 miejscu z 3 głosami "za" znalazła się lampa nr 1:

Endon Lighting 5 Light 180-5AS Ceiling Light in Antique Silver_86 GBP_wym.JPG