illusjon 11.02.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ilu, Ty sie ciesz,że oni tak zabezpieczyli te płytki, u mnie była tektura falista, gładka i jeszcze gdzieniegdzie kartony, niestety w holu były prześwity między tekturą, dziury i co? kilka płytek porysowanych w tym dwie ryśnięte mocno boszem, drażni mnie to za każdym razem jak widzę te płytki, na szczęście mam zapas i chyba na wiosnę każe je wymienić Vesi, To przykre, że ktoś komu uczciwie płacisz za pracę nie szanuje Twojej własności. Nie wiem, kto tych ludzi płodzi. Powiem Ci, że ci moi majstrowie to takie zwykłe chłopaki (bez obrazy, bo i ja zwykła jestem), ale 4 remont z nimi robię, i dałabym za nich poręczenie, każdemu do kogo by poszli. Żeby ich zaklepać w konkretnym składzie, bo właściciel ma większa firmę dałam mu znać o zbliżającym się remoncie w kwietniu a prace rozpoczęły się w połowie października. z koszami nie pomogę, u mnie w mieścinie jest taki mały sklepik z wyrobami z wikliny, chyba producenta, ale nigdy tam nie wchodziłam, w sumie to nie wiem nawet na stówę czy on nadal jest:lol2: Dam radę, ale bardzo dziękuję za dobre chęci. Już ta firma podesłana przez Angy jest do przyjęcia, chociaż jakby się dało jeszcze taniej to byłoby super. trzymam kciuki za projekt garderobyhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif O tego nigdy za dużo. Cześć Ilu! Ja też zaciskam kciuki. Dropku, Bardzo proszę chociażby tylko do środy... Tapety ładnie dobrane Podoba mi się ta w paski Obie mają niesamowitą strukturę, są zupełnie nie jak papier. Ta w kwiaty, to grubo malowany farbą obraz olejny, a ta w pasy to normalnie bardzo grube lniane płótno. Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jejku, jak się zasiedziałam... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Illu, fajne te zamówione tapety- najbardziej obawiałabym się tej w kwiaty, ale wiem, ze uwielbiasz:hug: Trzymam kciuki za garderobę- to ważna rzecz w domu:yes: Sama mam tapetową zagwozdkę w gabinecie- pokój ma tylko 10m2, mam już tam mocny akcent w postaci pasiastej rolety i nie wiem czego szukać na jedną ścianę...http://emoty.blox.pl/resource/bezradny.gif Czy zostać przy pasach czy wybrać coś innego? Masz jakieś pomysły ? ps. I co znalazłaś jakąś fajną lampkę do gabinetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 12.02.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Angy, Zmam ta tapetę. Mojemu mężowi spodobała się i miał dokładnie takie same skojarzenia jak Twój. Chciał jeszcze do niej lampę samolocik. Makabryczny żart. Dobrze, że to ja wybieram tapety a lampy były głosowane No popatrz, a mi się nie kojarzy:lol2: Trzymam kciuki za garderobę Jadę dzisiaj na gastroskopię i letko zestresowana jestem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Illu, fajne te zamówione tapety- najbardziej obawiałabym się tej w kwiaty, ale wiem, ze uwielbiasz:hug: Agawi, Tak uwielbiam od 1,5 miesiąca, wcześniej nigdy o takiej tapecie nie pomyślałam... Trzymam kciuki za garderobę- to ważna rzecz w domu Bardzo dziękuje. Potrzymaj jeszcze dziś i jutro proszę Wczoraj prwawie skończyłam mniejszą. Dzisiaj jeszcze dokończę i zaczne dużą. Chcę mieć je rozrysowane do czwartku, tak, żeby się jeszcze z tymi projektami przespać i ewentualnie w piątek wprowadzić poprawki. Sama mam tapetową zagwozdkę w gabinecie- pokój ma tylko 10m2, mam już tam mocny akcent w postaci pasiastej rolety i nie wiem czego szukać na jedną ścianę...http://emoty.blox.pl/resource/bezradny.gif Czy zostać przy pasach czy wybrać coś innego? Masz jakieś pomysły ? Odszukam na Twoim wątku gabinet, żeby sobie dokładnie go przypomnieć i pomyślę. Chyba, że odświeżysz temat i poprosisz jeszcze więcej osób o pomysły. Czasami nawet jak nikt nie podda rozwiązania to może poszukiwania skierować na właściwe tory. ps. I co znalazłaś jakąś fajną lampkę do gabinetu? Do gabinetu ponieważ będzie to pokój męża on miał decydujący głos, to jego przestrzeń. Wybrał jedne z tych, które mu zaproponowałam. Nie były może moimi faworytami, ale tak jak napisałam to jego królestwo. Do biblioteki, sypialni, przedpokoju, holu, pom. gosp., garderoby i dużej łazienki jeszcze nie wybrałam oświetlenia. Mam wytypowane lampy do salonu i małej łazienki oraz do kuchni. Wygląda na to, ze ciemność widzę.... No popatrz, a mi się nie kojarzy:lol2: Angy, Mój mąż ma czasami bardzo specyficzne poczucie humoru.... Trzymam kciuki za garderobę Wielkie dzięki, już 2/3 małej rozrysowałam. Jadę dzisiaj na gastroskopię i letko zestresowana jestem:sick: Kochana trzymam kciuki i mieszam w kociołku, żeby badanie było jak najmniej dotkliwe i za wynik. Daj znać po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Widzę, że ekipa dawkuje Ci emocje Ale super, że dbają o Twoją własność. Niestety, nieczęsto to się zdarza. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 12.02.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Kochana trzymam kciuki i mieszam w kociołku, żeby badanie było jak najmniej dotkliwe i za wynik. Daj znać po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Widzę, że ekipa dawkuje Ci emocje Ale super, że dbają o Twoją własność. Niestety, nieczęsto to się zdarza. Miłego dnia! Ania, Bardzo chwiałabym już zobaczyć efekt tych wszystkich starań i planów... Ale z chłopakami nie ma co gadać. Tak samo było 2 lata temu u syna i 3 lata temu jak biura u męża w pracy odnawiali... Oni chcą mieć komfort pracy. Nie chcą uważać na każdym kroku, czy przypadkiem drabiną podłogi nie rysują i jak mówią, w filcowych kapciach w pracy nie chodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Miałam Wam opowiedzieć mój dzisiejszy sen: Całą noc śnił mi się, że się tak wyrażę Joseph Ratzinger siedzący w przedpokoju na taborecie a ja w tej garderobie, co jej jeszcze nie mam układałam rzeczy. Gadaliśmy o jego abdykacji i mówię mu (byliśmy na Ty ?!), że bolące biodro to nie powód do dymisji. Na co on mi odpowiedział, że biodro to pretekst, bo jemu się już zwyczajnie nie chce. Więc mu wytknęłam, że już mu się nic nie chce i że w garderobie rzeczy też sama muszę układać, a on tylko by siedział i gadał.... Jezusie jakie ja mam porąbane sny, a ten jeszcze nie jest najbardziej objechany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Kurcze, a mi trzeci raz z rzędu śniło się, że drzwi do szafy robimy. Nudna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.02.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hahaha, też mam czasem porąbane sny Lampowy wybór męża bardzo dobry Ale widzę, że to taki trochę wybór kontrolowany ("Wybrał jedne z tych, które mu zaproponowałam") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 12.02.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Miałam Wam opowiedzieć mój dzisiejszy sen: Całą noc śnił mi się, że się tak wyrażę Joseph Ratzinger siedzący w przedpokoju na taborecie a ja w tej garderobie, co jej jeszcze nie mam układałam rzeczy. Gadaliśmy o jego abdykacji i mówię mu (byliśmy na Ty ?!), że bolące biodro to nie powód do dymisji. Na co on mi odpowiedział, że biodro to pretekst, bo jemu się już zwyczajnie nie chce. Więc mu wytknęłam, że już mu się nic nie chce i że w garderobie rzeczy też sama muszę układać, a on tylko by siedział i gadał.... Jezusie jakie ja mam porąbane sny, a ten jeszcze nie jest najbardziej objechany... Kurcze, a mi trzeci raz z rzędu śniło się, że drzwi do szafy robimy. Nudna jestem :rotfl: Byłam, żyję I żyć będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 12.02.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 śliczny ten kolor do salonu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Byłam, żyję I żyć będę Angy, Bardzo mi przykro, że musiałaś przez takie badanie przechodzić , ale bardzo się cieszę z wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Kurcze, a mi trzeci raz z rzędu śniło się, że drzwi do szafy robimy. Nudna jestem Narendil, Muszę sprawdzić co śnić Papieża oznacza, bo drzwi to chyba na zmianę Hahaha, też mam czasem porąbane sny Lampowy wybór męża bardzo dobry Ale widzę, że to taki trochę wybór kontrolowany ("Wybrał jedne z tych, które mu zaproponowałam") Dropek, Wcale nie był kontrolowany, tylko małżonkowi nie chce się szukać po internecie, i poprosił o przedstawienie kilku lamp, które byłby ze względu na styl mieszkania dla mnie do przyjęcia, dających sporo światła, ale takich bardziej męskich "bez fontasi". No to przedstawiłam (z załączonymi cenami). Wybór mogłabym obstawiać u bukmacherów... śliczny ten kolor do salonu ! Kamilcia, Dziękuję. Najbardziej mi się podoba - Flugger IN 233. Edytowane 12 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No proszę rozmowa z Josephem Ratzingerem (byliśmy na Ty) chyba dobrze mi zrobi: Papieża ujrzeć we śnie - osiągniesz spokój i szczęście Rozmowa z Papieżem we śnie oznacza, że czeka nas cudowne, harmonijne zgodne i spokojne życie. Jeżeli we śnie to my mówimy do Papieża czekają nas jakieś zaszczyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No proszę rozmowa z Josephem Ratzingerem (byliśmy na Ty) chyba dobrze mi zrobi: Papieża ujrzeć we śnie - osiągniesz spokój i szczęście Rozmowa z Papieżem we śnie oznacza, że czeka nas cudowne, harmonijne zgodne i spokojne życie. Jeżeli we śnie to my mówimy do Papieża czekają nas jakieś zaszczyty. czyli same dobre rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.02.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 czyli same dobre rzeczy Dziewczyny w pracy chcą autografy brać, dopóki dopchać się do mnie można... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dziewczyny w pracy chcą autografy brać, dopóki dopchać się do mnie można... :lol2: to ja tez poproszę może uda sie za jakiś czas domek wykończyć za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 12.02.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Angy, Bardzo mi przykro, że musiałaś przez takie badanie przechodzić , ale bardzo się cieszę z wyniku Nie było tak źle, niedogodność zdecydowanie przereklamowana:D No proszę rozmowa z Josephem Ratzingerem (byliśmy na Ty) chyba dobrze mi zrobi: Papieża ujrzeć we śnie - osiągniesz spokój i szczęście Rozmowa z Papieżem we śnie oznacza, że czeka nas cudowne, harmonijne zgodne i spokojne życie. Jeżeli we śnie to my mówimy do Papieża czekają nas jakieś zaszczyty. O kurka:o No nieźle.... A masz jakieś podejrzenia, co to może się wydarzyć? Dobrze, że ten Joseph teraz Ci się przyśnił, a nie po 28:lol2: Odnośnie farb-my mamy teraz od 2 lat pomalowane niejakim Teknosem-produkt dość niszowy, zachwalany itd. Ostatnio, przy wycenie innych farb facet mnie pyta czemu chcę zmienić. No to mu mówię, że się nie zmywają. A miały być takie super amerykańskie. On-oczy na mnie-że co??!! W sklepie miał pomalowany kawałek ściany, zaczął ją kopać, czymś tam malować, po czym psiknął wodą i po paru ruchach wszystko zeszło.... No to sobie myślę-kuźwa coś nie tak... No i efekt był taki, że całą niedzielę ściany szorowałam, i to z sukcesem! A okazało się ostatecznie, że zwyczajnie za delikatnie się z nimi obchodziłam, bo poprzedni Dekoral mi na szmacie zostawał, jak trochę przycisnęłam;) Podsumowując przydługi wywód-polecam Teknosa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts