Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

to ja tez poproszę :yes: może uda sie za jakiś czas domek wykończyć za niego :D

Ivy,

Mówisz i masz :lol2:

Autograf Illusjon.jpg Autografik

Nie było tak źle, niedogodność zdecydowanie przereklamowana:D

Angy,

Ufff, to dobrze. Ja nie zaznałam tego badania, dlatego pewnie strach ma wielkie oczy...smilietik.gif

O kurka:o

No nieźle.... A masz jakieś podejrzenia, co to może się wydarzyć?:lol2:

Dobrze, że ten Joseph teraz Ci się przyśnił, a nie po 28:lol2:

Masz rację. Teraz czekam na CUD angel.gif

Odnośnie farb-my mamy teraz od 2 lat pomalowane niejakim Teknosem-produkt dość niszowy, zachwalany itd. Ostatnio, przy wycenie innych farb facet mnie pyta czemu chcę zmienić. No to mu mówię, że się nie zmywają. A miały być takie super amerykańskie. On-oczy na mnie-że co??!! W sklepie miał pomalowany kawałek ściany, zaczął ją kopać, czymś tam malować, po czym psiknął wodą i po paru ruchach wszystko zeszło.... No to sobie myślę-kuźwa coś nie tak... No i efekt był taki, że całą niedzielę ściany szorowałam, i to z sukcesem! A okazało się ostatecznie, że zwyczajnie za delikatnie się z nimi obchodziłam, bo poprzedni Dekoral mi na szmacie zostawał, jak trochę przycisnęłam;)

Podsumowując przydługi wywód-polecam Teknosa:D

Kurczę, ja już mam wybrane i chociaż mąż kręci trochę nosem na cenę, to nie będzie chciał już jeździć 10 x po próbki a ponadto zna Fluggera.

Ale dzięki za info. Muszę sobie zapisać na przyszłość.

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Illu nocną już porąhttp://th717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Smileys%20Holidays/Halloween/th_EmoticonVampire1.gif :lol2:

Co słychać? Jak Ci wychodzi garderoba?

Ja dzisiaj tez nie bardzo miałam czas na czytani i pisanie na fm:bash: a teraz właśnie rozsyłałam wyceny biblioteki i biurka.

Odnośnie mojego gabinetu, to żadnej fotki u mnie nie znajdziesz, bo jest zawalony pudłami i nic nie wstawiałam:lol2: No zwykły, mały pokoik:yes:

Nie wiem czy tapeta w pasy, to nie będzie już z kolei za dużo pasów? Chyba, że może taka delikatna....

tapeta pasy.jpg

Kusi mnie tez kratka, ale do pasów, to chyba już nie bardzo pasuje...:(

Agawi,

Właśnie skończyłam małą garderobę. Jutro się biorę za dużą. Chciałabym, żeby takie rzeczy jak torby podróżne, materace dmuchane, odkurzacz, środki czystości.. itp... miały swoje miejsce, tak jak ubrania długie i te krótsze. Więc wszystko mierzę i planuję tak, żeby potem mieć już porządek, a równocześnie, żeby pomieszczenie wykorzystać optymalnie. No i oczywiście, żeby ładnie było... :wiggle:

Trochę to wszystko trawa.

A jeszcze kosze do garderoby muszę znaleźć....

A co do Twoich dylematów tapetowych.

A masz może zdjęcie rolety?

U nas też w garderobie trzymamy walizki i torby- wszystko się pięknie zmieściło:yes: Pamiętam, jak tez siedzieliśmy nad projektem kilka ładnych dni:bash:

Trochę rożnych plecionych koszy jest BRW lub Jysku

http://www.dekoracje.brw.com.pl/katalog-produktow/filtry,q,zJLXxKmf.html

http://www.jysk.pl/750/232/ag/catalog/

A moja roleta wygląda tak samo jak ta kuchenna

DSCF0350.jpg

Kurczę, ja już mam wybrane i chociaż mąż kręci trochę nosem na cenę, to nie będzie chciał już jeździć 10 x po próbki a ponadto zna Fluggera.

Ale dzięki za info. Muszę sobie zapisać na przyszłość.

Ja tam na zmianę nie namawiam:no:, napisałam, bo może ktoś z zaglądających coś wyniesie:). Pamiętam, jak ktoś kiedyś pytał o Teknosa i nikt nie odpowiedział, bo to farby jak mówiłam dość niszowe i mało szerzej znane. A dobre:D (o czym wtedy nie byłam przekonana i tez się nie odezwałam-teraz nadrabiam:lol2:). Też chciałam wyceniać we Flugerze, ale ostatecznie nie zmieniam;)

Miłego dnia:) (weekend coraz bliżej tra la la:wiggle:)

Ja tam na zmianę nie namawiam:no:, napisałam, bo może ktoś z zaglądających coś wyniesie:). Pamiętam, jak ktoś kiedyś pytał o Teknosa i nikt nie odpowiedział, bo to farby jak mówiłam dość niszowe i mało szerzej znane. A dobre:D (o czym wtedy nie byłam przekonana i tez się nie odezwałam-teraz nadrabiam:lol2:). Też chciałam wyceniać we Flugerze, ale ostatecznie nie zmieniam;)

Angy,

Zapisałam sobie na przyszłość. Jeżeli są dobre i tańsze to trzeba je zapamiętać :yes:

Miłego dnia:) (weekend coraz bliżej tra la la:wiggle:)

Tak, środa to taka mała sobota. Jeszcze 2 dni i weekend, a w poniedziałek kładą mi podłogę :lol2:

Miłego dnia! :D

Witam się, znowu nadrabiam zaległości. Zatrzymałam się tutaj.....

Miałam Wam opowiedzieć mój dzisiejszy sen:

Całą noc śnił mi się, że się tak wyrażę Joseph Ratzinger siedzący w przedpokoju na taborecie a ja w tej garderobie, co jej jeszcze nie mam układałam rzeczy.

Gadaliśmy o jego abdykacji i mówię mu (byliśmy na Ty ?!), że bolące biodro to nie powód do dymisji.

Na co on mi odpowiedział, że biodro to pretekst, bo jemu się już zwyczajnie nie chce.

Więc mu wytknęłam, że już mu się nic nie chce i że w garderobie rzeczy też sama muszę układać, a on tylko by siedział i gadał.... :jawdrop:

Jezusie jakie ja mam porąbane sny, a ten jeszcze nie jest najbardziej objechany... :(

popłakałam się przed monitorem, a siedzę w pracy i dziwnie patrzą:rotfl::rotfl::rotfl:

farby :yes: Niemozliwe aż, jak dobrałaś kolor do tapety gabinetowej!!!

trzymam kciuki za wielkie "ŁAŁ", jak już zdejmą te wszystkie folie i kartony!

a teraz idę poprawić oko ;)

Witam się, znowu nadrabiam zaległości. Zatrzymałam się tutaj.....

popłakałam się przed monitorem, a siedzę w pracy i dziwnie patrzą:rotfl::rotfl::rotfl:

Gudosia,

Obyśmy tylko ze śmiechu płakały, to życie będzie wspaniałe :lol2:

farby :yes: Niemozliwe aż, jak dobrałaś kolor do tapety gabinetowej!!!

Byłam mądra i pojechałam z kawałkiem tapety do Fluggera :lol2:

trzymam kciuki za wielkie "ŁAŁ", jak już zdejmą te wszystkie folie i kartony!

Trochę się boję. Wiesz, planuję, wyobrażam sobie, widzę to w głowie, a potem może się okazać, że na żywo nie będzie wielkiego ŁAŁ...

a teraz idę poprawić oko ;)

[dblpt]220[dblpt].gif

Wkleiłam u siebie wc-szczotkę.

Rzuć okiem :lol2:

Narendil,

Byłam zobaczyłam, komentarz zostawiłam :lol2:

Ilu i inne Dziewczęta zaglądające-prośbę mam: wypowiedzcie się proszę bardzo na temat tej oto konsolki/stolika:

http://imageshack.us/a/img543/2285/2997360229.jpg

Planuję ją dać po jednej stronie turkusowego łóżka zamast typowego stolika nocnego i przy tapecie z laskiem smoleńskim:lol2:

Pierwsza moja myśl: suuper! Ale czy nie jest zbyt siermiężna?:rolleyes:

Angy,

Nie wiem jakie masz łóżko i podłogę, ale do tapety smoleńskiej ten stolik pasuje.

Mnie się podoba, ja lubię meble solidnie wyglądające.

Ten fotel na fotce jest w podobnej kolorystyce co blat stolika tylko kilka tonów jaśniejszy i fajnie się zgrywają.

Tapeta COLE&SON WOODS BRZOZY.jpg

Edytowane przez illusjon

Planuję ją dać po jednej stronie turkusowego łóżka zamast typowego stolika nocnego i przy tapecie z laskiem smoleńskim:lol2:

Pierwsza moja myśl: suuper! Ale czy nie jest zbyt siermiężna?:rolleyes:

Mnie się tam podoba. I to bardzo.

Ania, skąd to skojarzenie z siermiężnością?

Angy,

Nie wiem jakie masz łóżko i podłogę, ale do tapety smoleńskiej ten stolik pasuje.

Mnie się podoba, ja lubię meble solidnie wyglądające.

Ten fotel ma jest w podobnej kolorystyce co blat stolika tylko kilka tonów jaśniejszy i fajnie się zgrywają.

[ATTACH=CONFIG]169733[/ATTACH]

Mnie się tam podoba. I to bardzo.

Ania, skąd to skojarzenie z siermiężnością?

Dzięki kochane:)

Chciałam się upewnić.

Skojarzenie z siermiężnością? Sama nie wiem:p-chyba przez ten solidny blat... Ale faktem jest, że- jak to pisze Admete-poczułam motylki w brzuchu, jak go zobaczyłam:lol2:

Ania,

to go bierz. Motyle w brzuchu są bardzo ważne.

Jak ich nie posłuchasz, to będziesz ten stolik potem wspominała jak najwspanialszą rzecz i okazję, z której nie skorzystałaś.

:hug:

Pytałam jeszcze o bielony-pan będzie komuś robił i ma mi przesłać fotki pod koniec tygodnia. Wtedy zdecyduję, jaki wziąć:)