nazwa12 19.02.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę foto Ja też nie wierzę,udowodnij nam fotkami a ja zrobiłam sobie dzisiaj małą przyjemność i kupiłam odkurzacz,super odkurzacz o którym od dawna marzyłam,tylko fundusze nie pozwoliły :no:ale teraz też nie pozwoliły,ale kupiłam a co raz się żyje,a nie będę hehłać tym starym bo się nerwicy nabawię czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Dziewczyny, Mam parkiet w prawie w 2 pokojach. Jeszcze bez docinek i listew, ale jest. Niestety jest słabe oświetlenie w mieszkaniu i zdjęcia z telefonu wyszły kiepskie - niewyraźne i kolor podlogi inny niż w rzeczywistości... Edytowane 19 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 19.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dziewczyny, Mam parkiet w prawie w 2 pokojach. Jeszcze bez docinek i listew, ale jest. Niestety jest słabe oświetlenie w mieszkaniu i zdjęcia z telefonu wyszły kiepskie - niewyraźne i kolor podlogi inny niż w rzeczywistości... : ... sadystka. ..: a kiedy będziesz znów "na budowie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.02.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ilu a kiedy u Was godzina zero (planowana przeprowadzka) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dziewczyny, Mam parkiet w prawie w 2 pokojach. Jeszcze bez docinek i listew, ale jest. Niestety jest słabe oświetlenie w mieszkaniu i zdjęcia z telefonu wyszły kiepskie - niewyraźne i kolor podlogi inny niż w rzeczywistości... Tere fere! DAWAJ FOTY! Mamy bujną wyobraźnię, kolory sobie dopowiemy same. Albo opowiedz sama coś o tym kolorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 : ... sadystka. ..: a kiedy będziesz znów "na budowie"? Wiwik, Ok. Wrzucę, ale nic na nich nie widać. Dopiero teraz będę sadystka Ilu a kiedy u Was godzina zero (planowana przeprowadzka) ? Mugatka, 4 już termin przeprowadzki był planowany teraz przed świętami, ale zaczyna być mało realny, ze względu na montaż szaf wnękowych, a nie chcę się przeprowadzać jeśli nie muszę i trzymać rzeczy w pudlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Tere fere! DAWAJ FOTY! Mamy bujną wyobraźnię, kolory sobie dopowiemy same. Albo opowiedz sama coś o tym kolorze . OK, będę miała Was na sumieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Podłoga w bibliotece i salonie - tadam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) I oczywiście najbardziej elegancka folia na FM - tym razem z "opatulonymi" drzwiami wejściowymi - widok na klatkę schodowa Edytowane 19 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.02.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ilu Ty to potrafisz nas rozpieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ilu Ty to potrafisz nas rozpieszczać Mugatka, mówiłam, że fotki gorsze wyjść nie mogły. Mogę tylko powiedzieć, że na żywo fajnie wygląda, lepiej niż się spodziewałam i już mnie ta akcja z podłogą po tym co dzisiaj zobaczyłam nie boli. W czwartek pan kończy to może wtedy uda mi się lepsze fotki zrobić, albo w sobotę przy świetle dziennych, o ile panowie jej nie zafoliują. Musze ich poprosić, żeby dali mi szanse jej się przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Podłoga w bibliotece i salonie - tadam.... No i co, bolało? To aż prosić trzeba było? Kolor ładny, czego chcesz! Gdybym robiła nową podłogę u siebie, to też bym zrobiła różową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 No i co, bolało? To aż prosić trzeba było? Kolor ładny, czego chcesz! Gdybym robiła nową podłogę u siebie, to też bym zrobiła różową Różową???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ma ktoś jakąś fajną emotkę z wielkim mrugającym oczkiem? Bo bym wstawiła. A mam tylko taką małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jest też plus tej afery z podłogą Pan Parkieciarz zapytał nas dzisiaj wieczorem, czy znamy szefów firmy. Ja "ciafot" chciałam od razu powiedzieć, że nie, że tylko raz ich widzieliśmy... A mój M bystrzacha zapytał, czemu pan tak sądzi? Pan na to, że szefowie bardzo go prosili, żeby podłogę dokładnie ułożył i niczego nie zniszczył, np. ścian czy co tam jest w lokalu... (np. Folii) Wiec mój bystry mąż, odpowiedział, że tak, mieliśmy okazje się poznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ma ktoś jakąś fajną emotkę z wielkim mrugającym oczkiem? Bo bym wstawiła. A mam tylko taką małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 19.02.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jest też plus tej afery z podłogą Pan Parkieciarz zapytał nas dzisiaj wieczorem, czy znamy szefów firmy. Ja "ciafot" chciałam od razu powiedzieć, że nie, że tylko raz ich widzieliśmy... A mój M bystrzacha zapytał, czemu pan tak sądzi? Pan na to, że szefowie bardzo go prosili, żeby podłogę dokładnie ułożył i niczego nie zniszczył, np. ścian czy co tam jest w lokalu... (np. Folii) Wiec mój bystry mąż, odpowiedział, że tak, mieliśmy okazje się poznać... no i dobrze, dobrze, niech dbają o klienta a podłoga nie marudź, że odcienia nie widać dokładnie - za to i tak już widać, że będzie dobrze; fajnie wygląda, że mają takie lekkie naturalne różnice:yes: ale przyznaję, żem odcienia ciekawa. obiecaj może panom więcej gulaszu za odkrycie podłogi na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 19.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dziewczyny no nie mogę z Wami:lol2: Dobry wieczór:) W pigułce: na głosowanie się nie załapałam, ale widzę, że szafka w łazience będzie super, podłoga już jest super, choć-budyniem trąca:lol2: Rzeczywiście lepsze fotki się przydadzą Folia.... hmmmm.... że tak powiem-wymiata:lol2: Panowie naprawdę zasługują na dobre żarełko z dokładką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ill .. jodełka boska.. Bardzo lubię takie ułożenie parkietu.. jakbym parkiet kładła to w jodełkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Parkiet, cud, miód... kolor można se wyobrazić chyba trupem padnę z zazdrości, jak już pokażesz to mieszkanie wykończone i umeblowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts