Natalia Stanko 24.02.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Podłoga bardzo piękna:yes: A meble z Modalto są nie tylko ładne, a i wygodne i ponoć nie rujnują kieszeni. Szkoda tylko, że dowiedziałam się o nich po zakupie swojej ohydnej kanapy, moja projektantka też ją skrytykowała i podesłała linka, ja podaje dalejhttp://www.modalto.pl/collection/modern/branco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 O, pełna profeska! Bardzo dziękuję. Niestety, 42 cm to dużo za dużo. Wyanna, No szkoda, ze nie pasują, bo uważam je za najładniejsze z tych co oglądałam. Fakt, że zwracałam uwagę tylko na większe kinkiety. U mnie one zawisną w przedpokoju na wprost wejścia przy bardzo dużym lustrze. Muszę szukać czegoś takiego, ale do 30 cm, bo mi proporcje zaburzy. to mają być kinkiety do łazienki, obok lustra. Funkcja tylko i wyłącznie ozdobna, więc te proporcje robią wszystko. Ania, wejdź na stronę MG na Facebooku, może tam coś wypatrzysz? Tylko wtedy będziesz już musiała Magdę zapytać o wymiary. A przyszło Ci to podświetlane lusterko do łazienki? My kupiliśmy inne, ale było za duże i za mocne i miałam zamówić takie, jak to Twoje, więc będę wdzięczna za opinię. Jeszcze nie zamawiałam. A możesz mi podesłać link do Twojego? A podłoga musi być boska... ja swoją dzisiaj troszeczkę podejrzałam, bo jest przykryta tekturą i w sumie cały czas ciemnieje. Lakier miał podobno miesiąc ją ściemniać. Robi się fajna Widziałam Twoją podłogę, jest rewelacyjna. Nie mogę się doczekać zdjęć końcowych A te listwy przypodłogowe to u parkieciarzy od razu brałaś? Pamiętasz może, jaka była ich cena mniej więcej? Ja się zastanawiam, czy kupić swoje w wawie, czy u stolarza, który robił nam drzwi. Listwy zamawiałam razem z parkietem w sklepie w W-wie. Oryginalne były trochę "grubsze, ale niższe o 2 cm. Wolałam cieńsze i wyższe. Moje maja 12 cm wysokości. Nie mogę teraz znaleźć oferty, żeby powiedzieć Ci, za ile kupowaliśmy te listwy. Oryginalne wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Aniu, ale mam nadzieję, że nie zrezygnujesz z różu, pomimo tego, że podłoga już józiowa nie jest Świetnie wyszła! Aż strach się bać, co będzie na zdjęciach w świetle dziennym Ania, Okazuje się, że to nie wina podłogi czy oświetlenia tylko mojego cudownego telefonu, który zwyczajnie łże w kwestii kolorów. Może dlatego, że jest facetem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) i jak- pan stanął na wysokości zadania czy dołączył do grona wykonawców-cwaniaków co się nie umieją do błędu przyznac z godnością? Kamilcia, Sprawa kuchni wygląda następująco. Wszystko odbyło się kulturalnie. Pan podał dobrą kawkę. Przeprosił i obiecał, że sam dopilnuje teraz wszystkiego. Że nie monitorował przebiegu umowy, bo do tej pory specjalnie do tego przeznaczonej Pani, nigdy się coś takiego nie przydarzyło. Ale miała jakieś problemy z dzieckiem i więc pewnie to się na jakość pracy też przełożyło. Kuchnia będzie stała u nas przed świętami, a blat zaraz w pierwszym tygodniu po świętach. Zszedł więc z terminu prawie 3 tygodnie, bo miała być na 15-16 kwietnia i jeszcze tydzień oczekiwania na blat. Obiecał terminu blatu też dopilnować, bo kamieniarz został polecony przez niego. Koniec końców dostaliśmy ok. 8% rabatu, co pozwala mi kupić garnki indukcyjne b. dobrej firmy, albo lampy do 2 pokoi i przedpokoju, czy sfinansować komodę do przedpokoju i wieszak + ogromne lustro w ramie drewnianej (już mam te pieniądze jak widzisz zagospodarowane trzykrotnie) oraz dorzucił robota kuchennego Boscha, o takiego: Edytowane 24 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Podłoga, chociaż cały czas kolor jest przekłamany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Kupiliśmy dzisiaj 2 "zwisy" do holu (tego, gdzie będzie szafa na filmy i CD oraz kocie wc). Hol ma 5 m dł. i 1,20 szer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Podłoga bardzo piękna:yes: Natalka, Dziękuję A meble z Modalto są nie tylko ładne, a i wygodne i ponoć nie rujnują kieszeni. Szkoda tylko, że dowiedziałam się o nich po zakupie swojej ohydnej kanapy, moja projektantka też ją skrytykowała i podesłała linka, ja podaje dalej http://www.modalto.pl/collection/modern/branco Na Modalto jestem zdecydowana od początku, tyle, że ja na bardziej klasyczny model TAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.02.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ilu dawno mnie nie było Doczytałam o pracy i projekcie I o panu od kuchni http://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif Józiowa podłoga http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ilu dawno mnie nie było Doczytałam o pracy i projekcie I o panu od kuchni http://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif Józiowa podłoga http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Miłego wieczorku Admete, Dzięki i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.02.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Ivy, Pytałam koleżankę o jej narożnik z Modalto, Odpisała, że ma model Perfetto, jest bardzo wygodny, ładnie wykonany, i że w tym modelu oparcia nie są niższe od poduszek dziękuję , muszę zrobić objazd po sklepach w Warszawie i przymierzyć się do wszystkich innych, również tej. Niestety tego narożnika co ja bym chciała nie ma w stolicy na ekspozycji bo za wielki podłoga super :yes: Pan kuchenny chyba całkiem dobrez sie zachował/udało wam sie wynegocjowac za to opóżnienie:yes: W Eurofiranach na Targówku jest do koca lutego promocja na szycie -20% Edytowane 24 Lutego 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.02.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 jaka ilość dobrych wieści! super, że pan od kuchni się poczuł do odpowiedzialności i obyło się bez "użerania" świetna wiadomość z terminem, oby dotrzymali podłoga pikna jest, a lampy z charakterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) dziękuję , muszę zrobić objazd po sklepach w Warszawie i przymierzyć się do wszystkich innych, również tej. Niestety tego narożnika co ja bym chciała nie ma w stolicy na ekspozycji bo za wielki Ivy, Nie ma za co "Mojego" narożnika też nigdzie na żywo nie mogę obejrzeć, ale na Targówku mieli podobnie wykonane kanapy więc mam wyobrażenie o jakości i wyglądzie takiego bardziej klasycznego mebla. podłoga super :yes: Bardzo dziękuję Pan kuchenny chyba całkiem dobrez sie zachował/udało wam sie wynegocjowac za to opóżnienie:yes: Jestem zadowolona z warunków jakie uzgodniliśmy. Tym bardziej, że nie było zbyt wielkich targów, pan dołoży starań w kwestii terminu, a na tym nam najbardziej zależało. Uwazam, że dostaliśmy całkiem porządną gratyfikację pieniężną i prezent. Myślę, że o firmie dobrze to świadczy. W Eurofiranach na Targówku jest do koca lutego promocja na szycie -20% Dzięki Ivy, za info, ale chyba poczekam na następna taka promocję, a może jeszcze na kolejną. Chciałabym najpierw się przeprowadzić, chwile pomieszkać, tak, żeby "wyczuć" dom i wtedy wybiorę zasłony i firany. jaka ilość dobrych wieści! super, że pan od kuchni się poczuł do odpowiedzialności i obyło się bez "użerania" świetna wiadomość z terminem, oby dotrzymali Wiwik, Bardzo się cieszę z tego porozumienia z Kuchniami. Denerwowałam się dzisiejszym dniem, ale poszło chyba lepiej niż myślałam. No i nie było "niemiło". Nie lubię takich sytuacji. podłoga pikna jest, Dziękować. Od tych komplementów gotowa naprawdę stać się różowa a lampy z charakterkiem Też mi się tak wydaje. Kopiliśmy je w Domotece na Targówku. Niestety na zamówieniu jest tylko nr katalogowy bez nazwy i nie mogę ich znaleźć w internecie. No i musimy na nie czekać 10 tygodni, bo kompletują zamówienie do Portugalii. Edytowane 24 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Facet od kuchni zachował się porządnie, widać, że zależy mu na opinii o firmie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Facet od kuchni zachował się porządnie, widać, że zależy mu na opinii o firmie:yes: Natalka, Też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dziewczyny, Widziałyście może tę lampę na żywo? Co o niej sadzicie? Bo jeszcze mi się pomysł na szybko zrodził, żeby z tych zamówionych dzisiaj lamp do holu zrezygnować i zamówić Elstead Lighting FINSBURY PARK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dziewczyny, Widziałyście może tę lampę na żywo? Co o niej sadzicie? Bo jeszcze mi się pomysł na szybko zrodził, żeby z tych zamówionych dzisiaj lamp do holu zrezygnować i zamówić Elstead Lighting FINSBURY PARK: [ATTACH=CONFIG]172734[/ATTACH] Nie muszę mówić, że u mnie wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.02.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Z kuchnią całkiem fajnie wyszło A podłoga "różowiutka" super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Nie muszę mówić, że u mnie wisi? Magda, Tak mi się zdawało, że już go widziałam, ale tyle lamp oglądam, że nie dałabym za to głowy Odezwę się do Ciebie w tej sprawie, tylko muszę K zmusić, żeby jak to nazwał "zrobił z gęby cholewę" i odwołał dzisiejsze zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Wyanna, Znalazłam dla Ciebie krótsze kinkiety (wszystkie występują w niklu): Kinkiet DELHI 32 cm nikiel Kinkiet ANKUR 34 cm nikiel Kinkiet PETRA Nikiel 21 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.02.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 zgadzam się z agawi74 w całej rozciągłości:yes: Dzięki wiwikhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/ThankYou.gif żółwik:D Agawi tak, w swojej pracy tez mi się zdarzy pomylić - i jezeli Tobie nie to jesteś pierwszym takim przypadkiem - tylko pogratulować ! naprawde ! Nie mówimy tutaj o drobnej pomyłce, która każdemu może się zdarzyć tylko o ewidentnym lekceważeniu klienta, bałaganie i lenistwie. Wyobraź sobie Kamilciu, że nie mogę sobie pozwolić na 1,5 miesięczne opóźnienie w projekcie, na który klient złożył zamówienie:lol2: W większości zawodów takie opóźnienie są niedopuszczalne i nieakceptowalne. Gratuluję Ci profesji, jeżeli możesz tak postępować I jeżeli większość ludzi ma takie samo podejście do swoich obowiązków jak Ty, to w sumie się nie dziwię, ze mamy w Polsce tak jak mamy:( Pozwól, ze nie będę roztrząsać tej sprawy, bo po pierwsze, to nie jest moja galeria, a po drugie zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Sorki IIlu za OT:hug: Nowe zdjątka podłogi mrau:cool: nawet te józiowe Fajnie, ze udało Ci się załatwić sprawę kuchni- 8% rabatu to już coś Ciekawa ta Madziowa lampa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts