Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wyanna,

Znalazłam dla Ciebie krótsze kinkiety (wszystkie występują w niklu):

Kinkiet DELHI 32 cm nikiel

[ATTACH=CONFIG]172743[/ATTACH]

Kinkiet ANKUR 34 cm nikiel

[ATTACH=CONFIG]172744[/ATTACH]

Kinkiet PETRA Nikiel 21 cm

[ATTACH=CONFIG]172745[/ATTACH]

No i znowu oczywiście wszystkie dostępne u mnie :rotfl:

Niedługo będzie można śmiało powiedzieć, że MG jest wszystko ;) A taki mały sklepik :lol2:

Ale tak poważnie... to Aniu (do wyanny Aniu tym razem kieruję swe słowa, wybacz:hug:) - do łazienki najbardziej polecam ten model:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=450475844985516&set=a.480806401952460.112317.428359447197156&type=3&theater

Ma ok. 28 cm z tego co pamiętam, fajny, delikatny... byłabyś zadowolona :lol:

Anuś (wracam do gospodyni wątku:)) - a Ciebie zapraszam serdecznie na oględziny :hug:

Chyba zmykam spać... mam ikeę za sobą :sick: ledwo żyję :roll:

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pozwól, ze nie będę roztrząsać tej sprawy, bo po pierwsze, to nie jest moja galeria, a po drugie zupełnie się z Tobą nie zgadzam.

Sorki IIlu za OT:hug:

Agawi,

Niech mój watek będzie małym forumowym Hyde Parkiem.

Każdy ma możliwość wypowiedzenia się i przedstawienia swoich racji :yes:

Nowe zdjątka podłogi mrau:cool: nawet te józiowe:lol2:

Tzn. tylko tyle, że lepszy ze mnie demokrata niż fotograf :lol2:

Fajnie, ze udało Ci się załatwić sprawę kuchni- 8% rabatu to już coś:yes:

Aga, możesz mi wierzyć, przy cenie naszej kuchni 8 % to spora suma :yes:, szkoda, że zanim nastąpi zwrot już jej nie będzie :lol2:

Ciekawa ta Madziowa lampa:D

Też mi się podoba. Nie wiem, ale chyba pomroczność jakaś albo zmęczenie "lampowe" na mnie naszło, że zamówiliśmy tamte.

Nie są brzydkie (tylko ze to ja im zdjęcie robiłam), bo bym ich w ogóle nie brała pod uwagę, ale mąż chętnie się zgodził, a ja się ucieszyłam, że następny punkt zaliczony.

Teraz K ma focha, że będzie musiał wszystko odkręcać z rana...

Ciekawe czy on by spamiętał ok 3 tys lamp, bo tyle mam w folderze :rotfl:

No i znowu oczywiście wszystkie dostępne u mnie :rotfl:

Niedługo będzie można śmiało powiedzieć, że MG jest wszystko ;) A taki mały sklepik :lol2:

Magda,

Wiele można powiedzieć o MG, ale nie, że to mały sklepik :yes:

Ale tak poważnie... to Aniu (do wyanny Aniu tym razem kieruję swe słowa, wybacz:hug:) - do łazienki najbardziej polecam ten model:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=450475844985516&set=a.480806401952460.112317.428359447197156&type=3&theater

No i bardzo dobrze, że wrzuciłaś te informacje. Dziewczyna ma ostatnio tyle na głowie, że na pewno będą dla niej pomocne :yes:

Anuś (wracam do gospodyni wątku:)) - a Ciebie zapraszam serdecznie na oględziny :hug:

Chyba zmykam spać... mam ikeę za sobą :sick: ledwo żyję :roll:

Dziękować. Na pewno skorzystam :lol2:

Agawi,

Niech mój watek będzie małym forumowym Hyde Parkiem.

Każdy ma możliwość wypowiedzenia się i przedstawienia swoich racji :yes:

Aniu, to super- zapamiętam:yes:

Tzn. tylko tyle, że lepszy ze mnie demokrata niż fotograf :lol2:

:lol2::lol2:

Aga, możesz mi wierzyć, przy cenie naszej kuchni 8 % to spora suma :yes:, szkoda, że zanim nastąpi zwrot już jej nie będzie :lol2:

Domyślam się, ze spora- kuchnia jest jednym z najdroższym pomieszczeń w domu:bash:

Szybciutko rozdysponowałaś Aniu kaskę:rotfl::rotfl:

Ciekawe czy on by spamiętał ok 3 tys lamp, bo tyle mam w folderze :rotfl:

Daję głowę, ze nie:lol2: Z resztą ja też bym tyle nie spamiętała:D Oświetlenie to moja zmora- nie znoszę jego szukania i dobierania:sick:

No i bardzo dobrze, że wrzuciłaś te informacje. Dziewczyna ma ostatnio tyle na głowie, że na pewno będą dla niej pomocne :yes:

Illu, to bardzo miłe z twojej strony. Dawno nikt nie okazał mi takiego zrozumienia. Normalnie nie wiem, co powiedzieć.:hug:

Wyanna,

Znalazłam dla Ciebie krótsze kinkiety (wszystkie występują w niklu):

Kinkiet DELHI 32 cm nikiel

[ATTACH=CONFIG]172743[/ATTACH]

Delhi już sobie wypatrzyłam. Śliczne są.:rolleyes: Ale musze sobie jakąś przymiarkę zrobić przy powieszonym lustrze, żeby mieć pewność, że 32 cm jest ok.

I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to:

Te też są śliczne.... I znowu dylemat :) Madziula, dziękuję Ci. Nie wrzuciłabyś mi na prv cen obu? Pewnie przymierzę się do tańszych, bo moja kuchnia nie chce się jak u niektórych przecenić o 8% :cool:

"Mojego" narożnika też nigdzie na żywo nie mogę obejrzeć, ale na Targówku mieli podobnie wykonane kanapy więc mam wyobrażenie o jakości i wyglądzie takiego bardziej klasycznego mebla.

Iluś ty "swój" juz zamowiłaś ??? bo ja robię przegląd gdzie co mają na ekspozycji i Twój jest dostepny najbliżej w Łodzi TUTAJ jak byś miała za dużo czasu :cool:

Cześć Illusjon :)

Wzajemnie życzę udanego tygodnia!

Pan od kuchni zachował się przyzwoicie. Oby tak dalej!

ivy, a gdzie jest dostępny Devon?

Podoba mi się.

I to Ty mnie kiedyś pytałaś o tą lampę stojącą, która jest teraz u Jakuba?

Bo znalazłam całkiem korzystną ofertę.

Illu, to bardzo miłe z twojej strony. Dawno nikt nie okazał mi takiego zrozumienia. Normalnie nie wiem, co powiedzieć.:hug:

Ania,

No co ty Kobieto :hug:

Ja wiem, jak to jest nie mieć czasu i jak to miło jak ktoś chociażby naprowadzi na rozwiązanie i nie trzeba czasu tracić :yes:

Delhi już sobie wypatrzyłam. Śliczne są.:rolleyes: Ale musze sobie jakąś przymiarkę zrobić przy powieszonym lustrze, żeby mieć pewność, że 32 cm jest ok.

To prawda. :yes:

Jednak te co Magda pokazała, chyba widziałam u niej na żywo i faktycznie są cudne, nieduże i do łazienkowego lustra jak znalazł :lol2:

Te też są śliczne.... I znowu dylemat :) Madziula, dziękuję Ci. Nie wrzuciłabyś mi na prv cen obu?

Oj chyba będą cudne kinkiety :cool:

Pewnie przymierzę się do tańszych,

Przymierzaj się, bo warto :D

bo moja kuchnia nie chce się jak u niektórych przecenić o 8% :cool:

A termin, a nerwy??? :p

Iluś ty "swój" juz zamowiłaś ??? bo ja robię przegląd gdzie co mają na ekspozycji i Twój jest dostepny najbliżej w Łodzi TUTAJ jak byś miała za dużo czasu :cool:

Ivy,

Jeszcze nie zamawiałam, bo K uznał i słusznie, że najpierw musimy kupić to co niezbędne lub jest "mocowane" do ścian.

Uznaliśmy, że stół, krzesła czy kanapę możemy już nawet po przeprowadzce kupić. :yes:

Ale bardzo ci dziękuję za namiar. Nawet w sobotę był plan podjechać do Łodzi. Widzisz a teraz mamy konkretny cel. :lol2:

Serdeczne dzięki, że o mnie pamiętałaś :hug:

Cześć Illusjon :)

Wzajemnie życzę udanego tygodnia!

Pan od kuchni zachował się przyzwoicie. Oby tak dalej!

Aneczka,

To prawda, jestem zadowolona i ze sposobu i atmosfery w jakiej ta sprawa została załatwiona. Ale co się nadenerwowałam przez te 3 dni to moje.

Najważniejsze, że termin oczekiwania udało się skrócić.

ivy, a gdzie jest dostępny Devon?

Podoba mi się.

I to Ty mnie kiedyś pytałaś o tą lampę stojącą, która jest teraz u Jakuba?

Bo znalazłam całkiem korzystną ofertę.

Devon, nigdzie :bash: mam nadzieję, że gdzieś od jesieni u mnie w salonie :lol2:

Nie jest nawet strasznie drogi ...chyba :-)

tak, ja pytałam....chętnie się dowiem gdzie ta korzystna oferta :yes:

Hej Aniu,

trzymam kciuki za ekipę, a szczególnie za ich czytanie ze zrozumieniem Twojej instrukcji http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/rtfm.gif:lol2:

Spotkanie chyba trwa, więc nie przeszkadzam- daj koniecznie znać jak Ci poszło:yes:

Czekam z niecierpliwością na kolorowe ściany http://smileyshack.files.wordpress.com/2010/12/spainter_housepainter_100-100.gif?w=98&h=62

Pozwól, ze nie będę roztrząsać tej sprawy, bo po pierwsze, to nie jest moja galeria, a po drugie zupełnie się z Tobą nie zgadzam.

S

dokładnie, zakończmy temat bo nie znasz ani mnie ani tego co robie, aby wiedzieć, jakie mam podejście do obowiązków...

Ilu lampa od | Magdy fajniejsza duzo od tej zamówionej wczoraj :)

ciesze sie, że firma podeszła do sprawy profesjonalnie, zaświadczając jednoczesnie, że jest uczciwa i umie ponosic konsekwencje własnych pomyłek.

do Łodzi w sobotę - wal jak w dym - akurat robimy dużą imprezę skrapową, może sie załapiesz ;)

Hej Aniu,

Hej Aguś:hug:

trzymam kciuki za ekipę, a szczególnie za ich czytanie ze zrozumieniem Twojej instrukcji http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/rtfm.gif:lol2:

Spotkanie chyba trwa, więc nie przeszkadzam- daj koniecznie znać jak Ci poszło:yes:

Na ta ekipę to można nawet kasę obstawiać :lol2:

To wciąż ta sama ekipa. Weszłam dzisiaj do mieszkania i co i czarna folia na mojej pięknej różowej podłodze bigsm.gif

Czekam z niecierpliwością na kolorowe ściany http://smileyshack.files.wordpress.com/2010/12/spainter_housepainter_100-100.gif?w=98&h=62

No to jeszcze z 2 tygodnie potrwa :yes:

Ilu lampa od | Magdy fajniejsza duzo od tej zamówionej wczoraj :)

Cześć Kamilcia,

Też doszłam do tego wniosku, a przez noc K się odfoczył i odwołał zamówienie tych wczorajszych :lol2:

ciesze sie, że firma podeszła do sprawy profesjonalnie, zaświadczając jednoczesnie, że jest uczciwa i umie ponosic konsekwencje własnych pomyłek.

Ja też, to dla mnie wielka ulga, ze w taki ludzki sposób udało się wypracować kompromis.

My już i tak wiemy od 2 tygodni, że nawet z kuchnią nie dalibyśmy rady się przeprowadzić przed świętami, ale I-wszy termin jaki mi facet podał w czwartek też był dla nas nie do przyjęcia.

do Łodzi w sobotę - wal jak w dym - akurat robimy dużą imprezę skrapową, może sie załapiesz ;)

A z przyjemnością.

Mieszkałam w Łodzi przez 3 lata z ogonkiem :lol2:

Jak tam spotkanie z ekipą? Dostała dokładne instrukcję:lol2:

Natalka,

spotkanie z moją ekipą to zawsze przyjemność. Ja ich bardzo szanuję, a oni uwielbiają moje instrukcje.

Właśnie dzisiaj dostali chyba 6-cio stronicową instrukcję, chociaż tak naprawdę to na 5 były same obrazki.

Nawet Chińczyk zrozumiałby co gdzie chcę. :lol2:

Nie mam jej na tym komputerze.

Jutro mogę wrzucić pokazową instrukcję "Jak przygotować ekipę do malowania i tapetowania"

32.jpg