agawi74 26.02.2013 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Oooo dojrzałam sprzęcik szafkowy:wiggle:Faktycznie dużo miejsca jest na dole dla dźwięków:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 O mamuniu która godzina??? Uciekam spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aniu, takie kino w domu i to ze starym filmami ma swój niezaprzeczalny urok i w dodatkowo w dobrym towarzystwie to czysta przyjemność Masz rację, że na dużym ekranie trudno jest trafić na dobry film:bash: A Madzia na pewno sobie poradzi- to sprytna dziewuszka:lol2: Tylko nie pisz do niej na skrzynkę, tylko na adres e-mail, bo skrzynka od dawna się zepsuła od nadmiaru maili:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 O mamuniu która godzina??? [ATTACH=CONFIG]172956[/ATTACH] Uciekam spać. Dobranoc Też się właśnie zreflektowałam:jawdrop: i też zaraz uciekam:D Kolorowych snów http://www.animated-smileys.com/smileys/bath-wc/animated-smileys-bath-wc-017.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Helloł Ilutku szafka rtv bardzo fajna mi nie leżą nóżki ( wiem ze pasują do pozostałych mebli) choć ja osobiście nie przepadam za kompletami te rzeźbienia na bokach też mi średnio leża nie obawiałabym się ze bez nich wyjdzie mebel kolonialny Dzięki za lekcje dużo sie dowiedziałam na temat kina domowego ( choć sama nie mam czasu na oglądanie tv, moge sobie pozwolić tylko w czasie prasowania:() Miłego dzionka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.02.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aniu, komoda wcale nie wygląda na kolubrynę. Normalny mebel na sprzęt. Komoda będzie niska, więc nie powinna nic przytłoczyć. Argument o nóżkach przyjęłam do wiadomości. Ale go nie akceptuję Na szczęście to nie moja komoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Kobitki Kochane - Agawi, Narendilko i Karolu, Klamka zapadła, kobyłka u płota a komoda w produkcji. Po poprawkach i przeliczeniu moich centymetrów na centymetry stolarza, kolumbryna otrzyma następujący kształt i rozmiary: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.02.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tylko pilnuj, żeby zamiast kobyłki przyszła do Ciebie komoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tylko pilnuj, żeby zamiast kobyłki przyszła do Ciebie komoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 26.02.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja cie podziwiam, za porojektowanie i tworzenie własnych mebli. Ja niestety z tych co nawet na siebie nie szyją. stroje moich projektów (bo wymarzone, inne od tego co mogę dostać) wyszyte przez krawcową zawsze były takim niewypałem, że po 3 razam dałam sobie zupełnie spokój. Ja to musze zobaczyć, podotykać, przymierzyć- dotyczy strojów i mebli. Zmysł wyobraźni u mnie zerowy lub raaczej nawet na minusie Ilu a u mnie postęp - skatalogowałam zdjęcia, bo zmobilizowałam się i zakupiłam dysk zewnętrzny- dostarczyli w 1 dzień. Teraz robię album ze zdjeciami za 2012 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Ja cie podziwiam, za porojektowanie i tworzenie własnych mebli.. Kasieńka, Bardzo dziękuję. Sprawia mi to ogromną frajdę. Do tej pory zaprojektowałam tylko kilka mebli i to głównie nowoczesnych. Jednak do prawdziwego projektanta to mi jeszcze brakujeeeee....... Widziałaś moje "wypociny". Daleko im do prawdziwego projektu. To raczej manufaktura. Np. w projektach podaję przybliżone wymiary bądź graniczne (nim i max), bo np. nie znam grubości desek itp. Więc stolarze muszą dopracowywać wymiary, ewentualnie wskazywać, gdzie pominęłam jakiś istotny element konstrukcyjny. Nie ukrywam, że i budowlańcy i stolarze lubią ze mną pracować, bo może długo myślę czasami nad projektem, ale im głowy nie zawracam, a jak dostaną ode mnie projekt, to omawiamy go 15 min i mają mnie z głowy Ja niestety z tych co nawet na siebie nie szyją. stroje moich projektów (bo wymarzone, inne od tego co mogę dostać) wyszyte przez krawcową zawsze były takim niewypałem, że po 3 razam dałam sobie zupełnie spokój. Ja nie szyję, prawie nie gotuję, za to dobrze sprzątam i prasuję. Lubię też zmywać. Szydełkiem ostatnio wyciągałam łańcuszek z odpływu umywalki... Kilka sukienek sylwestrowych sobie zaprojektowałam i byłam bardzo z nich zadowolona. Ale projekt wyglądał tak, że naszkicowałam postać w sukience, a krawcowa musiała się głowić jak zrobić wykrój... Ja to musze zobaczyć, podotykać, przymierzyć- dotyczy strojów i mebli. Wiadomo, że tak by było najlepiej. Ja popełniam, ten błąd, że zamiast z otwartą głową poszukać w sklepie lub w internecie i zobaczyć co jest co mi się spodoba, to ja dokładnie zaplanuję sobie co chcę mieć, a potem się dziwię, że tego nigdzie nie ma... Zmysł wyobraźni u mnie zerowy lub raaczej nawet na minusie Każdy tak mówi, ale jeszcze nikogo takiego nie poznałam, więc nie myśl tak o sobie Ilu a u mnie postęp - skatalogowałam zdjęcia, bo zmobilizowałam się i zakupiłam dysk zewnętrzny- dostarczyli w 1 dzień. Teraz robię album ze zdjeciami za 2012 rok. O widzisz, a u mnie na tym polu kicha, nie mam kiedy się za to zabrać. Powoli wychodzę z tych szumnie nazywanych projektów, to może znajdę czas na zakup dysku, naukę Home 3D, czy chociażby książkę Edytowane 26 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Hej Aniu szybka jesteś, skoro komoda jest już w produkcji:lol2: Kolejny problemik z głowy:cool: Jak Ci minął dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Hej Agawi, A na co czekać Pan Stolarz wczoraj zadzwonił i powiedział, że do rana mam wysłać projekt i basta. To wysłałam i dzisiaj rano zaczął produkować moją komodę Biblioteki i komoda łazienkowa już stoją u niego gotowe Dzień minął w miarę... Cieszę się jednak, że już jestem w domu. Muszę zamówić lampy do kuchni i to jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro. A co tam u Ciebie? jak samopoczucie? Edytowane 26 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 26.02.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 no i super jak TV ma 120 cm, to zdecydowanie dobra decyzja rozmiarowa, będzie dobrze wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.02.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Kupiliśmy dzisiaj 2 "zwisy" do holu (tego, gdzie będzie szafa na filmy i CD oraz kocie wc). Hol ma 5 m dł. i 1,20 szer. [ATTACH=CONFIG]172718[/ATTACH] Rajuniu, jakie pięęęękne zwisy, mogę prosić o cęne tych cudeniek?? nazwe? w moim holu nadal kable, niby już mam wybrane lampki, ale jakoś nie na 100%, a te są śliczne:yes: wracam do nadrabiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Vesi, Mogę tylko powiedzieć, że były w Domotece na Targówku na parterze, w tym sklepie obok barku (na parterze jest 1 sklep z oświetleniem), zaraz na prawo od wejścia. Nie znam nazwy, bo na zamówieniu jest tylko nr katalogowy sklepu. Są bardzo ładne, zgrabne i proporcjonalne, ale do mnie nie pasują. Zgodziłam się je kupić, bo K się podobały i już byłam zmęczona szukaniem. Ale nie będą mi pasowały do lamp i kinkietów w przedpokoju. Nie wiem co mnie zamroczyło, chyba ich uroda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.02.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nadrobiłam Dzięki za info o zwisach, oprócz wyglądu wszystko inne je dyskwalifikuje u mnie Komodę tv zaprojektowałaś perfekcyjnie miszczu masz talent:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 no i super jak TV ma 120 cm, to zdecydowanie dobra decyzja rozmiarowa, będzie dobrze wyglądać Komodę tv zaprojektowałaś perfekcyjnie miszczu masz talent:D Wiwik i Vesi, Bardzo dziękuję. Więcej mnie pracy kosztowała niż cała garderoba... Nadrobiłam Dzięki za info o zwisach, oprócz wyglądu wszystko inne je dyskwalifikuje u mnie Vesi, Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 26.02.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Więcej mnie pracy kosztowała niż cała garderoba... [ATTACH=CONFIG]173062[/ATTACH] i słusznie garderoby nie widać i przede wszystkim ma być funkcjonalna, a taka komoda pod rtv permanentnie na widoku - już nie mówiąc, że musi do tych pięknych mebli pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Biblioteki i komoda łazienkowa już stoją u niego gotowe O rety i dopiero nam o tym teraz piszesz? Aniu, a masz jakieś foty?http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/goody.gif Ja bym na Twoim miejscu jajko zniosła:lol2: A co tam u Ciebie? jak samopoczucie? A dziękuję wszystko dobrze. Czekamy na meble gabinetowe, nadal szukam krzesła i tapety, ale słabo mi to wychodzi-póki co jak wiesz kupuję buty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts