wiwik 27.02.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 a mój rachunki domowe ogarnia izakupy też. lampy stojące do salonu też wypatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Bożesz... dla mnie słupek tak z 5 cm to już wysoki obcas... Mój ślubny opanował dostarczanie dobrego pieczywa... Ja już chleba nie kupuję bo on przywozi.. Kupuje rzeczy które i lubi i są dobre i np umyśli sobie.. Tak jak np dzisiaj.. ja wpadam do sklepu po szynke do kanapek dla młodego, a on później do mnie dzwoni, że kupił pyszną swojską kiełbasę z 4 godz temu i po co ja tą szynkę kupiłam.. no do kanapek mu mówię , i niby skąd miałam wiedzieć, że on kiełbasę kupi,, no i , że swojska do kanapek dla dziecka nie bardzo... zdziwiony był, że cienka swojska kiełbasa do kanapek nie bardzo, a jedyne kanapki z szynką dla Emila to z sałatą lodową.. inne nie wchodzą.. I też nie zawsze , bo nigdy nie wiem czy on dzisiaj np szynkę lubi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Zapomniałam Ill napisać, że ładne masz zdjako Inna TY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.02.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Illu, kiedy ja wreszcie będę u Ciebie na bieżąco?! Chwaliłam już podłogę? Jest boska. Moje marzenie niespełnione I fajny nowy avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 27.02.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 I fajny nowy avatarek Ja wolałam stary... Ilu- z góry przepraszam, ale znów mam męczący temat. A ponieważ Wy wiecie wszystko... Na początku któregoś wątku autorka pisała, że nie wie co i jak będziew domu ale na pewno chce Taką Kanapę- i było zdjecie białej kanapy. bez przerwy wpadałam na tą stronę i ogladałam. A teraz diabeł ogonem nakrył. nie pamiętam nazwy. zapisana strona gdzieś zniknęła. Kto wie? Kto podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 27.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ilu nie kombinuj już z tymi avatarami.... znowóż sobie nowy wstawiła i myślałam że wątek pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 a mój rachunki domowe ogarnia izakupy też. lampy stojące do salonu też wypatrzył Wiwik, Zakupy spożywcze, rachunki i samochód ok, ale reszta leży. Bardzo, bardzo nie chciałabym, żeby K kupił jakąkolwiek lampę... Zapomniałam Ill napisać, że ładne masz zdjako Inna TY... Arnika, Bardziej aktualna, bo długie włosy to już historia ... Illu, kiedy ja wreszcie będę u Ciebie na bieżąco?! Dropku, U mnie aż tyle się nie dzieje... Podłoga znowu pod folią Powinnam ziemię kupić i pomidory uprawiać, tak dobrze mojej ekipie idzie kładzenie folii Chwaliłam już podłogę? Jest boska. Moje marzenie niespełnione Dziękuję. Bardzo mi miło I fajny nowy avatarek To chyba na wiosnę... Coś mnie nosi.. Ja wolałam stary... Kasieńka, Ale ta nowa ja to bardziej ja... Ja też bym wolała wyglądać cały czas jak na starym avatarku Ilu- z góry przepraszam, ale znów mam męczący temat. A ponieważ Wy wiecie wszystko... Na początku któregoś wątku autorka pisała, że nie wie co i jak będziew domu ale na pewno chce Taką Kanapę- i było zdjecie białej kanapy. bez przerwy wpadałam na tą stronę i ogladałam. A teraz diabeł ogonem nakrył. nie pamiętam nazwy. zapisana strona gdzieś zniknęła. Kto wie? Kto podpowie? A coś bliżej o tej kanapie? Z tego co kojarzę Ilona Agata ma białą kanape w salonie Ilu nie kombinuj już z tymi avatarami.... znowóż sobie nowy wstawiła i myślałam że wątek pomyliłam Dobrze Kasiulku, już nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wiem, wiem, że to Ty.. byłam na imprezce u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 No nie mogłam nie wejść i nie skomentować nowej Ilu! Co to się dzieje! Aż dwa razy sprawdzałam, czy czasem mi na mózg nie siadło coś od tego kompa, bo wyglądasz jak nie ty! A tak w ogóle fajna fryzurka, drapieżna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wiem, wiem, że to Ty.. byłam na imprezce u Ciebie Arnika, Rozchmurz się Na wiosnę trzeba coś zmienić, choćby avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 O, aktualna właścicielka A faceci? Temat rzeka... Ale nie jest źle, prawda, babki? Gdyby było inaczej, to byśmy ich zmieniły na lepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) No nie mogłam nie wejść i nie skomentować nowej Ilu! Co to się dzieje! Aż dwa razy sprawdzałam, czy czasem mi na mózg nie siadło coś od tego kompa, bo wyglądasz jak nie ty! A tak w ogóle fajna fryzurka, drapieżna Aneczka-Wyanna, Objawiłaś się. Super, że Ci się chociaż na moment udało wypełznąć spod tych papierów Ten avatar, żeby był prawdziwy, to musiałby mieć bardzo jasne blond włosy i 7 kg więcej. Krótkie włosy mam od blisko 2 lat Widziałaś moje pytanko o lustro podświetlane? Możesz mi wrzucić linka do tego, które kupiłaś i było za mocne? Edytowane 27 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 O, aktualna właścicielka A faceci? Temat rzeka... Ale nie jest źle, prawda, babki? Gdyby było inaczej, to byśmy ich zmieniły na lepszy model Aneczka-Narendil, U mnie TEN to już jest lepszy model Jakby to był kompletny niewypał, to już chyba by mi zostało wziąć sobie żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 27.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Na początku któregoś wątku autorka pisała, że nie wie co i jak będziew domu ale na pewno chce Taką Kanapę- i było zdjecie białej kanapy. bez przerwy wpadałam na tą stronę i ogladałam. A teraz diabeł ogonem nakrył. nie pamiętam nazwy. zapisana strona gdzieś zniknęła. Kto wie? Kto podpowie? A coś bliżej o tej kanapie? Z tego co kojarzę Ilona Agata ma białą kanape w salonie to było zdjęcie niezkupionej kanapy- ze sklepu biała, nie narożnikowa, chyba na nóżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jakby to był kompletny niewypał, to już chyba by mi zostało wziąć sobie żonę [ATTACH=CONFIG]173390[/ATTACH] Też dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aneczka-Wyanna, Objawiłaś się. Super, że Ci się chociaż na moment udało wypełznąć spod tych papierów Ten avatar, żeby był prawdziwy, to musiałby mieć bardzo jasne blond włosy i 7 kg więcej. Krótkie włosy mam od blisko 2 lat Widziałaś moje pytanko o lustro podświetlane? Możesz mi wrzucić linka do tego, które kupiłaś i było za mocne? Właśnie napisałam piosenkę i w nagrodę wlazłam na muratora Mój mąż zrobił mi proof reading i stwierdził tylko " Moja Adele" i poszedł. Wnioski są dwa: albo za głośno śpiewałam w słuchawkach, próbując różne słowa, albo trzeba schuść lusterko tutaj ale nie polecam, bo wielkie, jak patelnia, a powiększenie jak się doczytałam po fakcie - 7x. Oczy bolą od patrzenia. I wszystkie niedostatki urody widać jak na dłoni:lol2: Oddałam, czekam na zwrot kaski A tak nawiasem mówiąc, to wszystkie Maćki to fajne chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wnioski są dwa: albo za głośno śpiewałam w słuchawkach, próbując różne słowa, albo trzeba schuść Jako, że widziałam Cię na żywo, to na pewno bramka numer jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.02.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jako, że widziałam Cię na żywo, to na pewno bramka numer jeden Widziałaś mnie w bardziej reprezentacyjnych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 lusterko tutaj ale nie polecam, bo wielkie, jak patelnia, a powiększenie jak się doczytałam po fakcie - 7x. Oczy bolą od patrzenia. Ania, To lusterko było jednostronne? Bo czasami jest tak, że z jednej ma 7x, a z drugiej np. 3 x albo normal? Bo ja też o nim myślałam. Mam wadę kobiety w wieku balzakowskim (+2) i chciałam właśnie takie 2-stronne - mocno i słabiej powiększające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Właśnie napisałam piosenkę i w nagrodę wlazłam na muratora Mój mąż zrobił mi proof reading i stwierdził tylko " Moja Adele" i poszedł. Wnioski są dwa: albo za głośno śpiewałam w słuchawkach, próbując różne słowa, albo trzeba schuść Wyanna, Ja w takich razach wolę nie dopytywać i zawsze biorę takie uwagi za dobra monetę A tak nawiasem mówiąc, to wszystkie Maćki to fajne chłopaki To prawda, zwłaszcza, gdy mają do czynienia z Aniami Jako, że widziałam Cię na żywo, to na pewno bramka numer jeden Narendil, Też tak myślę Widziałaś mnie w bardziej reprezentacyjnych czasach Anie, Jeżeli nawet tak jest to nie nasza wina, tylko zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts