Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bożesz... dla mnie słupek tak z 5 cm to już wysoki obcas...:eek:

Mój ślubny opanował dostarczanie dobrego pieczywa... Ja już chleba nie kupuję bo on przywozi..

Kupuje rzeczy które i lubi i są dobre i np umyśli sobie.. Tak jak np dzisiaj.. ja wpadam do sklepu po szynke do kanapek dla młodego, a on później do mnie dzwoni, że kupił pyszną swojską kiełbasę z 4 godz temu i po co ja tą szynkę kupiłam.. no do kanapek mu mówię , i niby skąd miałam wiedzieć, że on kiełbasę kupi,, no i , że swojska do kanapek dla dziecka nie bardzo... zdziwiony był, że cienka swojska kiełbasa do kanapek nie bardzo, a jedyne kanapki z szynką dla Emila to z sałatą lodową.. inne nie wchodzą.. I też nie zawsze , bo nigdy nie wiem czy on dzisiaj np szynkę lubi.....

I fajny nowy avatarek :)

Ja wolałam stary...

Ilu- z góry przepraszam, ale znów mam męczący temat. A ponieważ Wy wiecie wszystko...

Na początku któregoś wątku autorka pisała, że nie wie co i jak będziew domu ale na pewno chce Taką Kanapę- i było zdjecie białej kanapy.

bez przerwy wpadałam na tą stronę i ogladałam. A teraz diabeł ogonem nakrył. nie pamiętam nazwy. zapisana strona gdzieś zniknęła.

Kto wie? Kto podpowie?

a mój rachunki domowe ogarnia izakupy też. :p lampy stojące do salonu też wypatrzył:)

Wiwik,

Zakupy spożywcze, rachunki i samochód ok, ale reszta leży.

Bardzo, bardzo nie chciałabym, żeby K kupił jakąkolwiek lampę... :eek: :lol2:

Zapomniałam Ill napisać, że ładne masz zdjako :)

Inna TY...

Arnika,

Bardziej aktualna, bo długie włosy to już historia ... :cool:

Illu, kiedy ja wreszcie będę u Ciebie na bieżąco?! :o

Dropku,

U mnie aż tyle się nie dzieje... Podłoga znowu pod folią :lol2:

Powinnam ziemię kupić i pomidory uprawiać, tak dobrze mojej ekipie idzie kładzenie folii :lol2:

Chwaliłam już podłogę? Jest boska. Moje marzenie niespełnione :rolleyes:

Dziękuję. Bardzo mi miło :hug:

I fajny nowy avatarek :)

To chyba na wiosnę... Coś mnie nosi.. :lol2:

Ja wolałam stary...

Kasieńka,

Ale ta nowa ja to bardziej ja... Ja też bym wolała wyglądać cały czas jak na starym avatarku :lol2:

Ilu- z góry przepraszam, ale znów mam męczący temat. A ponieważ Wy wiecie wszystko...

Na początku któregoś wątku autorka pisała, że nie wie co i jak będziew domu ale na pewno chce Taką Kanapę- i było zdjecie białej kanapy.

bez przerwy wpadałam na tą stronę i ogladałam. A teraz diabeł ogonem nakrył. nie pamiętam nazwy. zapisana strona gdzieś zniknęła.

Kto wie? Kto podpowie?

A coś bliżej o tej kanapie? Z tego co kojarzę Ilona Agata ma białą kanape w salonie ramionka.gif

Ilu nie kombinuj już z tymi avatarami....

znowóż sobie nowy wstawiła i myślałam że wątek pomyliłam

Dobrze Kasiulku, już nie będę... zawstydzony1.gif

No nie mogłam nie wejść i nie skomentować nowej Ilu! Co to się dzieje! Aż dwa razy sprawdzałam, czy czasem mi na mózg nie siadło coś od tego kompa, bo wyglądasz jak nie ty!:rotfl:

A tak w ogóle fajna fryzurka, drapieżna :cool:

Aneczka-Wyanna,

Objawiłaś się. Super, że Ci się chociaż na moment udało wypełznąć spod tych papierów :hug:

Ten avatar, żeby był prawdziwy, to musiałby mieć bardzo jasne blond włosy i 7 kg więcej.

Krótkie włosy mam od blisko 2 lat :lol2:

Widziałaś moje pytanko o lustro podświetlane? Możesz mi wrzucić linka do tego, które kupiłaś i było za mocne?

Edytowane przez illusjon

O, aktualna właścicielka :lol2:

A faceci? Temat rzeka...

Ale nie jest źle, prawda, babki?

Gdyby było inaczej, to byśmy ich zmieniły na lepszy model :p

Aneczka-Narendil,

U mnie TEN to już jest lepszy model :lol2:

Jakby to był kompletny niewypał, to już chyba by mi zostało wziąć sobie żonę haha.jpg

Kto wie? Kto podpowie?

A coś bliżej o tej kanapie? Z tego co kojarzę Ilona Agata ma białą kanape w salonie

to było zdjęcie niezkupionej kanapy- ze sklepu

biała, nie narożnikowa, chyba na nóżkach.

Aneczka-Wyanna,

Objawiłaś się. Super, że Ci się chociaż na moment udało wypełznąć spod tych papierów :hug:

Ten avatar, żeby był prawdziwy, to musiałby mieć bardzo jasne blond włosy i 7 kg więcej.

Krótkie włosy mam od blisko 2 lat :lol2:

Widziałaś moje pytanko o lustro podświetlane? Możesz mi wrzucić linka do tego, które kupiłaś i było za mocne?

Właśnie napisałam piosenkę i w nagrodę wlazłam na muratora :)

Mój mąż zrobił mi proof reading i stwierdził tylko " Moja Adele" i poszedł.

Wnioski są dwa: albo za głośno śpiewałam w słuchawkach, próbując różne słowa, albo trzeba schuść :D

lusterko tutaj ale nie polecam, bo wielkie, jak patelnia, a powiększenie jak się doczytałam po fakcie - 7x. Oczy bolą od patrzenia. I wszystkie niedostatki urody widać jak na dłoni:lol2: Oddałam, czekam na zwrot kaski

A tak nawiasem mówiąc, to wszystkie Maćki to fajne chłopaki :D

lusterko tutaj ale nie polecam, bo wielkie, jak patelnia, a powiększenie jak się doczytałam po fakcie - 7x. Oczy bolą od patrzenia.

Ania,

To lusterko było jednostronne? Bo czasami jest tak, że z jednej ma 7x, a z drugiej np. 3 x albo normal?

Bo ja też o nim myślałam. Mam wadę kobiety w wieku balzakowskim (+2) i chciałam właśnie takie 2-stronne - mocno i słabiej powiększające.

Właśnie napisałam piosenkę i w nagrodę wlazłam na muratora :)

Mój mąż zrobił mi proof reading i stwierdził tylko " Moja Adele" i poszedł.

Wnioski są dwa: albo za głośno śpiewałam w słuchawkach, próbując różne słowa, albo trzeba schuść :D

Wyanna,

:lol2: Ja w takich razach wolę nie dopytywać i zawsze biorę takie uwagi za dobra monetę :lol2:

A tak nawiasem mówiąc, to wszystkie Maćki to fajne chłopaki :D

To prawda, zwłaszcza, gdy mają do czynienia z Aniami :lol2:

Jako, że widziałam Cię na żywo, to na pewno bramka numer jeden :yes:

Narendil,

Też tak myślę :yes:

Widziałaś mnie w bardziej reprezentacyjnych czasach :D

Anie,

Jeżeli nawet tak jest to nie nasza wina, tylko zimy... :rotfl: