Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wyanna,

:lol2: Ja w takich razach wolę nie dopytywać i zawsze biorę takie uwagi za dobra monetę :lol2:

Toteż nie dopytywałam. Ale głowa pracuje od razu...:lol2:

To lusterko było jednostronne? Bo czasami jest tak, że z jednej ma 7x, a z drugiej np. 3 x albo normal?

Bo ja też o nim myślałam. Mam wadę kobiety w wieku balzakowskim (+2) i chciałam właśnie takie 2-stronne - mocno i słabiej powiększające.

Było jednostronne. Fajnie wykonane, solidne ramię, ale jednostronne. I mega powiększające. Normalnie mnie mdliło od patrzenia.

Coś mi dobrze robota idzie z muratorem. Właśnie trzasnęłam teksty na casting:rotfl:

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gin Dobry Wieczór:D

Aniu świetne butki wynalazłaś:yes: i kolorek niezły:cool: Chyba obcasy są wysokie, nie?

Nowy avatarek fajniusi, tylko ja się przyzwyczaiłam do starego i teraz muszę chwilkę pomyśleć, kto na mnie spogląda:lol2:

Co słychać z wnętrzarskich wieści?:)

Toteż nie dopytywałam. Ale głowa pracuje od razu...:lol2:

:lol2:

Było jednostronne. Fajnie wykonane, solidne ramię, ale jednostronne. I mega powiększające. Normalnie mnie mdliło od patrzenia.

Coś mi dobrze robota idzie z muratorem. Właśnie trzasnęłam teksty na casting:rotfl:

Wyanna,

Szkoda, gdyby było z mniejszym powiększeniem z drugiej strony to wzięłabym :(

Gin Dobry Wieczór:D

Hej Agawi,

Aniu świetne butki wynalazłaś:yes: i kolorek niezły:cool: Chyba obcasy są wysokie, nie?

Sklep podaje na stronie, że obcas ma 9 cm, a platforma 1 cm, to wychodzi znośnie, biorąc pod uwagę jaki gruby słupek te butki mają :yes:

Dobrze, że kupiłam buty przez internet, bo jak pojechałam do ZT to spotkałam starą znajomą i jak zaczęłyśmy gadać przy kawce to już z shoppingu nici...

Nowy avatarek fajniusi, tylko ja się przyzwyczaiłam do starego i teraz muszę chwilkę pomyśleć, kto na mnie spogląda:lol2:

Musiałam coś zmienić, a poprzedni avatar to prehistoria. A tak naprawde to marzy mi się wygrzewanie na słońcu z bardzo zimnym piwkiem z soczkiem albo driniem oraz nic nierobienie... 193.jpg

Albo jakiś fajny wyjazd ...

164.gif158.gif161.jpg162.gif

Co słychać z wnętrzarskich wieści?:)

Szukam lampy i kinkietów do biblioteki i lampy do sypialni a także do przedpokoju, żeby pasowała do kinkietów z MG... :bash:

Ooo już pędzisz spać Aniu?:(

Ja właśnie uporałam się z privkami i odwiedziłam tylko część galerii:bash:

9 cm to spoko- obcas jest gruby, więc będą wygodne:yes:

A kto nie marzy o ciepłych krajach teraz w środku zimy?http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-374559.gif Też bym gdzieś wyjechała.... Co prawda niedawno byliśmy w górach, ale to nie to samo:(

A co z lampami- nic nie masz na oku? Na pewno coś się znajdzie w Twoich zasobach (o ile pamiętam 3 tys?):lol2:

Ja tam nawet nie zdarzyłam zauważyć Twojego lapsusa językowego:no: a Ty już zdarzyłaś sama siebie wyśmiać:lol2:

Niemożliwa jesteś:rotfl:

Skoro musisz, to mykaj do łóżeczka i się wyśpij:hug:

Dobrej nockihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-269245.gif

Dzień dobry Wszystkim [dblpt]pani1[dblpt].gif

A co z lampami- nic nie masz na oku? Na pewno coś się znajdzie w Twoich zasobach (o ile pamiętam 3 tys?):lol2:

Agawi,

Co z tego, że w bazie 3 tys. lamp, gdy większość z nich mi się nie podoba lub jest za Wielką Wodą lub - i to najgorsze - przekracza limit ustalony przez K.

Zapomniałam, że oprócz tego, że szukam lampy i kinkietów do biblioteki i lampy do sypialni a także do przedpokoju, żeby pasowały do kinkietów z MG... to jeszcze nie mam 4 kinkietów i górnej lampy do większej łazienki cry.gif

Hej Illu,

same nowości codziennie u Ciebie:D

Byłam dzisiaj zarobiona po kokardy, jutro będzie podobnie:bash:

Dlatego tylko na chwilkę wpadłam obejrzeć lustereczko- jest super!:yes:

Ja z kolei przewidziałam robienie makijażu w sypialni, przy toaletce:lol2:

Torebeczka piękna- będzie pasować:yes: Dobre wiadomości w sprawie tapety:wiggle:

Uciekam spać, bo padam.

Kolorowych snówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/bath/smileys-bath-567639.gif :bye:

Dziewczyny,

Czy nic nie może iść jak należy. :confused::evil:

Z rana zadzwoniła do mnie moja niezawodna ekipa i orzekła, że Pani Tapetowa walnęła się w obliczeniach i tapety jest za mało :wtf:

I to nie o centymetry tylko o 2-3 rolki na pokój. :bash:

Moja wina, bo nie sprawdziłam, ale do cholery, czy nikomu już nie można nawet takiej prostej czynności powierzyć? :mad:

Przecież na te tapety czeka się 3 tygodnie :bash:

Jak to mój Krzysiek mówi "powiedz kto cię spłodził - pomścimy"... wlosy.gifzmeczony.gif

Edytowane przez illusjon

Oł szit!

Ja liczyłam swoją tapetę sama. Ma przyjść 7-8 marca. Inna sprawa, czy sama potrafię policzyć :)

Ale łączę się w bólu.

Ja dzisiaj poszłam spać o 4 nad ranem. O 6:19 byłam na nogach. W moich zyłach płynie sama kofeina

Niestety, nie udało mi się spotkać z deadlinem, jak to mówią Anglicy. Może uda mi się ogarnąć bieżące sprawy w pracy i urwać się, aby dokończyć 2 ostatnie odcinki. Ja już nawet w komunikacji miejskiej pracuję. Droga z Tarchomina na Wilanów dosyć długa

Oł szit!

Ja liczyłam swoją tapetę sama. Ma przyjść 7-8 marca. Inna sprawa, czy sama potrafię policzyć :)

Ale łączę się w bólu.

Ja dzisiaj poszłam spać o 4 nad ranem. O 6:19 byłam na nogach. W moich zyłach płynie sama kofeina

Niestety, nie udało mi się spotkać z deadlinem, jak to mówią Anglicy. Może uda mi się ogarnąć bieżące sprawy w pracy i urwać się, aby dokończyć 2 ostatnie odcinki. Ja już nawet w komunikacji miejskiej pracuję. Droga z Tarchomina na Wilanów dosyć długa

Aneczka współczuję.

Znam pracę na tej trasie. Jak w agencji pracowałam, to własnie na Wilanowie się mieściła.

Komunikacja miejska jest wtedy pożądana, bo wiele rzeczy można podgonić a w samochodzie nie da rady.... ;)

Jutro o 11:30 jadę do Tapet, a ze mną szef ekipy, nie wiem po co, ale chce żeby pani zapoznała go z jej techniką pomiaru tapet.

Niech jedzie, co mi tam. Może przy okazji on ją czegoś nauczy i w przyszłości inni klienci nie będą zamawiali tapety na raty. :confused::rolleyes:

Jestem zaskoczona tą sytuacją, bo babka jest konkretna, inteligentna, kumata i w lot chwyta intencje klienta. :o

Ale to kolejny zonk (tydzień temu z kuchnią) i trochę mnie to wkurza. :mad::evil:

Ponadto zgodziliśmy się wydać jakąś tam kasę (całkiem sporą) na te tapety, a teraz wychodzi na to, ze trzeba będzie prawie 70 % dopłacić.

Krzysiek jutro kogoś zabije, bo tu już nie chodzi o przesunięcie się terminu tylko o konkretna kolejna kasę. :sick:

Aneczka współczuję.

Znam pracę na tej trasie. Jak w agencji pracowałam, to własnie na Wilanowie się mieściła.

Komunikacja miejska jest wtedy pożądana, bo wiele rzeczy można podgonić a w samochodzie nie da rady.... ;)

Jutro o 11:30 jadę do Tapet, a ze mną szef ekipy, nie wiem po co, ale chce żeby pani zapoznała go z jej techniką pomiaru tapet.

Niech jedzie, co mi tam. Może przy okazji on ją czegoś nauczy i w przyszłości inni klienci nie będą zamawiali tapety na raty. :confused::rolleyes:

Jestem zaskoczona tą sytuacją, bo babka jest konkretna, inteligentna, kumata i w lot chwyta intencje klienta. :o

Ale to kolejny zonk (tydzień temu z kuchnią) i trochę mnie to wkurza. :mad::evil:

Ponadto zgodziliśmy się wydać jakąś tam kasę (całkiem sporą) na te tapety, a teraz wychodzi na to, ze trzeba będzie prawie 70 % dopłacić.

Krzysiek jutro kogoś zabije, bo tu już nie chodzi o przesunięcie się terminu tylko o konkretna kolejna kasę. :sick:

Ale wiesz... ja gadam do siebie, bo właśnie na tym ta praca polega! :D A z tapetami to az nie chce mi się wierzyć! My byliśmy w "twoim" sklepie z tapetami dwa albo trzy tygodnie temu, ale niestety trafiliśmy na faceta, który był zajęty, trochę niekumaty i w sumie po spędzeniu tam z pół godziny i bezsensownym przeglądaniu katalogów po omacku, postanowiliśmy odpuścić temat.

Swoją znaleźliśmy w castoramie, przypadkowo, a zamówiliśmy w sklepie internetowym... A ja byłam skłonna się przeprowadzić i wtedy na spokojnie dobierać tapetę.

U mnie dzisiaj przyjeżdża lodówka i zmywarka. Podłoga już cała odsłonięta, wszystko wymalowane, chociaż na jedną ścianę musimy dokupić farbę, bo po położeniu koloru zaczęło podkreślać jakieśtam nierówności i położyliśmy znowu gładź. Podobno. Bo ja z racji obciążenia zleceniem nie pojawię się tam do poniedziałku...:cry: