wyanna 27.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wyanna, Ja w takich razach wolę nie dopytywać i zawsze biorę takie uwagi za dobra monetę Toteż nie dopytywałam. Ale głowa pracuje od razu... To lusterko było jednostronne? Bo czasami jest tak, że z jednej ma 7x, a z drugiej np. 3 x albo normal? Bo ja też o nim myślałam. Mam wadę kobiety w wieku balzakowskim (+2) i chciałam właśnie takie 2-stronne - mocno i słabiej powiększające. Było jednostronne. Fajnie wykonane, solidne ramię, ale jednostronne. I mega powiększające. Normalnie mnie mdliło od patrzenia. Coś mi dobrze robota idzie z muratorem. Właśnie trzasnęłam teksty na casting:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Gin Dobry Wieczór:D Aniu świetne butki wynalazłaś i kolorek niezły:cool: Chyba obcasy są wysokie, nie? Nowy avatarek fajniusi, tylko ja się przyzwyczaiłam do starego i teraz muszę chwilkę pomyśleć, kto na mnie spogląda:lol2: Co słychać z wnętrzarskich wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Toteż nie dopytywałam. Ale głowa pracuje od razu... Było jednostronne. Fajnie wykonane, solidne ramię, ale jednostronne. I mega powiększające. Normalnie mnie mdliło od patrzenia. Coś mi dobrze robota idzie z muratorem. Właśnie trzasnęłam teksty na casting:rotfl: Wyanna, Szkoda, gdyby było z mniejszym powiększeniem z drugiej strony to wzięłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Gin Dobry Wieczór:D Hej Agawi, Aniu świetne butki wynalazłaś i kolorek niezły:cool: Chyba obcasy są wysokie, nie? Sklep podaje na stronie, że obcas ma 9 cm, a platforma 1 cm, to wychodzi znośnie, biorąc pod uwagę jaki gruby słupek te butki mają Dobrze, że kupiłam buty przez internet, bo jak pojechałam do ZT to spotkałam starą znajomą i jak zaczęłyśmy gadać przy kawce to już z shoppingu nici... Nowy avatarek fajniusi, tylko ja się przyzwyczaiłam do starego i teraz muszę chwilkę pomyśleć, kto na mnie spogląda:lol2: Musiałam coś zmienić, a poprzedni avatar to prehistoria. A tak naprawde to marzy mi się wygrzewanie na słońcu z bardzo zimnym piwkiem z soczkiem albo driniem oraz nic nierobienie... Albo jakiś fajny wyjazd ... Co słychać z wnętrzarskich wieści? Szukam lampy i kinkietów do biblioteki i lampy do sypialni a także do przedpokoju, żeby pasowała do kinkietów z MG... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 z mniejszym powiększeniem Mniejsze powiększenie.... dobrze, że nie większa mniejszość... Nie ma to, jak mówi przysłowie "sam powiedział - sam się uśmiał"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dobranoc Dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ooo już pędzisz spać Aniu? Ja właśnie uporałam się z privkami i odwiedziłam tylko część galerii:bash: 9 cm to spoko- obcas jest gruby, więc będą wygodne:yes: A kto nie marzy o ciepłych krajach teraz w środku zimy?http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-374559.gif Też bym gdzieś wyjechała.... Co prawda niedawno byliśmy w górach, ale to nie to samo:( A co z lampami- nic nie masz na oku? Na pewno coś się znajdzie w Twoich zasobach (o ile pamiętam 3 tys?) Ja tam nawet nie zdarzyłam zauważyć Twojego lapsusa językowego:no: a Ty już zdarzyłaś sama siebie wyśmiać Niemożliwa jesteś Skoro musisz, to mykaj do łóżeczka i się wyśpij:hug: Dobrej nockihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-269245.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.02.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Dzień dobry Wszystkim A co z lampami- nic nie masz na oku? Na pewno coś się znajdzie w Twoich zasobach (o ile pamiętam 3 tys?) Agawi, Co z tego, że w bazie 3 tys. lamp, gdy większość z nich mi się nie podoba lub jest za Wielką Wodą lub - i to najgorsze - przekracza limit ustalony przez K. Zapomniałam, że oprócz tego, że szukam lampy i kinkietów do biblioteki i lampy do sypialni a także do przedpokoju, żeby pasowały do kinkietów z MG... to jeszcze nie mam 4 kinkietów i górnej lampy do większej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.02.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Hura, hura, huraaaa!!! Pani Tapetowa dzwoniła, że moje zwoje do biblioteki i sypialni są do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.02.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Cieszę się razem z Tobą i na fotencje czekam zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.02.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Cieszę się razem z Tobą i na fotencje czekam zatem Dzięki Dropku Same dobre informacje Dzwonił szef ekipy, że sufity i pokój K, ten co na 1 ścianie będzie miał tapetę gazetową, już są pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.02.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Kolejne doniesienia Właśnie zakupiłam podświetlane, powiększające lustereczko do łazienki, coby móc dobrze oko sobie zrobić TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.02.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Żeby nie było, że tylko mieszkanie i mieszkanie.. Pomyślałam sobie, że moje nowe buciki (o których jeszcze nie wiem czy będą dobre, bo jeszcze nie przyszły) będą dobrze wyglądały z moją torebką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2013 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hej Illu, same nowości codziennie u Ciebie:D Byłam dzisiaj zarobiona po kokardy, jutro będzie podobnie:bash: Dlatego tylko na chwilkę wpadłam obejrzeć lustereczko- jest super! Ja z kolei przewidziałam robienie makijażu w sypialni, przy toaletce:lol2: Torebeczka piękna- będzie pasować Dobre wiadomości w sprawie tapety:wiggle: Uciekam spać, bo padam. Kolorowych snówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/bath/smileys-bath-567639.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.03.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.03.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Dziewczyny, Czy nic nie może iść jak należy. Z rana zadzwoniła do mnie moja niezawodna ekipa i orzekła, że Pani Tapetowa walnęła się w obliczeniach i tapety jest za mało I to nie o centymetry tylko o 2-3 rolki na pokój. Moja wina, bo nie sprawdziłam, ale do cholery, czy nikomu już nie można nawet takiej prostej czynności powierzyć? Przecież na te tapety czeka się 3 tygodnie Jak to mój Krzysiek mówi "powiedz kto cię spłodził - pomścimy"... Edytowane 1 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 01.03.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Oł szit! Ja liczyłam swoją tapetę sama. Ma przyjść 7-8 marca. Inna sprawa, czy sama potrafię policzyć Ale łączę się w bólu. Ja dzisiaj poszłam spać o 4 nad ranem. O 6:19 byłam na nogach. W moich zyłach płynie sama kofeina Niestety, nie udało mi się spotkać z deadlinem, jak to mówią Anglicy. Może uda mi się ogarnąć bieżące sprawy w pracy i urwać się, aby dokończyć 2 ostatnie odcinki. Ja już nawet w komunikacji miejskiej pracuję. Droga z Tarchomina na Wilanów dosyć długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.03.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Oł szit! Ja liczyłam swoją tapetę sama. Ma przyjść 7-8 marca. Inna sprawa, czy sama potrafię policzyć Ale łączę się w bólu. Ja dzisiaj poszłam spać o 4 nad ranem. O 6:19 byłam na nogach. W moich zyłach płynie sama kofeina Niestety, nie udało mi się spotkać z deadlinem, jak to mówią Anglicy. Może uda mi się ogarnąć bieżące sprawy w pracy i urwać się, aby dokończyć 2 ostatnie odcinki. Ja już nawet w komunikacji miejskiej pracuję. Droga z Tarchomina na Wilanów dosyć długa Aneczka współczuję. Znam pracę na tej trasie. Jak w agencji pracowałam, to własnie na Wilanowie się mieściła. Komunikacja miejska jest wtedy pożądana, bo wiele rzeczy można podgonić a w samochodzie nie da rady.... Jutro o 11:30 jadę do Tapet, a ze mną szef ekipy, nie wiem po co, ale chce żeby pani zapoznała go z jej techniką pomiaru tapet. Niech jedzie, co mi tam. Może przy okazji on ją czegoś nauczy i w przyszłości inni klienci nie będą zamawiali tapety na raty. Jestem zaskoczona tą sytuacją, bo babka jest konkretna, inteligentna, kumata i w lot chwyta intencje klienta. Ale to kolejny zonk (tydzień temu z kuchnią) i trochę mnie to wkurza. Ponadto zgodziliśmy się wydać jakąś tam kasę (całkiem sporą) na te tapety, a teraz wychodzi na to, ze trzeba będzie prawie 70 % dopłacić. Krzysiek jutro kogoś zabije, bo tu już nie chodzi o przesunięcie się terminu tylko o konkretna kolejna kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 01.03.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Aneczka współczuję. Znam pracę na tej trasie. Jak w agencji pracowałam, to własnie na Wilanowie się mieściła. Komunikacja miejska jest wtedy pożądana, bo wiele rzeczy można podgonić a w samochodzie nie da rady.... Jutro o 11:30 jadę do Tapet, a ze mną szef ekipy, nie wiem po co, ale chce żeby pani zapoznała go z jej techniką pomiaru tapet. Niech jedzie, co mi tam. Może przy okazji on ją czegoś nauczy i w przyszłości inni klienci nie będą zamawiali tapety na raty. Jestem zaskoczona tą sytuacją, bo babka jest konkretna, inteligentna, kumata i w lot chwyta intencje klienta. Ale to kolejny zonk (tydzień temu z kuchnią) i trochę mnie to wkurza. Ponadto zgodziliśmy się wydać jakąś tam kasę (całkiem sporą) na te tapety, a teraz wychodzi na to, ze trzeba będzie prawie 70 % dopłacić. Krzysiek jutro kogoś zabije, bo tu już nie chodzi o przesunięcie się terminu tylko o konkretna kolejna kasę. Ale wiesz... ja gadam do siebie, bo właśnie na tym ta praca polega! A z tapetami to az nie chce mi się wierzyć! My byliśmy w "twoim" sklepie z tapetami dwa albo trzy tygodnie temu, ale niestety trafiliśmy na faceta, który był zajęty, trochę niekumaty i w sumie po spędzeniu tam z pół godziny i bezsensownym przeglądaniu katalogów po omacku, postanowiliśmy odpuścić temat. Swoją znaleźliśmy w castoramie, przypadkowo, a zamówiliśmy w sklepie internetowym... A ja byłam skłonna się przeprowadzić i wtedy na spokojnie dobierać tapetę. U mnie dzisiaj przyjeżdża lodówka i zmywarka. Podłoga już cała odsłonięta, wszystko wymalowane, chociaż na jedną ścianę musimy dokupić farbę, bo po położeniu koloru zaczęło podkreślać jakieśtam nierówności i położyliśmy znowu gładź. Podobno. Bo ja z racji obciążenia zleceniem nie pojawię się tam do poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.03.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Odwiedzam Panią tapetowych braków współczuję, żeby aż tyle sie pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts