Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o właśnie miałam pytać skąd te cudne klamki a tu już wszystko opisane:) przesyłka droga :eek: zwłaszcza , ze mi potrzebne 2 pary:mad:

Mróweczka,

Cena wysyłki uzależniona jest od ciężaru przesyłki. Musisz sprawdzić. Z tego co pamiętam wysyłkę 4 klamek wycenili na 150 zł.

Ale nawet przy wysyłce 2 klamek za 200 zł koszt całości wynosi 300 zł, a w PL te 2 klamki kosztują nawet 760 zł :eek:

Oj, to nieciekawie, Aniu, z tapetami.

Najbardziej chyba boli dopłata.

Ale skoro rzekło się A, to i B powiedzieć trzeba.

Klamki pasują do mojego wyobrażenia o Twoich wnętrzach :yes:

Ania,

Dobrze będzie.

Zaczynam doceniać mantrę.

Powtarzam sobie - jestem spokojna, opanowana i mila, jestem spokojna, opanowana i miła, jestem spoko.... zwyciestwo2.gif

Dziewuszki,

Następne doniesienia w telegraficznym skrócie.

Mąż mnie był dzisiaj zaszantażował przy świadkach :jawdrop:

Byliśmy dzisiaj w Domotece na Targówku sfinalizować wycofanie zamówienia na lampy do holu - tzn przelać z powrotem kasę na kartę.

I jak już wszystko załatwiliśmy K mówi, że on nie wyjdzie, jak zamiast tamtych nie zamówię jakiejś kolejnej, bo on ma dosyć jeżdżenia, wybierania, i chodzenia z głową wciąż zadartą do góry. Kark go już od tych cholernych lamp boli.

On wstrzyma remont, jak ja natychmiast nie wykażę się decyzyjnością.

On nie wierzy, że w sklepie, gdzie jest tyle ładnych lamp nie ma nic dla nas....

Wiec wskazalam mu lape która mi się od dawna podoba, ale ze wzgledu na cenę jej nie brałam pod uwage. Muślałam, ze odpusci, a on się zgodził.

Wiec mówię, że do salonu potrzebujemy 2 takich lamp.

A K, że ok.

I w ten sposób, cały plan z zamawianiem lamp do salonu z UK wziął w łeb, bo kopiliśmy 2 takie lampy - Elstead PIMLICO.

Elstead Lighting Pimlico 6 Light.jpg

Kopiliśmy lampy z rabatem, bo chyba moja decyzyjność nawet na sprzedawcy zrobiła wrażenie.

Nie kupiliśmy tylko kloszy, bo najpierw muszę zobaczyć jak wyjdzie kolor na ścianach i jakie obicie będzie na krzesłach i narożniku :lol2:

Edytowane przez illusjon

Powtarzam sobie - jestem spokojna, opanowana i mila, jestem spokojna, opanowana i miła, jestem spoko.... [ATTACH=CONFIG]174181[/ATTACH]

Ja mam lepszą :lol2:

Jestem oazą spokoju, p...nym, z...cie wyluzowanym, tym jak mu tam, kwiatem lotosu na tafli jeziora :rotfl:

Zarezerwowana na specjalne okazje.

No, i gratuluję zakupu lamp!

Przyznaj, że ten brak decyzyjności był zamierzony i wiedziałaś, gdzie jest granica wytrzymałości K. ;)

Widzę ze Pani szaleje

ostatnie zakupy cudniaste

a najbardziej urzekły mnie wieszaczki łazienkowe i klamki:eek::eek::yes:

Piękne

miłego poniedziałku

ps

ja już od 2 na nogach :bash::(

Karolek,

Bardzo dziękuję za komplementa. Jestem zakochana w wieszaczkach i klamkach :lol2:

Dawno nie udał i się taki ładny zakup :D

Wzajemnie miłego wieczorku.

PS

Masz tyle pracy czy nie możesz spać? :eek:

Illu, klamki są śliczne :yes: Cieszę się, że i porządnie wykonane, bo pamiętam, że się o to martwiłaś. Moim zdaniem nie mogłaś wybrać lepiej :)

Dropku,

Strasznie jestem z nich zadowolona. Poprosiłam dziwnego kuzyna męża (bo mówi bez akcentu), żeby jeszcze raz dopytał się czy na pewno są porcelanowe i jak są wykonane.

Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będę miała instalowane drzwi :lol2:

Uuuu widzę weekend udany :cool:, Najbardziej podobają mi się lampy, śliczne!!!!!

MarJel,

Tak, to prawda, dawno takiego udanego nie miałam.

Szukam szybko innych brakujących rzeczy, skoro mąż zmęczony (?) remontem gotów brać wszystko w ciemno (no, może bez przesady, ale jest bardziej skłonny do ustępstw) :lol2:

Cześć Aniu,

wreszcie dotarłam...:)

Ale świetne zakupy poczyniłaś- bardzo podobają mi się klamki - i jaka cena:jawdrop::jawdrop: że też mnie się nic tak ładnego i taniego nie udało znaleźć:bash:

Lampy tez świetne- ta, którą kupiłaś do przedpokoju była długo moja faworytką do gabinetu:yes: ale ostatecznie wybór padł na inną:)

Propozycje lamp do biblioteki i łazienki tez są ciekawe- masz dar do wyszukiwania takich cudów:D

Praktikerowa tapeta bardzo w moim stylu:cool:

Ale się u Ciebie dzieje- nie nadążam:lol2:

Dobrej nocki:bye: