mrówka75 03.03.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 o właśnie miałam pytać skąd te cudne klamki a tu już wszystko opisane:) przesyłka droga zwłaszcza , ze mi potrzebne 2 pary:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Oj, to nieciekawie, Aniu, z tapetami. Najbardziej chyba boli dopłata. Ale skoro rzekło się A, to i B powiedzieć trzeba. Klamki pasują do mojego wyobrażenia o Twoich wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 o właśnie miałam pytać skąd te cudne klamki a tu już wszystko opisane:) przesyłka droga zwłaszcza , ze mi potrzebne 2 pary:mad: Mróweczka, Cena wysyłki uzależniona jest od ciężaru przesyłki. Musisz sprawdzić. Z tego co pamiętam wysyłkę 4 klamek wycenili na 150 zł. Ale nawet przy wysyłce 2 klamek za 200 zł koszt całości wynosi 300 zł, a w PL te 2 klamki kosztują nawet 760 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Oj, to nieciekawie, Aniu, z tapetami. Najbardziej chyba boli dopłata. Ale skoro rzekło się A, to i B powiedzieć trzeba. Klamki pasują do mojego wyobrażenia o Twoich wnętrzach Ania, Dobrze będzie. Zaczynam doceniać mantrę. Powtarzam sobie - jestem spokojna, opanowana i mila, jestem spokojna, opanowana i miła, jestem spoko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Dziewuszki, Następne doniesienia w telegraficznym skrócie. Mąż mnie był dzisiaj zaszantażował przy świadkach Byliśmy dzisiaj w Domotece na Targówku sfinalizować wycofanie zamówienia na lampy do holu - tzn przelać z powrotem kasę na kartę. I jak już wszystko załatwiliśmy K mówi, że on nie wyjdzie, jak zamiast tamtych nie zamówię jakiejś kolejnej, bo on ma dosyć jeżdżenia, wybierania, i chodzenia z głową wciąż zadartą do góry. Kark go już od tych cholernych lamp boli. On wstrzyma remont, jak ja natychmiast nie wykażę się decyzyjnością. On nie wierzy, że w sklepie, gdzie jest tyle ładnych lamp nie ma nic dla nas.... Wiec wskazalam mu lape która mi się od dawna podoba, ale ze wzgledu na cenę jej nie brałam pod uwage. Muślałam, ze odpusci, a on się zgodził. Wiec mówię, że do salonu potrzebujemy 2 takich lamp. A K, że ok. I w ten sposób, cały plan z zamawianiem lamp do salonu z UK wziął w łeb, bo kopiliśmy 2 takie lampy - Elstead PIMLICO. Kopiliśmy lampy z rabatem, bo chyba moja decyzyjność nawet na sprzedawcy zrobiła wrażenie. Nie kupiliśmy tylko kloszy, bo najpierw muszę zobaczyć jak wyjdzie kolor na ścianach i jakie obicie będzie na krzesłach i narożniku Edytowane 6 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Ale to nie wszystko. Kupiliśmy tapetę do garderoby w Praktikerze: Edytowane 3 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Ale to nie wszystko: Kupiliśmy do przedpokoju (tego kwadratowego z lustrem i kinkietami z MG) taki żyrandol: Edytowane 3 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) A teraz piję wino zadowolona, mąż zadowolony, bo o 3 zadzierania głowy mniej, koty zadowolone, bo dostały surowe mięsko... Miłego wieczoru Wszystkim życzę Edytowane 3 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.03.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Gratuluję podjęcia decyzji i zgody męża:D- illusjon ta lampa jest boska załącznik z tapeta u mnie się nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Powtarzam sobie - jestem spokojna, opanowana i mila, jestem spokojna, opanowana i miła, jestem spoko.... [ATTACH=CONFIG]174181[/ATTACH] Ja mam lepszą Jestem oazą spokoju, p...nym, z...cie wyluzowanym, tym jak mu tam, kwiatem lotosu na tafli jeziora Zarezerwowana na specjalne okazje. No, i gratuluję zakupu lamp! Przyznaj, że ten brak decyzyjności był zamierzony i wiedziałaś, gdzie jest granica wytrzymałości K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 No, i gratuluję zakupu lamp! Przyznaj, że ten brak decyzyjności był zamierzony i wiedziałaś, gdzie jest granica wytrzymałości K. Cicho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 03.03.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 no no no, to się działo w ten weekend! efekty decyzyjności pierwszorzędne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Tak, to prawda Musze wykorzystać passę i szybko zamówić lub kupić lampy ELSTEAD FINSBURY PARK do przedpokoju na miejsce tych odmówionych: Edytowane 6 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Zmykam spać. Dobrej nocki [ATTACH=CONFIG]174209[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.03.2013 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Widzę ze Pani szaleje ostatnie zakupy cudniaste a najbardziej urzekły mnie wieszaczki łazienkowe i klamki:eek: Piękne miłego poniedziałku ps ja już od 2 na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.03.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Illu, klamki są śliczne Cieszę się, że i porządnie wykonane, bo pamiętam, że się o to martwiłaś. Moim zdaniem nie mogłaś wybrać lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.03.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Uuuu widzę weekend udany , Najbardziej podobają mi się lampy, śliczne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.03.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Widzę ze Pani szaleje ostatnie zakupy cudniaste a najbardziej urzekły mnie wieszaczki łazienkowe i klamki:eek: Piękne miłego poniedziałku ps ja już od 2 na nogach Karolek, Bardzo dziękuję za komplementa. Jestem zakochana w wieszaczkach i klamkach Dawno nie udał i się taki ładny zakup Wzajemnie miłego wieczorku. PS Masz tyle pracy czy nie możesz spać? Illu, klamki są śliczne Cieszę się, że i porządnie wykonane, bo pamiętam, że się o to martwiłaś. Moim zdaniem nie mogłaś wybrać lepiej Dropku, Strasznie jestem z nich zadowolona. Poprosiłam dziwnego kuzyna męża (bo mówi bez akcentu), żeby jeszcze raz dopytał się czy na pewno są porcelanowe i jak są wykonane. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będę miała instalowane drzwi Uuuu widzę weekend udany , Najbardziej podobają mi się lampy, śliczne!!!!! MarJel, Tak, to prawda, dawno takiego udanego nie miałam. Szukam szybko innych brakujących rzeczy, skoro mąż zmęczony (?) remontem gotów brać wszystko w ciemno (no, może bez przesady, ale jest bardziej skłonny do ustępstw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.03.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dziewuszki, Myślę jeszcze jednej z tych lamp do sypialni lub biblioteki (nie wiem jeszcze która i gdzie i czy w ogóle) lub o takiej samej ale 3-ce do większej łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2013 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Cześć Aniu, wreszcie dotarłam... Ale świetne zakupy poczyniłaś- bardzo podobają mi się klamki - i jaka cena:jawdrop: że też mnie się nic tak ładnego i taniego nie udało znaleźć Lampy tez świetne- ta, którą kupiłaś do przedpokoju była długo moja faworytką do gabinetu:yes: ale ostatecznie wybór padł na inną Propozycje lamp do biblioteki i łazienki tez są ciekawe- masz dar do wyszukiwania takich cudów:D Praktikerowa tapeta bardzo w moim stylu:cool: Ale się u Ciebie dzieje- nie nadążam:lol2: Dobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts