illusjon 16.12.2012 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Idę spać... Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 17.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Reasumując : Pozdrów męża bo to chyba wspaniały facet Pędzisz, jak torpeda. Po co Ci dziennik ? No chyba nie po to, żeby pytać o radę - sama dokonujesz świetnych wyborów Jesteśmy sąsiadkami - Ty Tarchomin - Ja Bródno Piszesz Sady Żoliborskie - myślałam, że Mokotów Porzuciłaś 23 letnie dziecko ? Wstrętna Tak trzymaj ! Anka Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.12.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Porzuciliśmy siebie nawzajem On też na Tarchominie mieszka. U mnie w rodzinie to zwyczaj - 19-20 lat i siup na głęboką wodę I jak historia uczy już 5?, 6? pokolenie doskonale sobie radzi Kończymy studia będąc już poza domem, usamodzielniamy się, nie ma syndromu pępowiny, ani porzuconego gniazda, bo dziecko do 30-stki z mamusią i tatusiem pomieszkuje. Rodzice w mojej rodzinie, w każdym pokoleniu są na tyle młodzi (lub wcześnie "opuszczeni"), że mogą jeszcze wszystko (no prawie!), a nie tylko czekać na wnuki A ja cenię tradycje Mąż JEST wspaniały Edytowane 17 Grudnia 2012 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 17.12.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Proszę, mi tu mąłżonka szanownego do kompa zawołać i pokazać mu to co napisane poniżej : Drogi Panie Ilusjon ! Jest Pan świetnym facetem. Skąd to wiem ? Po ilości ,wsadzonych w mieszkanie pieniędzy. Wiem, że to nie z miłości do kafelków czy umywalek, ale do Ani. Czy dopuszcza Pan myśl o poligamii ? Pozdrawiam - również Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.12.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Powtórzę co do słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 18.12.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witam , nie chcę przerywać tak romantycznej atmosfery Ale chciałam zapytać o ten piękny stół eklektyczny który planujesz. To gotowy produkt , można gdzieś go nabyć ? Ilusjon dałaś mi do myślenia mój Syn ma 20 lat i wijemy mu super wygodne gniazdko w nowym domu wręcz apartamencik na(poza gościnnym pokojem) całej górze . A może powinniśmy go zostawić w bloku , samodzielnie ? Ale sponsorujecie Syna bo pewnie jeszcze studiuje ? My całe życie w bloku ale na ''stare lata'' zamarzył mi się domek ale w mieście wśród ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.12.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witam , nie chcę przerywać tak romantycznej atmosfery Ale chciałam zapytać o ten piękny stół eklektyczny który planujesz. To gotowy produkt , można gdzieś go nabyć ? Ilusjon dałaś mi do myślenia mój Syn ma 20 lat i wijemy mu super wygodne gniazdko w nowym domu wręcz apartamencik na(poza gościnnym pokojem) całej górze . A może powinniśmy go zostawić w bloku , samodzielnie ? Ale sponsorujecie Syna bo pewnie jeszcze studiuje ? My całe życie w bloku ale na ''stare lata'' zamarzył mi się domek ale w mieście wśród ludzi Joasiu, odpisałam Ci na priva. Pozdrawiam, Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 18.12.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.12.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dziękuję Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.12.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Przyjechał prysznic Będzie wyglądał tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.12.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 bardzo ładny jakie wymiary tegoż cuda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.12.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ivy17, Kabina ma 90 x 120 i 190h. Ale są różne (większe również). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 18.12.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 ilutek.... kabina super ! I teraz:- skąd- ile - zdradzisz ?- jak się otwiera- z brodzikiem ?- kwadraty som ?- cos jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.12.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 KABINA [ATTACH=CONFIG]155232[/ATTACH] BRODZIK Pod linkami są namiary. Ja akurat zamawiałam z tego własnie sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.12.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ten brodzik może być montowany na nóżkach. Ma również panel przedni, ale wtedy ma on wysokość ok 5-6 cm. U mnie został położony bezpośrednio na podłodze i ma nie więcej (chyba?) niż 2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 18.12.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 o, my też zakupiliśmy konglomeratowy brodzik - Mamy akurat Klarę, ale i tak mam nadzieję, że dobrze będą naszym rodzinką służyć - podobnie zresztą jak lustereczka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 18.12.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Illu nadrabiam Twoje zaległe wątki - pocieszę Cię, że my w maju planowaliśmy przeprowadzkę na Boże Narodzenie, potem już chociaż na luty (przed narodzinami dzidziusia), a teraz pewnie, jak i u Ciebie są plany na Wielkanoc. Niestety człowiek choćby chciał - nie jest w stanie przeskoczyć pewnych rzeczy - to taki łańcuszek, trybiki - że jedno zaczyna działać jak wcześniejsze zacznie - chodzi mi o kolejność prac remontowo-wykonczeniowych - wystarczy gdzieś obsuwa i wszystko szlag bierze, bo jest przestój. My już pod tym względem dostaliśmy największą szkołę życia z naszymi wspaniałymi urzędami - budowa domu to od strony formalnej droga ciernista i wyboista - że nie osiwieliśmy ze stresu i bezradności z mężem to cud:) Także widzisz - choć Wy w W-wie, a my w Gdańsku to razem na starych śmieciach przyjdzie nam jeszcze pomieszkać. Przy okazji mam pytanie - te płytki na podłogę w kuchni - opcja 2 to też Azzteca? Te pierwsze miałam gdzieś nawet zapisane w swoich inspiracjach - bardzo mi się podobają, ale w końcu wybraliśmy (do dolnej łazienki) - inną kolekcję z tej samej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.12.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Czaplanka, Początkowo podłoga w kuchni miała być ułożona z: Azteca Pulpis Lux 60 Siena 60x60 AZTECA Pulpis Decorado Pulse 60 siena ale stanęło na: Azteca Pulpis Lux 60 Siena 60x60 Azteca Pulpis Decorado Premiere 60 Siena Producent i seria te same, płytka podstawowa też, tylko 2 różne dekory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.12.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Dziewczyny, Chciałabym mieć zasłony tylko po bokach okna (po obu), ale tak, żeby karnisz nie szedł przez całe okno, tylko był krótki, np. taki jak znalazłam w wątku AsiaMariusz: Jak to zrobić (nie pytam o taśmy i marszczenia), żeby osiągnąć efekt zawieszenia zasłonki bezpośrednio pod sufitem tak, żeby karnisza nie było widać? Tak nie chę No i nie ma mowy o podwieszanym suficie (np. tak): Chyba, że jest jakaś metoda przyszywania taśmy tak, żeby karnisz chował się za zasłoną i był poniżej jej górnej krawędzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.12.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Mugatka, (.................) Mogę cię nazwać Matką Krzestną mojego wątku. I co? oj to bardzo miłe co napisałaś aż się zaczerwieniłam ale ja chyba niegodna być Krzestną tak cudownie zapowiadającego się wątku nie mniej bardzo bardzo bardzo mi miło i będę Cię tu doglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts