Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mnie też najbardziej się podoba tapeta w bibliotece! Cudna jest! :wiggle:

Nihiru,

Miło Cię widzieć. :hug:

Dziękuję za skomplementowanie mojej tapety.

Teraz, gdy jest na ścianie pokazała całą swoją urodę. Ja fotografem "telefonicznym" jestem kiepskim, ale ona jest faktycznie cudna :yes:

Też zauważyłam narastający trend plotkarski na forum:). IMO jest to skutek zacieśniania znajomości między forumowiczkami, zjazdów itp. Dla mnie, jako osoby aspołecznej i zainteresowanej bardziej mieszkaniami niż ich właścicielami:), nie jest zbyt ciekawe ale ma swój urok. Nie uważam jednak żeby trzeba było coś z tym robić - w końcu jest to dział "o Was" a działów ściśle wnętrzarskich jest tutaj jeszcze mnóstwo:D

Ja nikogo dyscyplinowała nie będę, bo i z jakiej racji?

Każdy na swoim wątku niech robi co chce.

Ja zwyczajnie ograniczyłam swoje odwiedziny do 5-6 na których wiem, że coś ciekawego się dzieje, gdzie mogę uzyskać wsparcie, albo wymienić się informacjami.

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się Ilutku po dłuuugiej przerwie:)

Angy,

Zniknęłaś na bardzo długo, aż się trochę martwiłam, co się z Tobą dzieje?

U mnie dzieje się ostatnio nie fajnie-na przykład teraz mam w wieku 35 lat ospę i nie życzę tego nikomu:sick:

Oj to biedna jesteś. :(

Współczuję, ale mogę Ci dać wspierającego tula, bo ospę już miałam :hug:

Twoje ostatnie zakupy pięęękne, tapeta garderobiana i porcelanowe klamki chyba najbardziej mnie urzekły:yes:

Bardzo dziękuję.

Cieszę się ogromnie, że po tylu miesiącach planowania i starań wreszcie zaczyna coś widać :lol2:

Mnie i co bardzo ważne K, bardzo się wszystko co robię podoba, a to dla mnie najważniejsze :rolleyes:

Edytowane przez illusjon

Ilu ,bardzo fajne zakupy ..nie m a to jak wybrać się do sklepu z mężem...od razu szybciej podejmuje się decyzje ..wiem coś o tym:yes:

Beauty

Gdzie byłaś, kiedy Ciebie nie było?

A co do K, tak mnie zdyscyplinował w sklepie jak nigdy.

Śmieję się, że zrobił to z zaskoczenia, dlatego efekt był porażający :lol2:

Bardzo podoba mi się tapeta gazetowa ,,,super jest!Moja córka ją zobaczyła i natychmiast zaświtała jej myśl o zmianie wystroju pokoju:Dtak sądziłam ,że po dwóch latach gust u nastolatki się zmieni drastycznie

Wiesz,dorosłemu się nudzi, a co dopiero człowiekowi młodemu, który rozwija się, zmienia i potrzebuje wciąz nowych bodxców icon_bezradny.gif

A do biblioteki nie szukałaś żyrandola na alllegro?nie raz można tam perełkę upolować:yes:

Przeglądałam, ale niezbyt uważnie. Póki co na allegro znalazłam kilka ciekawych luster do łazienek. :yes:

Chyba trafiłam na ławkę ignorowanych :p

Ania,

pewnie z zawiści. Zazdrość to straszna rzecz...:cool: :p

Ale to znaczy, że wczoraj w nocy jak odpisywałam na Twojego posta w sprawie terminu realnego i namacalnego posiadania szcotki WC, to mi mojego posta zjadło, wcięło, skasowało, albo ja już nie potrafię postów pisać... :sick:

Na pewno nie jesteś ignorowana :no:, nie przeze mnie :hug:

Witaj Aniu w ten piękny i słoneczny dzionekhttp://drusdippitydodas.com/wp/wp-includes/images/smilies/cm_wm_sun4.gif:hug:

Te holowe lampy robią wrażenie, bo są cudne- mam nadzieję, że w realu tez takie będą:yes:

Co do drzwi to mucha nie siada- mam bardzo podobny wzór, tylko korona ciut inna, no i moje są w brązie.

Miałam białe drzwi przez 5 lat w mieszkaniu, teraz potrzebowałam odmiany:lol2:

Już nie mogę się doczekać całości Twoich wnętrz :popcorn::popcorn::popcorn:

Ania,

pewnie z zawiści. Zazdrość to straszna rzecz...:cool: :p

Pewnie tak ;)

Zdradź mi tylko, czegóż mi tak zazdrościsz, szafek kuchennych bez drzwiczek czy otworów drzwiowych bez drzwi :lol2:

Ale to znaczy, że wczoraj w nocy jak odpisywałam na Twojego posta w sprawie terminu realnego i namacalnego posiadania szcotki WC, to mi mojego posta zjadło, wcięło, skasowało, albo ja już nie potrafię postów pisać... :sick:

Wytłumaczenie przyjęte :yes:

Jak się dwóch facetów dogaduje, to gdzieś w okolicach wakacji będę miała swoją idealną wc-szczotkę :wiggle:

Na pewno nie jesteś ignorowana :no:, nie przeze mnie :hug:

:hug:

Gratuluję drzwi i zakupu kolejnych lamp.

Nie wiem, czy tak jak ja masz długaśną listę, na której z satysfakcją skreślasz kolejne pozycje?

Witaj Aniu w ten piękny i słoneczny dzionekhttp://drusdippitydodas.com/wp/wp-includes/images/smilies/cm_wm_sun4.gif:hug:

Hej Aguś,

Słoneczko pięknie świeciło.

Niestety po powrocie do domu włączyłam TV, a tam zjarany na heban Kret zapowiadał zimę. :(

Nie cierpię zimy, ale jeszcze bardziej zjaranych na heban Kretów... :lol2:

Te holowe lampy robią wrażenie, bo są cudne- mam nadzieję, że w realu tez takie będą:yes:

Widziałam je na żywo i nie mogę się doczekać, kiedy będą wisiały u mnie w holu :rolleyes:

Co do drzwi to mucha nie siada- mam bardzo podobny wzór, tylko korona ciut inna, no i moje są w brązie.

Miałam białe drzwi przez 5 lat w mieszkaniu, teraz potrzebowałam odmiany:lol2:

Ja mam białe od 12 lat :lol2:

Odreagowałam brązowymi 2 lata temu, gdy remontowałam mieszkanie w którym teraz młody mieszka :lol2:

Już nie mogę się doczekać całości Twoich wnętrz :popcorn::popcorn::popcorn:

Myślisz, że ja nie? :rotfl:

Pewnie tak ;)

Zdradź mi tylko, czegóż mi tak zazdrościsz, szafek kuchennych bez drzwiczek czy otworów drzwiowych bez drzwi :lol2:

Talentu, pomysłowości, umiejętności doboru dodatków, gustu, oryginalności, mniejszego biustu i wypchanego kota :lol2:

Jak się dwóch facetów dogaduje, to gdzieś w okolicach wakacji będę miała swoją idealną wc-szczotkę :wiggle:

No tak... To może ja zaopatrzę się w naprawdę duży popcorn?

popper.jpgpopcorn1.jpgpopcorn-princeton-set69949.jpg

:hug:

Gratuluję drzwi i zakupu kolejnych lamp.

Dziękować :lol2:

Nie wiem, czy tak jak ja masz długaśną listę, na której z satysfakcją skreślasz kolejne pozycje?

Krzysiek mówi, że mam w głowie niekończącą się szufladę na akta i biurko z wielką ich górą.

I chyba tak jest.

Od jakiegoś czasu chowam akta do szuflady a na biurku nie przybywa nowych.

Nie mam fizycznego spisu, bo nie cierpię pokreślonych kartek :lol2:

Talentu, pomysłowości, umiejętności doboru dodatków, gustu, oryginalności,

Powiedziała, co wiedziała :p

Wariatka.

Ania, spraw sobie okulary, bo coś z oczkami chyba nie teges.

A potem dokładnie rozejrzyj się po swoim urzadzanym wnetrzu.

mniejszego biustu

No, ręce mi właśnie opadły.

Cycki nie, bo tam nie ma co :rotfl:

i wypchanego kota :lol2:

Ona nie jest wypchana :rotfl:

Czy wypchane koty wbijają pazury w udo właścicielki? Bo właśnie tego doświadczam.

No tak... To może ja zaopatrzę się w naprawdę duży popcorn?

[ATTACH=CONFIG]174750[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174751[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174752[/ATTACH]

Pod warunkiem, że go nie zjesz od razu :lol2:

Nie mam fizycznego spisu, bo nie cierpię pokreślonych kartek :lol2:

Nie wiesz co tracisz. T olbrzymia satysfakcja postawić taką czerwoną krechę :lol2:

No, ale u mnie to może lekkie zboczenie zawodowe :rolleyes:

Niestety po powrocie do domu włączyłam TV, a tam zjarany na heban Kret zapowiadał zimę. :(

Nie cierpię zimy, ale jeszcze bardziej zjaranych na heban Kretów... :lol2:

Zjarany Kret, nie wytrzymam http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif

Ja też go nie cierpię, a zimy jeszcze bardziej:evil::evil:

Aniu, jeżeli widziałaś te lampy na żywo to jestem spokojna- będzie pięknie:yes:

Czy znosisz już jajko http://www.messengerfreak.com/emoticons/easter/egg2353.gif w związku z montażem drzwi?:lol2::hug:

Aniu, jeżeli widziałaś te lampy na żywo to jestem spokojna- będzie pięknie:yes:

Aguś,

Mnie się bardzo podobają. Mają odpowiednią średnicę, więc nie będą "kolidować" z drzwiami szafy w holu, ale nie są małe (ok. 30 cm).

Wyglądają elegancko i solidnie a zarazem są bardzo delikatne.

Myślę, że są stworzone do mojego holu :yes:

Czy znosisz już jajko http://www.messengerfreak.com/emoticons/easter/egg2353.gif w związku z montażem drzwi?:lol2::hug:

Oj ciężko będzie... Dlatego znalazłam sobie zajęcie na najbliższe dni - szukam gałek meblowych oczywiście porcelanowych.

Mogą być łączone z chromem, niklem lub starym srebrem.

Mam już jednego faworyta.

Gałka SP36-38 Z Kolekcji Edelweiss Porcelana Stare Srebro.jpg

Oj ciężko będzie... Dlatego znalazłam sobie zajęcie na najbliższe dni - szukam gałek meblowych oczywiście porcelanowych.

Mogą być łączone z chromem, niklem lub starym srebrem.

Mam już jednego faworyta.

[ATTACH=CONFIG]174831[/ATTACH]

zobacz jeszcze tutaj mijam ten sklepik idąc na spacerek na starówkę i nawet nie wiedzialam że mają ofertę online. Może cos znajdziesz tam jesli jeszcze szukasz zastępstwa dla faworyta :cool:

Nihiru,

Ja zwyczajnie ograniczyłam swoje odwiedziny do 5-6 na których wiem, że coś ciekawego się dzieje, gdzie mogę uzyskać wsparcie, albo wymienić się informacjami.

to zazdraszczam, że wiesz gdzie możesz wejść ... ja jako świeżynka zapoznająca się dopiero z tematami i przed którą jest początek drogi "budowalano/urządzaniowo/wykończeniowej to dopiero się miotam z tym wszystkim.

bardzo cięzko jest znaleść wątek spójny, konkretny i coś wnoszący