illusjon 06.03.2013 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Mnie też najbardziej się podoba tapeta w bibliotece! Cudna jest! Nihiru, Miło Cię widzieć. Dziękuję za skomplementowanie mojej tapety. Teraz, gdy jest na ścianie pokazała całą swoją urodę. Ja fotografem "telefonicznym" jestem kiepskim, ale ona jest faktycznie cudna Też zauważyłam narastający trend plotkarski na forum:). IMO jest to skutek zacieśniania znajomości między forumowiczkami, zjazdów itp. Dla mnie, jako osoby aspołecznej i zainteresowanej bardziej mieszkaniami niż ich właścicielami:), nie jest zbyt ciekawe ale ma swój urok. Nie uważam jednak żeby trzeba było coś z tym robić - w końcu jest to dział "o Was" a działów ściśle wnętrzarskich jest tutaj jeszcze mnóstwo:D Ja nikogo dyscyplinowała nie będę, bo i z jakiej racji? Każdy na swoim wątku niech robi co chce. Ja zwyczajnie ograniczyłam swoje odwiedziny do 5-6 na których wiem, że coś ciekawego się dzieje, gdzie mogę uzyskać wsparcie, albo wymienić się informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Witam się Ilutku po dłuuugiej przerwie:) Angy, Zniknęłaś na bardzo długo, aż się trochę martwiłam, co się z Tobą dzieje? U mnie dzieje się ostatnio nie fajnie-na przykład teraz mam w wieku 35 lat ospę i nie życzę tego nikomu:sick: Oj to biedna jesteś. Współczuję, ale mogę Ci dać wspierającego tula, bo ospę już miałam Twoje ostatnie zakupy pięęękne, tapeta garderobiana i porcelanowe klamki chyba najbardziej mnie urzekły:yes: Bardzo dziękuję. Cieszę się ogromnie, że po tylu miesiącach planowania i starań wreszcie zaczyna coś widać Mnie i co bardzo ważne K, bardzo się wszystko co robię podoba, a to dla mnie najważniejsze Edytowane 6 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ilu ,bardzo fajne zakupy ..nie m a to jak wybrać się do sklepu z mężem...od razu szybciej podejmuje się decyzje ..wiem coś o tym:yes: Beauty Gdzie byłaś, kiedy Ciebie nie było? A co do K, tak mnie zdyscyplinował w sklepie jak nigdy. Śmieję się, że zrobił to z zaskoczenia, dlatego efekt był porażający Bardzo podoba mi się tapeta gazetowa ,,,super jest!Moja córka ją zobaczyła i natychmiast zaświtała jej myśl o zmianie wystroju pokoju:Dtak sądziłam ,że po dwóch latach gust u nastolatki się zmieni drastycznie Wiesz,dorosłemu się nudzi, a co dopiero człowiekowi młodemu, który rozwija się, zmienia i potrzebuje wciąz nowych bodxców A do biblioteki nie szukałaś żyrandola na alllegro?nie raz można tam perełkę upolować Przeglądałam, ale niezbyt uważnie. Póki co na allegro znalazłam kilka ciekawych luster do łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 06.03.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A propos Nihiru, brakuje mi Twojej aktywności w Twoim wątku ! Dzięki za dobre słowo:hug: Jak skombinuję sposób na powieszenie pewnych półek to i wątek odświeżę bo i tak wiadomo że wszyscy na zdjęcia czekają a nie na jakieś tam ple ple ple:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Chyba trafiłam na ławkę ignorowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Chyba trafiłam na ławkę ignorowanych Ania, pewnie z zawiści. Zazdrość to straszna rzecz... Ale to znaczy, że wczoraj w nocy jak odpisywałam na Twojego posta w sprawie terminu realnego i namacalnego posiadania szcotki WC, to mi mojego posta zjadło, wcięło, skasowało, albo ja już nie potrafię postów pisać... Na pewno nie jesteś ignorowana , nie przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Doniesienia z ostatniej chwili. Jutro przywożą mi drzwi, a montują w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Doniesienia z ostatniej chwili. Jutro przywożą mi drzwi, a montują w poniedziałek hmmma ja chyba przegapiłam drzwi , bo jakoś nie wiem jakie mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 hmmma ja chyba przegapiłam drzwi , bo jakoś nie wiem jakie mają być Ivy, To moje inspiracje: a to projekt drzwi - 90 x 230 (nie pamiętam tylko czy ostateczny, ale jeżeli nawet nie to zmiany były kosmetyczne): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Właśnie zamówiłam 2 lampy do holu ELSTEAD FINSBURY PARK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witaj Aniu w ten piękny i słoneczny dzionekhttp://drusdippitydodas.com/wp/wp-includes/images/smilies/cm_wm_sun4.gif Te holowe lampy robią wrażenie, bo są cudne- mam nadzieję, że w realu tez takie będą Co do drzwi to mucha nie siada- mam bardzo podobny wzór, tylko korona ciut inna, no i moje są w brązie. Miałam białe drzwi przez 5 lat w mieszkaniu, teraz potrzebowałam odmiany:lol2: Już nie mogę się doczekać całości Twoich wnętrz :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ania, pewnie z zawiści. Zazdrość to straszna rzecz... Pewnie tak Zdradź mi tylko, czegóż mi tak zazdrościsz, szafek kuchennych bez drzwiczek czy otworów drzwiowych bez drzwi Ale to znaczy, że wczoraj w nocy jak odpisywałam na Twojego posta w sprawie terminu realnego i namacalnego posiadania szcotki WC, to mi mojego posta zjadło, wcięło, skasowało, albo ja już nie potrafię postów pisać... Wytłumaczenie przyjęte Jak się dwóch facetów dogaduje, to gdzieś w okolicach wakacji będę miała swoją idealną wc-szczotkę Na pewno nie jesteś ignorowana , nie przeze mnie Gratuluję drzwi i zakupu kolejnych lamp. Nie wiem, czy tak jak ja masz długaśną listę, na której z satysfakcją skreślasz kolejne pozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witaj Aniu w ten piękny i słoneczny dzionekhttp://drusdippitydodas.com/wp/wp-includes/images/smilies/cm_wm_sun4.gif Hej Aguś, Słoneczko pięknie świeciło. Niestety po powrocie do domu włączyłam TV, a tam zjarany na heban Kret zapowiadał zimę. Nie cierpię zimy, ale jeszcze bardziej zjaranych na heban Kretów... Te holowe lampy robią wrażenie, bo są cudne- mam nadzieję, że w realu tez takie będą Widziałam je na żywo i nie mogę się doczekać, kiedy będą wisiały u mnie w holu Co do drzwi to mucha nie siada- mam bardzo podobny wzór, tylko korona ciut inna, no i moje są w brązie. Miałam białe drzwi przez 5 lat w mieszkaniu, teraz potrzebowałam odmiany:lol2: Ja mam białe od 12 lat Odreagowałam brązowymi 2 lata temu, gdy remontowałam mieszkanie w którym teraz młody mieszka Już nie mogę się doczekać całości Twoich wnętrz :popcorn: Myślisz, że ja nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Pewnie tak Zdradź mi tylko, czegóż mi tak zazdrościsz, szafek kuchennych bez drzwiczek czy otworów drzwiowych bez drzwi Talentu, pomysłowości, umiejętności doboru dodatków, gustu, oryginalności, mniejszego biustu i wypchanego kota Jak się dwóch facetów dogaduje, to gdzieś w okolicach wakacji będę miała swoją idealną wc-szczotkę No tak... To może ja zaopatrzę się w naprawdę duży popcorn? Gratuluję drzwi i zakupu kolejnych lamp. Dziękować Nie wiem, czy tak jak ja masz długaśną listę, na której z satysfakcją skreślasz kolejne pozycje? Krzysiek mówi, że mam w głowie niekończącą się szufladę na akta i biurko z wielką ich górą. I chyba tak jest. Od jakiegoś czasu chowam akta do szuflady a na biurku nie przybywa nowych. Nie mam fizycznego spisu, bo nie cierpię pokreślonych kartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Talentu, pomysłowości, umiejętności doboru dodatków, gustu, oryginalności, Powiedziała, co wiedziała Wariatka. Ania, spraw sobie okulary, bo coś z oczkami chyba nie teges. A potem dokładnie rozejrzyj się po swoim urzadzanym wnetrzu. mniejszego biustu No, ręce mi właśnie opadły. Cycki nie, bo tam nie ma co i wypchanego kota Ona nie jest wypchana Czy wypchane koty wbijają pazury w udo właścicielki? Bo właśnie tego doświadczam. No tak... To może ja zaopatrzę się w naprawdę duży popcorn? [ATTACH=CONFIG]174750[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174751[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174752[/ATTACH] Pod warunkiem, że go nie zjesz od razu Nie mam fizycznego spisu, bo nie cierpię pokreślonych kartek Nie wiesz co tracisz. T olbrzymia satysfakcja postawić taką czerwoną krechę No, ale u mnie to może lekkie zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Niestety po powrocie do domu włączyłam TV, a tam zjarany na heban Kret zapowiadał zimę. Nie cierpię zimy, ale jeszcze bardziej zjaranych na heban Kretów... Zjarany Kret, nie wytrzymam http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif Ja też go nie cierpię, a zimy jeszcze bardziej:evil: Aniu, jeżeli widziałaś te lampy na żywo to jestem spokojna- będzie pięknie:yes: Czy znosisz już jajko http://www.messengerfreak.com/emoticons/easter/egg2353.gif w związku z montażem drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aniu, jeżeli widziałaś te lampy na żywo to jestem spokojna- będzie pięknie:yes: Aguś, Mnie się bardzo podobają. Mają odpowiednią średnicę, więc nie będą "kolidować" z drzwiami szafy w holu, ale nie są małe (ok. 30 cm). Wyglądają elegancko i solidnie a zarazem są bardzo delikatne. Myślę, że są stworzone do mojego holu Czy znosisz już jajko http://www.messengerfreak.com/emoticons/easter/egg2353.gif w związku z montażem drzwi? Oj ciężko będzie... Dlatego znalazłam sobie zajęcie na najbliższe dni - szukam gałek meblowych oczywiście porcelanowych. Mogą być łączone z chromem, niklem lub starym srebrem. Mam już jednego faworyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Skoro faworyt wybrany, to czemu jeszcze niezamówiony? Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.03.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Oj ciężko będzie... Dlatego znalazłam sobie zajęcie na najbliższe dni - szukam gałek meblowych oczywiście porcelanowych. Mogą być łączone z chromem, niklem lub starym srebrem. Mam już jednego faworyta. [ATTACH=CONFIG]174831[/ATTACH] zobacz jeszcze tutaj mijam ten sklepik idąc na spacerek na starówkę i nawet nie wiedzialam że mają ofertę online. Może cos znajdziesz tam jesli jeszcze szukasz zastępstwa dla faworyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 07.03.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Nihiru, Ja zwyczajnie ograniczyłam swoje odwiedziny do 5-6 na których wiem, że coś ciekawego się dzieje, gdzie mogę uzyskać wsparcie, albo wymienić się informacjami. to zazdraszczam, że wiesz gdzie możesz wejść ... ja jako świeżynka zapoznająca się dopiero z tematami i przed którą jest początek drogi "budowalano/urządzaniowo/wykończeniowej to dopiero się miotam z tym wszystkim. bardzo cięzko jest znaleść wątek spójny, konkretny i coś wnoszący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts