illusjon 07.03.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Skoro faworyt wybrany, to czemu jeszcze niezamówiony? Miłego dnia! Hej Aneczko, Bo ponieważ mam już 3 faworytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 zobacz jeszcze tutaj mijam ten sklepik idąc na spacerek na starówkę i nawet nie wiedzialam że mają ofertę online. Może cos znajdziesz tam jesli jeszcze szukasz zastępstwa dla faworyta Ivy, Dzięki za namiar, ale znam ten sklep. Jest naprawdę nieźle zaopatrzony Pracuję jakieś 1,5 km od niego Raz już tam byłam, nic mi w oko nie wpadło, ale na stronie wyczaiłam jedną gałeczkę. Jutro pójdę zobaczyć ją na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 to zazdraszczam, że wiesz gdzie możesz wejść ... ja jako świeżynka zapoznająca się dopiero z tematami i przed którą jest początek drogi "budowalano/urządzaniowo/wykończeniowej to dopiero się miotam z tym wszystkim. bardzo cięzko jest znaleść wątek spójny, konkretny i coś wnoszący Kasieńka, Na początku też latałam po wszystkich, żeby się zorientować. Sporo też zaglądam do wątków "nieodświeżanych" np. Darcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ivy, Dzięki za namiar, ale znam ten sklep. Jest naprawdę nieźle zaopatrzony Pracuję jakieś 1,5 km od niego Raz już tam byłam, nic mi w oko nie wpadło, ale na stronie wyczaiłam jedną gałeczkę. Jutro pójdę zobaczyć ją na żywo. ja zawsze koło niego w weekend najczęściej bywam i jakoś nigdy nie udało mi sie wejść, tylko przez okno zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 No to zapytam się Was Dziewuszki - które gałki do moich szaf w holu i w sypialni pasowałby najbardziej? Szafy: Gałki: 1. 2. 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Pierwsze gałeczki miodzio A lampy do holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.03.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jedynka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jedynkę Pani weź, jedynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.03.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jedynka pasuje idealnie:yes:, byle tylko nie za małe te gałeczki nie były:p sprawdzałaś średnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ha! nr 1 jest prawdopodobnie w sklepie w W-wie. Zadzwonię dzisiaj i się upewnię Właśnie przywieźli drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jedynka pasuje idealnie:yes:, byle tylko nie za małe te gałeczki nie były:p sprawdzałaś średnicę? Vesi, Średnica chyba spora jak na gałki meblowe 38 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.03.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jedynkę Pani weź, jedynkę :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Dziewczyny, Dam Wam fajny namiar na sklep internetowy z oświetleniem, w którym można negocjować ceny. U nich kupiłam TE lampy do przedpokoju, które w sklepach stacjonarnych chodzą po ok. 850 zł, w internetowych po 750 zł, a ja je u nich kupiłam za 570 zł. Wynegocjowałam też cenę plafonu i kinkietów do małej łazienki oraz 5 lamp do kuchni. Fakt, że biorę tego oświetlenia więcej, bo w sumie 10 lamp, i myślę jeszcze o 1 żyrandolu, ale zawsze warto spróbować coś ugrać. SKLEP Edytowane 7 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 sklep internetowy z oświetleniem, w którym można negocjować ceny. Znam, znam Też negocjowałam. Właśnie przywieźli drzwi Rozumiem, że po pracy pojedziesz i zrobisz nam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Rozumiem, że po pracy pojedziesz i zrobisz nam zdjęcia. Ania, Ale one jeszcze będą zapakowane... Już tam moja kochająca folię ekipa na pewno nie pozwoli ich rozpakować do poniedziałku Edytowane 7 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 07.03.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Gałki: 1 lub 2 z naciskiem na 1 3 poza konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.03.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 ILLu szalona Kobieto, pędzisz jak strzała ... Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dzięki Dziewuszki, za to małe głosowanko. Widzę, że 1 jest bezkonkurencyjna. Właśnie dzwoniła Domoteka, że są już moje 2 cudne Elstead PIMLICO do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 ILLu szalona Kobieto, pędzisz jak strzała ... Buziaki zostawiam O Majeczka, Jesteś? Cieszę się. Masz się już lepiej? Martwiłam się już trochę PS Szalona to moje II imię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 07.03.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aniu rzeczywiście cudne te ostatnie lampy:rolleyes: I chciałam Ci moooocno podziękować za ostatniego linka do sklepu z lampami:hug: Co prawda byłam już u nich kiedyś, ale zupełnie zapomniałam... A mam do kupienia trochę kinkietów plus lampę do pokoju i wszystko u nich dzisiaj wybrałam:wiggle: Czekam za maila z informacją o udzielonych mi rabatach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts