Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:hug:

[ATTACH=CONFIG]175151[/ATTACH]

A i nawzajem!

Anulka, śniło mi się, że zaczepiłaś mnie na spacerze z psem, na wysokości Rossmanna na Myśliborskiej. Byłaś z mężem, który stwierdził, że my się znamy z widzenia, że po psie mnie kojarzy. Ot takie tam. Ale realne :D

Tylko ciepło było, a nie ta kaszana za oknem...

A w ogóle to serdeczna byłaś i taka jakaś nieśmiało-skromna :cool:

Harówki końca nie widać, ale właśnie Mąż mój nas przeprowadził niemal w całości. W ogóle, jak nie masz nikogo upatrzonego, to polecę Ci moją firmę. Maciek jest pod wrażeniem. 5 chłopa 5 godzin zaiwaniało z pudełkami w tę i z powrotem. Ale oczywiście, żeby nie było, że w piątek się przeprowadzam, cośtam sobie zostawiłam w starym mieszkaniu. A poza tym w ubiegłą sobote zawiozłam kwiatka, żeby przeprowadzkę zacząć. Czyli przeprowadzam się okrągły tydzień.

Gorzej z robotą. Mam 5 odcinków na weekend i nie mam internetu jeszcze. Coś się wymyśli...

A drzwi na miniaturkach mają na środku różowawy cień. Mój samsung robi to samo, dlatego nie robię zdjęć.

A i nawzajem!

Anulka, śniło mi się, że zaczepiłaś mnie na spacerze z psem, na wysokości Rossmanna na Myśliborskiej. Byłaś z mężem, który stwierdził, że my się znamy z widzenia, że po psie mnie kojarzy. Ot takie tam. Ale realne :D

Tylko ciepło było, a nie ta kaszana za oknem...

Ania,

bardzo realistyczny sen miałaś, bo K wszystkich kojarzy z twarzy (po psach rzadziej)

A w ogóle to serdeczna byłaś i taka jakaś nieśmiało-skromna :cool:

Tak, tak... To cała ja. Ja tylko na FM taka bardziej ośmielona jestem... icon_chatownik.gif

Harówki końca nie widać, ale właśnie Mąż mój nas przeprowadził niemal w całości. W ogóle, jak nie masz nikogo upatrzonego, to polecę Ci moją firmę. Maciek jest pod wrażeniem. 5 chłopa 5 godzin zaiwaniało z pudełkami w tę i z powrotem. Ale oczywiście, żeby nie było, że w piątek się przeprowadzam, cośtam sobie zostawiłam w starym mieszkaniu. A poza tym w ubiegłą sobote zawiozłam kwiatka, żeby przeprowadzkę zacząć. Czyli przeprowadzam się okrągły tydzień.

Muszę sobie zapamiętać wszystkie te zasady przeprowadzkowe.

To chyba będzie moja 13? czy 15? przeprowadzka.

Może dlatego, ze przenosiłam się niezgodnie z przepisami? :eek:

A za namiar na firmę będę wdzięczna :yes:

Gorzej z robotą. Mam 5 odcinków na weekend i nie mam internetu jeszcze. Coś się wymyśli...

Ania, trzymam kciuki, za Ciebie, bo się wykończysz. To jednak trwa od dłuższego czasu. :(:hug:

A drzwi na miniaturkach mają na środku różowawy cień. Mój samsung robi to samo, dlatego nie robię zdjęć.

Widocznie jestem skazana na róż :lol2:

Illu, masz bardzo piękne drzwi :yes: Z klamkami będzie im do twarzy :D

Dropku,

Też tak uważam nieskromnie. Wygląda na to, że drzwi z klamkami będą najbardziej ozdobnym elementem wyposażenia :rolleyes:

Idziesz jak burza Kochana, aż mi wstyd, że u mnie wszystko tak się ślimaczy :sick:

Ale pomyśl, że prawie 9 miesięcy nic nie było widać. Ekipa robiła a efektów 0.

Teraz nadganiam to, co Ty robiłaś systematycznie :yes:

:bye:

Z okazji Dnia Kobiet http://emotikona.pl/gify/pic/07roza.gif.

Niedługo szczęk z podłogi nie pozbieramy :jawdrop:, jak już pokażesz urządzone wnętrza. Zapowiada się naprawdę pięknie.

Roma,

To chyba lepiej wygląda w planach i na nieudanych zdjęciach niż jest w rzeczywistości.

Takich drzwi jak moje jest całkiem sporo na FM.

Ale bardzo dziękuję za komplement :rolleyes:

icon_chatownik.gif

Hej Illutku :)

Dopraszałam się o fotki i poszłam spać:bash:

A Ty biedulko musiałaś być wykończona, jak zasnęłaś na stole:eek:

Drzwi są PIĘKNE- mówię to bez żadnego lukru:jawdrop::jawdrop:Mój ulubiony wzór:cool:

Klamki będą pasowały jak ulał. Sama planuję zamienić swoje na porcelanowe, bo widzę, ze teraz są na takie znacznie przystępniejsze ceny:rolleyes:

Te kinkiety które przed chwilką wkleiłaś widziałam w u Vesi- przejrzyj jej ostatnie strony galerii:)

Teraz już pędzę, bo zaraz zrywam się w pracy i lecimy na zakupy:wiggle:

Miłego weekendu:hug:

Niezły wybór wszelkiej maści kinkietów mają tutaj ale to niestety sklep zza wielkiej wody jest.

Tutli_putli, :hug:

Bardzo dziękuję, ale swego czasu poznałam chyba wszystkie lampy zza wielkiej Wody.

Dręczyłam nimi nawet biedne Siostry Forumowe.

Zakochiwałam się w co drugiej, ale ze sprowadzeniem wiąże się taki ambaras i koszty, że obiecałam sobie więcej na strony zza WW nie wchodzić, bo cierpię potem długo i okrutnie... :cry:

Mugatka,

Jak ja się cieszę, że mnie odwiedziłaś. :hug:

Już Ci pisałam, że to dzięki Tobie jestem na FM i że jesteś poniekąd Matką Krzesaną mojego wątku :lol2:

Każda Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna.

Cieszę się, że podobają Ci się drzwi.

Są trochę ozdobne ale w sumie to jedyna fanaberia na jaką sobie pozwoliłam.

Staram się raczej iść w kierunku mniej znaczy lepiej :rolleyes:

Co przy urządzaniu mieszkania w stylu retro-angielskim nie jest łatwe ;)

Kobitki,

Szukam uchwytów do szuflad i szafek do mojej angielskiej, dębowej biblioteki.

Chciałabym najpierw zapytać Was nie o konkretny model uchwytu lecz raczej o rodzaj czy typ.

Np.:

Galka:

Gałka klasyczna WPO 2025 nero fi 30mm.jpg

Pochwyt:

Uchwyt UP01 mosiądz antyczny Rozstaw 64mm.jpg

Uchwyt prosty (a i b i c):

Uchwyt UP21 nikiel patynowany, porcelana MLK-4 Rozstaw 96mm.jpgUchwyt 812-86 Z Kolekcji Montego Stary Mosiądz.jpgUchwyt klasyczny WMN 619 Nikiel satyna Lakierowany Rozstaw 128mm.jpg

Edytowane przez illusjon