illusjon 08.03.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A jeszcze z okazji 8 Marca ku przestrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.03.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 [ATTACH=CONFIG]175151[/ATTACH] A i nawzajem! Anulka, śniło mi się, że zaczepiłaś mnie na spacerze z psem, na wysokości Rossmanna na Myśliborskiej. Byłaś z mężem, który stwierdził, że my się znamy z widzenia, że po psie mnie kojarzy. Ot takie tam. Ale realne Tylko ciepło było, a nie ta kaszana za oknem... A w ogóle to serdeczna byłaś i taka jakaś nieśmiało-skromna Harówki końca nie widać, ale właśnie Mąż mój nas przeprowadził niemal w całości. W ogóle, jak nie masz nikogo upatrzonego, to polecę Ci moją firmę. Maciek jest pod wrażeniem. 5 chłopa 5 godzin zaiwaniało z pudełkami w tę i z powrotem. Ale oczywiście, żeby nie było, że w piątek się przeprowadzam, cośtam sobie zostawiłam w starym mieszkaniu. A poza tym w ubiegłą sobote zawiozłam kwiatka, żeby przeprowadzkę zacząć. Czyli przeprowadzam się okrągły tydzień. Gorzej z robotą. Mam 5 odcinków na weekend i nie mam internetu jeszcze. Coś się wymyśli... A drzwi na miniaturkach mają na środku różowawy cień. Mój samsung robi to samo, dlatego nie robię zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Illu, masz bardzo piękne drzwi Z klamkami będzie im do twarzy Idziesz jak burza Kochana, aż mi wstyd, że u mnie wszystko tak się ślimaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.03.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Z okazji Dnia Kobiet http://emotikona.pl/gify/pic/07roza.gif. Niedługo szczęk z podłogi nie pozbieramy , jak już pokażesz urządzone wnętrza. Zapowiada się naprawdę pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A i nawzajem! Anulka, śniło mi się, że zaczepiłaś mnie na spacerze z psem, na wysokości Rossmanna na Myśliborskiej. Byłaś z mężem, który stwierdził, że my się znamy z widzenia, że po psie mnie kojarzy. Ot takie tam. Ale realne Tylko ciepło było, a nie ta kaszana za oknem... Ania, bardzo realistyczny sen miałaś, bo K wszystkich kojarzy z twarzy (po psach rzadziej) A w ogóle to serdeczna byłaś i taka jakaś nieśmiało-skromna Tak, tak... To cała ja. Ja tylko na FM taka bardziej ośmielona jestem... Harówki końca nie widać, ale właśnie Mąż mój nas przeprowadził niemal w całości. W ogóle, jak nie masz nikogo upatrzonego, to polecę Ci moją firmę. Maciek jest pod wrażeniem. 5 chłopa 5 godzin zaiwaniało z pudełkami w tę i z powrotem. Ale oczywiście, żeby nie było, że w piątek się przeprowadzam, cośtam sobie zostawiłam w starym mieszkaniu. A poza tym w ubiegłą sobote zawiozłam kwiatka, żeby przeprowadzkę zacząć. Czyli przeprowadzam się okrągły tydzień. Muszę sobie zapamiętać wszystkie te zasady przeprowadzkowe. To chyba będzie moja 13? czy 15? przeprowadzka. Może dlatego, ze przenosiłam się niezgodnie z przepisami? A za namiar na firmę będę wdzięczna Gorzej z robotą. Mam 5 odcinków na weekend i nie mam internetu jeszcze. Coś się wymyśli... Ania, trzymam kciuki, za Ciebie, bo się wykończysz. To jednak trwa od dłuższego czasu. A drzwi na miniaturkach mają na środku różowawy cień. Mój samsung robi to samo, dlatego nie robię zdjęć. Widocznie jestem skazana na róż Illu, masz bardzo piękne drzwi Z klamkami będzie im do twarzy Dropku, Też tak uważam nieskromnie. Wygląda na to, że drzwi z klamkami będą najbardziej ozdobnym elementem wyposażenia Idziesz jak burza Kochana, aż mi wstyd, że u mnie wszystko tak się ślimaczy Ale pomyśl, że prawie 9 miesięcy nic nie było widać. Ekipa robiła a efektów 0. Teraz nadganiam to, co Ty robiłaś systematycznie Z okazji Dnia Kobiet http://emotikona.pl/gify/pic/07roza.gif. Niedługo szczęk z podłogi nie pozbieramy , jak już pokażesz urządzone wnętrza. Zapowiada się naprawdę pięknie. Roma, To chyba lepiej wygląda w planach i na nieudanych zdjęciach niż jest w rzeczywistości. Takich drzwi jak moje jest całkiem sporo na FM. Ale bardzo dziękuję za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dziewczyny Kochane, Wpadły mi w oko na inspiracji kinkiety. Strasznie mi się podobają. Widziałyście może gdzieś takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Hej Illutku Dopraszałam się o fotki i poszłam spać A Ty biedulko musiałaś być wykończona, jak zasnęłaś na stole:eek: Drzwi są PIĘKNE- mówię to bez żadnego lukru:jawdrop::jawdrop:Mój ulubiony wzór:cool: Klamki będą pasowały jak ulał. Sama planuję zamienić swoje na porcelanowe, bo widzę, ze teraz są na takie znacznie przystępniejsze ceny:rolleyes: Te kinkiety które przed chwilką wkleiłaś widziałam w u Vesi- przejrzyj jej ostatnie strony galerii:) Teraz już pędzę, bo zaraz zrywam się w pracy i lecimy na zakupy:wiggle: Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aaa i goździka przynoszę http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif http://i4.dobramama.pl/e6c42ceb32a5103c3276b8bd630d6d5a/gozdzik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.03.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Niezły wybór wszelkiej maści kinkietów mają tutaj ale to niestety sklep zza wielkiej wody jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dziewczyny Kochane, Wpadły mi w oko na inspiracji kinkiety. Strasznie mi się podobają. Widziałyście może gdzieś takie? [ATTACH=CONFIG]175211[/ATTACH] W Hameryce. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Niezły wybór wszelkiej maści kinkietów mają tutaj ale to niestety sklep zza wielkiej wody jest. Tutli_putli, Bardzo dziękuję, ale swego czasu poznałam chyba wszystkie lampy zza wielkiej Wody. Dręczyłam nimi nawet biedne Siostry Forumowe. Zakochiwałam się w co drugiej, ale ze sprowadzeniem wiąże się taki ambaras i koszty, że obiecałam sobie więcej na strony zza WW nie wchodzić, bo cierpię potem długo i okrutnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 W Hameryce. Niestety Dropku, Coś tak czułam przez skórę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aaa i goździka przynoszę http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif http://i4.dobramama.pl/e6c42ceb32a5103c3276b8bd630d6d5a/gozdzik.jpg Dziękować i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.03.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ajaj, znowu lampy na tapecie Uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.03.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A ja tak cały czas Cię podglądam... po cichu raczej ... ale drzwi to muszę "skomplementować" bo PIKNE są i bardzo bym chciała takie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Mugatka, Jak ja się cieszę, że mnie odwiedziłaś. Już Ci pisałam, że to dzięki Tobie jestem na FM i że jesteś poniekąd Matką Krzesaną mojego wątku Każda Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna. Cieszę się, że podobają Ci się drzwi. Są trochę ozdobne ale w sumie to jedyna fanaberia na jaką sobie pozwoliłam. Staram się raczej iść w kierunku mniej znaczy lepiej Co przy urządzaniu mieszkania w stylu retro-angielskim nie jest łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Kobitki, Szukam uchwytów do szuflad i szafek do mojej angielskiej, dębowej biblioteki. Chciałabym najpierw zapytać Was nie o konkretny model uchwytu lecz raczej o rodzaj czy typ. Np.: Galka: Pochwyt: Uchwyt prosty (a i b i c): Edytowane 8 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Uchwyt łukowaty: Uchwyt - kołatka: Edytowane 8 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Przyznam się, że ciągnie mnie w stronę kołatek. Dzisiaj w sklepie z okuciami widziałam takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts