narendil 11.03.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Narendil, Witam Panią uprzejmie i pytam się, gdzie są fotki zagłówka, a? Miłego dnia Coś tam wstawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.03.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A gdzie tu odwaga Kładziesz tapetę, jak się nie podoba, to męczysz się z nią kilka lat, kładziesz nową unikając wcześniejszych błędów... Podoba mi się to podejście do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.03.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) Anulka, powiem Ci, że jestem pod wrażeniem tych kwiatów. Obiektywnie jest naprawdę śliczna. Nie potrafiłabym jednak u siebie ich sobie wyobrazić, bo mam taką klitkę jako sypialnię, że by jeszcze bardziej wizualnie mnie dotłoczyła... Ale baaaaardzo chciałabym zobaczyć ją w dobrym świetle, bo załoze się, że wygląda jak zupełnie inna tapeta To tak jak z moimi płytkami. Na zdjęciu masakra, bo nie da się oddać ich połyskliwej chropowatości i gładkości deseniu a na zywo bardzo miłe Edytowane 11 Marca 2013 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A gdzie tu odwaga Kładziesz tapetę, jak się nie podoba, to męczysz się z nią kilka lat, kładziesz nową unikając wcześniejszych błędów... Dodam tylko od siebie, że jeśli się intensywniej popracuje nad małżonkiem, to można się męczyć krócej niż kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.03.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ilu chciałas to masz oczywiście wywale jeszcze dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kamilcia, WOW! To trzecie zdjęcie to normalnie jak z jakiejś pocztówki albo katalogu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aha:yes: Pięknie dobrane pastele!D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kamilcia, WOW! To trzecie zdjęcie to normalnie jak z jakiejś pocztówki albo katalogu! mam takie samo skojarzenie :) śliczna ta półeczka i fajnei pasuje do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ilu chciałas to masz oczywiście wywale jeszcze dziś Kamilcia, Zostaw zdjęcia. W końcu u mnie na wątku pokazano coś ładnego i ślicznie sfotografowanego. Bardzo ładna, przytulna i funkcjonalna kuchnia. Fajne, dobrze dobrane dodatki. Mam wrażenie, że te pastele oddają Twój charakter. Bardzo pozytywne wrażenia wynoszę z Twojej "udomowionej" kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.03.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 dziękuję Wam dziewczyny ! zważywszy na fakt, że ciągle mam wątpliwości - szczególnie oglądając Wasze dopracowane wnętrza i spójnośc całosci, ze u mnie to taki misz-masz. Tyle rzeczy mi sie podoba i tyle bym chciała "wcisnąć" u siebie - ciągle dylematy mam, czy nie przegnę... Ilu myśle, że trafiłaś- pastele to własnie ja Choc tylko krowa nie zmienia pogladów - ostatnio ciągnie mnie do intensywniejszych dodatków - chyba przez ten wszechobecny śnieg :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.03.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Witam się Nie byłam w stanie przeczytać wszystkiego ale przeleciałam foty , znalazłam "swoją " podłogę i muszę napisać że wygląda wszystko ciekawie także będe zaglądać . Ale kiedy pokażesz więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 dziękuję Wam dziewczyny ! zważywszy na fakt, że ciągle mam wątpliwości - szczególnie oglądając Wasze dopracowane wnętrza i spójnośc całosci, ze u mnie to taki misz-masz. Tyle rzeczy mi sie podoba i tyle bym chciała "wcisnąć" u siebie - ciągle dylematy mam, czy nie przegnę... Ilu myśle, że trafiłaś- pastele to własnie ja Choc tylko krowa nie zmienia pogladów - ostatnio ciągnie mnie do intensywniejszych dodatków - chyba przez ten wszechobecny śnieg :/ Kamilcia, Nie wiem jak inne Dziewczyny, ale ja ciągle coś chcę. Ciągle coś nowego mi się podoba i muszę się bardzo hamować, żeby iść raz wyznaczoną drogą. Ciągle też dokonuję wyborów i nie zawsze są to wybory jakościowe, często cenowe. Chyba niewiele osób może sobie tylko na te pierwsze pozwolić. Ja mam ciągle uczucie, że kto inny zrobiłby coś tam lepiej, fajniej wymyślił. Tylko pytanie czy to by było wtedy "moje"? Mogłam wziąć architekta. Pewnie już bym mieszkała przed Bożym Narodzeniem. Ja niczego tak nie pragnęłam jak "mojego" mieszkania. I teraz dopiero mam szansę takie mieć. A na to się składają nie tylko świetne pomysły i gustowne dodatki. Czasami to co stanowi o wyjątkowości mieszkania, to brak zawodowego wyrobienia właścicieli. Wtedy dom wygląda jak dom, a nie jak katalog lub sklep z tyloma ładnymi rzeczami, że nie wiadomo na czym dłużej oko zawiesić. Mieszkanie w takim domu musi być bardzo męczące. Ja wolę pomieszczenia, które stanowią całość, są spójne i pozwalają odetchnąć od tego co na zewnątrz. Twoja kuchni, nawet w tak skromnym zakresie zaprezentowana (2 zdjęcia i półeczka), mówi o Tobie, że jesteś osobą łagodną, pogodną i wrażliwą, lubiącą dom i spokój. Na FM widziałam już piękne kuchnie, które o właścicielach mówią tylko tyle, że mają sporo pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Witam się Nie byłam w stanie przeczytać wszystkiego ale przeleciałam foty , znalazłam "swoją " podłogę i muszę napisać że wygląda wszystko ciekawie także będe zaglądać . Ale kiedy pokażesz więcej ? Kanka serdecznie Cię witam. Planuję przeprowadzkę w połowie kwietnia. Teraz to już z dnia na dzień będę pokazywała nowe rzeczy, bo wreszcie zaczęła się taka widoczna wykończeniówka. Myślę, że odsłonięcie podłogi to kwestia 1,5 tyg. najdalej 3 (opcja katastroficzna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.03.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No to czekam ale ja nie tylko podłogi ciekawa, reszty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Doniesienia z ostatniej chwili: Dzwonił Pan Monter Drzwiowy, że drzwi już są, można przyjechać i podziwiać. Już się nie mogę doczekać... O 17 koniec pracy i pędem na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja mam ciągle uczucie, że kto inny zrobiłby coś tam lepiej, fajniej wymyślił. Tylko pytanie czy to by było wtedy "moje"? Mogłam wziąć architekta. Pewnie już bym mieszkała przed Bożym Narodzeniem. Ja niczego tak nie pragnęłam jak "mojego" mieszkania. I teraz dopiero mam szansę takie mieć. A na to się składają nie tylko świetne pomysły i gustowne dodatki. Czasami to co stanowi o wyjątkowości mieszkania, to brak zawodowego wyrobienia właścicieli. Wtedy dom wygląda jak dom, a nie jak katalog lub sklep z tyloma ładnymi rzeczami, że nie wiadomo na czym dłużej oko zawiesić. Mieszkanie w takim domu musi być bardzo męczące. . Aniu, jak ładnie to ujęłaś Chyba ta szósta kawa miała pozytywny wpływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aneczka, Chyba powoli słabnie jej wpływ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.03.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wpadłam zostawić buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.03.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ilu no to super drzwiowe wieści ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) Wpadłam zostawić buziaki:) Boguś! Co za radość Ciebie gościć. Strasznie brakuje Ciebie Pięknoto na FM. Muszę Cię wyściskać Edytowane 11 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts