illusjon 11.03.2013 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A jednak się doczekałyśmy:wiggle: Aniu drzwi po zamontowaniu jeszcze cudniejsze:jawdrop: :jawdrop:Naprawdę bajka, a ich wzór to marzenie:rolleyes: Aga, Dziękować Klameczki też śliczne, ale mam malusieńką uwagę- troszkę znikły przy tych masywnych drzwiach-szkoda, ze nie zrobiłaś ich na długim szyldzie... Też o tym myślałam, tym bardziej, że drzwi są masywne, ale przez ostatnie 13 lat mieliśmy "szyldy" w domu i jakoś nam się opatrzyły. K uznał, że jak będzie skromniej to lepiej, a mnie było obojętne i tak jest jak jest No pięknie, my tu skręcamy się z niecierpliwości, a ja właśnie doczytałam, ze byliście w kiniehttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/quiet.gifhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/quiet.gif Oj, zostałam zaproszona na spóźnione obchody Dnia Kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) Aniu, ależ ja NIGDY nie krzyczałam, ze masz słabe fotki:eek: Chyba znowu mnie pomyliłaś z vesi http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/sarcastic_hand.gifhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/sarcastic_hand.gif Muszę Wam wstążeczki w rożnych kolorach pozawiązywać, żeby Was nie mylić. Obie śliczne, kochane, grzeczne... Jak się nie mylić? Niepodobna... PS Wszyscy na mnie krzyczą za fotki... Edytowane 11 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Też o tym myślałam, tym bardziej, że drzwi są masywne, ale przez ostatnie 13 lat mieliśmy "szyldy" w domu i jakoś nam się opatrzyły. K uznał, że jak będzie skromniej to lepiej, a mnie było obojętne i tak jest jak jest Jeśli tak, to nie było tematu. Ja z kolei uwielbiam szyldy i może dlatego tak napisałam... Oj, zostałam zaproszona na spóźnione obchody Dnia Kobiet. Aaaa to zmienia postać rzeczy- wybaczamy:wiggle: Muszę Wam wstążeczki w rożnych kolorach pozawiązywać, żeby Was nie mylić. Wstążeczki, dobre:lol2: Ja jestem blondi, a vesi to rasowa brunetka:cool: Obie śliczne, kochane, grzeczne... Jak się nie mylić? :hug: Wszyscy na mnie krzyczą za fotki... [ATTACH=CONFIG]176028[/ATTACH] Biedulka... Ja rozumiem etap budowy, wykończeniówki- mało światła- no jak w takich warunkach mogą wyjść dobre zdjęcia? Niemożliwe:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aguś, Ja bez pogadania w nocy z Tobą, to już niedługo zasnąć nie będę mogła. Mąż mnie wola, że spać trzeba, że rano do pracy a ja jemu, że Agawi jeszcze jest na FM i że jej dobranoc tylko powiem... Oj Kochana, Chyba my dwie dyżurne blondi FM, musimy iść spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dobranoc i kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aguś, Ja bez pogadania w nocy z Tobą, to już niedługo zasnąć nie będę mogła. Mąż mnie wola, że spać trzeba, że rano do pracy a ja jemu, że Agawi jeszcze jest na FM i że jej dobranoc tylko powiem... Oj Kochana, Chyba my dwie dyżurne blondi FM, musimy iść spać... Aniu, kochana jesteś Uciekaj do męża, bo nie chcę być przyczyną kryzysu małżeńskiego:lol2: Ja nocny marek jestem, ale często też przygotowuję różne projekty do firmy i stąd moja późna obecność na forum:) Dobrej nocki, do jutra http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/bath/smileys-bath-552305.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-661853.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Zapomniałam Ci powiedzieć, że kupiłam dzisiaj do garderoby kinkiecik z tej samej serii co Ty żyrandol:wiggle: Ma się ten gust:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No dooobra, nie skomentuję jakości zdjęć Ale po przeprowadzce uprasza się o zaproszenie fotografa i obstrykanie każdego centymetra kwadratowego Drzwi robią wrażenie Są proste, nieprzekombinowane a jednocześnie eleganckie. Ten widok mi się bardzo podoba: [ATTACH=CONFIG]176000[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.03.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Drzwi :jawdrop: i tyle mam do powiedzenia miłego dnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 12.03.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 piękne są ! idealne ! Całe szczęście, że do mojej wsiowej chałupki za eleganckie, bo bym leciała wyrywac ze ścian ościeznice ! zaciekawiła mnie jedna kwestia- co to za korytarzyk w sypialni z dwiema parami drzwi? to do garderoby i łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.03.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 drzwi nadal piękne bardzo lubie takie drzwi, wyglądją masywnie i porządnie a nie jak te tekturowe które chyba sama będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Łaaaałłł jakie cudne te drzwi są.. Ślicznie wyglądają..I ja za zdjęcia nie krzyczę.. co najwyżej mogę prosić o więcej .. no i kandelabr się sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.03.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Drzwi robią wrażenie:jawdrop: a klamka stanowi piękne uzupełnienie.Co do tapet - bardzo dobrze zrobiłaś wybierając ten kwiatowy wzór, jest lekki przez stonowany kolor dla mnie "bomba" bo uwielbiam jak wnętrza są z "jajem" , mają wtedy swój charakter:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No cóż mogę powiedzieć... drzwi obłędne! Z daleka klameczki rzeczywiście może trochę giną, ale to mimo wszystko piękna kropka nad i. Pokazuje, że wszystko masz przemyślane w najdrobniejszym szczególe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.03.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Aniu, kochana jesteś Uciekaj do męża, bo nie chcę być przyczyną kryzysu małżeńskiego:lol2: Aga, Spoko, A kto by remont dokończył? Ja nocny marek jestem, ale często też przygotowuję różne projekty do firmy i stąd moja późna obecność na forum:) Ja generalnie też. Średnia snu to 5,5 h. Ale chyba ostatnio mnie stres dopadł, bo czuję zmęczenie w kościach... Zapomniałam Ci powiedzieć, że kupiłam dzisiaj do garderoby kinkiecik z tej samej serii co Ty żyrandol:wiggle: Ma się ten gust:rotfl: [ATTACH=CONFIG]176046[/ATTACH] Sie wie Albo się go ma, albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.03.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No dooobra, nie skomentuję jakości zdjęć Ale po przeprowadzce uprasza się o zaproszenie fotografa i obstrykanie każdego centymetra kwadratowego Ania, Ociecywam. Będę miała aparat na miejscu (do torebki ciężko zmieścić, bo jest w niej wszystko co potrzeba), to obfocę wszyściuteńko... Drzwi robią wrażenie Są proste, nieprzekombinowane a jednocześnie eleganckie. Dziękuję bardzo. Ja tylko chciałam, żeby hol wyglądał jak w starej kamienicy Ten widok mi się bardzo podoba: A to proszę więcej. Jak będą kręcili Paranormal Activity 5 to wynajmę do filmu mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.03.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Drzwi :jawdrop: i tyle mam do powiedzenia miłego dnia ... Mugatko, Bardzo dziękuję za komplimenta i wzajemnie miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 wow drzwi piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.03.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 piękne są ! idealne ! Całe szczęście, że do mojej wsiowej chałupki za eleganckie, bo bym leciała wyrywac ze ścian ościeznice ! Kamilcia, Twój dom ma trochę inny charakter, ale to nie powód żeby z tego powodu go deprecjonować . Ja już Ci powiedziałam, że już masz, a co dopiero jak skończysz, piękny i ciepły dom. Miejsce, gdzie czuje się rodzinną atmosferę. Dom, który odzwierciedla charakter gospodarzy. Dla mnie to jest najważniejsze. Ja mam póki co ładne drzwi, chciałabym, żeby mój dom poza nimi miał jeszcze tę atmosferę, którą w Twoim się czuje. zaciekawiła mnie jedna kwestia- co to za korytarzyk w sypialni z dwiema parami drzwi? to do garderoby i łazienki? Z korytarza ( po lewej drzwi do pokoju męża a po prawej do większej łazienki) wchodzi się do przedsionka i z niego w lewo wchodzi się do sypialni, na wprost są drzwi przesuwne do mniejszej garderoby - schowanka a z niej w prawo wchodzi się do mniejszej łazienki z wanną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 12.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Kamilcia, Twój dom ma trochę inny charakter, ale to nie powód żeby z tego powodu go deprecjonować . Ja już Ci powiedziałam, że już masz, a co dopiero jak skończysz, piękny i ciepły dom. Miejsce, gdzie czuje się rodzinną atmosferę. Dom, który odzwierciedla charakter gospodarzy. Dla mnie to jest najważniejsze. Ja mam póki co ładne drzwi, chciałabym, żeby mój dom poza nimi miał jeszcze tę atmosferę, którą w Twoim się czuje. a uchowaj, nie deprocjonuje absdolutnie - fakt stwierdzam tylko mnie sie bardzo, bardzo eleganckie wnętrz podobaja, ale to NIE JESTESMY MY - bo ze mnie taka elegantka jak z koziej.... :lol2: u mnie sa drzwi malowane samodzielnie, widac niedoróbki, ościeznice i opaski K. sam montował - krzywo nieco jest, ale jaki z siebie dumny ja z niego zresztą też. Co do tego, że u ciebie będzie klimat domu czuć - pewna jestem - chocby z Twoich opowieści o wspólnych rodzinnych relacjach bo to nie meble tworzą DOM a ludzie p.s. a tych wejść garderobiano-łazienkowych i tak nie kumam rozkładu znaczy - zamotałam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts