Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilu, ależ u Ciebie się dzieje! Człowiek na chwilę odwróci głowę, a tu takie rewelacje. No super to wszystko wygląda!

Jeśli chodzi o remontowe wsparcie małżonków, to możemy sobie uścisnąć dłonie! Mój mąż ma w czystej postaci fobię remontową - wcale nie lenistwo, a właśnie fobię, pierwotny, zwierzęcy strach przed remontami. Warunkiem wyboru mieszkania było, żeby nie wymagało totalnej demolki. Oczywiście organizacja i doglądanie calusieńkiego remontu miałam na głowie ja, chociaż nie przeczę, że miałam z tego ogromną radochę. Wiem, jak przeżywa takie akcje, więc kategorycznie zabroniłam odwiedzać nowe mieszkanie w trakcie remontu. Zatem mój mąż widział nasze mieszkanie przed remontem w takim stanie:

[...]

a potem już w takim:

[...]

czyli ominęła go cała rozpierducha. Gdyby zobaczył to (chociaż i tak nie był to najgorszy etap), to by zszedł na zawał

[...]

Edytowane przez barbe-cue

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

drzwi bardzo bardzo :)

sypialnia będzie urokliwa, nawet na tych zdjęciach :p widać, że ta tapeta stworzy super-przytulny nastrój, taki intymny we wszystkich dobrych znaczeniach tego słowa) ;)

lustra...hmmm, w sumie wszystkie mi się u Ciebie widzą potencjalnie, ale przypomnisz, jakie kafle, etc.? światła rozumiem że jeszcze nie wybrałaś?

Ilu to ja znowu cos pomerdałam chyba - byłam pewna, że ta śliczna komoda od stolarza idzie do łazienki gościnnej czyli mniejszej... a może mniejsza to ta przysypialniana?

z luster najbardziej mi pasuje z trzeciego rzutu poz 1 - białe. ale ogólnie świetnych jest większość - te przesadne barokowe czarno-srebrne jakoś mi nie leżą do końca tylko. Ale cąłe czarne w łazience z czarnymi elementami tez fajne. choc pewnie będa okrzyki, że przewidywalnie i zachowawczo ;) Mugaty sa w obu łazienkach?

Ilutu- gratulację z powodu zakończonego kolejego etapu budowlanego. Jak mniemam bez żadnego problemu się odbyło... :D i zastrzeżeń też nie masz :D

Czy Ty robiłas jakiś ranking programów aranżacyjnych?

bo ja się chyba wezmę do roboty w tym temacie ale zaczynam się zastanawiać nad sketchupem

K.

Ilu, ależ u Ciebie się dzieje! Człowiek na chwilę odwróci głowę, a tu takie rewelacje. No super to wszystko wygląda!

Jeśli chodzi o remontowe wsparcie małżonków, to możemy sobie uścisnąć dłonie! Mój mąż ma w czystej postaci fobię remontową - wcale nie lenistwo, a właśnie fobię, pierwotny, zwierzęcy strach przed remontami. Warunkiem wyboru mieszkania było, żeby nie wymagało totalnej demolki. Oczywiście organizacja i doglądanie calusieńkiego remontu miałam na głowie ja, chociaż nie przeczę, że miałam z tego ogromną radochę. Wiem, jak przeżywa takie akcje, więc kategorycznie zabroniłam odwiedzać nowe mieszkanie w trakcie remontu. Zatem mój mąż widział nasze mieszkanie przed remontem w takim stanie:

[ATTACH=CONFIG]176217[/ATTACH]

a potem już w takim:

[ATTACH=CONFIG]176218[/ATTACH]

czyli ominęła go cała rozpierducha. Gdyby zobaczył to (chociaż i tak nie był to najgorszy etap), to by zszedł na zawał

[ATTACH=CONFIG]176219[/ATTACH]

Barbi,

Możesz konkurować z Nihiru o tytuł Miszcza przed i po.

Super metamorfoza :rolleyes:

drzwi bardzo bardzo :)

sypialnia będzie urokliwa, nawet na tych zdjęciach :p widać, że ta tapeta stworzy super-przytulny nastrój, taki intymny we wszystkich dobrych znaczeniach tego słowa) ;)

Wiwik,

Bardzo, bardzo dziękować :)

lustra...hmmm, w sumie wszystkie mi się u Ciebie widzą potencjalnie, ale przypomnisz, jakie kafle, etc.? światła rozumiem że jeszcze nie wybrałaś?

Ilu to ja znowu cos pomerdałam chyba - byłam pewna, że ta śliczna komoda od stolarza idzie do łazienki gościnnej czyli mniejszej... a może mniejsza to ta przysypialniana?

Wiwik i Kamilcie,

Światła nie mam do łazienki tej z bidetem - 4 kinkiety i góra ;) (czyli nie tej przy sypialni)

Większa jest ta łazienka w długim korytarzu, chociaż może na planie tego nie widać.

W obu łazienkach mam mugaty.

z luster najbardziej mi pasuje z trzeciego rzutu poz 1 - białe. ale ogólnie świetnych jest większość - te przesadne barokowe czarno-srebrne jakoś mi nie leżą do końca tylko. Ale cąłe czarne w łazience z czarnymi elementami tez fajne. choc pewnie będa okrzyki, że przewidywalnie i zachowawczo ;) Mugaty sa w obu łazienkach?

Też mi się wydaje, że chyba takie prostsze byłyby lepsze. Te dwa są super:

Kamilcia i Barbi,

Chyba macie rację.

Poszukam jeszcze i sprawdzę u pana Ramiarza. ;)

Te wybory mnie wykończą...

A światło?...

Ilutu- gratulację z powodu zakończonego kolejego etapu budowlanego. Jak mniemam bez żadnego problemu się odbyło... :D i zastrzeżeń też nie masz :D

Kasieńka,

Serdeczne dzięki. Lista się kurczy :lol2:

Ale do końca jeszcze ho ho...;)

Czy Ty robiłas jakiś ranking programów aranżacyjnych?

bo ja się chyba wezmę do roboty w tym temacie ale zaczynam się zastanawiać nad sketchupem

K.

Kochana, w ogóle nie mam do tego głowy ;)

W końcu zrobię remont bez znajomości programu a programu nauczę się po remoncie :bash:

witam

Magda,

Witam w skromnych progach WelcomeSign.gif

wpadlam sie przywitac i oczywiscie wyrazic zachwyt nad pieknymi wnetrzami :)

Dziękować :)

mam pytanie odnosnie klamek

pisalas ze ogladalas podobne na bartyckiej,pamietasz moze w ktorym sklepiku?

wybieram sie tam dzis w poszukiwaniu podlog i moze bym odrazu obejrzala te cuda :)

Magda,

Mam wizytówkę tylko do:

„KAMEX” Maciej Bieliński

Bartycka 26 / paw. 16A 854

GSM: 602 849 877

www.swiatklamek.com

Byłam jeszcze w 2 sklepach na Bartyckiej w tej dalszej części, ale nie brałam wizytówek i nie potrafię wytłumaczyć, które to są pawilony ;)

[ATTACH=CONFIG]176217[/ATTACH]

a potem już w takim:

[ATTACH=CONFIG]176218[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]176219[/ATTACH]

Barbe-cue twoje mieszkanie mnie powala, przynajmniej te fragmenty co pokazujesz :jawdrop: To jest jakaś stara kamienica ? Można gdzieś pooglądać więcej ? :D