barbe-cue 12.03.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Ilu, ależ u Ciebie się dzieje! Człowiek na chwilę odwróci głowę, a tu takie rewelacje. No super to wszystko wygląda!Jeśli chodzi o remontowe wsparcie małżonków, to możemy sobie uścisnąć dłonie! Mój mąż ma w czystej postaci fobię remontową - wcale nie lenistwo, a właśnie fobię, pierwotny, zwierzęcy strach przed remontami. Warunkiem wyboru mieszkania było, żeby nie wymagało totalnej demolki. Oczywiście organizacja i doglądanie calusieńkiego remontu miałam na głowie ja, chociaż nie przeczę, że miałam z tego ogromną radochę. Wiem, jak przeżywa takie akcje, więc kategorycznie zabroniłam odwiedzać nowe mieszkanie w trakcie remontu. Zatem mój mąż widział nasze mieszkanie przed remontem w takim stanie: [...] a potem już w takim: [...] czyli ominęła go cała rozpierducha. Gdyby zobaczył to (chociaż i tak nie był to najgorszy etap), to by zszedł na zawał [...] Edytowane 12 Lutego 2014 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 12.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 drzwi bardzo bardzo sypialnia będzie urokliwa, nawet na tych zdjęciach widać, że ta tapeta stworzy super-przytulny nastrój, taki intymny we wszystkich dobrych znaczeniach tego słowa) lustra...hmmm, w sumie wszystkie mi się u Ciebie widzą potencjalnie, ale przypomnisz, jakie kafle, etc.? światła rozumiem że jeszcze nie wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 12.03.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ilu to ja znowu cos pomerdałam chyba - byłam pewna, że ta śliczna komoda od stolarza idzie do łazienki gościnnej czyli mniejszej... a może mniejsza to ta przysypialniana? z luster najbardziej mi pasuje z trzeciego rzutu poz 1 - białe. ale ogólnie świetnych jest większość - te przesadne barokowe czarno-srebrne jakoś mi nie leżą do końca tylko. Ale cąłe czarne w łazience z czarnymi elementami tez fajne. choc pewnie będa okrzyki, że przewidywalnie i zachowawczo Mugaty sa w obu łazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Też mi się wydaje, że chyba takie prostsze byłyby lepsze. Te dwa są super: [ATTACH=CONFIG]176163[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]176167[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.03.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Barbe-cue - no po prostu płakać się chce! Rozrzucasz takie cudne zajawki po różnych wątkach, a całości nie pokażesz! No litości kobieto nie masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 13.03.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ilutu- gratulację z powodu zakończonego kolejego etapu budowlanego. Jak mniemam bez żadnego problemu się odbyło... i zastrzeżeń też nie masz Czy Ty robiłas jakiś ranking programów aranżacyjnych? bo ja się chyba wezmę do roboty w tym temacie ale zaczynam się zastanawiać nad sketchupem K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 13.03.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 witam wpadlam sie przywitac i oczywiscie wyrazic zachwyt nad pieknymi wnetrzami mam pytanie odnosnie klamek pisalas ze ogladalas podobne na bartyckiej,pamietasz moze w ktorym sklepiku? wybieram sie tam dzis w poszukiwaniu podlog i moze bym odrazu obejrzala te cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ilu, ależ u Ciebie się dzieje! Człowiek na chwilę odwróci głowę, a tu takie rewelacje. No super to wszystko wygląda! Jeśli chodzi o remontowe wsparcie małżonków, to możemy sobie uścisnąć dłonie! Mój mąż ma w czystej postaci fobię remontową - wcale nie lenistwo, a właśnie fobię, pierwotny, zwierzęcy strach przed remontami. Warunkiem wyboru mieszkania było, żeby nie wymagało totalnej demolki. Oczywiście organizacja i doglądanie calusieńkiego remontu miałam na głowie ja, chociaż nie przeczę, że miałam z tego ogromną radochę. Wiem, jak przeżywa takie akcje, więc kategorycznie zabroniłam odwiedzać nowe mieszkanie w trakcie remontu. Zatem mój mąż widział nasze mieszkanie przed remontem w takim stanie: [ATTACH=CONFIG]176217[/ATTACH] a potem już w takim: [ATTACH=CONFIG]176218[/ATTACH] czyli ominęła go cała rozpierducha. Gdyby zobaczył to (chociaż i tak nie był to najgorszy etap), to by zszedł na zawał [ATTACH=CONFIG]176219[/ATTACH] Barbi, Możesz konkurować z Nihiru o tytuł Miszcza przed i po. Super metamorfoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 drzwi bardzo bardzo sypialnia będzie urokliwa, nawet na tych zdjęciach widać, że ta tapeta stworzy super-przytulny nastrój, taki intymny we wszystkich dobrych znaczeniach tego słowa) Wiwik, Bardzo, bardzo dziękować lustra...hmmm, w sumie wszystkie mi się u Ciebie widzą potencjalnie, ale przypomnisz, jakie kafle, etc.? światła rozumiem że jeszcze nie wybrałaś? Ilu to ja znowu cos pomerdałam chyba - byłam pewna, że ta śliczna komoda od stolarza idzie do łazienki gościnnej czyli mniejszej... a może mniejsza to ta przysypialniana? Wiwik i Kamilcie, Światła nie mam do łazienki tej z bidetem - 4 kinkiety i góra (czyli nie tej przy sypialni) Większa jest ta łazienka w długim korytarzu, chociaż może na planie tego nie widać. W obu łazienkach mam mugaty. z luster najbardziej mi pasuje z trzeciego rzutu poz 1 - białe. ale ogólnie świetnych jest większość - te przesadne barokowe czarno-srebrne jakoś mi nie leżą do końca tylko. Ale cąłe czarne w łazience z czarnymi elementami tez fajne. choc pewnie będa okrzyki, że przewidywalnie i zachowawczo Mugaty sa w obu łazienkach? Też mi się wydaje, że chyba takie prostsze byłyby lepsze. Te dwa są super: Kamilcia i Barbi, Chyba macie rację. Poszukam jeszcze i sprawdzę u pana Ramiarza. Te wybory mnie wykończą... A światło?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Barbe-cue - no po prostu płakać się chce! Rozrzucasz takie cudne zajawki po różnych wątkach, a całości nie pokażesz! No litości kobieto nie masz! Nihiru, Pełna zgoda, ale skoro Barbi ma siać po różnych wątkach, to dobrze, że trafiła akurat na mój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ilutu- gratulację z powodu zakończonego kolejego etapu budowlanego. Jak mniemam bez żadnego problemu się odbyło... i zastrzeżeń też nie masz Kasieńka, Serdeczne dzięki. Lista się kurczy Ale do końca jeszcze ho ho... Czy Ty robiłas jakiś ranking programów aranżacyjnych? bo ja się chyba wezmę do roboty w tym temacie ale zaczynam się zastanawiać nad sketchupem K. Kochana, w ogóle nie mam do tego głowy W końcu zrobię remont bez znajomości programu a programu nauczę się po remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 witam Magda, Witam w skromnych progach wpadlam sie przywitac i oczywiscie wyrazic zachwyt nad pieknymi wnetrzami Dziękować mam pytanie odnosnie klamek pisalas ze ogladalas podobne na bartyckiej,pamietasz moze w ktorym sklepiku? wybieram sie tam dzis w poszukiwaniu podlog i moze bym odrazu obejrzala te cuda Magda, Mam wizytówkę tylko do: „KAMEX” Maciej Bieliński Bartycka 26 / paw. 16A 854 GSM: 602 849 877 www.swiatklamek.com Byłam jeszcze w 2 sklepach na Bartyckiej w tej dalszej części, ale nie brałam wizytówek i nie potrafię wytłumaczyć, które to są pawilony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dziewczyny, A takie kinkiety i lampa do łazienki? (tej z komodą z czarnym blatem) Nie mówię, że te konkretnie (cena), ale coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.03.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ilu, ależ u Ciebie się dzieje! Człowiek na chwilę odwróci głowę, a tu takie rewelacje. No super to wszystko wygląda! Jeśli chodzi o remontowe wsparcie małżonków, to możemy sobie uścisnąć dłonie! Mój mąż ma w czystej postaci fobię remontową - wcale nie lenistwo, a właśnie fobię, pierwotny, zwierzęcy strach przed remontami. Warunkiem wyboru mieszkania było, żeby nie wymagało totalnej demolki. Oczywiście organizacja i doglądanie calusieńkiego remontu miałam na głowie ja, chociaż nie przeczę, że miałam z tego ogromną radochę. Wiem, jak przeżywa takie akcje, więc kategorycznie zabroniłam odwiedzać nowe mieszkanie w trakcie remontu. Zatem mój mąż widział nasze mieszkanie przed remontem w takim stanie: [ATTACH=CONFIG]176217[/ATTACH] a potem już w takim: [ATTACH=CONFIG]176218[/ATTACH] czyli ominęła go cała rozpierducha. Gdyby zobaczył to (chociaż i tak nie był to najgorszy etap), to by zszedł na zawał [ATTACH=CONFIG]176219[/ATTACH] Barbe-cue twoje mieszkanie mnie powala, przynajmniej te fragmenty co pokazujesz To jest jakaś stara kamienica ? Można gdzieś pooglądać więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.03.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Barbi, Super metamorfoza Wygląda jakby z 5 m2 przybyło, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Albo coś takiego, tylko żyrandol nie z 3 kulami tylko z jedną. Ten konkretny zestaw też za drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.03.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 illusjon kule nieee;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Kule nie... No dobra A coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.03.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Te są śliczne i te szyszki wcześniejsze też były ok... ale kule to jakoś tak mi się skojarzyły z urzędem albo kościołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 OJ TAAAK - mnie samej wpadł w oko ten model:yes:to chyba headestad, o ile dobrze pamiętam? czy coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts