Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Takie?

[ATTACH=CONFIG]176321[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176322[/ATTACH]

do tych to bym była na tak

natomiast te czarne... o matko... tak mi cieżko powiedzieć bo widze że forum wręcz żyje nimi...

dyplomatycznie: do mnie nie przemawiają

ps: mój odbiór jest czysto estetyczny. nie znam się na stylach, trendach więc proszę wziąść poprawkę

Kochane,

Ja nie pokazuję konkretnych typów, ale raczej kierunek, w którym nie wiem czy iść... :rolleyes:

Chociaż te som pikne, ale w PL to ich chyba nie ma, tylko u J.W. Królowej Elki...

Elstead Lighting Highgate 3 Light Low Energy Ceiling Fitting in Polished Nickel Finish_208 GBP.jpgElstead Lighting Highgate Single Light Low Energy Wall Fitting in Polished Nickel Finish_74 GBP.jpg

Tych chyba też w PL nie widziałam

Cheadle 3 Light Bathroom Ceiling Light_202 GBP.jpgCheadle Wall Light_90 GBP.jpg

Ale jeżeli ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, że są w PL proszony jest o pilny kontakt z Illusjon... :)

Edytowane przez illusjon

Dropku,

Teraz przypominam sobie, że już go u ciebie widziałam i mnie bardzo zachwycił.

Można go zawiesić też "łebkiem" do góry prawda?

Wiem, wiem, że się wtedy bardziej brudzi, ale mnie nawet takie co się BARDZO podobają wydają się smutne jak są skierowane ku dołowi...

Nic na to nie nie poradzę. bezradny ram.gif

Powtarzam sobie, że kinkiet nie może być smutny, ale to na nic... :rolleyes: :rolleyes: haha.jpg