illusjon 13.03.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dropek, a lustro już przemalowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.03.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Jeszcze nie, ale mam plan by się wziąć za to w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Brak czasu... Kurczę, ja też wszystko zostawiam na weekend, a potem 15% z tego co zaplanowałam udaje mi się zrealizować. Przyszły zamówione gałki i też dopiero jutro będę mogła je odebrać a mam do sklepu może 800 m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 13.03.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 planowanie na weekend rzadko wychodzi lustra chyba faktycznie lepiej proste, chyba żebyś chciała bardziej ozdobną ramą dodać "czegoś". kinkiety- też nie będę oryginalna, kule na pewno nie, ten Drop Inn albo ten ostatni najbardziej by mi leżały u Ciebie (no, wisiały raczej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2013 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Hej Aniu, wpadłam dosłowinie na momencik ślad zostawić, ze żyję Do jutra muszę wybrać uchwyty dla stolarza a jestem w czarnej d***e:bash: Całe mnóstwo jest w pięknym mosiądzu, natomiast w starym srebrze jak na lekarstwo... Blat będzie jednak szczotkowany:wiggle: Olejowanie przegrało niestety... Jutro postaram się nadrobić, co tam słychać u Ciebie, tymczasem zmykam do tych cholernych uchwytów i zaraz spać, bo późno się zrobiło:eek: Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.03.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Kurczę, ja też wszystko zostawiam na weekend, a potem 15% z tego co zaplanowałam udaje mi się zrealizować. A to wszystko wina tego, że weekend ma tylko dwa dni. Gdyby tak można było odwrócić proporcje Przy zachowaniu co najmniej obecnego wynagrodzenia, oczywiście. Przyszły zamówione gałki i też dopiero jutro będę mogła je odebrać a mam do sklepu może 800 m... Kolejny dowód na to, że praca przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu kobiety budującej/remontującej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ilutek a ja przyniesłam śliczny kinkiet i tani http://allegro.pl/srebrny-niklowany-kinkiet-lovely-home-i3032648008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A to wszystko wina tego, że weekend ma tylko dwa dni. Gdyby tak można było odwrócić proporcje Ha, a mój ma trzy! Ale fakt, że między poniedziałkiem a czwartkiem jestem kompletnie uziemiona. Godziny mam rozrzucone po całym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 planowanie na weekend rzadko wychodzi Wiwik, no niestety, za dużo się odkłada na te 2 dni... lustra chyba faktycznie lepiej proste, chyba żebyś chciała bardziej ozdobną ramą dodać "czegoś". kinkiety- też nie będę oryginalna, kule na pewno nie, ten Drop Inn albo ten ostatni najbardziej by mi leżały u Ciebie (no, wisiały raczej) Mam nadzieję, że uda mi się do Pana Ramiarza podjechać oczywiście w sobotę... A jak nie, to na allegro są takie do 250 zł i póki co wystarczą, najwyżej potem zmienię... chyba... Bo K uważa, że jak coś się nie zepsuje do jest ok na wieki wieków amen... Hej Aniu, wpadłam dosłowinie na momencik ślad zostawić, ze żyję Oj to dobrze Do jutra muszę wybrać uchwyty dla stolarza a jestem w czarnej d***e:bash: Całe mnóstwo jest w pięknym mosiądzu, natomiast w starym srebrze jak na lekarstwo... To tak jak ja. Najdalej w piatek pod groźbą ekskomuniki... Blat będzie jednak szczotkowany:wiggle: Olejowanie przegrało niestety... Byłam, czytałam. Jakąś decyzję trzeba było podjąć. Mam nadzieję, że efekt będzie powalający Jutro postaram się nadrobić, co tam słychać u Ciebie, tymczasem zmykam do tych cholernych uchwytów i zaraz spać, bo późno się zrobiło:eek: Dobrej nocki:hug: Może uda nam się wreszcie spotkać A to wszystko wina tego, że weekend ma tylko dwa dni. Gdyby tak można było odwrócić proporcje Przy zachowaniu co najmniej obecnego wynagrodzenia, oczywiście. Ja jestem nawet skłonna pracować 10 h/dziennie, byleby weekend był 3-dniowy Kolejny dowód na to, że praca przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu kobiety budującej/remontującej! Święte słowa Ilutek a ja przyniesłam śliczny kinkiet i tani http://allegro.pl/srebrny-niklowany-kinkiet-lovely-home-i3032648008.html Venuska, Faktycznie fajne. Bardzo podobne widziałam u Magdy ZZZ. Zastanawiam się czy ich nie dać nad biurko do biblioteki. Bardzo dziękuję za kinkieciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 proszzzzzzzzzzz dostępny jest jeden, ale na pewno można zamówić więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 14.03.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 dziewczyny czy ten sklep lampy domowe jest godny zaufania? zaproponowali mi bardzo dobre ceny i zastanawiam sie czy nie ma jakiegos haczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) Magda_Lenka, Proszę bez takich podejrzeń... Ja zamówiłam u nich 12 lamp. Właśnie czekam na dostawę Lepiej, żeby byli uczciwi Edytowane 14 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 14.03.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 napewno wszystko bedzie w porzadku ja jestem taka podejrzliwa z natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Magda_Lenka, Ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dziewczyny, Jeszcze te są piekne. Nawet o nich K nie wspomną ze względu na cenę, ale bardzo chciałabym mieć takie kinkiety w łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja waham się między tymi dwoma: ( nie wiem tylko co K na to ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 14.03.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 mój mąż się śmieje że dom wybrałam w ciągu jednego popołudnia a lampy już 3 miesiąc oglądam i nie mogę wybrać do mugatów w łazience dzieci będzie plafon i kinkiety brenna zupełnie nie wiem co do dolnej bo tam będą płytki boazeryjne - w sumie pasowalby mi ten kinkiet pierwszy od lewej ale nie lubie kupować bez "pomacania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Magda_Lenka, Ja plafon i kinkiety Brenna będę miała w małej łazience przy sypialni (też mugatowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) A jak wam się wydaje, który komplet świateł pasowałby do mniej więcej takich szafek i luster? Edytowane 14 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 I do takich przydasi łazienkowych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts