Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

planowanie na weekend rzadko wychodzi ;)

lustra chyba faktycznie lepiej proste, chyba żebyś chciała bardziej ozdobną ramą dodać "czegoś".

kinkiety- też nie będę oryginalna, kule na pewno nie, ten Drop Inn albo ten ostatni najbardziej by mi leżały u Ciebie (no, wisiały raczej)

Hej Aniu,

wpadłam dosłowinie na momencik ślad zostawić, ze żyję:)

Do jutra muszę wybrać uchwyty dla stolarza a jestem w czarnej d***e:bash: Całe mnóstwo jest w pięknym mosiądzu, natomiast w starym srebrze jak na lekarstwo... Blat będzie jednak szczotkowany:wiggle: Olejowanie przegrało niestety...

Jutro postaram się nadrobić, co tam słychać u Ciebie, tymczasem zmykam do tych cholernych uchwytów i zaraz spać, bo późno się zrobiło:eek:

Dobrej nocki:hug:

Kurczę, ja też wszystko zostawiam na weekend, a potem 15% z tego co zaplanowałam udaje mi się zrealizować.

A to wszystko wina tego, że weekend ma tylko dwa dni.

Gdyby tak można było odwrócić proporcje :rolleyes:

Przy zachowaniu co najmniej obecnego wynagrodzenia, oczywiście.

Przyszły zamówione gałki i też dopiero jutro będę mogła je odebrać a mam do sklepu może 800 m... ;)

Kolejny dowód na to, że praca przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu kobiety budującej/remontującej!

planowanie na weekend rzadko wychodzi ;)

Wiwik,

no niestety, za dużo się odkłada na te 2 dni... :(

lustra chyba faktycznie lepiej proste, chyba żebyś chciała bardziej ozdobną ramą dodać "czegoś".

kinkiety- też nie będę oryginalna, kule na pewno nie, ten Drop Inn albo ten ostatni najbardziej by mi leżały u Ciebie (no, wisiały raczej)

Mam nadzieję, że uda mi się do Pana Ramiarza podjechać oczywiście w sobotę... :bash:

A jak nie, to na allegro są takie do 250 zł i póki co wystarczą, najwyżej potem zmienię... chyba...

Bo K uważa, że jak coś się nie zepsuje do jest ok na wieki wieków amen... :bash:

Hej Aniu,

wpadłam dosłowinie na momencik ślad zostawić, ze żyję:)

Oj to dobrze :D

Do jutra muszę wybrać uchwyty dla stolarza a jestem w czarnej d***e:bash: Całe mnóstwo jest w pięknym mosiądzu, natomiast w starym srebrze jak na lekarstwo...

To tak jak ja. Najdalej w piatek pod groźbą ekskomuniki... :(

Blat będzie jednak szczotkowany:wiggle: Olejowanie przegrało niestety...

Byłam, czytałam. Jakąś decyzję trzeba było podjąć. Mam nadzieję, że efekt będzie powalający :yes:

Jutro postaram się nadrobić, co tam słychać u Ciebie, tymczasem zmykam do tych cholernych uchwytów i zaraz spać, bo późno się zrobiło:eek:

Dobrej nocki:hug:

Może uda nam się wreszcie spotkać :hug:

A to wszystko wina tego, że weekend ma tylko dwa dni.

Gdyby tak można było odwrócić proporcje :rolleyes:

Przy zachowaniu co najmniej obecnego wynagrodzenia, oczywiście.

Ja jestem nawet skłonna pracować 10 h/dziennie, byleby weekend był 3-dniowy :cool:

Kolejny dowód na to, że praca przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu kobiety budującej/remontującej!

Święte słowa :lol2:

Ilutek a ja przyniesłam śliczny kinkiet :wiggle: i tani

http://allegro.pl/srebrny-niklowany-kinkiet-lovely-home-i3032648008.html

Venuska,

Faktycznie fajne. Bardzo podobne widziałam u Magdy ZZZ.

Zastanawiam się czy ich nie dać nad biurko do biblioteki.

Bardzo dziękuję za kinkieciki :yes:

mój mąż się śmieje że dom wybrałam w ciągu jednego popołudnia a lampy już 3 miesiąc oglądam i nie mogę wybrać :)

do mugatów w łazience dzieci będzie plafon i kinkiety brenna

zupełnie nie wiem co do dolnej bo tam będą płytki boazeryjne - w sumie pasowalby mi ten kinkiet pierwszy od lewej ale nie lubie kupować bez "pomacania"