Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska dzięki za opinię.

Bardzo proszę o więcej :yes:

Powinnam jeszcze zadać pytanie lustro białe, srebrne czy czarne?

Czarnymi elemetami oprócz kostki na podłodze bedzie blat komody i deska WC.

Dodać czarne lustro czy wybrać raczej srebrne lub białe?

Ściany są białe (mugaty) i szare (bardzo bardzo jasny gołębi odcień).

Hej Aniu,

no i jestem na chwilunię:yes:

Oba kompleciki są ładne i oba pasują- mnie jednak dużo bardziej podoba się pierwszy i stawiam na niego.:)

Lustro wybrałabym zdecydowanie ciemniejsze- czarne lub grafitowe- wszystko w bieli może z czasem kuć w oczy. Kolor jest bardzo potrzebny:yes:

Lecę dalej- uchwyty nadal w powijakach- chyba wezmę pierwsze lepsze, bo mam już dość:lol2:

Miłego popołudnia:hug:

Ja odwrotnie :) Wybrałabym coś jasnego, dokładnie z tego samego powodu, z którego nie chcę czarnego lustra u siebie - jeśli szafka będzie ozdobna i masywna, to na górę korzystniej moim zdaniem dać coś lekkiego. Najbardziej chyba stawiam na srebro (albo biel). Te czarne elementy, o których wspomniałaś wydają mi się wystarczające :yes:

Ja odwrotnie :) Wybrałabym coś jasnego, dokładnie z tego samego powodu, z którego nie chcę czarnego lustra u siebie - jeśli szafka będzie ozdobna i masywna, to na górę korzystniej moim zdaniem dać coś lekkiego. Najbardziej chyba stawiam na srebro (albo biel). Te czarne elementy, o których wspomniałaś wydają mi się wystarczające :yes:

Dropku, dziękuję. :hug:

A które lampy? :confused:

Tak czy inaczej, najbardziej wciąż jestem za czymś srebrnym :)

..... albo grafitowymhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif

Aniu gdzie się podziewasz? Poszłaś dzisiaj wcześniej spać?:eek:

Wybrałam wreszcie uchwyty:wiggle:Są całkiem skromne i bez szału, to biblioteka ma robić wrażenie:lol2:

Masz jakieś wieści wykończeniowe? :popcorn::popcorn:

Dobrej nocki i kolorowych snówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-518488.gif

ja sie zgadzam z Agawi

u mnie ma byc sielsko-anielsko wiec lustro bedzie biale

gdzies mam inspiracje z czarnym lustrem i wygladalo to bardzo fajnie - z charakterem :)

najlepiej by bylo przylozyc biale i czarny karton i tak zdecydowac

Magda_lenka,

Mam "sprytny" plan, żeby łazienka mniejsza przy sypialni była taka własnie bardziej może nie sielska ale "swojska" i chyba znalazłam do niej lustro. Jest w ofercie internetowej, ale podobno tez do dostania w sklepie w warszawie. Zaraz do nich zadzwonię i sprawdzę.

Większa łazienka ta w holu (z komodą pod umywalką i przydasiami) ma być bardziej elegancka.

Nie, żeby jakoś miała szokować czy żeby miała być ekstrawagancka..., ale właśnie subtelna i elegancka.

do tych przydasi to ten pierwszy, "dropkowy" kinkiet

lustro w każdym razie jednak prostsze, ale chyba powinno i czarne, i białe dobrze wyglądać

Wiwik,

Ja coraz bardziej przekonują się do Dropkowego kinkietu, bo i lampa bardziej mi się podoba.

Muszę go jeszcze tylko K pokazać.

Hmmm, ale to przecież nie jest tak, że biel = sielskość. Tak na szybko przychodzi mi na myśl choćby łazienka E&K - bardzo elegancka, choć właśnie z białym lustrem :)

Tak czy inaczej, najbardziej wciąż jestem za czymś srebrnym :)

Dropku,

ze względu na to, że w małej łazience mam mebelki ikeowskie to tam planuję na pewno białe proste lustro (zaraz pokażę jakie), natomiast do większej ciągle się waham, ale czarne wydaja mi się takie okropnie ciężkie.

Ciągnie mnie do białych i srebrnych. Pewnie jeżeli uda mi się znaleźć ładne to stanie na srebrnym.

Zaraz pójdę do E&K[/b i obejrzę sobie jej lustro.

..... albo grafitowymhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif

Agusiu,

No w grafitowym... :yes::yes::yes:

Szukałam, ale ja nie jestem takim mega szperaczem jak Ty czy Dropek.

Nie znalazłam z tego typu luster nic ciekawego w graficie.

No i jeszcze, żeby było przystępne cenowo i dostępne w miarę krótkim czasie.

Aniu gdzie się podziewasz? Poszłaś dzisiaj wcześniej spać?:eek:

Nie wiem Aga, co się ze mną dzieje, mogę zasnąć zawsze i wszędzie, a i tak jest to taki sen na raty i nie wysypiam się.

W dodatku mam jakieś ciężkie sny, których nie pamiętam... ;)

Wybrałam wreszcie uchwyty:wiggle:Są całkiem skromne i bez szału, to biblioteka ma robić wrażenie:lol2:

Słuszne podejście. Byłam u Ciebie i widziałam. Mnie się bardzo podobają. Może i ja coś takiego wezmę?

Masz jakieś wieści wykończeniowe? :popcorn::popcorn:

Aha... W poniedziałek przyjedzie montować się garderoba i pomieszczenie gospodarcze :lol2:

Dziewczyny,

Do mugatowej łazienki przy sypialni, której ściany zostały pomalowane na leciutki beż, który widać, bo łazienka jest biała i do której kupiłam mebelki w IKEA

MASSIVE BRENNA.jpgUmeblowanie lazienka mala_wanna.jpg

Wybrałam takie lustro.

KARE design Lustro w białej ramie (70 x 60)_1.jpgKARE design Lustro w białej ramie (70 x 60)_2.jpg

Musze się tylko dodzwonić do sklepu i sprawdzić czy jest.

Fajnie byłoby je pomacać przed kupieniem... :rolleyes:

:lol2:

bardzo ładnie :hug:

Lustro niby białe, ale to czarne intryguje :rolleyes: nie możesz z wyborem lustra poczekać aż będzie szafka?

Venuska,

To lustro jest do małej łazienki, więc wiem jaka będzie szafka. :rolleyes:

Do dużej póki co próbuje różne kombinacje, właśnie dlatego, że szafki fizycznie nie mam. ;)

Szukam też intensywnie duuużego lustra do przedpokoju na wprost wejścia do mieszkania, między kinkiety od MagdyZZZ. :wiggle: