Venus_m 15.03.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Polecam białe Hemnes z IKEA, ja mam na wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Polecam białe Hemnes z IKEA, ja mam na wiatrołapie Też o tym samym pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.03.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wszystkie oprócz pierwszego mi się podobają Trzecie bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Polecam białe Hemnes z IKEA, ja mam na wiatrołapie Też o tym samym pomyślałam Venuska i Narendil, HEMNES jest za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wszystkie oprócz pierwszego mi się podobają Trzecie bardzo ciekawe. Dropek, fajne prawda? Mnie się jeszcze to obok (3) podoba. Niby podobne do pierwszego, a jednak przez to, że kremowe super wygląda. Myślę, że to ostatnie (tylko mniejsze) pasowałoby mi do tej łazienki z komodą z czarnym blatem. Znalazłam jeszcze (też z myślą o łazience) lustro srebrne z czarną politurą? Co o nim myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 15.03.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 wow ale tempo decyzyjne )) lustro do malej lazienki przesliczne z luster do holu podoba mi sie drugie chyba przejadę się na wałbrzyską pooglądać te cudności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 wow ale tempo decyzyjne )) lustro do malej lazienki przesliczne z luster do holu podoba mi sie drugie chyba przejadę się na wałbrzyską pooglądać te cudności Magda, na Wałbrzyskiej właśnie zamówiłam to lustro do małej łazienki i czuję, że jest to dokładnie to czego szukałam. Pan powiedział, że jest w bardzo jaśniutkim ecru. W tej chwili na stanie go nie mają, ale zamówili i 2 będą mieli we wtorek. Jedno odłożą mi do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 15.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ja planowalam do mugatów białe lustro w prostej ramie takie jak pokazalaś na początku ale namieszałaś mi teraz z tym ecru :wave: pojadę po wtorku na wałbrzyską i mam nadzieję że cos ostatecznie wybiorę a u nas ciut do przodu - bylam wczoraj na budowie i 2 lazienki są już prawie gotowe najbardziej cieszą mnie pięknie położone mugaty,idealnie równiutko i ślicznie na rogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ja planowalam do mugatów białe lustro w prostej ramie takie jak pokazalaś na początku ale namieszałaś mi teraz z tym ecru :wave: pojadę po wtorku na wałbrzyską i mam nadzieję że cos ostatecznie wybiorę a u nas ciut do przodu - bylam wczoraj na budowie i 2 lazienki są już prawie gotowe najbardziej cieszą mnie pięknie położone mugaty,idealnie równiutko i ślicznie na rogach No tak mugaty i rogi. Ja swoimi też jestem zachwycona. Ach, jak ja już chciałabym tam mieszkać... Magda, wrzuć jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Agusiu, No w grafitowym... :yes: Super Aniu Szukałam, ale ja nie jestem takim mega szperaczem jak Ty czy Dropek. Nie znalazłam z tego typu luster nic ciekawego w graficie. No i jeszcze, żeby było przystępne cenowo i dostępne w miarę krótkim czasie. Dziękuję za uznanie:hug:, ale też nie jestem super szperaczem, a ostatnio i czasu brak na jakiekolwiek szperanie:bash: Słuszne podejście. Byłam u Ciebie i widziałam. Mnie się bardzo podobają. Może i ja coś takiego wezmę?. No to super, ze uchwyty zaakceptowane:lol2: Są austriackiej firmy Siro, cena chyba średnia, jak będziesz chciała to daj znać, a podam Ci namiarek:) Aha... W poniedziałek przyjedzie montować się garderoba i pomieszczenie gospodarcze Ale bosko:jawdrop: Już przebieram nóżkami:wiggle: Faktycznie z tymi grafitowymi lustrami jest kłopot- nie ma za dużego wyboru:bash: To ostatnie, które polazłaś jest bardzo ładne:wiggle: Ja znalazłam jeszcze 2 takie, ale oba w specyficznym kształcie, a dodatkowo drugie bardziej w stylu francuskim... http://www.bellemaison.pl/meble/963-french-fireplace-mirror-srebrne-000281.html http://www.modedevie.pl/nasza_galeria/nasze_meble/w_szarym_zawsze_mi_do,p84228996 I jeszcze jedno- tym razem czarne http://9design.pl/product-pol-672-Kare-design-Lustro-Tendence-Opulence-czarne-95x125-.html My do wiatrołapu robiliśmy na zamówienie, bo tez nie mogłam znaleźć pożądanej wielkości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.03.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Lustro szerokość do 110, długość od 170. Hemnes szer 74, dł 165. 5 cm robi tę wielkom różnicę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Lustro szerokość do 110, długość od 170. Hemnes szer 74, dł 165. 5 cm robi tę wielkom różnicę ? Venuska, Nie aż tak wielką , ale szerokość trochę zbyt wąska. Dla mnie najlepiej jakby szerokość oscylowała wokół 100 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.03.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Do małej łazienki mam jeszcze takie typy: [ATTACH=CONFIG]176707[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176708[/ATTACH] kochana, idziesz jak burza ! to co wybrałas ostatecznie - śliczne i jakoś do ciebie mi pasuje najlepiej za to w kwiatowy ornament - dla mnie idealne ! ale chwilowo mam z giełdy przemalowane to musi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aga, Wielkie dzięki za lustra, ale do łazienki 1 za mała a 2 i 3 za duża, a do przedpokoju wszystkie za małe. Te, które pokazałam do większej łazienki to ramy. Robią w wybranym rozmiarze. Nie wiem tylko za jaką kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 15.03.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 wrzucę jak ogarnę bajzel na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Tak myślałam, ze tamte będą za małe...Aniu na wymiar to jest myśl- też Ci chciałam podpowiedzieć, zebyś może zamówiła lustro u szklarza i sama dobrała sobie ramę- będziesz miała swoje autorskie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Hello Chyba wieki minie zanim ja to wszystko u Ciebie nadrobię :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Hello Chyba wieki minie zanim ja to wszystko u Ciebie nadrobię :bash: Majeczka, Jak się cieszę, że wróciłaś. Spoko, niewiele straciłaś, ale na uwagi spostrzeżenia Twoje czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Majeczka, Jak się cieszę, że wróciłaś. Wróciłam I to chyba na dobre Spoko, niewiele straciłaś, ale na uwagi spostrzeżenia Twoje czekam Niewiele straciłam ??? Wątpię ... U Ciebie zawsze tyle pięknych rzeczy się przewija Ale spoko, nadrobię w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dziewuszki, Lecę kupić (mam nadzieję) uchwyty do biblioteki i szafki RTV. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts