Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkie oprócz pierwszego mi się podobają :yes:

Trzecie bardzo ciekawe.

Dropek, fajne prawda? Mnie się jeszcze to obok (3) podoba. Niby podobne do pierwszego, a jednak przez to, że kremowe super wygląda.

Myślę, że to ostatnie (tylko mniejsze) pasowałoby mi do tej łazienki z komodą z czarnym blatem.

Rama stylowa drewniana nr.R04 pokrycie płatki szlagmetal srebro_szerokość profilu.jpg

Znalazłam jeszcze (też z myślą o łazience) lustro srebrne z czarną politurą?

Rama do lustra nr.1111p, pokrycie płatki srebra_politura - Szerokość profilu 10cm.jpg

Co o nim myślicie?

wow ale tempo decyzyjne :)))

lustro do malej lazienki przesliczne

z luster do holu podoba mi sie drugie

chyba przejadę się na wałbrzyską pooglądać te cudności :)

Magda,

na Wałbrzyskiej właśnie zamówiłam to lustro do małej łazienki i czuję, że jest to dokładnie to czego szukałam.

Pan powiedział, że jest w bardzo jaśniutkim ecru.

W tej chwili na stanie go nie mają, ale zamówili i 2 będą mieli we wtorek.

Jedno odłożą mi do soboty :lol2:

:)

ja planowalam do mugatów białe lustro w prostej ramie takie jak pokazalaś na początku ale namieszałaś mi teraz z tym ecru :wave::wave::wave:

pojadę po wtorku na wałbrzyską i mam nadzieję że cos ostatecznie wybiorę

a u nas ciut do przodu - bylam wczoraj na budowie i 2 lazienki są już prawie gotowe :)

najbardziej cieszą mnie pięknie położone mugaty,idealnie równiutko i ślicznie na rogach

:)

ja planowalam do mugatów białe lustro w prostej ramie takie jak pokazalaś na początku ale namieszałaś mi teraz z tym ecru :wave::wave::wave:

pojadę po wtorku na wałbrzyską i mam nadzieję że cos ostatecznie wybiorę

a u nas ciut do przodu - bylam wczoraj na budowie i 2 lazienki są już prawie gotowe :)

najbardziej cieszą mnie pięknie położone mugaty,idealnie równiutko i ślicznie na rogach

No tak mugaty i rogi. Ja swoimi też jestem zachwycona.

Ach, jak ja już chciałabym tam mieszkać... :rolleyes:

Magda, wrzuć jakieś zdjęcia. :)

Agusiu,

No w grafitowym... :yes::yes::yes:

Super Aniu:wiggle:

Szukałam, ale ja nie jestem takim mega szperaczem jak Ty czy Dropek.

Nie znalazłam z tego typu luster nic ciekawego w graficie.

No i jeszcze, żeby było przystępne cenowo i dostępne w miarę krótkim czasie.

Dziękuję za uznanie:hug:, ale też nie jestem super szperaczem, a ostatnio i czasu brak na jakiekolwiek szperanie:bash:

Słuszne podejście. Byłam u Ciebie i widziałam. Mnie się bardzo podobają. Może i ja coś takiego wezmę?.

No to super, ze uchwyty zaakceptowane:lol2: Są austriackiej firmy Siro, cena chyba średnia, jak będziesz chciała to daj znać, a podam Ci namiarek:)

Aha... W poniedziałek przyjedzie montować się garderoba i pomieszczenie gospodarcze :lol2:

Ale bosko:jawdrop: Już przebieram nóżkami:wiggle::rolleyes:

Faktycznie z tymi grafitowymi lustrami jest kłopot- nie ma za dużego wyboru:bash:

To ostatnie, które polazłaś jest bardzo ładne:wiggle:

Ja znalazłam jeszcze 2 takie, ale oba w specyficznym kształcie, a dodatkowo drugie bardziej w stylu francuskim...

http://www.bellemaison.pl/meble/963-french-fireplace-mirror-srebrne-000281.html

http://www.modedevie.pl/nasza_galeria/nasze_meble/w_szarym_zawsze_mi_do,p84228996

I jeszcze jedno- tym razem czarne

http://9design.pl/product-pol-672-Kare-design-Lustro-Tendence-Opulence-czarne-95x125-.html

My do wiatrołapu robiliśmy na zamówienie, bo tez nie mogłam znaleźć pożądanej wielkości;)

Do małej łazienki mam jeszcze takie typy:

[ATTACH=CONFIG]176707[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176708[/ATTACH]

kochana, idziesz jak burza !

to co wybrałas ostatecznie - śliczne i jakoś do ciebie mi pasuje najlepiej :)

za to w kwiatowy ornament - dla mnie idealne ! ale chwilowo mam z giełdy przemalowane to musi wystarczyć ;)