illusjon 15.03.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jestem! Kupiłam do biblioteki uchwyty (tzn. te srebrne, ale złote mają ładniejszą fotkę, bo katalogową ): I do szafki RTV robionej na wzór antyków takie (jedyne złote uchwyty w domu): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ilu i super, i kolejne pozycje odhaczone fajne uchwyty Zdradzisz cene tych srebrnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Niczego sobie uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ilu i super, i kolejne pozycje odhaczone fajne uchwyty Zdradzisz cene tych srebrnych? Kamilcia, Oba uchwyty są po ok. 14 zł/szt. Niczego sobie uchwyty Aneczka, Dziękować bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Pokazałam K pomysł na oświetlenie do łazienki czyli 2 komplety: Wygrał w błyskawicznym głosowaniu zestaw I-wszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 [ATTACH=CONFIG]176911[/ATTACH] O, widzę, że puchar już rozdysponowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 15.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 fajny uchwyt, zwłaszcza to wykończenie na krancach. a co do oświetlenia -HURRA:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dziewuszki, Zmykam spać, bo ledwo na oczy widzę. Miłego weekendu życzę. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Następnym razem musisz Ilutku napisać od do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.03.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Od do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.03.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Hej Ilutku!! O taaaaakkk do łazienki zdecydowanie wybrałabym zestaw pierwszy!!popieram wybór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 16.03.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Hej Ilu Bardzo fajnie realizujesz wykończanie mieszkania , popieram wybór lamp Jestem pod wrażeniem Twoich Panów od wykańczania ja za swoimi sama muszę biegać i wszystko osłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.03.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Hej Ilutku!! O taaaaakkk do łazienki zdecydowanie wybrałabym zestaw pierwszy!! popieram wybór:) Hey beauty Beauty Dziękuję bardzo za słowa poparcia Hej Ilu Bardzo fajnie realizujesz wykończanie mieszkania , popieram wybór lamp Jestem pod wrażeniem Twoich Panów od wykańczania ja za swoimi sama muszę biegać i wszystko osłaniać Jo@nna, Dziękuje za komplementy A Panowie, to faktycznie skarb. Nie wiem, co bym bez nich zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.03.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Byłam u Pana Ramarza i zamówiłam ramy, a właściwie lustra w ramach do większej łazienki i przedpokoju. Ramy do łazienki będą czarno-srebrne, postarzone i wyglądają ja od jakiegoś starego obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.03.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Lustro do przedpokoju na wprost wejścia do mieszkania będzie miało wielkość (razem z ramą) 90x200 cm. Zawiśnie między 2 kinkietami z MG i będzie w dosyć szerokiej srebrnej ramie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.03.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ilutku przyczłapałam pochwalić twoje obłędne drzwi miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 17.03.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 oooooooo ładnie!!!!! super zwłaszcza ta rama łazienkowa, taki ciekawy, nieoczywisty odcień. tak sobie wyobrażam, że pięknie będzie światło w niej grało :yes: a przedpokojowa chyba idealna do kinkietów, tak przynajmniej u mnie wygląda. kolejny udany weekend, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.03.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ilutku przyczłapałam pochwalić twoje obłędne drzwi miłej niedzieli życzę Karolku, Dziękuję za pochwałę i życzenia. Wzajemnie miłego popołudnia oooooooo ładnie!!!!! super zwłaszcza ta rama łazienkowa, taki ciekawy, nieoczywisty odcień. tak sobie wyobrażam, że pięknie będzie światło w niej grało :yes: a przedpokojowa chyba idealna do kinkietów, tak przynajmniej u mnie wygląda. kolejny udany weekend, co? Wiwik, Chyba masz rację z ta ramą łazienkową. A ta do przedpokoju musi grać z szarościami, bielą i kinkietami. Myślę, że powinno być dobrze, a jak będzie to zobaczę za 2 tygodnie. Pewnie w kolejny udany weekend. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.03.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) dziewczyny czy ten sklep lampy domowe jest godny zaufania? zaproponowali mi bardzo dobre ceny i zastanawiam sie czy nie ma jakiegos haczyka Magda_lenka, Mogę już z całą pewnością napisać, że haczyka nie ma i sklep Lampy Domowe jest godny zaufania. Zapomniałam wcześniej napisać, że dostałam od nich w piątek pierwsze zamówione lampy do holu i przyszły idealnie zapakowane, zabezpieczone, całe i zdrowe. Edytowane 17 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.03.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aniu, wizyta u ramiarz to bardzo dobry wybór. Ramy na zdjęciach prezentują się świetnie. Jak wiwik napisała, są takie nieoczywiste w kolorze I cieszę się, że ułamek już lamp dotarł. W tym sklepie sama robiłam kilka razy zakupy i za każdym razem byłam zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts