wiwik 19.03.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 o, a ja też mogę poprosić? kiszka z montażem stolarze to chyba ogólnie specyficzny gatunek jest, jeśli chodzi o słowność. Choć na szczęście na naszych dwóch jeden był wyjątkiem od tej reguły. Drugiemu u żadnego klienta nie udało się jeszcze dotrzymać pierwszego terminu, i też jak już dojechał, to 3 godziny po czasie dobrze że mogę pracować z domu od czasu do czasu ... lampy do sypialni to faktycznie wyzwanie, chyba jakieś wklejki na zdjęciach z tapetami trzeba by robić, bo ta urocza tapeta zobowiązuje niczym szlachectwo (czy zauważyłaś subtelną sugestię, że zdjęcie skończonego tapetowania byłoby wskazane? bo chyba dobrze kojarzę, że finalny efekt nie był jeszcze uwieczniony?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.03.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ivy i Wiwik, Namiary poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 19.03.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ivy i Wiwik, Namiary poszły i doszły dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.03.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 jeśli sie nie mylę to MagdaZZZ chyba taką wklejała u admete..wiec może ma u siebie w ofercie Ivy, Chyba masz rację, ale nie mogę znaleźć. Ciekawe czy Magda ma ja w ofercie, czy wkleiła jako inspirację. O ile to była ta. No i cena... kiszka z montażem stolarze to chyba ogólnie specyficzny gatunek jest, jeśli chodzi o słowność. Choć na szczęście na naszych dwóch jeden był wyjątkiem od tej reguły. Drugiemu u żadnego klienta nie udało się jeszcze dotrzymać pierwszego terminu, i też jak już dojechał, to 3 godziny po czasie dobrze że mogę pracować z domu od czasu do czasu ... Wiwik, Ci moi są słowni, a nawet słowniejsi, bo mieli być "gotowi" na ten tydzień przed swiętami. Chodzi raczej o komunikację. Weź rzuć wszystko i leć na łeb na szyję, bo my właśnie jedziemy. Wystarczyło zadzwonić Ale oni są chyba przyzwyczajeni, że to do nich się dzwoni lampy do sypialni to faktycznie wyzwanie, chyba jakieś wklejki na zdjęciach z tapetami trzeba by robić, bo ta urocza tapeta zobowiązuje niczym szlachectwo Oj bo padnę. To żeś wymyśliła... (czy zauważyłaś subtelną sugestię, że zdjęcie skończonego tapetowania byłoby wskazane? bo chyba dobrze kojarzę, że finalny efekt nie był jeszcze uwieczniony?) O! Sugestia! A czytała, że klucza nie miałam A jutro to i owszem co mi się uda zrobić to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam sie wieczorową porą Właśnie niedawno wróciliśmy z teatru:wiggle: Było sssuppeeer- Kolacja dla Głupca w Ateneum- polecam bardzo:cool: Aniu u Ciebie znowu lampowo:jawdrop: Ten czarny żyrandol jest bardzjej charakterny, ale czy nie boisz się, ze będzie ciemno... Ja też mam do gabinetu czarne abażurki i cały czas się zastanawiam:eek: Plafonik do łazienki miodzio i kinkiecik też- masz chyba najpiękniejsze oświetlenie na forum:jawdrop: Natomiast nie przepadam za całymi metalowymi kinkietami- na pewno nie w nadmiarze. Czytam, ze same warszawianki się zebrały i prawią o urodzie:lol2: mnie tez prawdopodobnie czeka urlop w przyszłym tygodniu, jeżeli stolarz wyrobi się z biblioteką Albo wkopię w to lubego, bo ja byłam przy większości montaży w domu i już mam troszkę dosyć:sick: Trzymam kciuki za jutrzejszy montaż i kosmetyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Mam wrażenie, że ludzie pracujący w usługach (np. mój biblioteczny stolarz) uważają, że ludzie pracujący na etacie nic innego nie robią tylko stoją w bramkach startowych, żeby się wyrwać z biura, najlepiej z dnia na dzień, bo przecież co oni tam mogą mieć za robotę?! A jak słyszą, że ten etat to praca na uczelni, to już w ogóle Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 20.03.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 czy ja tez moge prosic o namiar na fruzjera ? miasteczko wilanow posiada salony na kazdym rogu ale niestety nie trafilam na takiego ktory poradzilby sobie z moim fryzem mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 20.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Illu, tym fryzjerem to i mnie zaciekawiłaś. Ja do sadyby z pracy mam póki co 5 minut Ale wlazłam, żeby napisać o żyrandolu. Coś mi się kołacze w głowie i poszukam, jak wrócę do domu... Chyba, że sprawa nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 20.03.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ivy Żeby urlop nie poszedł tak całkiem na "marne" zapisałam się na jutro w południe do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i maseczkę... A co co się dzieje. co to się dzieje.... bo ja też się dziś zapisałam do kosmetyczki na piątek: oczyszczanie (tfu jak ja nie lubię, ale trudno trzeba się za siebie zabrać) oraz jak sie uda mikrodermabrazja i na dodatek henna i brwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Hej Illutku, no i jak montażyk:rolleyes: Wypiękniałaś dzisiaj? chociaż nie wiem,czy bardziej się da:D buziaki i czekam na focie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 20.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Wiwik, Ci moi są słowni, a nawet słowniejsi, bo mieli być "gotowi" na ten tydzień przed swiętami. Chodzi raczej o komunikację. Weź rzuć wszystko i leć na łeb na szyję, bo my właśnie jedziemy. Wystarczyło zadzwonić Ale oni są chyba przyzwyczajeni, że to do nich się dzwoni cóż ... fakt że zwykle rzeczywiście klientowi bardziej zależy (w praktyce) ... O! Sugestia! [ATTACH=CONFIG]177737[/ATTACH] A czytała, że klucza nie miałam A jutro to i owszem co mi się uda zrobić to zrobię :popcorn::popcorn: i widzę, że agawi74 już też tu czyha na zdjęcia ... nie zawiedź nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.03.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 podczytuję u innych , że będą jakies fotki :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam sie wieczorową porą Właśnie niedawno wróciliśmy z teatru:wiggle: Było sssuppeeer- Kolacja dla Głupca w Ateneum- polecam bardzo:cool: Aga, Własnie doszłam do wniosku, że przez ten remont stoimy z K na bakier. Ponieważ ciężko tyra, ale docenia też moje wysiłki, chyba zaproszę go na ucztę dla duszy... Potem może mnie zaprosić na coś pysznego... Aniu u Ciebie znowu lampowo:jawdrop: Ten czarny żyrandol jest bardzjej charakterny, ale czy nie boisz się, ze będzie ciemno... Ja też mam do gabinetu czarne abażurki i cały czas się zastanawiam:eek: Ano właśnie lampowo i tak jak mi się wczoraj ten podłużny czarny podobał, tak dzisiaj mam już mieszane co do niego uczucia. Jest za ciężki dla tapety w pokoju Plafonik do łazienki miodzio i kinkiecik też- masz chyba najpiękniejsze oświetlenie na forum:jawdrop: Natomiast nie przepadam za całymi metalowymi kinkietami- na pewno nie w nadmiarze. Mnie się one podobają. Ale tak jak byłam ich pewna do sypialni, tak do biblioteki waham się. Pewnie jeszcze na ten temat pomarudzę na wątku... Czytam, ze same warszawianki się zebrały i prawią o urodzie:lol2: mnie tez prawdopodobnie czeka urlop w przyszłym tygodniu, jeżeli stolarz wyrobi się z biblioteką Albo wkopię w to lubego, bo ja byłam przy większości montaży w domu i już mam troszkę dosyć:sick: Trzymam kciuki za jutrzejszy montaż i kosmetyczkę Dziękować. Montaż odbył się, ja u kosmetyczki byłam, buźka jak ta lala, tylko gzie ta wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) A jak słyszą, że ten etat to praca na uczelni, to już w ogóle Dzień dobry Ania, szkoda słów Edytowane 20 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) czy ja tez moge prosic o namiar na fruzjera ? miasteczko wilanow posiada salony na kazdym rogu ale niestety nie trafilam na takiego ktory poradzilby sobie z moim fryzem mail:[email protected] Magduś, Priv poszedł. Jak chcesz się obciąć i zrobić kolor to umawiaj się do Patryka, zapytaj się tylko czy Mariola będzie, żeby Ci kolor dobrała. Zresztą ona też jest superrr fryzjerką. Tylko, że ja wole facetów Edytowane 20 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Illu, tym fryzjerem to i mnie zaciekawiłaś. Ja do sadyby z pracy mam póki co 5 minut Ale wlazłam, żeby napisać o żyrandolu. Coś mi się kołacze w głowie i poszukam, jak wrócę do domu... Chyba, że sprawa nieaktualna. Aneczka, Fryzjera już Ci posłałam, a co do żyrandola to się rozmyśliłam w ok 65 % [ATTACH=CONFIG]177873[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 co się dzieje. co to się dzieje.... bo ja też się dziś zapisałam do kosmetyczki na piątek: oczyszczanie (tfu jak ja nie lubię, ale trudno trzeba się za siebie zabrać) oraz jak sie uda mikrodermabrazja i na dodatek henna i brwi Kasieńka, Kosmetyczka zaliczona, henna i brwi zrobione, myślę o mikrodermabrazji a może jakieś kwasiki? Remont remontem a człowiek sam się sypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Hej Illutku, no i jak montażyk:rolleyes: Wypiękniałaś dzisiaj? chociaż nie wiem,czy bardziej się da:D buziaki i czekam na focie:lol: Aga, Trochę jakby się podreperowałam Zdjęcia z montażu zgrywam :popcorn::popcorn: i widzę, że agawi74 już też tu czyha na zdjęcia ... nie zawiedź nas Wiwik, Jeszcze chwilunia podczytuję u innych , że będą jakies fotki :popcorn: Ivy, Jeszcze momencik. I... zobaczycie najgorsze zdjęcia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 20.03.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ilu wskoczyła mi buzka w adres mailowy Jakbyś mogła posłać jeszcze raz [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Biblioteka: (bez drążka i drabinki, bo zapomnieli zabrać i dowiozą za tydzień w czwartek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts