Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

o, a ja też mogę poprosić?

kiszka z montażem :(

stolarze to chyba ogólnie specyficzny gatunek jest, jeśli chodzi o słowność. Choć na szczęście na naszych dwóch jeden był wyjątkiem od tej reguły. Drugiemu u żadnego klienta nie udało się jeszcze dotrzymać pierwszego terminu, i też jak już dojechał, to 3 godziny po czasie ;) dobrze że mogę pracować z domu od czasu do czasu ...

lampy do sypialni to faktycznie wyzwanie, chyba jakieś wklejki na zdjęciach z tapetami trzeba by robić, bo ta urocza tapeta zobowiązuje niczym szlachectwo :)

(czy zauważyłaś subtelną sugestię, że zdjęcie skończonego tapetowania byłoby wskazane?:cool: bo chyba dobrze kojarzę, że finalny efekt nie był jeszcze uwieczniony?)

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeśli sie nie mylę to MagdaZZZ chyba taką wklejała u admete..wiec może ma u siebie w ofercie :cool:

Ivy,

Chyba masz rację, ale nie mogę znaleźć.

Ciekawe czy Magda ma ja w ofercie, czy wkleiła jako inspirację.

O ile to była ta. No i cena... ;)

kiszka z montażem :(

stolarze to chyba ogólnie specyficzny gatunek jest, jeśli chodzi o słowność. Choć na szczęście na naszych dwóch jeden był wyjątkiem od tej reguły. Drugiemu u żadnego klienta nie udało się jeszcze dotrzymać pierwszego terminu, i też jak już dojechał, to 3 godziny po czasie ;) dobrze że mogę pracować z domu od czasu do czasu ...

Wiwik,

Ci moi są słowni, a nawet słowniejsi, bo mieli być "gotowi" na ten tydzień przed swiętami. :eek:

Chodzi raczej o komunikację. Weź rzuć wszystko i leć na łeb na szyję, bo my właśnie jedziemy. Wystarczyło zadzwonić

Ale oni są chyba przyzwyczajeni, że to do nich się dzwoni ;)

lampy do sypialni to faktycznie wyzwanie, chyba jakieś wklejki na zdjęciach z tapetami trzeba by robić, bo ta urocza tapeta zobowiązuje niczym szlachectwo :)

Oj bo padnę. To żeś wymyśliła... haha.jpg

(czy zauważyłaś subtelną sugestię, że zdjęcie skończonego tapetowania byłoby wskazane?:cool: bo chyba dobrze kojarzę, że finalny efekt nie był jeszcze uwieczniony?)

O! Sugestia! girl_haha.gif

A czytała, że klucza nie miałam ;)

A jutro to i owszem co mi się uda zrobić to zrobię :rolleyes:

Witam sie wieczorową porą:)

Właśnie niedawno wróciliśmy z teatru:wiggle::wiggle: Było sssuppeeer- Kolacja dla Głupca w Ateneum- polecam bardzo:cool:

Aniu u Ciebie znowu lampowo:jawdrop: Ten czarny żyrandol jest bardzjej charakterny, ale czy nie boisz się, ze będzie ciemno...

Ja też mam do gabinetu czarne abażurki i cały czas się zastanawiam:eek:

Plafonik do łazienki miodzio i kinkiecik też- masz chyba najpiękniejsze oświetlenie na forum:jawdrop:

Natomiast nie przepadam za całymi metalowymi kinkietami- na pewno nie w nadmiarze.

Czytam, ze same warszawianki się zebrały i prawią o urodzie:lol2:

mnie tez prawdopodobnie czeka urlop w przyszłym tygodniu, jeżeli stolarz wyrobi się z biblioteką:)

Albo wkopię w to lubego, bo ja byłam przy większości montaży w domu i już mam troszkę dosyć:sick::sick:

Trzymam kciuki za jutrzejszy montaż i kosmetyczkę:hug:

Mam wrażenie, że ludzie pracujący w usługach (np. mój biblioteczny stolarz) uważają, że ludzie pracujący na etacie nic innego nie robią tylko stoją w bramkach startowych, żeby się wyrwać z biura, najlepiej z dnia na dzień, bo przecież co oni tam mogą mieć za robotę?! ;)

A jak słyszą, że ten etat to praca na uczelni, to już w ogóle :rotfl:

Dzień dobry :hug:

Ivy :hug:

Żeby urlop nie poszedł tak całkiem na "marne" zapisałam się na jutro w południe do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i maseczkę...

A co :rolleyes:

co się dzieje. co to się dzieje.... :D bo

ja też się dziś zapisałam do kosmetyczki na piątek: oczyszczanie (tfu jak ja nie lubię, ale trudno trzeba się za siebie zabrać) oraz jak sie uda mikrodermabrazja i na dodatek henna i brwi

Wiwik,

Ci moi są słowni, a nawet słowniejsi, bo mieli być "gotowi" na ten tydzień przed swiętami. :eek:

Chodzi raczej o komunikację. Weź rzuć wszystko i leć na łeb na szyję, bo my właśnie jedziemy. Wystarczyło zadzwonić

Ale oni są chyba przyzwyczajeni, że to do nich się dzwoni ;)

cóż ... fakt że zwykle rzeczywiście klientowi bardziej zależy (w praktyce) ...

O! Sugestia! [ATTACH=CONFIG]177737[/ATTACH]

A czytała, że klucza nie miałam ;)

A jutro to i owszem co mi się uda zrobić to zrobię :rolleyes:

:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

i widzę, że agawi74 już też tu czyha na zdjęcia ... nie zawiedź nas ;)

Witam sie wieczorową porą:)

Właśnie niedawno wróciliśmy z teatru:wiggle::wiggle: Było sssuppeeer- Kolacja dla Głupca w Ateneum- polecam bardzo:cool:

Aga,

Własnie doszłam do wniosku, że przez ten remont stoimy z K na bakier. ;)

Ponieważ ciężko tyra, ale docenia też moje wysiłki, chyba zaproszę go na ucztę dla duszy...

Potem może mnie zaprosić na coś pysznego... :rolleyes:

Aniu u Ciebie znowu lampowo:jawdrop: Ten czarny żyrandol jest bardzjej charakterny, ale czy nie boisz się, ze będzie ciemno...

Ja też mam do gabinetu czarne abażurki i cały czas się zastanawiam:eek:

Ano właśnie lampowo i tak jak mi się wczoraj ten podłużny czarny podobał, tak dzisiaj mam już mieszane co do niego uczucia.

Jest za ciężki dla tapety w pokoju ;)

Plafonik do łazienki miodzio i kinkiecik też- masz chyba najpiękniejsze oświetlenie na forum:jawdrop:

thank-you.gif

Natomiast nie przepadam za całymi metalowymi kinkietami- na pewno nie w nadmiarze.

Mnie się one podobają. Ale tak jak byłam ich pewna do sypialni, tak do biblioteki waham się.

Pewnie jeszcze na ten temat pomarudzę na wątku... ;)

Czytam, ze same warszawianki się zebrały i prawią o urodzie:lol2:

mnie tez prawdopodobnie czeka urlop w przyszłym tygodniu, jeżeli stolarz wyrobi się z biblioteką:)

Albo wkopię w to lubego, bo ja byłam przy większości montaży w domu i już mam troszkę dosyć:sick::sick:

Trzymam kciuki za jutrzejszy montaż i kosmetyczkę:hug:

Dziękować.

Montaż odbył się, ja u kosmetyczki byłam, buźka jak ta lala, tylko gzie ta wiosna? :mad:

czy ja tez moge prosic o namiar na fruzjera :)?

miasteczko wilanow posiada salony na kazdym rogu ale niestety nie trafilam na takiego ktory poradzilby sobie z moim fryzem :)

mail:[email protected]

Magduś,

Priv poszedł.

Jak chcesz się obciąć i zrobić kolor to umawiaj się do Patryka, zapytaj się tylko czy Mariola będzie, żeby Ci kolor dobrała.

Zresztą ona też jest superrr fryzjerką. Tylko, że ja wole facetów zawstydzony1.gif

Edytowane przez illusjon

Illu, tym fryzjerem to i mnie zaciekawiłaś. Ja do sadyby z pracy mam póki co 5 minut :)

Ale wlazłam, żeby napisać o żyrandolu. Coś mi się kołacze w głowie i poszukam, jak wrócę do domu... Chyba, że sprawa nieaktualna.

Aneczka,

Fryzjera już Ci posłałam, a co do żyrandola to się rozmyśliłam w ok 65 % [ATTACH=CONFIG]177873[/ATTACH]

co się dzieje. co to się dzieje.... :D bo

ja też się dziś zapisałam do kosmetyczki na piątek: oczyszczanie (tfu jak ja nie lubię, ale trudno trzeba się za siebie zabrać) oraz jak sie uda mikrodermabrazja i na dodatek henna i brwi

Kasieńka,

Kosmetyczka zaliczona, henna i brwi zrobione, myślę o mikrodermabrazji a może jakieś kwasiki? :wiggle:

Remont remontem a człowiek sam się sypie... :rolleyes:

Hej Illutku,

no i jak montażyk:rolleyes: :rolleyes:

Wypiękniałaś dzisiaj? chociaż nie wiem,czy bardziej się da:D

buziaki i czekam na focie:lol::lol:

Aga,

Trochę jakby się podreperowałam :cool:

Zdjęcia z montażu zgrywam ;)

:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

i widzę, że agawi74 już też tu czyha na zdjęcia ... nie zawiedź nas ;)

Wiwik,

Jeszcze chwilunia :rolleyes:

podczytuję u innych , że będą jakies fotki :popcorn::popcorn:

Ivy,

Jeszcze momencik.

I... zobaczycie najgorsze zdjęcia na forum :rotfl: