illusjon 20.03.2013 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aniu Ty już mi tak nie dziękuj :hug: tylko opowiadaj kiedy parapetówkahttp://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/beer.gif Aguś, Ja bardzo bym chciała przed weekendem majowym już mieszkać, tzn. być rozpakowana. Ale Parapetów jest wiele, więc czemu nie zacząć już dzisiaj? A może jeszcze wyświęcić? Tylko czy mnie wtedy drzwi do mieszkania wpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Najlepszy jest K. Zadaje mi to pytanie za każdym razem kiedy jesteśmy w mieszkaniu. Po co nam kafelki w kuchni skoro ich prawie nie widać? Po pierwsze prawie, a po drugie po co mają być widoczne kafelki w kuchni połączonej z salonem? One są tam po to, że łatwiej je się czyści. A oto ściana niepokojąca K.... Przed pomalowaniem ścian: I po pomalowaniu - ramkami zaznaczyłam kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Możemy już dzisiaj zacząć http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/smileys-drinking-beer.gifi potańcówkę też http://www.sherv.net/cm/emo/funny/1/belly-dance.gif Aniu Ty nie słuchaj męża, a na niemądre pytania odpowiadaj wymijająco. Rzadko który facet się zna na urządzaniu:lol2: Kafelki są super dyskretne i spełnią swoją funkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A skąd koleżanka dorwała moja "emotkę"? Jak jeszcze trochę ta zima potrwa, to będę jej zazdrościła figury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Padam , a jutro już koniec uroczego urlopu.. Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A skąd koleżanka dorwała moja "emotkę"? Z sieci:lol: Jak jeszcze trochę ta zima potrwa, to będę jej zazdrościła figury [ATTACH=CONFIG]177976[/ATTACH] :rotfl: Na pewno przesadzasz:yes: Aniu ja tez Ci życzę dobrej nocki http://www.sherv.net/cm/emoticons/bye/sleeping-cap-good-night-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ania mebelki boskie.Baardzo spodobała mi się szafka pod TV.. co to za drewno, jakie wymiary, gdzie robiłaś i jaka cena?Mnie by coś takiego odpowiadało i to baardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Pozdrowienia i miłego dnia życzę A to zdjęcia z rana z mojego okna (co prawda przez moskitiery), ale to nie ma wielkiego znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ania mebelki boskie. Baardzo spodobała mi się szafka pod TV.. co to za drewno, jakie wymiary, gdzie robiłaś i jaka cena? Mnie by coś takiego odpowiadało i to baardzo... Arnika, Bardzo dziękuję Komoda jest dębowa. Wybarwienie na życzenie, a paleta o takaaaaaaaaaaaaa Projekt jest własny, ale możesz panom przesłać wzór, albo prawie wzór z uwagami co chcesz zmienić i oni Ci to w trymiga zrobią. Wykonawca to firma F.P.H.U. Drewnostyle spod Krakowa. A to projekt mojej komody z naniesionymi poprawkami wymiarów przez Pana Stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Napisz mi na priv ie ta komódka kosztowała.Zajrzałam do panów i fajne rzeczy robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Napisz mi na priv ie ta komódka kosztowała. Zajrzałam do panów i fajne rzeczy robią... Arnika, cena może być myląca. Tylko weź pod uwagę, że ja jeszcze u nich robiłam 2 biblioteki w sumie 6 m x 2,80, komodę do łazienki, a do zrobienia czeka jeszcze komoda i wieszak do przedpokoju i biurko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.03.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Illu przegapiłam zdjęcia Twoich drzwi, dopiero teraz je widziałam u Venuski Piękne są Czy u Ciebie też są takie łączenia jak u mnie (wrzucę na chwilę zdjęcia) bo nie widziałam? A u mnie są bardzo widoczne i mnie troszkę drażnią Poza tym pięknie się u Ciebie robi Edytowane 21 Marca 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Anulka, biblioteka zapowiada się bardzo elegancko i wytwornie (czekam niecierpliwie na drabinkę, bo to mój ulubiony element w takich meblach). Kolorystyka nie moja co prawda, ale jakie to ma znaczenie Grunt, że jest Twoja wymarzona, przez Ciebie wymyślona, no i że cieszy zarówno serce jak i oko. Białe gałeczki przy szafce łazienkowej wyglądają genialnie, ale moim zdecydowanym faworytem jest szafka rtv. Nawet okrągłe nóżki mi nie wadzą, mimo, że nie byłam ich fanką na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nesska, Na drzwiach nie mam łączeń, a na ościeżnicach są w rogach, po skosie. Mam tylko takie zbliżenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.03.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A czemu ty nie masz a ja mam???? Z czego te twoje drzwi som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nesska, Wiem tylko tyle, że moje są lite drewniane. Co to oznacza pojęcia nie mam. Nie ma na nich żadnych cięć. Tylko elementy ozdobne schodzą się po skosie w rogach i ościeżnica. Podobały nam się to je zamówiliśmy. Pewnie zależy to od przyjętej w fabryce technologii obróbki. Nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.03.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Qrcze ja muszę drugi dom stawiać O tylu rzeczach nie miałam pojęcia i wyszło kilka zonków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Nesska, Od razu nie znam się. Ja domu bym nie postawiła Ja też się nie znam, wyglądały na solidne i podobały się, to tyle z mojej wiedzy. No i że w środku są pełne (lite). Ja kupowałam "oczyma" Edytowane 21 Marca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.03.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 :jawdrop: ale fotencji szał ciał ilutku dzwi cudne już pisałam biblioteka bajka szafka rtv ładna choć muszę ją zobaczyć w całej aranżacji mnie się średnio widzi tapeta sypailniana jak dla mnie za dużo kwiatków za bardzo nadzgane ale nie znam twojego zamysłu na to pomieszczenie pewnie z milion razy pisałaś ale ja mam spore zaległości:bash: Ogólnie postępy u Ciebie z każdym dniem -Gratki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts