Nesska 21.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Ja niby też oczyma, tylko widziałam pierwowzór na zdjęciu i w ogóle nie zwróciłam uwagi na takie szczegóły No cóż, jakoś to przeżyję W końcu wiosnę od dziś mamy, trza się cieszyć a nie narzekać :D:D Edytowane 27 Marca 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 :jawdrop: ale fotencji szał ciał ilutku dzwi cudne już pisałam biblioteka bajka szafka rtv ładna choć muszę ją zobaczyć w całej aranżacji mnie się średnio widzi tapeta sypailniana jak dla mnie za dużo kwiatków za bardzo nadzgane ale nie znam twojego zamysłu na to pomieszczenie pewnie z milion razy pisałaś ale ja mam spore zaległości:bash: Ogólnie postępy u Ciebie z każdym dniem -Gratki;) Karolku, Bardzo dziękuję że zajrzałaś i za komplementy oraz uwagi. Nie jesteś na bieżąco, ale na FM o to trudno (chyba nikt nie jest) no i zalatana teraz jesteś strasznie. Nie wiem co będę robiła jak się remont skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ja niby też oczyma, tylko widziałam pierwowzór na zdjęciu i w ogóle nie zwróciłam uwagi na takie szczegóły No cóż, jakoś to przeżyję W końcu wiosnę od dziś mamy, trza się cieszyć a nie narzekać :D:D http://emotynank.cba.pl/spring/spring8.gif Nesska, Taki urok tych drzwi. Z tego co pamiętam to sporo ich widziałam, i podobały mi się. Na początku myśleliśmy o bardziej prostych drzwiach. Nawet na to łączenie nie zwracałam uwagi. Hosting ... dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A u mnie wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.03.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No właśnie lipa nie mam nawet kiedy nadrobić Też miałam te same obawy co ja będę robić jak sie wprowadzimy ale jakoś zajęć mi nie brakuję ledwo mam czas kompa odpalić teraz zmykam w końcu zrobić coś dla siebie tzn mikrodermabrazję u nas jest ohydnie śniegu po kolana i deszcz pada także można sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ha, ja zaliczyłam kosmetyczkę wczoraj. Ale planuję zrobić sobie raz w tygodniu przez 4-5 tygodni maraton odżywiający twarz po tej ohydnej zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Heyka Aniu Ja tam emocje- opadły już troszeczkę? Ja się wypowiem na tema drzwi- ja też mam takie cięcie co Nesska i zdecydowałam się celowo na takie, stolarz mówił, ze taka konstrukcja drzwi zapobiega ich ewentualnemu wypaczaniu i są bardziej stabilne. Mnie te frezy kompletnie nie przeszkadzają- jest to stary sposób stolarski. Aniu, a czy Ty jesteś pewna, ze masz lite drewniane? to chyba niemożliwe, bo musiałyby ważyć z 50kg no i lite drewniane łatwo się wypaczają. Ja mam ramiak olchowy, wypełnienie mdf i na końcu obłogowane drewnem:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.03.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aniu :jawdrop: Od czegóż by tu zacząć, chyba tak jak Aga wcześniej napisała, najlepiej od początku ... Biblioteka piękna, kolor piękny ... no cóż ja uwielbiam wszelakie brązy, więc napatrzeć się na nią nie mogę Szafka łazienkowa :eek: Ona jest przecudna ... teeeeeeeeeż taką chcę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Heyka Aniu Ja tam emocje- opadły już troszeczkę? Ja się wypowiem na tema drzwi- ja też mam takie cięcie co Nesska i zdecydowałam się celowo na takie, stolarz mówił, ze taka konstrukcja drzwi zapobiega ich ewentualnemu wypaczaniu i są bardziej stabilne. Mnie te frezy kompletnie nie przeszkadzają- jest to stary sposób stolarski. Aga, Opadły, ale dzwonił Pan Stolarz, że w czwartek poprawioną komodę do łazienki i drabinkę z relingiem dowiezie. Drugi Pan stolarz dzwonił, że garderobę i pom. gosp. już dzisiaj skończy Jak pomyślę, że to już zaraz koniec, to serce mi tak bije jak przed maturą. Chyba mi ten remont na głowę padł? Aniu, a czy Ty jesteś pewna, ze masz lite drewniane? to chyba niemożliwe, bo musiałyby ważyć z 50kg no i lite drewniane łatwo się wypaczają. Ja mam ramiak olchowy, wypełnienie mdf i na końcu obłogowane drewnem:rolleyes:. Aga, nie wiem , Pani powiedziała, że one i 50 lat wytrzymają. Może nie są lite tylko pełne? Nie wiem... Wiem tylko, że jak się w nie puka, to tak jak w ponad 100-letnim domu mojej babci... Może tam odgłos jest bardziej suchy bo i stare drewno. One są w rodzinnym domu mojej mamy do dzisiaj. A dom zbudowali jeszcze moi pradziadkowie w 1908 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aniu :jawdrop: Od czegóż by tu zacząć, chyba tak jak Aga wcześniej napisała, najlepiej od początku ... Biblioteka piękna, kolor piękny ... no cóż ja uwielbiam wszelakie brązy, więc napatrzeć się na nią nie mogę Szafka łazienkowa :eek: Ona jest przecudna ... teeeeeeeeeż taką chcę :rolleyes: Majeczka, Nie ma sprawy, jak skończę z remontem to zacznę projektowanie komódek łazienkowych i szafek RTV Dla pierwszej klientki rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aga, nie wiem [ATTACH=CONFIG]178136[/ATTACH], Pani powiedziała, że one i 50 lat wytrzymają. Może nie są lite tylko pełne? Hi, hi mój stolarz też mi to mówił:lol2: I żę gwarancję mam dożywotnią Nie wiem... Wiem tylko, że jak się w nie puka, to tak jak w ponad 100-letnim domu mojej babci... Może tam odgłos jest bardziej suchy bo i stare drewno. One są w rodzinnym domu mojej mamy do dzisiaj. A dom zbudowali jeszcze moi pradziadkowie w 1908 r. Aniu, wierzę Ci, bo ja też mam w rodzinie takie zabytki sprzed wojny- inna sprawa, ze kiedyś wszystko było dużo lepszej jakości:rolleyes: To oby nam się te drzwi nie rozsychały http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/drinking-wine-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.03.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ilu, piękne te fotki. A drzwiami jestem zachwycona, nie wspominając o bibliotece i tapetach. Warto było kibicować cały czas (choć większość czasu po ciuchutku) I na niektórych zdjęciach wciąż widzę moją ulubioną folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 To oby nam się te drzwi nie rozsychały http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/drinking-wine-smiley-emoticon.gif Aguś, Za to, to nawet w pracy wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aguś, Za to, to nawet w pracy wypiję [ATTACH=CONFIG]178143[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178147[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178144[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178145[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178146[/ATTACH] Ooo ale dałaś w palnik Aniu To teraz jako, że obie jesteśmy w pracy to już tylko mleczko http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/milk-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ilu, piękne te fotki. A drzwiami jestem zachwycona, nie wspominając o bibliotece i tapetach. Warto było kibicować cały czas (choć większość czasu po ciuchutku) I na niektórych zdjęciach wciąż widzę moją ulubioną folię Dorka, Kawałek tej folii to chyba w jakąś piękną angielską papeterię zapakuję i dla potomnych zachowam jako pamiątkę rodzinną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aga, No fakt ja jak Mini jestem - małolitrażowa... Wystarczy dać mi korek do powąchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ania żółwik- bo ja też mam słabą główkęhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/bad/drunk-smiley-emoticon.gifTo znaczy luby tak twierdzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak ja mam wyjść z pracy i po drodze zakupy zrobić, jak za oknem deszcz pada chyba w gratisie ze śniegiem... A w ogóle to przyznać się, kto nie utopił Marzanny? Tu fotka z mojego topienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 U mnie sypie raczej śnieg:bash: Strasznie jest dzisiaj nieprzyjemnie na dworze:bash:Ja nie utopiłam Marzanny, ale wstawiłam u siebie wiosenne inspiracje:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts