Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

ale fotencji

szał ciał

ilutku dzwi cudne już pisałam

biblioteka :eek: bajka

szafka rtv ładna choć muszę ją zobaczyć w całej aranżacji

mnie się średnio widzi tapeta sypailniana jak dla mnie za dużo kwiatków za bardzo nadzgane ale nie znam twojego zamysłu na to pomieszczenie pewnie z milion razy pisałaś

ale ja mam spore zaległości:bash::bash:

Ogólnie postępy u Ciebie z każdym dniem -Gratki;)

Karolku,

Bardzo dziękuję że zajrzałaś i za komplementy oraz uwagi.

Nie jesteś na bieżąco, ale na FM o to trudno (chyba nikt nie jest) no i zalatana teraz jesteś strasznie.

Nie wiem co będę robiła jak się remont skończy :rotfl:

Ja niby też oczyma, tylko widziałam pierwowzór na zdjęciu i w ogóle nie zwróciłam uwagi na takie szczegóły :bash: No cóż, jakoś to przeżyję ;) W końcu wiosnę od dziś mamy, trza się cieszyć a nie narzekać :D:D:D http://emotynank.cba.pl/spring/spring8.gif

Nesska,

Taki urok tych drzwi. Z tego co pamiętam to sporo ich widziałam, i podobały mi się.

Na początku myśleliśmy o bardziej prostych drzwiach. Nawet na to łączenie nie zwracałam uwagi.

Hosting ... dobre... :lol2:

No właśnie lipa

nie mam nawet kiedy nadrobić

Też miałam te same obawy co ja będę robić jak sie wprowadzimy

ale jakoś zajęć mi nie brakuję ledwo mam czas kompa odpalić

teraz zmykam w końcu zrobić coś dla siebie

tzn mikrodermabrazję :wiggle:

u nas jest ohydnie śniegu po kolana i deszcz pada także można sobie wyobrazić:bash:

Heyka Aniu:wiggle:

Ja tam emocje- opadły już troszeczkę?:)

Ja się wypowiem na tema drzwi- ja też mam takie cięcie co Nesska i zdecydowałam się celowo na takie, stolarz mówił, ze taka konstrukcja drzwi zapobiega ich ewentualnemu wypaczaniu i są bardziej stabilne. Mnie te frezy kompletnie nie przeszkadzają- jest to stary sposób stolarski.;)

Aniu, a czy Ty jesteś pewna, ze masz lite drewniane?:eek: to chyba niemożliwe, bo musiałyby ważyć z 50kg no i lite drewniane łatwo się wypaczają.

Ja mam ramiak olchowy, wypełnienie mdf i na końcu obłogowane drewnem:rolleyes:.

Aniu :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Od czegóż by tu zacząć, chyba tak jak Aga wcześniej napisała, najlepiej od początku ...

Biblioteka piękna, kolor piękny ... no cóż ja uwielbiam wszelakie brązy, więc napatrzeć się na nią nie mogę :rolleyes:

Szafka łazienkowa :eek: :eek: :eek:

Ona jest przecudna ... teeeeeeeeeż taką chcę :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Heyka Aniu:wiggle:

Ja tam emocje- opadły już troszeczkę?:)

Ja się wypowiem na tema drzwi- ja też mam takie cięcie co Nesska i zdecydowałam się celowo na takie, stolarz mówił, ze taka konstrukcja drzwi zapobiega ich ewentualnemu wypaczaniu i są bardziej stabilne. Mnie te frezy kompletnie nie przeszkadzają- jest to stary sposób stolarski.;)

Aga,

Opadły, ale dzwonił Pan Stolarz, że w czwartek poprawioną komodę do łazienki i drabinkę z relingiem dowiezie.

Drugi Pan stolarz dzwonił, że garderobę i pom. gosp. już dzisiaj skończy :rolleyes:

Jak pomyślę, że to już zaraz koniec, to serce mi tak bije jak przed maturą.

Chyba mi ten remont na głowę padł? girl_szalona.gif

Aniu, a czy Ty jesteś pewna, ze masz lite drewniane?:eek: to chyba niemożliwe, bo musiałyby ważyć z 50kg no i lite drewniane łatwo się wypaczają.

Ja mam ramiak olchowy, wypełnienie mdf i na końcu obłogowane drewnem:rolleyes:.

Aga, nie wiem bezradny ram.gif, Pani powiedziała, że one i 50 lat wytrzymają. Może nie są lite tylko pełne?

Nie wiem... Wiem tylko, że jak się w nie puka, to tak jak w ponad 100-letnim domu mojej babci... :lol2:

Może tam odgłos jest bardziej suchy bo i stare drewno.

One są w rodzinnym domu mojej mamy do dzisiaj. A dom zbudowali jeszcze moi pradziadkowie w 1908 r. :rolleyes:

Aniu :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Od czegóż by tu zacząć, chyba tak jak Aga wcześniej napisała, najlepiej od początku ...

Biblioteka piękna, kolor piękny ... no cóż ja uwielbiam wszelakie brązy, więc napatrzeć się na nią nie mogę :rolleyes:

Szafka łazienkowa :eek: :eek: :eek:

Ona jest przecudna ... teeeeeeeeeż taką chcę :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Majeczka,

Nie ma sprawy, jak skończę z remontem to zacznę projektowanie komódek łazienkowych i szafek RTV girl_goody.gif

Dla pierwszej klientki rabat bigsm.gif

Aga, nie wiem [ATTACH=CONFIG]178136[/ATTACH], Pani powiedziała, że one i 50 lat wytrzymają. Może nie są lite tylko pełne?

Hi, hi mój stolarz też mi to mówił:lol2::lol2: I żę gwarancję mam dożywotnią:wiggle:

Nie wiem... Wiem tylko, że jak się w nie puka, to tak jak w ponad 100-letnim domu mojej babci... :lol2:

Może tam odgłos jest bardziej suchy bo i stare drewno.

One są w rodzinnym domu mojej mamy do dzisiaj. A dom zbudowali jeszcze moi pradziadkowie w 1908 r. :rolleyes:

Aniu, wierzę Ci, bo ja też mam w rodzinie takie zabytki sprzed wojny- inna sprawa, ze kiedyś wszystko było dużo lepszej jakości:rolleyes:

To oby nam się te drzwi nie rozsychały http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/drinking-wine-smiley-emoticon.gif

Ilu, piękne te fotki. A drzwiami jestem zachwycona, nie wspominając o bibliotece i tapetach. Warto było kibicować cały czas (choć większość czasu po ciuchutku) :) I na niektórych zdjęciach wciąż widzę moją ulubioną folię :)

Aguś,

Za to, to nawet w pracy wypiję :cool:

[ATTACH=CONFIG]178143[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178147[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178144[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178145[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178146[/ATTACH]

Ooo ale dałaś w palnik Aniu :lol::lol2: To teraz jako, że obie jesteśmy w pracy to już tylko mleczko http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/milk-smiley-emoticon.gif

Ilu, piękne te fotki. A drzwiami jestem zachwycona, nie wspominając o bibliotece i tapetach. Warto było kibicować cały czas (choć większość czasu po ciuchutku) :) I na niektórych zdjęciach wciąż widzę moją ulubioną folię :)

Dorka,

Kawałek tej folii to chyba w jakąś piękną angielską papeterię zapakuję i dla potomnych zachowam jako pamiątkę rodzinną haha.jpg