ivy17 22.03.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Bardzo dziekuje ja niestety nie bardzo umiem dobry żurek a że świeta niebawem to podpytuję Musze tylko kupic dobry zakwas bo juz kilka wylałam bo śmierdziały okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Bardzo dziekuje ja niestety nie bardzo umiem dobry żurek a że świeta niebawem to podpytuję Musze tylko kupic dobry zakwas bo juz kilka wylałam bo śmierdziały okrutnie Ivy, ja tych fusów ze spodu oczywiście nie wlewam do garnka. Nigdy bym w życiu nie pomyślała, że będę porad kucharskich udzielała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Zapraszam i ujawniaj się częściej skoro zapraszasz a ja chociaz już zdążyłam obrosnąć w pajęczyny nadal tkwię na Forum i podglądam i podglądam ,bo teraz moje Młode się urządzaja ....córa swoje pierwsze M w Warszawie, a syn wybudował się w Krakowie i też ma gorący czas, bo w czerwcu się wprowadza .....każde leci w innym stylu więc mam kociokwik w głowie Zazdroszczę biblioteki bo moje książki nadal leżą na strychu w kartonach i serce mi krwawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 w Duka jest jakaś promocja na garnki i noże ( za każde 200zł zwracają 50zł) ale nie mają białych ale jest piękny chlebak za 199zł (waniliowy) z deską coś na wzór chlebaka Nigelli (369zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 skoro zapraszasz a ja chociaz już zdążyłam obrosnąć w pajęczyny nadal tkwię na Forum i podglądam i podglądam ,bo teraz moje Młode się urządzaja ....córa swoje pierwsze M w Warszawie, a syn wybudował się w Krakowie i też ma gorący czas, bo w czerwcu się wprowadza .....każde leci w innym stylu więc mam kociokwik w głowie Zazdroszczę biblioteki bo moje książki nadal leżą na strychu w kartonach i serce mi krwawi Ew-ka, U mnie było odwrotnie. Dwa lata temu wyremontowałam mieszkanie do którego póki co wprowadził się syn i ono musiało być neutralnie - nowoczesne. Syn tak jak ja w żadnym stylu nie lubi przesady. A teraz remontujemy mieszkanie dla siebie, a wystrój zupełnie z innej beczki. Ale ja lubię remonty, o ile nie są prowadzone w zamieszkałym mieszkaniu. w Duka jest jakaś promocja na garnki i noże ( za każde 200zł zwracają 50zł) ale nie mają białych ale jest piękny chlebak za 199zł (waniliowy) z deską coś na wzór chlebaka Nigelli (369zł) [ATTACH=CONFIG]178310[/ATTACH] Fajny ten chlebak. Ale póki co muszę się wstrzymać. Nie chcę z dodatkowymi rzeczami przenosić się na nowe mieszkanie. Na to przyjdzie pora po przeprowadzce. Ostatnio ciągle się zastanawiam, co ja zrobię z taką ilością wolnego czasu Już nie muszę się tym głowić Kuzynka i ciocia męża "zamówiły" u mnie projekty łazienek - w 2 różnych stylach Pewnie na jesieni się tym zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.03.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ostatnio ciągle się zastanawiam, co ja zrobię z taką ilością wolnego czasu Już nie muszę się tym głowić Kuzynka i ciocia męża "zamówiły" u mnie projekty łazienek - w 2 różnych stylach Pewnie na jesieni się tym zajmę bedzie czas i okazja opanowaś do perfekcji jakiś program do projektowania zeby pokazac innym Twoje świetne pomysły..ludzie sa wzrokowcami i czasem potrzeba, wiem po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 illu, ale się angielsko od razu zrobiło jak te wszystkie fotki pokazałaś Wszystkie wnęrza nabierają wyrazu i pasują do siebie... ...biblioteczka wyszla wspaniale Tapeta w sypialni wykończona listwą - super Szkielet - świetny... ...i można tak dalej i dalej... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 22.03.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Le Creuset czasem można w dobrej cenie w TKmaxx kupić. To prawda, ale za każdym razem jak byłam w tym sklepie to tylko ceramiczne garnki były, niestety nie spotkałam, żeby mieli właśnie te drogie żeliwne Le Creuset . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 22.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ivy, ja tych fusów ze spodu oczywiście nie wlewam do garnka. Nigdy bym w życiu nie pomyślała, że będę porad kucharskich udzielała... [ATTACH=CONFIG]178295[/ATTACH] Ja gotuję dokładnie taki sam żurek jak z Twojego przepisu, tylko na własnym zakwasie - własnie sobie uświadomiłam, że czas "nastawić" ten zakwas. A te fusy ze spodu wlewa się jak najbardziej , to nic innego jak mąka żytnia, która dodatkowo zagęszcza żurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 To jest moje największe marzenie, żebyśmy my i nasi goście czuli się w tym mieszkaniu dobrze. Są takie domy, mieszkania, do których wchodzisz i od razu czujesz się spokojnie i bezpiecznie, nic cię w nich zbytnio nie zaskakuje i nic nie drażni, ale nie są nijakie. Mają swój klimat i duszę. Nie ma tam miejsca na skrępowanie, nie ma potrzeby "oswajania się" z otoczeniem. Będzie tak, Anula, będzie A jak nie, to się przeprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 To teks z dzisiaj:) Szłam z koleżanką ze sklepiku przy pracy - obie w emu, bo niskociśnieniowe jesteśmy i mróz zabija nam palce u nóg - a za nami szedł kolega. Przed budynkiem powiedział do innych kolegów: - Widziałem ślady dwóch emu na śniegu. Wiosna idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.03.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ja gotuję dokładnie taki sam żurek jak z Twojego przepisu, tylko na własnym zakwasie - własnie sobie uświadomiłam, że czas "nastawić" ten zakwas. A te fusy ze spodu wlewa się jak najbardziej , to nic innego jak mąka żytnia, która dodatkowo zagęszcza żurek. ja widziałam tez te żeliwne a jak robisz zakwas ? może pokuszę sie o własny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Jejku, jejku... Jaką piękną lampę znalazłam, tylko nie wiem jak się nazywa. Chyba jest włoska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ania, TU napisali, że to lampa zrobiona dla Castello la Leccia. Więc może być ciężko z dostępnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.03.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Piękna lampa rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Mam podejrzenie graniczące z pewnością, że nie stać nas na nią, ale strasznie mnie zachwyciła i musiałam ją pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lenka 22.03.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 oj ale cudna biblioteka ja dzis bylam w moim osiedlowym sklepiku i kupilam wieszaczki do mugatowej lazienki maja przepiekne rzeczy,szybko ucieklam zeby sie na cos nie skusic no i dodatkowo maja pyszna kawe i ciasta home sweet home przy rzeczpospolitej 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 bedzie czas i okazja opanowaś do perfekcji jakiś program do projektowania zeby pokazac innym Twoje świetne pomysły..ludzie sa wzrokowcami i czasem potrzeba, wiem po sobie Chyba nie jestem stworzona do robienia zawodowo takich rzeczy, raczej po rodzinie i koleżeńsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 illu, ale się angielsko od razu zrobiło jak te wszystkie fotki pokazałaś Wszystkie wnęrza nabierają wyrazu i pasują do siebie... ...biblioteczka wyszla wspaniale Tapeta w sypialni wykończona listwą - super Szkielet - świetny... ...i można tak dalej i dalej... pozdrawiam Amtla, Za komplementy serdecznie dziękuje. Ja jednak jestem na nie łasa, prawie jak na słodycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 A te fusy ze spodu wlewa się jak najbardziej , to nic innego jak mąka żytnia, która dodatkowo zagęszcza żurek. Naprawdę Mój słynny żurek w takim razie jest dlatego słynny, że jest nie dogęszczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts