illusjon 03.04.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Tadam - KUCHNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kinkiety w pokoju K oraz w przedpokoju. Między nie zostanie wstawione duże satynowo-srebrne lustro 90x200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kinkiety i lampa w większej łazience (te zdjęcia to tylko preludium przed następnym postem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aha i od razu chce powiedzieć, że mam kilka zdjęć tak "specyficznych", jak jeszcze nigdy przenigdy nie miałam [ATTACH=CONFIG]181133[/ATTACH] Chodzi o tego pana na pierwszym planie Czy jednak coś zachomikowałaś? Aniu, wiedziałam, że warto się od roboty na chwilkę oderwać i na forum zerknąć. Kuchnia już teraz robi wrażenie Jak panowie skończą, to padniemy na ament. Kinkieciki też niczego sobie. Widzę, że jakość fotek wraca do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) A oto dzieło nad dziełami. Oświadczam, że sufit w łazience jest śnieżnobiały a ściany leciutko beżowe. Ich kolor widać dzięki kontrastowi z białymi listwami Oto mała łazienka i Massive Brenna w nowej odsłonie Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Chodzi o tego pana na pierwszym planie Czy jednak coś zachomikowałaś? Aniu, wiedziałam, że warto się od roboty na chwilkę oderwać i na forum zerknąć. Kuchnia już teraz robi wrażenie Jak panowie skończą, to padniemy na ament. Kinkieciki też niczego sobie. Widzę, że jakość fotek wraca do normy Kochana spójrz na oświetlenie Małej Łazienki w wykonaniu Massive Brenna [ATTACH=CONFIG]181162[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 O rany...Ilutku...wpadłam na chwilkę a tu....cudną będziesz miała kuchnię...co ja mówię???, miała!!!...MASZ już!!!!!!!! A kinkiety w przedpokoju...miodzio...pewnie już była o nich tutaj mowa, ale ja nie wiem, więc pytam...jakie klosiki do nich??????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dzięki Bogumiłku, Jak widzisz ja od razu poszłam w starą obdrapaną kuchnię A do kinkietów w przedpokoju dobrałam taką lampę na górę, więc pewnie i klosze jakieś takie z czasem będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Już nie mogę się doczekać finału.....pięknie będzie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 03.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kuchnia super! Super super super! gdyby nie to, że się jeszcze swoją nie nacieszyłam (bo wciąż, jakby na to nie patrzeć, jest w trakcie montażu) to bym bardzo zazdrościła. Ale za to Mr. No-Face uparcie pozował do twoich ujęć. (Niektórzy nazwali by go Mr. Butt-Face). Zobaczysz, jeszcze sobie na fejsa wrzuci "takie tam w kuchni illusjon":cool: Trochę mnie jednak po namyśle zazdrość kulnęła, bo ja też chciałam mieć żłobione fronty od zewnątrz, ale za późno zwokalizowałam swoje chcenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ilu nie będe się czepiać jakości zdjęć bo sama WIESZ jak jest Kuchnia mnie na maxa zauroczyła... jak ja bym chciała mieć taką starą, nadżartą zębem czasu kuchnie ... chyba na zawsze zostanie marzeniem ... Ilu ale jednak muszę Cię zapytać, jednak będe się czepiać .... nie gniewaj się ale czy Ty naprawdę nie masz aparatu foto... ? choćby małpy która na automacie zrobi o wiele lepsze zdjęcia ... małej kieszonkowej małpy ... no dasz radę ją ze sobą zabrać i zrobić choć trochę LEPSZEJSZE zdjęcia ... na pewno w końcowej fazie nie opędzisz nas takimi zdjęciami ... ta zniewaga krwi wymaga... będziesz musiała zapłacić za profesjonalnego fotografa i pokazać nam wszystko co najmniej w w jakości HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 03.04.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 [ATTACH=CONFIG]181144[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181145[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181146[/ATTACH]Od teraz to jest mój must-have! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.04.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 O! ja cie nie moge!! kuchnia będzie cudo, piękny wzór frontów, ale przcierki:confused: lampy, lampeczki, kinkiety piknie sie prezentują a ta mała łazienka - to normalnie prawie śmiechem prychnęłam:lol2: jakie kolory Ilu zdjecia twojego autorstwa są niepowtarzalne i chyba komuś spodobała sie dupcia pana montażysty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Mugatko, Ilu nie będe się czepiać jakości zdjęć bo sama WIESZ jak jest No co, jedyne takie fotki na forum Kuchnia mnie na maxa zauroczyła... jak ja bym chciała mieć taką starą, nadżartą zębem czasu kuchnie ... chyba na zawsze zostanie marzeniem ... Dziękować za dobre słowo Mam nadzieję, że nie na zawsze. Do Ciebie taka kuchnia pasuje jak do nikogo innego i prędzej niż później będziesz taką miała Ilu ale jednak muszę Cię zapytać, jednak będe się czepiać .... nie gniewaj się ale czy Ty naprawdę nie masz aparatu foto... ? choćby małpy która na automacie zrobi o wiele lepsze zdjęcia ... małej kieszonkowej małpy ... no dasz radę ją ze sobą zabrać i zrobić choć trochę LEPSZEJSZE zdjęcia ... :sick: na pewno w końcowej fazie nie opędzisz nas takimi zdjęciami ... ta zniewaga krwi wymaga... będziesz musiała zapłacić za profesjonalnego fotografa i pokazać nam wszystko co najmniej w w jakości HD Mam lustrzankę i cyfrówkę. Lustrzance coś się stanełao w wakacje i jeszcze nie miałam czasu jej zanieść do serwisu, a cyfrówkę mogłabym nosić w torebce, ale wtedy to by mi się na pewno ramię urwało. Postaram się jej w piątek nie zapomnieć, bo wtedy mam urlop na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Już nie mogę się doczekać finału.....pięknie będzie!!!!! Boguś, dziękuję Ci Kochana bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kuchnia super! Super super super! gdyby nie to, że się jeszcze swoją nie nacieszyłam (bo wciąż, jakby na to nie patrzeć, jest w trakcie montażu) to bym bardzo zazdrościła. Andzia, co Ty mówisz. U Ciebie kuchnia, blat i podłoga stanowią taką całość, tak grają ze sobą jak filharmonicy wiedeńscy. Nie masz czego zazdrościć. Nikomu. Ale za to Mr. No-Face uparcie pozował do twoich ujęć. (Niektórzy nazwali by go Mr. Butt-Face). Zobaczysz, jeszcze sobie na fejsa wrzuci "takie tam w kuchni illusjon":cool: Kochana to Pan Kamieniarz. Człowiek rzetelny, solidy a jego kamienna twarz nie zdradza emocji. Jest zimny i spokojny jak grób. I to moje skołatane nerwy trzyma w ryzach.... Trochę mnie jednak po namyśle zazdrość kulnęła, bo ja też chciałam mieć żłobione fronty od zewnątrz, ale za późno zwokalizowałam swoje chcenie.... Taki szczegół możesz po jakimś czasie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 03.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 bardzo przyjemna ta pomarańczowa łazienka a na serio, gratulacje -oświetlenie powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.04.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Te kinkiety bez abażurków są piękne- też takie chcę Kuchnia bardzo mi się podoba, zwłaszcza wyspa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 O! ja cie nie moge!! kuchnia będzie cudo, piękny wzór frontów, ale przcierki:confused: Vesi, pół roku chodziliśmy od jednego do drugiego salonu kuchni i mówiliśmy, że chcemy kuchnię starą ale nowoczesną. Na pytanie "tzn. jaką?" odpowiadaliśmy, że nowoczesną, która wygląda jak stara. I w końcu weszliśmy do jednego salonu, a nasza kuchnia, tylko w trochę innej aranżacji po prostu tam stała lampy, lampeczki, kinkiety piknie sie prezentują Dziękować, wiesz, że na tym punkcie mam hyzia Nie jest z tym oświetleniem wszystko tak jak bym chciała, ale i tak na dużo udało mi się K namówić a ta mała łazienka - to normalnie prawie śmiechem prychnęłam:lol2: jakie kolory To się nazywa sztuka Ilu zdjecia twojego autorstwa są niepowtarzalne i chyba komuś spodobała sie dupcia pana montażysty:lol2: To Pan Kamieniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 [ATTACH=CONFIG]181144[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181145[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181146[/ATTACH] Od teraz to jest mój must-have! No widziałam u Ciebie miejsce na nie, teraz czekam na foto-relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts