Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aha i od razu chce powiedzieć, że mam kilka zdjęć tak "specyficznych", jak jeszcze nigdy przenigdy nie miałam [ATTACH=CONFIG]181133[/ATTACH]

Chodzi o tego pana na pierwszym planie :rotfl:

Czy jednak coś zachomikowałaś?

Aniu, wiedziałam, że warto się od roboty na chwilkę oderwać i na forum zerknąć.

Kuchnia już teraz robi wrażenie :o

Jak panowie skończą, to padniemy na ament.

Kinkieciki też niczego sobie.

Widzę, że jakość fotek wraca do normy :rotfl:

Chodzi o tego pana na pierwszym planie :rotfl:

Czy jednak coś zachomikowałaś?

Aniu, wiedziałam, że warto się od roboty na chwilkę oderwać i na forum zerknąć.

Kuchnia już teraz robi wrażenie :o

Jak panowie skończą, to padniemy na ament.

Kinkieciki też niczego sobie.

Widzę, że jakość fotek wraca do normy :rotfl:

Kochana spójrz na oświetlenie Małej Łazienki w wykonaniu Massive Brenna [ATTACH=CONFIG]181162[/ATTACH]

O rany...Ilutku...wpadłam na chwilkę a tu....cudną będziesz miała kuchnię...co ja mówię???, miała!!!...MASZ już!!!!!!!!

A kinkiety w przedpokoju...miodzio...pewnie już była o nich tutaj mowa, ale ja nie wiem, więc pytam...jakie klosiki do nich??????:):)

Kuchnia super! Super super super! :wave: gdyby nie to, że się jeszcze swoją nie nacieszyłam (bo wciąż, jakby na to nie patrzeć, jest w trakcie montażu) to bym bardzo zazdrościła.

Ale za to Mr. No-Face uparcie pozował do twoich ujęć. (Niektórzy nazwali by go Mr. Butt-Face). Zobaczysz, jeszcze sobie na fejsa wrzuci "takie tam w kuchni illusjon":cool:

Trochę mnie jednak po namyśle zazdrość kulnęła, bo ja też chciałam mieć żłobione fronty od zewnątrz, ale za późno zwokalizowałam swoje chcenie....

:lol2:

Ilu nie będe się czepiać jakości zdjęć bo sama WIESZ jak jest :p

Kuchnia mnie na maxa zauroczyła... jak ja bym chciała mieć taką starą, nadżartą zębem czasu kuchnie ... chyba na zawsze zostanie marzeniem ...

Ilu ale jednak muszę Cię zapytać, jednak będe się czepiać .... nie gniewaj się ale czy Ty naprawdę nie masz aparatu foto... ? choćby małpy która na automacie zrobi o wiele lepsze zdjęcia ... małej kieszonkowej małpy ... no dasz radę ją ze sobą zabrać i zrobić choć trochę LEPSZEJSZE zdjęcia ... :)

na pewno w końcowej fazie nie opędzisz nas takimi zdjęciami ... ta zniewaga krwi wymaga... będziesz musiała zapłacić za profesjonalnego fotografa i pokazać nam wszystko co najmniej w w jakości HD :)

O! ja cie nie moge!!:eek:

kuchnia będzie cudo, piękny wzór frontów, ale przcierki:confused:

lampy, lampeczki, kinkiety piknie sie prezentują:yes:

a ta mała łazienka - to normalnie prawie śmiechem prychnęłam:lol2: jakie kolory :rotfl:

Ilu zdjecia twojego autorstwa są niepowtarzalne :D i chyba komuś spodobała sie dupcia pana montażysty:lol2:

Mugatko,

Ilu nie będe się czepiać jakości zdjęć bo sama WIESZ jak jest :p

No co, jedyne takie fotki na forum :mad:

Kuchnia mnie na maxa zauroczyła... jak ja bym chciała mieć taką starą, nadżartą zębem czasu kuchnie ... chyba na zawsze zostanie marzeniem ...

Dziękować za dobre słowo :lol2::hug::wiggle:

Mam nadzieję, że nie na zawsze.

Do Ciebie taka kuchnia pasuje jak do nikogo innego i prędzej niż później będziesz taką miała :yes:

Ilu ale jednak muszę Cię zapytać, jednak będe się czepiać .... nie gniewaj się ale czy Ty naprawdę nie masz aparatu foto... ? choćby małpy która na automacie zrobi o wiele lepsze zdjęcia ... małej kieszonkowej małpy ... no dasz radę ją ze sobą zabrać i zrobić choć trochę LEPSZEJSZE zdjęcia ... :)

:p:sick::cool:

na pewno w końcowej fazie nie opędzisz nas takimi zdjęciami ... ta zniewaga krwi wymaga... będziesz musiała zapłacić za profesjonalnego fotografa i pokazać nam wszystko co najmniej w w jakości HD :)

Mam lustrzankę i cyfrówkę. :wiggle:

Lustrzance coś się stanełao w wakacje i jeszcze nie miałam czasu jej zanieść do serwisu, a cyfrówkę mogłabym nosić w torebce, ale wtedy to by mi się na pewno ramię urwało.

Postaram się jej w piątek nie zapomnieć, bo wtedy mam urlop na budowie. :p

Kuchnia super! Super super super! :wave: gdyby nie to, że się jeszcze swoją nie nacieszyłam (bo wciąż, jakby na to nie patrzeć, jest w trakcie montażu) to bym bardzo zazdrościła.

Andzia, co Ty mówisz. :no:

U Ciebie kuchnia, blat i podłoga stanowią taką całość, tak grają ze sobą jak filharmonicy wiedeńscy.

Nie masz czego zazdrościć. Nikomu. :yes:

Ale za to Mr. No-Face uparcie pozował do twoich ujęć. (Niektórzy nazwali by go Mr. Butt-Face). Zobaczysz, jeszcze sobie na fejsa wrzuci "takie tam w kuchni illusjon":cool:

Kochana to Pan Kamieniarz.

Człowiek rzetelny, solidy a jego kamienna twarz nie zdradza emocji.

Jest zimny i spokojny jak grób.

I to moje skołatane nerwy trzyma w ryzach.... hahahi.gif

Trochę mnie jednak po namyśle zazdrość kulnęła, bo ja też chciałam mieć żłobione fronty od zewnątrz, ale za późno zwokalizowałam swoje chcenie....

:lol2:

Taki szczegół możesz po jakimś czasie zmienić :rolleyes:

O! ja cie nie moge!!:eek:

kuchnia będzie cudo, piękny wzór frontów, ale przcierki:confused:

Vesi,

pół roku chodziliśmy od jednego do drugiego salonu kuchni i mówiliśmy, że chcemy kuchnię starą ale nowoczesną.

Na pytanie "tzn. jaką?" odpowiadaliśmy, że nowoczesną, która wygląda jak stara.

I w końcu weszliśmy do jednego salonu, a nasza kuchnia, tylko w trochę innej aranżacji po prostu tam stała :eek:

lampy, lampeczki, kinkiety piknie sie prezentują:yes:

Dziękować, wiesz, że na tym punkcie mam hyzia 035.gif

Nie jest z tym oświetleniem wszystko tak jak bym chciała, ale i tak na dużo udało mi się K namówić :rolleyes:

a ta mała łazienka - to normalnie prawie śmiechem prychnęłam:lol2: jakie kolory :rotfl:

To się nazywa sztuka foch.gifaparat.gif

Ilu zdjecia twojego autorstwa są niepowtarzalne :D i chyba komuś spodobała sie dupcia pana montażysty:lol2:

To Pan Kamieniarz ven.gif