illusjon 04.04.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Lustro w przedpokoju na wprost wejścia do mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.04.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Illu kuchnia jest piękna!!! Bardzo mi się podoba (zwłaszcza wyspa- ale to już pisałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 04.04.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Nooo Ilu pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Głośniczki w dużym pokoju oraz plafony w garderobie i pom. gosp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Trochę łazienki (i trochę gorszych zdjęć) KONIEC - THE END - FINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dorka S [ATTACH=CONFIG]181423[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Kuchnia śliczna, nie przeładowana i lekka, a płytki są o wiele, wiele piękniejsze od tych zdjęć katalogowych, które dawno temu pokazywałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ania, fotki rzeczywiście ciut lepsze Podszkoliłaś się, czy kogoś wykorzystałaś? Matko, jaką Ty masz obłędną podłogę w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.04.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ivy, Bardzo Ci dziękuję To dla mnie jest najważniejsze. Chciałabym, żeby moje mieszkanie właśnie tak "działało" na gości [ATTACH=CONFIG]181309[/ATTACH] To biorę kubeczek kawy i zasiadam na parapecie i patrzę sobie nadal mi sie podoba i lustro fajnie sie wpasowało Kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.04.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ale bomba! Pozwolisz, że się kiedyś wproszę na wizję lokalną? http://i.pinger.pl/pgr198/586ab51800010bfe50b4f8b0/Please-Lord-620x357.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.04.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ilu, mam ochotę tobą potelepotać za ramiona:lol2:.....za jakość tych fotek:rolleyes: przepięknie prezentuje sie lustro z kinkietamihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif, podłoga w kuchni to piękna tak że o ranyhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 gdzie??? Już som Też mam foldery Przyznaj, że takiego folderu jak Basia Ty też nie masz Ilu straaaaaaaaaaaasznie mi sie podoba to co już widać - mimo że mało widać na tych zdjęciach Już jest więcej Piękne fronty dobrałaś przecierek nie dojrzałam , poczekam na zdjęcia jak weźmiesz ze sobą prawdziwy aparat Oświetlenie rewelacja Uskrzydla mnie ta Wasza wiara we mnie i w to, że moje artystyczne zdjęcia to wina aparatu a nie fotografa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Illu kuchnia jest piękna!!! Bardzo mi się podoba (zwłaszcza wyspa- ale to już pisałam) Nooo Ilu pięknie Kuchnia śliczna, nie przeładowana i lekka, a płytki są o wiele, wiele piękniejsze od tych zdjęć katalogowych, które dawno temu pokazywałaś. Nesska, Nazwa i Dorko, Bardzo serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.04.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Basieńko, z tego co pamiętam, to w gabinecie masz miejsce Dobrze pamiętasz! I w dodatku nie tylko w gabinecie. Górnego oświetlenia nie lubię, ale na wszelki wypadek (gdybym kiedyś polubiła ) poprosiłam pana remontowca do doprowadzenie kabelków we wszystkich pokojach i zatynkowanie na środku sufitu plus włączniki w puszce - też pod tynkiem. Taka jestem asekurantka! No i pan remontowiec w gabineciku zaklajstrował włącznik, ale zostawił kabelek na suficie, a w innym pokoju kabelek na suficie wprawdzie zatynkował, ale za to przy drzwiach mam pstryczek-widmo . **** Ilu, ale nawrzucałaś fajnych fotek! Podłoga faktycznie jest zjawiskowa! A tej wiktoriańskiej w przedpokoju już nie mogę się doczekać, bo sama o takiej marzyłam, tylko - cholera jasna - o rok za późno wprowadzili do kolekcji . (a do tych grubaśnych sztab na frontach za Chiny Ludowe się nie przekonam i jeśli mnie kiedyś zaprosisz na kawkę, to będę udawała, że ich tam wcale nie ma . Chociaż może być ciężko, bo rozpychają się łokciami i walą po oczach) [ATTACH=CONFIG]181382[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ania, fotki rzeczywiście ciut lepsze Podszkoliłaś się, czy kogoś wykorzystałaś? Ja sama... Wykorzystałaś... kogoś... Też coś... Matko, jaką Ty masz obłędną podłogę w kuchni Anulek, dziękować. A pamiętasz, na początku był skromy plan i 4 miesiące dojrzewania pod czarną folią... Ale opłacało się czekać, bo piękna wyrosła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 To biorę kubeczek kawy i zasiadam na parapecie i patrzę sobie nadal mi sie podoba i lustro fajnie sie wpasowało Kuchnia Ivy, Ja też siadam na parapetach i patrzę. Fakt, że nie ma tam nic innego do usiąścia, ale chyba tak mi zostanie Ale bomba! Pozwolisz, że się kiedyś wproszę na wizję lokalną? http://i.pinger.pl/pgr198/586ab51800010bfe50b4f8b0/Please-Lord-620x357.jpg Ania, Zapraszam, zapraszam Widzisz, a jeszcze niedawno byłyśmy sąsiadkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.04.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Widzisz, a jeszcze niedawno byłyśmy sąsiadkami... Fakt... Gdyby nie ta zima, to wybrałabym się na tarcho na stare śmieci z psiakiem. A tak mi się nie kce. No i chwilowo muszę odpuścić spacery z nim. Uszkodził mi szarpnięciem lewy nadgarstek (odnowiła się kontuzja) a prawy mi obił, bo wyprysnął mi przez uchylone drzwi i wpadłam na klamkę, nabijając sobie śliwę wielkości pomarańczy.... i jeszcze dzisiaj poprawił. Chyba muszę go wysłać na jakieś szkolenie dla ADHD-owców. Ale trochę mi się tęskni za tamtym miejscem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ilu, mam ochotę tobą potelepotać za ramiona:lol2:.....za jakość tych fotek:rolleyes: Vesi, Ponieważ ciężko tak na odległość telepać, to możne ja sama... ? przepięknie prezentuje sie lustro z kinkietamihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif, podłoga w kuchni to piękna tak że o ranyhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif Bardzo dziękuję. Zrobię kilka fotek jak już ją trochę bardziej odsłonią. Póki co nie pozwalają mi przed przywiezieniem blatu... A plan podłogi był taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dobrze pamiętasz! I w dodatku nie tylko w gabinecie. Górnego oświetlenia nie lubię, ale na wszelki wypadek (gdybym kiedyś polubiła ) poprosiłam pana remontowca do doprowadzenie kabelków we wszystkich pokojach i zatynkowanie na środku sufitu plus włączniki w puszce - też pod tynkiem. Taka jestem asekurantka! No i pan remontowiec w gabineciku zaklajstrował włącznik, ale zostawił kabelek na suficie, a w innym pokoju kabelek na suficie wprawdzie zatynkował, ale za to przy drzwiach mam pstryczek-widmo . U mnie to samo, tyle że z kinkietami. W każdym pokoju mam kinkiety (no nie mam w salonie, a raczej mam pod tynkiem), ale oprócz tych widocznych, mam pod tynkiem kinkiety na przeciwległych ścianach **** Ilu, ale nawrzucałaś fajnych fotek! Podłoga faktycznie jest zjawiskowa! A tej wiktoriańskiej w przedpokoju już nie mogę się doczekać, bo sama o takiej marzyłam, tylko - cholera jasna - o rok za późno wprowadzili do kolekcji . Czyli, że dobrze się stało, ze prawie pół roku zabierałam się za remont Basia, do następnego remontu 10 x Ci się jeszcze odmieni (a do tych grubaśnych sztab na frontach za Chiny Ludowe się nie przekonam i jeśli mnie kiedyś zaprosisz na kawkę, to będę udawała, że ich tam wcale nie ma . Chociaż może być ciężko, bo rozpychają się łokciami i walą po oczach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Fakt... Gdyby nie ta zima, to wybrałabym się na tarcho na stare śmieci z psiakiem. A tak mi się nie kce. No i chwilowo muszę odpuścić spacery z nim. Uszkodził mi szarpnięciem lewy nadgarstek (odnowiła się kontuzja) a prawy mi obił, bo wyprysnął mi przez uchylone drzwi i wpadłam na klamkę, nabijając sobie śliwę wielkości pomarańczy.... i jeszcze dzisiaj poprawił. Chyba muszę go wysłać na jakieś szkolenie dla ADHD-owców. Ale trochę mi się tęskni za tamtym miejscem... Ania, Ja też lubię Tarchomin. Zwłaszcza wiosną... A z Gustawa niezłe ziółko... A wygląda jak aniołeczek, za to zachowuje się jak jakieś rozbrykane chłopaczysko 10 letnie. Jak nic trzeba oddać chłopaka na nauki. U nas po obejrzeniu w święta Szwejka mąż na każdą dolegliwość (i brak dolegliwości) zaleca ożywczą lewatywę i płukanie żołądka, a najlepiej 2. Może na początek wystarczy Gustawa postraszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts