Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzisiaj go postraszyłam szczotką do czesania. Zamiast obiecanego spaceru (bo nie dałam rady trzymać smyczy, tak mnie boli - i nie chodzi o szarpanie, po prostu takie ułożenie nadgarstka chwilowo jest dla mnie bolesne) dopadłam go ze szczotką. Chyba ze dwie godziny spędziłam na czesaniu, z czego ok 40% czesałam powietrze, bo łobuz mi zwiewał w ostatniej milisekundzie. Teraz znieczulam się winkiem. No i na gadanie na forum mi się wzięło, akurat wtedy, kiedy mam robotę i to taką, że wiem, że się nie wyrobię:bash:

Już nawet reżyser do mnie dzwonił, żebym potwierdziła, że teksty będą... (swoją drogą mam bardzo przystojnego reżysera, ale tak samo, jak ja, dba o to, aby nigdzie w sieci nie było jego zdjęć...) Co więcej, występuje w środowisku pod ksywką, i tylko wikipedia wie, ile wyreżyserował ;)

Edit: odszczekuję, bo po napisaniu posta go sobie wyguglałam i założył konto na FB! Ja już nie wiem, co się dzieje z tym światem: dyziek ma konto na fb, narendil planuje turkusy... to chyba idąc tym trendem powinnam ujawnić swoją facjatę na fm :D

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak Cię ta ręka tak boli, to jak ty pracujesz?

Przecież nadgarstek przy pracy przy komputerze to podstawa.

Czasami przerwę trzeba sobie zrobić. Inaczej głowa potem pracuje. Z drugiej strony jak złapię dobry rytm, to żal mi się z niego wybijać. :(

Jutro znowu mam dzień urlopu na budowie.

Może założę sobie "Dziennik z wakacji"? :rolleyes:

Jeszcze 12 dni z zeszłego, bo wiedziałam, że na remont będzie mi potrzebny, no i, że po remoncie jak będę chciała pójść na urlop "wypoczynkowy" to 1 tydzień będzie za mało.

Póki co nie mam żadnych planów urlopowych. Penie gdzieś wybędziemy, ale teraz nie ma do tego głowy.

Ale w ramach uhonorowania mojego talentu wnętrzarskiego Krzysiek zaprosił mnie na 5 dni do Sopotu, w tym 12 czerwca do Opery Leśnej na koncert Dead Can Dance.

Młodzież przyjdzie pomieszkać i kotów pilnować a my na mały wypoczynek :lol2:

Ilu jednym słowem pięknie

Mnie przecierki sie podobają - wreszcie je dojrzałam :lol2:

Podłoga w kuchni :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

i bardzo podoba mi sie rama lustra - kupowałaś gotowe?, czy rama na wymiar?

czegoś podobnego będę szukała do siebie do wiatrołapu - jaki ma kolor - bo trudno ocenić :rotfl:

Mała łazienka też się super zapowiada, fajny kibelek i niesamowicie klimatyczny grzejnik :o

Brawo psze Pani !!!!!!!

Miłego dnia życzę :bye:

Ilu jednym słowem pięknie

Aga,

Bardzo dziękuje.

Mnie przecierki sie podobają - wreszcie je dojrzałam :lol2:

Są ręcznie robione i na żywo wyglądają "w miarę" naturalnie. Fajnie, że Tobie się podobają :lol2:

Podłoga w kuchni :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Przyznam się, że sama wczoraj tak zrobiłam, gdy ją w końcu zobaczyłam.

Przecież ja nawet na żywo tych kafelków z dekorami nie widziałam. Miałam okazje obejrzeć tylko płytkę podstawową, a ona ma inny odcień i strukturę.

Moim zdaniem wyglądają lepiej niż na stronie internetowej.

i bardzo podoba mi sie rama lustra - kupowałaś gotowe?, czy rama na wymiar?

czegoś podobnego będę szukała do siebie do wiatrołapu - jaki ma kolor - bo trudno ocenić :rotfl:

Trudno też opisać :rolleyes:

Lustro było robione na zamówienie. Ma wymiary 90x200.

Chciałam, żeby górna krawędź była równo z opaską drzwi, a na dole, żeby został zachowany odstęp między lustrem a listwą przypodłogowa, która ma 12 cm.

Lustro niby jest srebrne, ale z takim lekkim nalotem jak na nieczyszczonej zastawie srebrnej.

Mała łazienka też się super zapowiada, fajny kibelek i niesamowicie klimatyczny grzejnik :o

Brawo psze Pani !!!!!!!

Miłego dnia życzę :bye:

Jeszcze raz bardzo dziękować. :D

Miłego dnia :bye:

Jej zakochałam się w Twojej kuchni w Twoich przecierkach i w podłodze, podoba mi się cała bardzo jest przepiękna.

Co do drapaków dla futrzaków, to my kupiliśmy jakiś super wypasiony, a kot zdecydował ze woli wycieraczkę, drapaka używał naprawdę baaardzo rzadko, wiec myślę że nie jest to mocno konieczne pewnie zależy od kota.

Jej zakochałam się w Twojej kuchni w Twoich przecierkach i w podłodze, podoba mi się cała bardzo jest przepiękna.

Diana,

Ślicznie dziękuję. To strasznie miłe czytać takie komentarze :lol2:

Co do drapaków dla futrzaków, to my kupiliśmy jakiś super wypasiony, a kot zdecydował ze woli wycieraczkę, drapaka używał naprawdę baaardzo rzadko, wiec myślę że nie jest to mocno konieczne pewnie zależy od kota.

Nasza Ziuta (prawie 9 lat) drapiąc w drapak wita nas i żegna od ponad 8 lat codziennie w ten sam sposób :yes:

A drapak i schody dla Tośka (1,5 roku) to centrum wszechświata. Może po nich biegać, skakać i mieć z nich na nas wszystkich oko.

Jak nie dostanie jakiegoś wyższego "centrum dowodzenia", to boję się, ze będzie właził na meble, czego w tej chwili nie robi, bo ma schody bezradny.gif

Mój futrzak to jakiś wybitny jest on preferuje kanapę, wskakiwanie gdziekolwiek go nie interesuje, sama zobacz gdzie mu najlepiej

http://img542.imageshack.us/img542/3605/83368195.jpg

Uploaded with ImageShack.us

a no i jak moja córka była mała to jeszcze kołyska była ciekawa i razem w niej spali

Diana,

Twój to prawdziwy Księciunio, no i od razu widać, że Facet :lol2:

Ja miałam zawsze dachowce. Te moje 2 ancymony też są z gatunku sierściuch pospolitus.

Ale Młody wszystkie dotychczasowe koty bije na głowę w chęciach do zabawy.

Poza tym jest bardzo grzeczny i usłuchany, ale miejsce do szaleństw musi mieć, bo mu ta energia jego maleńkie kocie serduszko rozsadzi :yes:

Ilu przecierki widać ! sama nie wiem, czy lubię czy nie ;) za to podłoga - cudna jest ! ( chociaż fotki ...eeee... kulawe nieco ;) )

Szkoda, że w czerwcu wyjeżdżasz, miałam nadzieję, że cie namówię na wizyte na zlocie 8 czerwca, bo będę ;)

Kamilcia,

Jaki zlot, gdzie i dlaczego?

Ja słyszałam coś o 31 maja czy 1 czerwca, ale o 8 nie :( :no:

Muszę powoli się ogarniać i na budowę jechać.

Dzisiaj będą tam 4 ekipy równocześnie:

• glazurnik - wykończy kafelki i zamontuje łazienkowe przydasie
  • hydraulik - podłączy łazienkowe rzeczy "wodno-kanalizacyjne"
  • stolarze od szaf wnękowych przywiozą drzwi i je zamatują
  • Pan Klimatyzator przywiezie i zamontuje klimę.

Jak glazurnik z hydraulikiem dzisiaj nie skończą to pewnie jeszcze jutro będą działać.

W niedzielę przyjdzie jedna znajoma pani, która potrzebuje dorobić i z grubsza ogarnie mieszkanie poza salonem.

Zwłaszcza łazienki. Domyje kafelki po fugowaniu i takie tam, żeby następnym razem, już nie trzeba było szorować tylko na mokro kurz usunąć, okna pomyć.