Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu

normalnie:eek::eek:

Ale ty pędzisz

człowiek ze 2 dni nie zajrzy a tu tyle nowości:eek:

najbardziej podoba mi się u ciebie to że masz wszystko przemyślane dopracowane od A do Z

i widać profeskę na każdym zdjęciu ( nie mówię o jakości fotek:lol2: bo te wołają o pomstę do nieba)

kuchnia miodzio choć za przecierkami nie przepadam

ale to jest fajny patent jak coś sie zniszczy nie będzie śladu :lol2:

Szafy i ich wnętrza mistrzostwo

ale podłoga kuchni Bosssssssssssska

oświetlenie tez powala lubie takowe

sama mam sporo bocznego oświetlenia i często korzystam

:hug:

trzymam kciuki za ciąg dalszy

ps będziesz na różowym zlocie?

Wszystko zostało już powiedziane... brawo Ilu, będziecie pięknie mieszkać ... gościom gały wyjdą z orbit :)

Podziwiam za konsekwencje, również zachwyciła mnie podłoga ... oj czekam na finał z niecierpliwością...

Ja akurat lubię przecierki... u Ciebie są dyskretne ... nie rzucają się w oczy ... co tu dużo gadać ... pięknie jest i już ... :)

Możecie mnie zabić, ale wzięłam aparat na budowę i okazało się, że ma akumulatory padnięte, a na najbliższych 3 stacjach benzynowych, w 2 kioskach i w Piotrze i Pawle nie sprzedają baterii akumulatorowych, więc znowu mam zdjęcia z telefonu :mad: Edytowane przez illusjon

Pozwole sobie dolaczyc do grona zachwyconych:cool:

Matko czy to mozliwe aby miec taka szafe i tyle polek?!!!:jawdrop:

Kuchnia:jawdrop: jest mega wielka i mega lekka:)

Podloga-jeruniu-nawet nie wiedzialam ze mozna taka miec:eek:

A czy jak poprosze namiary na to BOSKIE lustro z holu to popelnie nietakt:D

A tak wogole to wyglada jakbys cala kamienice miala:yes:

A teraz przerywnik - czyli tzw. ZONK

Mam w sypialni 2 kinkiety.

W zamyśle były to kinkiety podręczne do czytania w łóżku.

Dzisiaj odkryłam, że w całym, mieszkaniu nie ma do nich włączników.

Musiałabym mieć kinkiety "odpalane" ze sznurka albo mogłabym sobie wkręcać i wykręcać żarówkę.

Kinkiety mam od Magdy ZZZ i nie maja sznurków:

Kinkiety_sypialnia z MG.jpg

Więc dzisiaj panowie zdjęli po 1 pasie tapety z każdej strony wirtualnego póki co łózka, zrobili wgłębienia na kable i zagipsowali je, a jutro położą brakujące pasy tapety.

Dobrze, że miałam zapasik.

2013-04-05 17.30.38.jpg2013-04-05 16.23.37.jpg2013-04-05 16.23.45.jpg

I najbrzydsza oraz najbardziej rażąca w moim odczuciu rzecz, dla której nie było innego miejsca, ale do której przywyknę i ją polubię, gdy zaczną się upały, albo, gdy jesienią zrobi się zimno, a grzejniki nie będą jeszcze grzały :yes:

Wiem co mówię, bo 13 lat temu musiałam przyzwyczaić się do obecnego - KLIMATYZATORA :cool:

2013-04-05 16.21.33.jpg2013-04-05 16.21.01.jpg

Na dzisiaj to tyle [dblpt]pani1[dblpt].gif

Edytowane przez illusjon

Ilu, mieć TAKĄ podłogę w pomieszczeniu gospodarczym to jest naprawdę coś :jawdrop:

Coś czuję, że podłogi będą moim ulubionym elementem w Twoim apartamencie.

Bardzo fajna ta kocia toaleta. Aż zaczęłam myśleć nad czymś podobnym u siebie, bo też będę mieć sporą szafę w przedpokoju, a innego dobrego miejsca jak na razie brak.

Z łazienek bardziej podoba mi się pierwsza (sentyment do kinkietów może tu nie być bez znaczenia) :) W drugiej troszkę przeszkadza mi to, że lampy są tak bliziutko lustra. Poza tym zapowiada się nie mniej elegancko niż reszta :yes:

Heyka Aniu,

od wczoraj jestem tak zabiegana, że nawet nie miała czasu nic skomentować:(

Teraz też już pada, ale zrobiłam sobie pyszna kawkę, to mnie troszkę pobudzi:yes:

Rozsiadłam się w jadalni, bo gabinet już jest puściutki i czeka na jutrzejszy montaż:stirthepot:

Nawet nie wiem co tu komentować u Ciebie, bo wszystko jest śliczne:D

Przecierki kuchenne są bardzo delikatne i niczego nie udają- dla mnie bomba. Troszkę mniej podobają mi się uchwyty, ale nie ich kształt tylko wielkość.:( Mam nadzieję, ze będą chociaż wygodne z racji swojej wielkości:lol2:

No i mam obawy co do kuchennej podłogi- jest prześliczna, ale będzie się brudzić jak diabli- już widzę jak te wzorki będą najpierw szarawe, a potem czarne:( Potrzebujesz parówy na gwałt:lol2:

Obie łazienki super- każda w swoim rodzaju, kocia toaleta powaliła mnie na łopatki:D

Ogólnie cały czas mam buzię tak otwartą :jawdrop::jawdrop::jawdrop: i nie mogę zamknąć:lol2:

ps. Dobrze, ze zonk jakoś uratowany:)

Aaaa i klimatyzator- nie da się ukryć, ze nie upiększa, ale pokochasz go w upały.:yes:

U nas w domu zamiast klimatyzacji zrobiliśmy wentylację mechaniczną z GWC i rekuperacją- dzięki temu mam w suficie widoczne tylko anemostaty:yes:

Chłodzi tak samo, tylko mniej szpeci. Wy pewnie nie mieliście wyboru, więc musi być tak jak jest:hug: