diana_teresa 05.04.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kamilcia ależ ja Ciemna toż ja znam Twego bloga i tam zaglądam dopiero jak o zlocie napisałaś to mi się klapka otworzyła he he heJakby co zapraszam na kawkę pod warszafką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.04.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aniu normalnie:eek: Ale ty pędzisz człowiek ze 2 dni nie zajrzy a tu tyle nowości:eek: najbardziej podoba mi się u ciebie to że masz wszystko przemyślane dopracowane od A do Z i widać profeskę na każdym zdjęciu ( nie mówię o jakości fotek:lol2: bo te wołają o pomstę do nieba) kuchnia miodzio choć za przecierkami nie przepadam ale to jest fajny patent jak coś sie zniszczy nie będzie śladu Szafy i ich wnętrza mistrzostwo ale podłoga kuchni Bosssssssssssska oświetlenie tez powala lubie takowe sama mam sporo bocznego oświetlenia i często korzystam trzymam kciuki za ciąg dalszy ps będziesz na różowym zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.04.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Wszystko zostało już powiedziane... brawo Ilu, będziecie pięknie mieszkać ... gościom gały wyjdą z orbit Podziwiam za konsekwencje, również zachwyciła mnie podłoga ... oj czekam na finał z niecierpliwością... Ja akurat lubię przecierki... u Ciebie są dyskretne ... nie rzucają się w oczy ... co tu dużo gadać ... pięknie jest i już ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 05.04.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 jeeejkuuu ja chcę więcej tej podłog w kuchnii!!! może glazurnik zrobiłby jej zdjęcia, co? super, że już ten etap, kiedy codziennie coś już się kończy robić /widać coraz więcej -niesamowite jest to przyspieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Możecie mnie zabić, ale wzięłam aparat na budowę i okazało się, że ma akumulatory padnięte, a na najbliższych 3 stacjach benzynowych, w 2 kioskach i w Piotrze i Pawle nie sprzedają baterii akumulatorowych, więc znowu mam zdjęcia z telefonu Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Szafa w holu na DVD i CD oraz Kocia toaleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Lustro w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Podłoga dywanowa w pom. gosp. Jeszcze bez listew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Pozwole sobie dolaczyc do grona zachwyconych:cool: Matko czy to mozliwe aby miec taka szafe i tyle polek?!!! Kuchnia:jawdrop: jest mega wielka i mega lekka:) Podloga-jeruniu-nawet nie wiedzialam ze mozna taka miec:eek: A czy jak poprosze namiary na to BOSKIE lustro z holu to popelnie nietakt:D A tak wogole to wyglada jakbys cala kamienice miala:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Podłoga w kuchni (a raczej jej kawałek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kawałek łazienki (pierwszej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Bieliźniarka w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Bieliźniarki cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A teraz przerywnik - czyli tzw. ZONK Mam w sypialni 2 kinkiety. W zamyśle były to kinkiety podręczne do czytania w łóżku. Dzisiaj odkryłam, że w całym, mieszkaniu nie ma do nich włączników. Musiałabym mieć kinkiety "odpalane" ze sznurka albo mogłabym sobie wkręcać i wykręcać żarówkę. Kinkiety mam od Magdy ZZZ i nie maja sznurków: Więc dzisiaj panowie zdjęli po 1 pasie tapety z każdej strony wirtualnego póki co łózka, zrobili wgłębienia na kable i zagipsowali je, a jutro położą brakujące pasy tapety. Dobrze, że miałam zapasik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 2 Bardzo złe zdjęcia łazienki nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) I najbrzydsza oraz najbardziej rażąca w moim odczuciu rzecz, dla której nie było innego miejsca, ale do której przywyknę i ją polubię, gdy zaczną się upały, albo, gdy jesienią zrobi się zimno, a grzejniki nie będą jeszcze grzały Wiem co mówię, bo 13 lat temu musiałam przyzwyczaić się do obecnego - KLIMATYZATORA Na dzisiaj to tyle Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.04.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ilu, mieć TAKĄ podłogę w pomieszczeniu gospodarczym to jest naprawdę coś Coś czuję, że podłogi będą moim ulubionym elementem w Twoim apartamencie. Bardzo fajna ta kocia toaleta. Aż zaczęłam myśleć nad czymś podobnym u siebie, bo też będę mieć sporą szafę w przedpokoju, a innego dobrego miejsca jak na razie brak. Z łazienek bardziej podoba mi się pierwsza (sentyment do kinkietów może tu nie być bez znaczenia) W drugiej troszkę przeszkadza mi to, że lampy są tak bliziutko lustra. Poza tym zapowiada się nie mniej elegancko niż reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Heyka Aniu, od wczoraj jestem tak zabiegana, że nawet nie miała czasu nic skomentować Teraz też już pada, ale zrobiłam sobie pyszna kawkę, to mnie troszkę pobudzi:yes: Rozsiadłam się w jadalni, bo gabinet już jest puściutki i czeka na jutrzejszy montaż Nawet nie wiem co tu komentować u Ciebie, bo wszystko jest śliczne:D Przecierki kuchenne są bardzo delikatne i niczego nie udają- dla mnie bomba. Troszkę mniej podobają mi się uchwyty, ale nie ich kształt tylko wielkość. Mam nadzieję, ze będą chociaż wygodne z racji swojej wielkości:lol2: No i mam obawy co do kuchennej podłogi- jest prześliczna, ale będzie się brudzić jak diabli- już widzę jak te wzorki będą najpierw szarawe, a potem czarne:( Potrzebujesz parówy na gwałt:lol2: Obie łazienki super- każda w swoim rodzaju, kocia toaleta powaliła mnie na łopatki:D Ogólnie cały czas mam buzię tak otwartą :jawdrop: i nie mogę zamknąć ps. Dobrze, ze zonk jakoś uratowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aaaa i klimatyzator- nie da się ukryć, ze nie upiększa, ale pokochasz go w upały. U nas w domu zamiast klimatyzacji zrobiliśmy wentylację mechaniczną z GWC i rekuperacją- dzięki temu mam w suficie widoczne tylko anemostaty:yes: Chłodzi tak samo, tylko mniej szpeci. Wy pewnie nie mieliście wyboru, więc musi być tak jak jest:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts