Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pozwole sobie dolaczyc do grona zachwyconych:cool:

Gumiśko,

Bardzo serdeczne dzięki.

Mnie jest cały czas jakoś dziwnie, że to co wymyśliłam ludziom się podoba.

No i strasznie to miłe :lol2:

Matko czy to mozliwe aby miec taka szafe i tyle polek?!!!:jawdrop:

Jest potrzeba są półki :lol2:

Kuchnia:jawdrop: jest mega wielka i mega lekka:)

No to fajnie, bo taka miała być. W końcu jest częścią salonu. :D

Podloga-jeruniu-nawet nie wiedzialam ze mozna taka miec:eek:

Szukałam jej tygodniami. Decydowałam się na kolejne jakieś pomysły i odwoływałam zamówienia, a jak tę zobaczyłam to udało mi się ją zamówić i ściągnąć do Polski, mimo tego, że fabryka w Hiszpanii strajkowała i praktycznie za granice nie wysyłała towaru :lol2:

A czy jak poprosze namiary na to BOSKIE lustro z holu to popelnie nietakt:D

Lustro jest robione na zamówienie przez Pracownię Ram Stylowych

A tak wogole to wyglada jakbys cala kamienice miala:yes:

Nie, to tylko nasze 4 pokoje :lol2:

4 pokoje, 4 pokoje, pokażę wszystko wam dopóki jeszcze mogę stać tancerz.gifdance.gif

4 pokoje, 4 pokoje, pokażę wszystko wam póki jeszcze prosto stoję girl_przemawia.gif

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podłoga dywanowa w pom. gosp.

Jeszcze bez listew :(

Boszzzzz, wreszcie są, moje ulubione u Ciebie! /normalnie chyba poproszę o przesłanie kawałka historycznej folii :) /

Świetnie się prezentują.

No i masz! Teraz to na bank nie zasnę!

Szafa w holu na DVD i CD oraz Kocia toaleta

Baaardzo mi się podoba! Mimo swojego ogromu - jest delikatna i nie przytłacza przedpokoju. Czy robiła ją firma od kuchni, czy biblioteki?

Podłoga dywanowa w pom. gosp.

Jeszcze bez listew :(

No kochana, zaszalałaś! Robi wrażenie.

Podłoga w kuchni (a raczej jej kawałek)

[ATTACH=CONFIG]181677[/ATTACH]

Właśnie zastanawiałam się nad tym samym, co agawi - te wzorki chyba strasznie trudno będzie wyczyścić? Chociaż z drugiej strony, możesz uzyskać bardzo ciekawy efekt - jak rysunek henną ;). A te kwadraciki w środku to też zagłębienie czy będzie tam jeszcze jakiś dekor?

Kawałek łazienki (pierwszej)

[ATTACH=CONFIG]181687[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181689[/ATTACH]

Bardzo podoba mi się zestawienie lustro + kinkiety. Rama prysznica wygląda dość grubo, ale pewnie po ukończeniu całości trochę zniknie. Robiłaś na wymiar, czy to gotowiec? Tradycyjnie rzuć sznureczek do sklepu / wykonawcy, bo tak czy siak, widać, że porządna robota.

A teraz przerywnik - czyli tzw. ZONK

[ATTACH=CONFIG]181705[/ATTACH]

Bieliźniarka pierwsza klasa! Kinkiety boskie! Szuflady po otwarciu nie obijają o kinkiety? Bo na zdjęciu odległość wydaje się dość mała, ale może to kwestia perspektywy.

I na koniec, bo oczywiście nie byłabym sobą :evil:, muszę się do czegoś przyczepić. Co by tu... No dobra, wiem.

Ilu, jak mogłaś dopuścić do tego, że Najsłynniejsza Folia Forumowa jest taka utytłana? No wiesz co... Taki zawód.

AAAAA ja chce taką podłogę jak masz w pomieszczeniu gospodarczym jest przepiękna o w wiatrołapie bym mogła mieć taką, dobrze że się dało zamontować kinkiety uffff a tak wogóle to Ty wiesz że niesamowicie mi się Twój domek podoba i to aż dziwne ze podoba mi się w niem WSZYSTKO no a co do klimatyzatora to raczej wszyscy w upały będą Ci zazdrościć niż mówić że szpeci

jedno co przychodzi mi na myśl po obejrzeniu zdjęć to wielkie woooooow!!!!!

podłoga to absolutna piękność aż mnie zaczęła zazdrość zżerać że nie bedę jej miala u siebie

no i cegiełka prezentuje się wspaniale

ech Aniu wszystko jest tak pięknie dopracowane i zgrane że ogarnęło mnie przerażenie czy ja tak potrafię i czy mój domek będzie chociaż w połowie tak cudny jak Twój

Aniu dawno mnie tu nie było u Ciebie ..ale... najwazniejsze,że zdążyłam na finałhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/ulan.gif

Warto było!!!Gratuluję realizacji planów http://emotikona.pl/emotikony/pic/2piwko.gif

będzie co opijać,naprawdę cudnie i życzę aby dni spędzone w nowym mieszkaniu były najlepszą częścią Waszego życia.Pa:bye:

Podłoga w kuchni (a raczej jej kawałek)

[ATTACH=CONFIG]181678[/ATTACH]]

Ilu czy ja dobrze widzę, że kwadraciki w środku są wklęsłe? w wyglądzie oki, ale mam jakieś czarne wizje odnośnie czyszczenia tych elementów...

a teraz reszta:

bieliźniarka jest rewelacyjna !

podłogi już chwaliłam to nie będę się powtarzać ;)

w łazience pierwszej mało co widać - ale kabina bardzo fajna :)

w łazience drugiej - kinkiety jak dla mnie zbyt bliziutko lustra, ale widze, że innej opcji nie było

kocia toaleta genialna jest

więcej nie pamietam, bo trwam w zachwycie ;)

Agawi polecasz jakąś konkretną szczotke parową? albo może któraś z Was? Chcielibyśmy kupic, wiadomo, zawsze lepiej sie myje niż mopem, ale nie znam się zbytnio.

Edytowane przez Kamilcia

Kamilciu! mam parownicę karchera s.2 500C , taka średnia półka i szczerze mówiąc to leży mi następny grzmot ,używany kilka razy w roku:mad:owszem po użyciu jest wrażenie sterylności ale chcąc usunąć naprawdę trudne zabrudzenia nadal używam szczoty ,rąk i silnej chemii...szorowania na czterech nie potrafię niczym zastąpić ,może dlatego żadna Pani do sprzątania nie chce u mnie pracować:sick:

Ani podłoga w kuchni jest piękna ale karkołomna jeśli chodzi o utrzymanie...tak sobie pomyślałam gdy ją zobaczyłam,że jesli Pani sprzątająca jest mało dokładna to może przez te kafle robotę stracić:(

ależ tu uczta wizualna!

:jawdrop:

pięknie, cóż dodawać. podłogi niezwykłe, kuchenna zwłaszcza -choć też się nad czyszczeniem zastanawiam.

oby koty docenily, jak bardzo wyrafinowaną mają toaletę, pomysł i realizacja pierwszorzędne.

ogólnie cały regał w przedpokoju jest super, lekko się prezentuje a uchwyty prześliczne.

apropos uchwytów -pewnie Ania-Narendil też spyta-ale w bieliźniarce na dole może by dać zmyłkowo dwa uchwyty na dole, coby symetrycznie było?

super zkinkietami, że się udało!

idę po jakąś maść na bolącą szczękę.

serdeczne gratulacje i powodzenia na bartyckiej ;)

Aniu,kochana pochwal się co oprócz szuflad skrywa Twoja Kuchnia , jakie wynalazki???Ciekawam okropnie .

Mam takie głupie pytanie :confused:czy w drzwiczkach wejściowych dla sierściuchów jest zamek na klucz???przepraszam ale będziesz je tam zamykać?:lol2::lol2::lol2:

przepraszam ale nie mogę:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:pewnie tylko mnie ta wizja kota z kluczem na smyczy tak rozśmieszyła:lol2::lol2:

Ilu wchodzę do Ciebie codziennie ... no aż głupio po raz enty pisać jak u Ciebie pięknie ...

no ale cóż ... muszę to napisać .... JAK U CIEBIE PIĘKNIE !!! wszystko mi się podoba .... adoptujesz mnie ? :lol:

wszystko masz tak bardzo przemyślane... wymuskane ... ehhhh

Ilu.do pisania coś nie mam chęci ,ale U Ciebie cichutko sobie przycupnę i i się pozachwycam ,bo jest czym....:yes::yes: wszystko masz przemyślane i konsekwentnie realizujesz swoje wizje ...podoba mi się bardzo!!

A co do kinkietów ,to myślę ,że kumaty elektryk spokojnie Ci je przerobi:yes:

pozdrawiam