narendil 06.04.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ania! Za dużo zdjęć na raz. Mój wyczerpany umysł nie ogarnia. Ale wrażenie bardzo pozytywne! Widać, że włożyłaś dużo pracy w dogranie poszczególnych elementów. A ja wiem, ile to kosztuje. I pracy, i czasu, i nerwów. Oj, wproszę się do Ciebie kiedyś. Balkonem wejdę. Z kotami się schowam. apropos uchwytów -pewnie Ania-Narendil też spyta-ale w bieliźniarce na dole może by dać zmyłkowo dwa uchwyty na dole, coby symetrycznie było? Matko, to aż takie oczywiste, co napiszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ilu, mieć TAKĄ podłogę w pomieszczeniu gospodarczym to jest naprawdę coś Coś czuję, że podłogi będą moim ulubionym elementem w Twoim apartamencie. Bardzo fajna ta kocia toaleta. Aż zaczęłam myśleć nad czymś podobnym u siebie, bo też będę mieć sporą szafę w przedpokoju, a innego dobrego miejsca jak na razie brak. Z łazienek bardziej podoba mi się pierwsza (sentyment do kinkietów może tu nie być bez znaczenia) W drugiej troszkę przeszkadza mi to, że lampy są tak bliziutko lustra. Poza tym zapowiada się nie mniej elegancko niż reszta Dropku, Za wszystkie komplementy serdecznie dziękuję. Twój dom jest przykładem harmonii, smaku i nienarzucającej się elegancji, tym bardziej cieszę się z pochwał. Taką podłogę jak w gospodarczym mam jeszcze w garderobie, przedpokoju i holu Z kociej toalety jestem niezmiennie dumna. Mam nadzieję, że sierściuchy docenią mój pomysł. Pierwasza lazienka (gosciowa) w zalożeniu miała być bardziej "elegancka" - tzw. "wygledna" Ta druga jest robiona bardziej pod moim kontem. Tam będzie uchwyt na suszarkę, podświetlane lusterko powiększające, wanna z panelem prysznicowym, taka bardziej babska i swojska. Niestety ze względu na jej rozmiar nie bardzo mogłam zamontować kinkiety w większej odległości od lustra, bo lustro wtedy nie byłoby powieszone w symetrii do umywalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Heyka Aniu, od wczoraj jestem tak zabiegana, że nawet nie miała czasu nic skomentować Teraz też już pada, ale zrobiłam sobie pyszna kawkę, to mnie troszkę pobudzi:yes: Rozsiadłam się w jadalni, bo gabinet już jest puściutki i czeka na jutrzejszy montaż Aguś, Tym bardziej doceniam Twoje odwiedziny Byłam dzisiaj już u Ciebie, ale fotek wciąż niet, więc zostawiłam u Ciebie strażnika z popcornem - ma siedzieć i dać cynk we właściwym momencie. Nawet nie wiem co tu komentować u Ciebie, bo wszystko jest śliczne:D No i mam obawy co do kuchennej podłogi- jest prześliczna, ale będzie się brudzić jak diabli- już widzę jak te wzorki będą najpierw szarawe, a potem czarne:( Potrzebujesz parówy na gwałt:lol2: Parówka musi być i jeszcze dzisiaj powiem o tym K. Im bardziej opacznie to zrozumie, tym bardziej będzie musiał mi ja kupić Obie łazienki super- każda w swoim rodzaju, kocia toaleta powaliła mnie na łopatki:D Ogólnie cały czas mam buzię tak otwartą :jawdrop: i nie mogę zamknąć Nie widzę 3 migdałka... ps. Dobrze, ze zonk jakoś uratowany:) Już wczoraj zagipsowali ścianę, dzisiaj wyrównali i przygotowali do tapetowania. W poniedziałek położną tapety, zamontują pstryczki i każde z nas będzie miało swój kinkiecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ilu, jak bedom normalne focisze to sie bedem zachwycać tez bym dała dodatkowe gałeczki w bieliźniarce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Przecierki kuchenne są bardzo delikatne i niczego nie udają- dla mnie bomba. Troszkę mniej podobają mi się uchwyty, ale nie ich kształt tylko wielkość. Mam nadzieję, ze będą chociaż wygodne z racji swojej wielkości:lol2: Aguś, Co do wielkości uchwytów są mega wygodne. Od początku i w katalogu i na żywo w salonie mi się podobały. Żadne inne jak przykładaliśmy je do mebli tak mi nie pasowały. Ponadto gdybym miała takie meble: to może bym się zastanawiała, ale wiesz jaki ja mam komplet i do tego szafkę RTV. W tym stylu będzie stół i krzesła o b. dużym narożniku nie wspomnę. Ta kuchnia chociaż duża, jest bardzo delikatna i neutralna. Ściany, kafelki i podłoga praktycznie się ze sobą zlewają. Każdy po wejściu do salony ma zarejestrować, że jest w nim kuchnia i po chwili o niej zapomnieć. Ale z drugiej strony przy tych ciężkich meblach w salonie wyglądałaby jak taka "bezowa panienka" i te uchwyty mają jej dodać siły i charakteru. Taki miałam plan. Może niezbyt czytelny i przedumany. Ale to już mi K wypomina, że kombinuję tyle, że w końcu przekombinuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No i masz! Teraz to na bank nie zasnę! Basia, Mam nadzieję, że jednak spałaś Baaardzo mi się podoba! Mimo swojego ogromu - jest delikatna i nie przytłacza przedpokoju. Czy robiła ją firma od kuchni, czy biblioteki? Bieliźniarkę i szafę w holu robiła trzecia firma Właśnie zastanawiałam się nad tym samym, co agawi - te wzorki chyba strasznie trudno będzie wyczyścić? Chociaż z drugiej strony, możesz uzyskać bardzo ciekawy efekt - jak rysunek henną . A te kwadraciki w środku to też zagłębienie czy będzie tam jeszcze jakiś dekor? Co do podłogi w kuchni. Basia, postanowiłam mieć parówkę. A w tych kwadratowych otworkach jest szklany dekor i praktycznie nie ma zagłębienia. Bardzo podoba mi się zestawienie lustro + kinkiety. Rama prysznica wygląda dość grubo, ale pewnie po ukończeniu całości trochę zniknie. Robiłaś na wymiar, czy to gotowiec? Tradycyjnie rzuć sznureczek do sklepu / wykonawcy, bo tak czy siak, widać, że porządna robota. Basiu kabina kupiona gotowa wym brodzika 90x120 - KLIK Bieliźniarka pierwsza klasa! Kinkiety boskie! Szuflady po otwarciu nie obijają o kinkiety? Bo na zdjęciu odległość wydaje się dość mała, ale może to kwestia perspektywy. Wczoraj jeszcze raz sprawdzałam. Otwierają się I na koniec, bo oczywiście nie byłabym sobą , muszę się do czegoś przyczepić. Co by tu... No dobra, wiem. Ilu, jak mogłaś dopuścić do tego, że Najsłynniejsza Folia Forumowa jest taka utytłana? No wiesz co... Taki zawód. Tu trafiłaś. Powiedziałam wczoraj w żartach, ze folia wycierpiała swoje i nie wygląda już elegancko jak na początku. A dzisiaj folia była umyta Mówię do tych "chłopaków" dzisiaj, że to był żart, a oni mi na to, że żart żartem ale z folii się kurzy na ściany i już się o mycie prosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 jedno co przychodzi mi na myśl po obejrzeniu zdjęć to wielkie woooooow!!!!! podłoga to absolutna piękność aż mnie zaczęła zazdrość zżerać że nie bedę jej miala u siebie no i cegiełka prezentuje się wspaniale ech Aniu wszystko jest tak pięknie dopracowane i zgrane że ogarnęło mnie przerażenie czy ja tak potrafię i czy mój domek będzie chociaż w połowie tak cudny jak Twój Kochana Madziu, Ja 90% swojego czasu od 3 października poświęcam na myślenie o budowie. Doszłam ostatnio do wniosku, że schamiałam przez tą budowę, bo książki leżą odłogiem, do kina żal mi pójść i czas tracić, znajome dzwonią pytając męża czy ja żyję... Życzę Tobie pięknego mieszkania urządzonego mniejszym kosztem, bo ja zaczynam się czuć jak jakiś dzikus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Anusia ...:jawdrop::jawdrop:realizacja pomysłów rewelacja podloga w gospodarczym :jawdrop:... i niezmiennie jestm pod wrazeniem szaf i schowków ...moje marzenie...i chyba w domu nie bede miala aż tyle musze to przemyśleć W kuchni jest śliczna ale "parówka' od Agawi niezbędna Ivy, Bardzo dziękuje. U mnie schowki to był priorytet. W tej chwili mam ich tak mało, że najchętniej wszędzie, każdy centymetr bym na nie przeznaczyła. Bardzo dużo mnie kosztowało, żeby nad tą chęcią zapanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aniu dawno mnie tu nie było u Ciebie ..ale... najwazniejsze,że zdążyłam na finałhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/ulan.gif Warto było!!!Gratuluję realizacji planów http://emotikona.pl/emotikony/pic/2piwko.gif będzie co opijać,naprawdę cudnie i życzę aby dni spędzone w nowym mieszkaniu były najlepszą częścią Waszego życia.Pa:bye: Bionda, Bardzo, bardzo dziękuję i za pochwałę i za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ilu czy ja dobrze widzę, że kwadraciki w środku są wklęsłe? w wyglądzie oki, ale mam jakieś czarne wizje odnośnie czyszczenia tych elementów... Kamilcia, Kwadraciki wydają się wklęsłe, bo są szklane a teraz reszta: bieliźniarka jest rewelacyjna ! podłogi już chwaliłam to nie będę się powtarzać w łazience pierwszej mało co widać - ale kabina bardzo fajna w łazience drugiej - kinkiety jak dla mnie zbyt bliziutko lustra, ale widze, że innej opcji nie było kocia toaleta genialna jest więcej nie pamietam, bo trwam w zachwycie Serdecznie dziękuję. Od razu zmęczenie znika jak się taka "recenzję" czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Łaaaałłłł Noo szczęka mi opadła.. Wszystko śliczne Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bardzo ładne szafy- będę miała podobną Prześliczne podłogi zwłaszcza w gospodarczym Na temat kuchni i mojej ulubienicy -wyspy się już wypowiadałam Łazienek mało co widać ale wiem, że są śliczne Nasska, Widzę, że tak jak mnie i Dorkę S urzekły Ciebie Vivesy 1900 Bardzo dziękuję za pochwałkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ależ tu uczta wizualna! pięknie, cóż dodawać. podłogi niezwykłe, kuchenna zwłaszcza -choć też się nad czyszczeniem zastanawiam. oby koty docenily, jak bardzo wyrafinowaną mają toaletę, pomysł i realizacja pierwszorzędne. ogólnie cały regał w przedpokoju jest super, lekko się prezentuje a uchwyty prześliczne. apropos uchwytów -pewnie Ania-Narendil też spyta-ale w bieliźniarce na dole może by dać zmyłkowo dwa uchwyty na dole, coby symetrycznie było? super zkinkietami, że się udało! idę po jakąś maść na bolącą szczękę. serdeczne gratulacje i powodzenia na bartyckiej Wiwik, Za komplimenta serdecznie dziękuję. A asymetria niezamierzona, ale do naprawienia, bo zapas gałeczek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aniu,kochana pochwal się co oprócz szuflad skrywa Twoja Kuchnia , jakie wynalazki???Ciekawam okropnie . Mam takie głupie pytanie :confused:czy w drzwiczkach wejściowych dla sierściuchów jest zamek na klucz???przepraszam ale będziesz je tam zamykać?:lol2: przepraszam ale nie mogę:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:pewnie tylko mnie ta wizja kota z kluczem na smyczy tak rozśmieszyła:lol2: Oj Bionda, padłam Ale w sumie Ziuta skończy zaraz 9 lat, to klucz na szyję może dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ilu.do pisania coś nie mam chęci ,ale U Ciebie cichutko sobie przycupnę i i się pozachwycam ,bo jest czym....:yes: wszystko masz przemyślane i konsekwentnie realizujesz swoje wizje ...podoba mi się bardzo!! A co do kinkietów ,to myślę ,że kumaty elektryk spokojnie Ci je przerobi:yes: pozdrawiam Beauty, Dziękuję za uznanie. A kinkiety zostały naprawione i każdy ma już własny pstryczek przy łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ania! Za dużo zdjęć na raz. Mój wyczerpany umysł nie ogarnia. Ale wrażenie bardzo pozytywne! Widać, że włożyłaś dużo pracy w dogranie poszczególnych elementów. A ja wiem, ile to kosztuje. I pracy, i czasu, i nerwów. Oj, wproszę się do Ciebie kiedyś. Balkonem wejdę. Z kotami się schowam. Matko, to aż takie oczywiste, co napiszę? Andzia, Ja nie wiedziałam, że Ty Spider-Man jesteś. Toż balkon na 6 piętrze A wpraszać się nie musisz, bo zawsze będziesz u mnie mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hello Anulka Wstawiłam jakieś fotki, żebyś mogła spokojnie pójść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ilu, jak bedom normalne focisze to sie bedem zachwycać tez bym dała dodatkowe gałeczki w bieliźniarce;) Vesi, Ludzie, żeby takie focie oglądać National Geographic kupują, do galerii chodzą a tu taki brak uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hello Anulka Wstawiłam jakieś fotki, żebyś mogła spokojnie pójść spać Lecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Agawi polecasz jakąś konkretną szczotke parową? albo może któraś z Was? Chcielibyśmy kupic, wiadomo, zawsze lepiej sie myje niż mopem, ale nie znam się zbytnio. Kamilciu u mnie ostatnio o parówach było, bo zupełnie niespodziewanie mój mąż zakupił właśnie taką: http://www.megamedia.pl/odkurzacz-parowy-gorenje-sc-1800-r.php Użyliśmy ją dopiero raz, ale efekt był rewelacyjny- fugi mocno pojaśniały:wiggle: Sprzęt ma dość dobre parametry- ilośc barów i moc:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts