Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Będę mogła otworzyć salon stomatologiczno-protetyczny, taki jak widziałam w Maroku.

Facet siedział na ziemi przy misce pełnej protez zębowych.

Potrzebujący protezy mógł przymierzyć na miejscu i jak rozmiar pasował i nie uwierała to płacił i miał ząbki jak ta lala....

:rotfl:

Pomysł na biznes?

Powoli ma znikać Najsłynniejsza Na Forum Czarna Folia :rolleyes:

Będzie nam jej brakowało :cry:

Tyle czasu razem, tyle wspomnień, tyle wspólnych przeżyć.

Masz rację- to był koszmar. Ja raczej kojarzę takie sytuacje z mieszkań moich rodziców sąsiadów lub cioć, które miały takie same regały:lol2: Nazywały się "Kopernik" :lol2:

Aniu, lecę spać bo padam. Miłej niedzielki:hug:

Mnie mąż od czasu do czasu straszy zestawem wypoczynkowym prezydent. Ale to chyba troszkę późniejsze czasy. Miłego dnia. Jest tak piękne słońce, że chyba pójdę się opalać na balkonie:cool:

Oj tak.

W latach 80-tych miałam koleżanki, które zamieszkały na tej samej klatce, jedna nad drugą, w tym samym czasie.

Wiadomo nic nie było, to ich rodzice kupowali co akurat rzucono.

Jakby mnie ktoś przeniósł do któregoś z tych mieszkań, to nie wiedziałabym u której koleżanki jestem.

Zawsze mnie ta wizja przerażała... :o

Praktycznie scan. Tylko zasłonami się różniły. Tzn. zasłony były takie same tylko zawieszone w innych pokojach...

jakieś 10 lat temu my i kilka naszych znajomych "urządzliśmy się". Na parapetówkach okazło się, że w trójke mamy takie same kafelki w łazience- na szczeście różnyły się odcieniami. Natomiast z jednymi mieliśmy identyczne meble salonowe hahhahaha. dodam tylko że wybór kafelek to było bite 3 dniowe jeżdżenie po sklepach a by podjać decyzję. a sklepów i materiałów w tym czasie było od wyboru do koloru..

a tak wogóle witam się poświątecznie :D

Mnie mąż od czasu do czasu straszy zestawem wypoczynkowym prezydent. Ale to chyba troszkę późniejsze czasy. Miłego dnia. Jest tak piękne słońce, że chyba pójdę się opalać na balkonie:cool:

Ania,

Zestawy wypoczynkowe to pikuś, a pamiętasz meblościanki z otwieranym wyrkiem i biurkiem w jednym.

Mój kuzyn wyobrażał sobie, że takie rozwiązania są stosowane w łodziach podwodnych lub statkach kosmicznych... :eek:

jakieś 10 lat temu my i kilka naszych znajomych "urządzliśmy się". Na parapetówkach okazło się, że w trójke mamy takie same kafelki w łazience- na szczeście różnyły się odcieniami. Natomiast z jednymi mieliśmy identyczne meble salonowe hahhahaha. dodam tylko że wybór kafelek to było bite 3 dniowe jeżdżenie po sklepach a by podjać decyzję. a sklepów i materiałów w tym czasie było od wyboru do koloru..

a tak wogóle witam się poświątecznie :D

Kasiu,

Witam również i zapraszam częściej :bye:

Będzie nam jej brakowało :cry:

Tyle czasu razem, tyle wspomnień, tyle wspólnych przeżyć.

Ania, gdzie jesteś?

Folię zrywasz :lol2:

Ania!!! :eek:

Folii nie wolno mi dotknąć... :(

A zresztą ten obrazek przedstawia mój stan ducha ostatnio...

NUDA.jpg

Edytowane przez illusjon

hellol to i ja przyszłam posłodzić

zajebiscie się to wszystko komponuje, zabudowy i podłogi:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

kuchnia iż nie moja bajka to robi niesamowite wrazenie, moze ja bym zrezygnowała z tych przecierek, ale to twoja kuchnia:yes::yes::yes::yes::yes:

no i okap mi jakoś nie leży do tej kuchni,

na resztę chylę czoła

hellol to i ja przyszłam posłodzić

zajebiscie się to wszystko komponuje, zabudowy i podłogi:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

kuchnia iż nie moja bajka to robi niesamowite wrazenie, moze ja bym zrezygnowała z tych przecierek, ale to twoja kuchnia:yes::yes::yes::yes::yes:

no i okap mi jakoś nie leży do tej kuchni,

na resztę chylę czoła

Reni,

Serdeczne dzięki :D

Kuchnia to królestwo K. Meble były więc kompromisem, ale takim na który oboje chętnie przystaliśmy, a z czasem już nie widzieliśmy innej opcji.

K uparł się na płytę na wyspie.:cool:

Okap na początku chciałam inny, ale potem doszliśmy do wniosku, że bardziej stylizowany albo niestandardowy będzie przyciągał uwagę, a ten chociaż duży jest tak "zwyczajny", że po chwili nikt na niego nie patrzy i tak jest chyba lepiej.

Wczoraj nawet dziewczyna syna, która była na budowie pierwszy raz od rozpoczęcia remontu jak rozmawialiśmy o kuchni powiedziała "a tam był okap?!" a to znaczy, że jest taki z niego pospolitus, że każdy omija go wzrokiem... :lol2:

cały weekend podobno w mieszkanku byłaś, a gdzie nowa fotorelacja????????????????

i podobno wczoraj ktoś tam ze szmatą latał:yes:

Reni w sobotę byłam dogadać, gdzie przydasie łazienkowe zainstalować, a wczoraj pojechaliśmy tam z dzieciakami (patrz z synem i jego dziewczyną), żeby pokazać rezultaty mojego główkowania...

Od piątku nic się nie zmieniło...

Panią do sprzątania przełożyłam na ten weekend.

A Panowie spełnili obietnicę i folię przemyli "roboczym" mopem.

Zyskała bardzo ciekawe wzory... :eek:

i co dzieciaczek czytaj dziewczyna na domek?

No wiesz, oni nie mają jeszcze 25 lat nawet, więc wiadomo zupełnie inne potrzeby i inny gust.

Ale generalnie bardzo im się podobało.

Zresztą remontowałam mieszkanie 2 lata temu w "nowoczesnym" stylu, to w którym teraz mieszkają i bardzo im się podoba.

Wczoraj po raz kolejny powiedzieli, że jak kupią sobie docelowe to poproszą mnie o pomoc :D

No wiesz, oni nie mają jeszcze 25 lat nawet, więc wiadomo zupełnie inne potrzeby i inny gust.

Ale generalnie bardzo im się podobało.

Zresztą remontowałam mieszkanie 2 lata temu w "nowoczesnym" stylu, to w którym teraz mieszkają i bardzo im się podoba.

Wczoraj po raz kolejny powiedzieli, że jak kupią sobie docelowe to poproszą mnie o pomoc :D

no to chyba teściową jesteś wyśmienitą, bo mamusią to na pewno, ja tez w twoim wieku będę mamą dorosłej córki, a tu jeszcze taka młoda będę:yes::yes::yes::yes::D