illusjon 06.04.2013 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Uciekam spać. Życzę przyjemnych snów i miłej niedzieli Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam w niedzielę! Aniu a jaki kamień wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.04.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.04.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Będę mogła otworzyć salon stomatologiczno-protetyczny, taki jak widziałam w Maroku. Facet siedział na ziemi przy misce pełnej protez zębowych. Potrzebujący protezy mógł przymierzyć na miejscu i jak rozmiar pasował i nie uwierała to płacił i miał ząbki jak ta lala.... Pomysł na biznes? Powoli ma znikać Najsłynniejsza Na Forum Czarna Folia Będzie nam jej brakowało Tyle czasu razem, tyle wspomnień, tyle wspólnych przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 07.04.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Masz rację- to był koszmar. Ja raczej kojarzę takie sytuacje z mieszkań moich rodziców sąsiadów lub cioć, które miały takie same regały:lol2: Nazywały się "Kopernik" Aniu, lecę spać bo padam. Miłej niedzielki:hug: Mnie mąż od czasu do czasu straszy zestawem wypoczynkowym prezydent. Ale to chyba troszkę późniejsze czasy. Miłego dnia. Jest tak piękne słońce, że chyba pójdę się opalać na balkonie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 08.04.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Oj tak. W latach 80-tych miałam koleżanki, które zamieszkały na tej samej klatce, jedna nad drugą, w tym samym czasie. Wiadomo nic nie było, to ich rodzice kupowali co akurat rzucono. Jakby mnie ktoś przeniósł do któregoś z tych mieszkań, to nie wiedziałabym u której koleżanki jestem. Zawsze mnie ta wizja przerażała... Praktycznie scan. Tylko zasłonami się różniły. Tzn. zasłony były takie same tylko zawieszone w innych pokojach... jakieś 10 lat temu my i kilka naszych znajomych "urządzliśmy się". Na parapetówkach okazło się, że w trójke mamy takie same kafelki w łazience- na szczeście różnyły się odcieniami. Natomiast z jednymi mieliśmy identyczne meble salonowe hahhahaha. dodam tylko że wybór kafelek to było bite 3 dniowe jeżdżenie po sklepach a by podjać decyzję. a sklepów i materiałów w tym czasie było od wyboru do koloru.. a tak wogóle witam się poświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ania, gdzie jesteś? Folię zrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dzień dobry Diana, Do kuchni wybrałam granit River White Zdjęcia nie do końca pokazują to co widać na żywo, ale... W łazience będzie Nero Impala, ale nie wiem czy będzie bardziej srebrna czy czarna, bo dopiero po wypolerowaniu pokaże swoje prawdziwe ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Mnie mąż od czasu do czasu straszy zestawem wypoczynkowym prezydent. Ale to chyba troszkę późniejsze czasy. Miłego dnia. Jest tak piękne słońce, że chyba pójdę się opalać na balkonie:cool: Ania, Zestawy wypoczynkowe to pikuś, a pamiętasz meblościanki z otwieranym wyrkiem i biurkiem w jednym. Mój kuzyn wyobrażał sobie, że takie rozwiązania są stosowane w łodziach podwodnych lub statkach kosmicznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 jakieś 10 lat temu my i kilka naszych znajomych "urządzliśmy się". Na parapetówkach okazło się, że w trójke mamy takie same kafelki w łazience- na szczeście różnyły się odcieniami. Natomiast z jednymi mieliśmy identyczne meble salonowe hahhahaha. dodam tylko że wybór kafelek to było bite 3 dniowe jeżdżenie po sklepach a by podjać decyzję. a sklepów i materiałów w tym czasie było od wyboru do koloru.. a tak wogóle witam się poświątecznie Kasiu, Witam również i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Będzie nam jej brakowało Tyle czasu razem, tyle wspomnień, tyle wspólnych przeżyć. Ania, gdzie jesteś? Folię zrywasz Ania!!! Folii nie wolno mi dotknąć... A zresztą ten obrazek przedstawia mój stan ducha ostatnio... Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 hellol to i ja przyszłam posłodzić zajebiscie się to wszystko komponuje, zabudowy i podłogi:jawdrop::jawdrop::jawdrop: kuchnia iż nie moja bajka to robi niesamowite wrazenie, moze ja bym zrezygnowała z tych przecierek, ale to twoja kuchnia:yes::yes::yes: no i okap mi jakoś nie leży do tej kuchni, na resztę chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 hellol to i ja przyszłam posłodzić zajebiscie się to wszystko komponuje, zabudowy i podłogi:jawdrop::jawdrop::jawdrop: kuchnia iż nie moja bajka to robi niesamowite wrazenie, moze ja bym zrezygnowała z tych przecierek, ale to twoja kuchnia:yes::yes::yes: no i okap mi jakoś nie leży do tej kuchni, na resztę chylę czoła Reni, Serdeczne dzięki Kuchnia to królestwo K. Meble były więc kompromisem, ale takim na który oboje chętnie przystaliśmy, a z czasem już nie widzieliśmy innej opcji. K uparł się na płytę na wyspie. Okap na początku chciałam inny, ale potem doszliśmy do wniosku, że bardziej stylizowany albo niestandardowy będzie przyciągał uwagę, a ten chociaż duży jest tak "zwyczajny", że po chwili nikt na niego nie patrzy i tak jest chyba lepiej. Wczoraj nawet dziewczyna syna, która była na budowie pierwszy raz od rozpoczęcia remontu jak rozmawialiśmy o kuchni powiedziała "a tam był okap?!" a to znaczy, że jest taki z niego pospolitus, że każdy omija go wzrokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 cały weekend podobno w mieszkanku byłaś, a gdzie nowa fotorelacja???????????????? i podobno wczoraj ktoś tam ze szmatą latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 cały weekend podobno w mieszkanku byłaś, a gdzie nowa fotorelacja???????????????? i podobno wczoraj ktoś tam ze szmatą latał Reni w sobotę byłam dogadać, gdzie przydasie łazienkowe zainstalować, a wczoraj pojechaliśmy tam z dzieciakami (patrz z synem i jego dziewczyną), żeby pokazać rezultaty mojego główkowania... Od piątku nic się nie zmieniło... Panią do sprzątania przełożyłam na ten weekend. A Panowie spełnili obietnicę i folię przemyli "roboczym" mopem. Zyskała bardzo ciekawe wzory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 i co dzieciaczek czytaj dziewczyna na domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 i co dzieciaczek czytaj dziewczyna na domek? No wiesz, oni nie mają jeszcze 25 lat nawet, więc wiadomo zupełnie inne potrzeby i inny gust. Ale generalnie bardzo im się podobało. Zresztą remontowałam mieszkanie 2 lata temu w "nowoczesnym" stylu, to w którym teraz mieszkają i bardzo im się podoba. Wczoraj po raz kolejny powiedzieli, że jak kupią sobie docelowe to poproszą mnie o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.04.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Fakt że wystrojem wnętrz mogłabyś się zawodowo zajmować bo świetnie Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Diana, Bardzo dziękuję. Miło, że podobają się Tobie moje pomysły. Fajnie by było, gdyby mi to wszystko łatwiej i szybciej przychodziło. Ale każda rzecz jest tak długo przemyśliwana a potem szukana, że przeprowadzimy się suma summarum w rocznicę odebrania kluczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No wiesz, oni nie mają jeszcze 25 lat nawet, więc wiadomo zupełnie inne potrzeby i inny gust. Ale generalnie bardzo im się podobało. Zresztą remontowałam mieszkanie 2 lata temu w "nowoczesnym" stylu, to w którym teraz mieszkają i bardzo im się podoba. Wczoraj po raz kolejny powiedzieli, że jak kupią sobie docelowe to poproszą mnie o pomoc no to chyba teściową jesteś wyśmienitą, bo mamusią to na pewno, ja tez w twoim wieku będę mamą dorosłej córki, a tu jeszcze taka młoda będę:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts