Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no to chyba teściową jesteś wyśmienitą, bo mamusią to na pewno, ja tez w twoim wieku będę mamą dorosłej córki, a tu jeszcze taka młoda będę:yes::yes::yes::yes::D

Spoko, obie jesteśmy cholery, ale mimozy lub księżniczki to bym nie zniosła :mad:

Jutro idziemy obie na Intruza, a co :lol2:

A Synuś jest fajny chłopak. Najfajniejszy ze swojego rocznika :lol2:

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cały weekend podobno w mieszkanku byłaś, a gdzie nowa fotorelacja????????????????

Właśnie, właśnie?:lol2: Ania woli nękać koleżanki o foty:P niż sama robić:lol2::hug:

Wiesz co Anulka, nie jest fanką kamiennych blatów- tak już mam...:( ale skoro takie wybrałaś, to powiem Ci, ze ten do łaziki podoba mi się dużo bardziej niż kuchenny. W łazience widzę ten grafitowy- ciekawe jak wyjdzie po szlifowaniu.. natomiast kuchenny nie jest za bardzo ciapaty? Obawiam się, ze troszkę zdominuje Twoją piękną kuchnię... ale mogę się mylić...

Właśnie, właśnie?:lol2: Ania woli nękać koleżanki o foty:P niż sama robić:lol2::hug:

Wiesz co Anulka, nie jest fanką kamiennych blatów- tak już mam...:( ale skoro takie wybrałaś, to powiem Ci, ze ten do łaziki podoba mi się dużo bardziej niż kuchenny. W łazience widzę ten grafitowy- ciekawe jak wyjdzie po szlifowaniu.. natomiast kuchenny nie jest za bardzo ciapaty? Obawiam się, ze troszkę zdominuje Twoją piękną kuchnię... ale mogę się mylić...

Aguś,

Jest jasny i ciapowaty, ale na dużej płycie 90x343 cm nie ma tych ciap zbyt dużo. W dodatku przyjdzie jeszcze płyta indukcyjna :D

Ponadto mój K gotuje fenomenalnie, ale niezbyt "czysto" i te ciapki mogą nas uratować przed szybką wymianą blatu.

W przyszłym tygodniu już będę miała blat, to sama zobaczysz, że nie ma tych ciap zbyt dużo :yes:

A co do fotorelacji, to ja w czwartek i w piątek tyle fotek nawrzucałam, że FM się wieszało :p

A co do fotorelacji, to ja w czwartek i w piątek tyle fotek nawrzucałam, że FM się wieszało :p

Mnie się nic nie wieszało:P wniosek jest taki, ze było ich za mało:lol2::lol2:

Aniu, tak myślalam z tym blatem tylko nie zdążyłam napisać, ze może fotka akurat jest mocno ciapata, a większy kawałek będzie subtelniejszy.

Czyli już jestem spokojna, ze będzie dobrze. A mąż niech sobie gotuje z rozmachem- co Ci szkodzi- kamień powinien wytrzymać:lol2:

Ja kocham granit.. podobny do tego Twojego łazienkowego mam na parapetach zewnętrznych i jest boski.. Do kuchni to nie moja bajka, ale to fakt.. ciemny kamienny blat jest bardzo pracochłonny i widać na nim każdy okruszek, każda kropeczkę.. ten będzie praktyczny

Chciałam zauważyć, że tutaj na FM same młode dziewuszki "som":):)

Całuski posyłam

młode,młode same 18tki :D ale nie martw się bogumil przeca my też młodzież :lol2:

Boguś i Nazwa,

Ja tam w tym roku w USA mogłabym sobie juz sama piwo kupić - zaraz skończę 21 (+Vat)

Dziewczyny, co się martwicie- kobieta jak wino- im starsza tym lepsza :lol2::lol2:

Hello Aniu- byłaś na budowie? A będą fotki? :rotfl::rotfl:

Aguś,

Byłam, ale zrobiłam tylko kilka :cool: