illusjon 08.04.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 no to chyba teściową jesteś wyśmienitą, bo mamusią to na pewno, ja tez w twoim wieku będę mamą dorosłej córki, a tu jeszcze taka młoda będę:yes::yes: Spoko, obie jesteśmy cholery, ale mimozy lub księżniczki to bym nie zniosła Jutro idziemy obie na Intruza, a co A Synuś jest fajny chłopak. Najfajniejszy ze swojego rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Spoko, obie jesteśmy cholery, ale mimozy lub księżniczki to bym nie zniosła Jutro idziemy obie na Intruza, a co A Synuś jest fajny chłopak. Najfajniejszy ze swojego rocznika A który to rocznik wyprodukowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 A który to rocznik wyprodukowałaś? `89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.04.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 `89 o, to prawie mój. Ja w tym roku jestem z 1995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ania, nie czaję to jesteś prawie z `89 czy z 95? Się pogubiłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.04.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 no prawie z 89, bo z 95 Ja osiemnastka jestem co roku:lol2: tylko te gupie roki się zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 no prawie z 89, bo z 95 Ja osiemnastka jestem co roku:lol2: tylko te gupie roki się zmieniają To ja w tym roku osiągnę amerykańską pełnoletność (+VAT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 cały weekend podobno w mieszkanku byłaś, a gdzie nowa fotorelacja???????????????? Właśnie, właśnie? Ania woli nękać koleżanki o foty:P niż sama robić Wiesz co Anulka, nie jest fanką kamiennych blatów- tak już mam... ale skoro takie wybrałaś, to powiem Ci, ze ten do łaziki podoba mi się dużo bardziej niż kuchenny. W łazience widzę ten grafitowy- ciekawe jak wyjdzie po szlifowaniu.. natomiast kuchenny nie jest za bardzo ciapaty? Obawiam się, ze troszkę zdominuje Twoją piękną kuchnię... ale mogę się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Właśnie, właśnie? Ania woli nękać koleżanki o foty:P niż sama robić Wiesz co Anulka, nie jest fanką kamiennych blatów- tak już mam... ale skoro takie wybrałaś, to powiem Ci, ze ten do łaziki podoba mi się dużo bardziej niż kuchenny. W łazience widzę ten grafitowy- ciekawe jak wyjdzie po szlifowaniu.. natomiast kuchenny nie jest za bardzo ciapaty? Obawiam się, ze troszkę zdominuje Twoją piękną kuchnię... ale mogę się mylić... Aguś, Jest jasny i ciapowaty, ale na dużej płycie 90x343 cm nie ma tych ciap zbyt dużo. W dodatku przyjdzie jeszcze płyta indukcyjna Ponadto mój K gotuje fenomenalnie, ale niezbyt "czysto" i te ciapki mogą nas uratować przed szybką wymianą blatu. W przyszłym tygodniu już będę miała blat, to sama zobaczysz, że nie ma tych ciap zbyt dużo A co do fotorelacji, to ja w czwartek i w piątek tyle fotek nawrzucałam, że FM się wieszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 A co do fotorelacji, to ja w czwartek i w piątek tyle fotek nawrzucałam, że FM się wieszało Mnie się nic nie wieszało:P wniosek jest taki, ze było ich za mało:lol2: Aniu, tak myślalam z tym blatem tylko nie zdążyłam napisać, ze może fotka akurat jest mocno ciapata, a większy kawałek będzie subtelniejszy. Czyli już jestem spokojna, ze będzie dobrze. A mąż niech sobie gotuje z rozmachem- co Ci szkodzi- kamień powinien wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 no prawie z 89, bo z 95 Ja osiemnastka jestem co roku:lol2: tylko te gupie roki się zmieniają O, to nie tylko u mnie takie hocki z kalendarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja kocham granit.. podobny do tego Twojego łazienkowego mam na parapetach zewnętrznych i jest boski.. Do kuchni to nie moja bajka, ale to fakt.. ciemny kamienny blat jest bardzo pracochłonny i widać na nim każdy okruszek, każda kropeczkę.. ten będzie praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 no prawie z 89, bo z 95 Ja osiemnastka jestem co roku:lol2: tylko te gupie roki się zmieniają toś ty jeszcze dziecko:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 toś ty jeszcze dziecko:lol2::lol2: Zawodowo kreskówki oglądam, to stara być nie mogę :rotfl:Trzeba się do stanowiska pracy dostosować, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.04.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Chciałam zauważyć, że tutaj na FM same młode dziewuszki "som":) Całuski posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 08.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 młode,młode same 18tki ale nie martw się bogumil przeca my też młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No toż właśnie o nas mówię!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dziewczyny, co się martwicie- kobieta jak wino- im starsza tym lepsza :lol2: Hello Aniu- byłaś na budowie? A będą fotki? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Zawodowo kreskówki oglądam, to stara być nie mogę :rotfl:Trzeba się do stanowiska pracy dostosować, nie? Ja oglądam niezawodowo, bo już zdziecinniała jestem? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Chciałam zauważyć, że tutaj na FM same młode dziewuszki "som":) Całuski posyłam młode,młode same 18tki ale nie martw się bogumil przeca my też młodzież Boguś i Nazwa, Ja tam w tym roku w USA mogłabym sobie juz sama piwo kupić - zaraz skończę 21 (+Vat) Dziewczyny, co się martwicie- kobieta jak wino- im starsza tym lepsza :lol2: Hello Aniu- byłaś na budowie? A będą fotki? :rotfl: Aguś, Byłam, ale zrobiłam tylko kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts