illusjon 08.04.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Podłoga w garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Kinkiety w sypialni będą miały włączniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Lusterko w małej łazience (jeszcze niedofugowanej) Przydasie w łazience gościowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 I takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ale dużo fotek:cool: to tygryski lubią najbardziej:lol2: Ta podłoga jest za śliczna do garderoby:D Super, że udało się z kinkietami:wiggle: Lustereczko i wszystkie przyda się cudne :eek: Czy 20 kwiecień jest nadal aktualny? Aniu ile Wy tam macie metrów? Chyba sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ale dużo fotek:cool: to tygryski lubią najbardziej:lol2: Ta podłoga jest za śliczna do garderoby:D Super, że udało się z kinkietami:wiggle: Lustereczko i wszystkie przyda się cudne :eek: Czy 20 kwiecień jest nadal aktualny? Aniu ile Wy tam macie metrów? Chyba sporo... Aguś, Ja bardzo nastaję na 20 kwietnia, bo tak naprawdę mam do położenia "kilka" fug i trochę silikonu. Zamontowanie bidetu i przycisków do wc, deszczownicy w prysznicu i dołożenie parę metrów listew przypodłogowych. No i jeszcze blat do kuchni. To nie są jakieś rzeczy niewiadomo jakie. Niby zostaje jeszcze 27 kwietnia, ale to już 2 dni po moich urodzinach, a ja chwiałam je mieć już na nowym miejscu... A metrów mamy 125. Tyle prawie co w tym mieszkaniu obecnym, ale przez to, że jest 2-poziomowe i na górze ma skosy, no i przez to, że pozbyłam się kilku ścian to te 2 mieszkania różnią się miedzy sobą ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Uciekam spać. Do jutra. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu w takim razie niewiele Wam już zostało:D Trzymam kciuki, żeby udało się wprowadzić przed urodzinkami:cool: 125 m w jednym poziomie to sporo- można pięknie się urządzić i żyć wygodnie. W opcji piętrowej to niestety ciut mało... Śpij dobrze, kolorowych snówhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleep-in-bed.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kobiełki mam pytanie. Czy macie jakieś doświadczenie z gotowaniem na płycie w garnkach ceramicznych? Co o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 lecę nadrabiać ale już mnie oczy się załzawiły na przemknięcie przy podłodze garderobianej Ja mam patelnię ceramiczną firmy Moneta, na początku kotlety z patelni uciekały ale mimo stosowania silikowanych łopatek itp coś powierzchnię uszkodziło i nadaje się do wywalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Atena, Bardzo dziękuję za informację. Jeżeli te garnki nie nadają się do zmywarki, to zdecydowanie nie nadają się dla nas. Ten argument jest decydujący na NIE I bardzo dziękuję za pochwały. To dla mnie dużo znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Atena Ty coś słyszałaś, a ja jak swoją kupowałam to się upewniałam czy można myć w zmywarce i wg producenta można, a jest co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 no to lipa, bo producent potwierdził, że można. Trudno od tego czasu zdążyłam już kupić normalne teflony na indukcję i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 W takim razie muszę szukać garnków, które wyglądają i nie zrujnują nas doszczętnie Bo ja nie gotuje, ale lubię jak są ładne, a K lubi i ładne, i funkcjonalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 matko a tefal seria elegance? e coś pokręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Dlaczego wszystkie garnki mają teraz takie trzymanka jak rondle? Ja wolę z 2 uszkami, jak każdy szanujący się garnek powinien mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.04.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 o, widze znowu garnki na tapecie- chętnie poczytam, bo ja mam zwyklaki dostane jakieś 12 lat temu - połowe juz spaliłam i koniecznie muszę wymienić - stopniowo- narazie garnek do gotowania kawy plus jakis mały mi potrzebne. W zmywarce garów nie myje, bo mam tylko 45cm i jak wsadze dwa garnki to po zmywaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kamilcia to chyba musisz do nas przyjechać na korepetycje, jak upchnąć dużo kiedy miejsca jest nie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 My ustaliliśmy z K, że kupimy garnki, ale na pewno nie zastawimy się z ich powodu w lombardzie. Maja wyglądać i gotować. Najwyżej za jakiś czas je wymienimy i znowu będziemy mieli ładne i nowe. A może jakaś nowa technologia w międzyczasie wejdzie i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kamilcia to chyba musisz do nas przyjechać na korepetycje, jak upchnąć dużo kiedy miejsca jest nie dużo koniecznie ! chociaz u mnie ekspertem od upychania w zmywarce jest K. a o tych garnkach Olkusza słyszałyście coś? nie najtańsze, ale tez nie liczone w tysiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts