Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale dużo fotek:cool: to tygryski lubią najbardziej:lol2:

Ta podłoga jest za śliczna do garderoby:D

Super, że udało się z kinkietami:wiggle: Lustereczko i wszystkie przyda się cudne :eek::eek:

Czy 20 kwiecień jest nadal aktualny?:lol2: Aniu ile Wy tam macie metrów? Chyba sporo...:yes:

Ale dużo fotek:cool: to tygryski lubią najbardziej:lol2:

Ta podłoga jest za śliczna do garderoby:D

Super, że udało się z kinkietami:wiggle: Lustereczko i wszystkie przyda się cudne :eek::eek:

Czy 20 kwiecień jest nadal aktualny?:lol2: Aniu ile Wy tam macie metrów? Chyba sporo...:yes:

Aguś,

Ja bardzo nastaję na 20 kwietnia, bo tak naprawdę mam do położenia "kilka" fug i trochę silikonu.

Zamontowanie bidetu i przycisków do wc, deszczownicy w prysznicu i dołożenie parę metrów listew przypodłogowych. No i jeszcze blat do kuchni.

To nie są jakieś rzeczy niewiadomo jakie.

Niby zostaje jeszcze 27 kwietnia, ale to już 2 dni po moich urodzinach, a ja chwiałam je mieć już na nowym miejscu...

A metrów mamy 125.

Tyle prawie co w tym mieszkaniu obecnym, ale przez to, że jest 2-poziomowe i na górze ma skosy, no i przez to, że pozbyłam się kilku ścian to te 2 mieszkania różnią się miedzy sobą ogromnie :eek:

Aniu w takim razie niewiele Wam już zostało:D

Trzymam kciuki, żeby udało się wprowadzić przed urodzinkami:cool::hug:

125 m w jednym poziomie to sporo- można pięknie się urządzić i żyć wygodnie. W opcji piętrowej to niestety ciut mało...

Śpij dobrze, kolorowych snówhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleep-in-bed.gif

o, widze znowu garnki na tapecie- chętnie poczytam, bo ja mam zwyklaki dostane jakieś 12 lat temu - połowe juz spaliłam ;) i koniecznie muszę wymienić - stopniowo- narazie garnek do gotowania kawy plus jakis mały mi potrzebne. W zmywarce garów nie myje, bo mam tylko 45cm i jak wsadze dwa garnki to po zmywaniu ;)

Kamilcia to chyba musisz do nas przyjechać na korepetycje, jak upchnąć dużo kiedy miejsca jest nie dużo :lol2:

koniecznie ! :lol2: chociaz u mnie ekspertem od upychania w zmywarce jest K. ;)

a o tych garnkach Olkusza słyszałyście coś? nie najtańsze, ale tez nie liczone w tysiącach.