Venus_m 09.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilutek ja mam Tefala, nie mogę sobie przypomnieć jaką serię mnie bardzo się podobają i nie wstydzę się gotować jak mam gości użytkują się bardzo dobrze i tylko rondel ma długą rączkę wszystkie inne garnki się szanują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.04.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 My ustaliliśmy z K, że kupimy garnki, ale na pewno nie zastawimy się z ich powodu w lombardzie. ooo- otuz to - szczegolnie, że u mnie w kolejce równie naglacej potrzeby stoją drzwi sztuk 5 +klamki, sofka do gościnnego, kredens i krzesła do jadalni, szafa do przedpokoju i srylion innych dupereli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.04.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Illusion nie odzywałam się tak długo bo mam strasznie dużo do nadrobienia u Ciebie. Urządzasz mieszkanko w tempie ekspresowym i do tego z takim efektem Podłogi masz przepiękne Ja też jestem niesamowicie zauroczona serią 1900, cudne są te kafelki i pięknie dekorują wnętrze. Bardzo podoba mi się także tapeta w sypialni, śliczna, romantyczna, nie wspominając o tapecie w gabinecie . W ogóle wszystko u Ciebie takie klimatyczne, angielskie, dobrane i dopasowane do siebie. Łazienki, zabudowy, kuchnia. Moja mam zakochała się w kuchennej witrynce ze szklanymi szufladkami szkoda, ze nie sprzedają ich osobno. W kwestii garnków, ja mam tefal ingenio w wersji inox i po trzech latach użytkowania nadal jestem bardzo zadowolona Ładne i łatwo upchnąć w szafce i zmywarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilutek ja mam Tefala, nie mogę sobie przypomnieć jaką serię mnie bardzo się podobają i nie wstydzę się gotować jak mam gości użytkują się bardzo dobrze i tylko rondel ma długą rączkę wszystkie inne garnki się szanują. Ty Dzieciaku, już masz sklerozę, a co to będzie jak będziesz w moim wieku? Już wiem, przypomnisz sobie jaką serie tefala miałaś 20 lat temu... Pamięć tak działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilutek tak się garnkami zaaferowałam, że aż nie napisałam co myślę po obejrzeniu tych pro zdjęć :jawdrop: tyle myślę :jawdrop: Podłogi boskieeeeeeeeeeee!!!!! szafy, zabudowy, oświetlenie, lustra. Kuchnia podoba mi się mniej i ten blat do niej wybrany też ale kto wie ------------------- Ilutek pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Chyba te mam http://wyposazenie-kuchni.com.pl/tag/tefal-classica-c84298/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ooo- otuz to - szczegolnie, że u mnie w kolejce równie naglacej potrzeby stoją drzwi sztuk 5 +klamki, sofka do gościnnego, kredens i krzesła do jadalni, szafa do przedpokoju i srylion innych dupereli Kamilcia, Nas jest tylko dwoje, ale K jest wielkim przyjacielem AGD, a zmywarka jest jego ulubienicą, więc kupił większą. A o garnkach z Olkusza nic nie słyszałam, będę musiała poszukać i poczytać. Chociaż może lepiej kupić coś sprawdzonego tak jak dziewczyny radzą - Tefale? Też mamy taką zmywarkę i jak jest mąż , to myje ręcznie , bo mu szkoda miejsca w zmywarce:eek: a ja zawsze do zmywarki wkładam. No właśnie K jakby mógł to... to nie wiem co by wkładał do zmywarki. Dlatego muszę znaleźć garnki ze stali zbrojeniowej czy jak ona się nazywa... tylko w miarę wyglądające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Illusion nie odzywałam się tak długo bo mam strasznie dużo do nadrobienia u Ciebie. Urządzasz mieszkanko w tempie ekspresowym i do tego z takim efektem Podłogi masz przepiękne Ja też jestem niesamowicie zauroczona serią 1900, cudne są te kafelki i pięknie dekorują wnętrze. Bardzo podoba mi się także tapeta w sypialni, śliczna, romantyczna, nie wspominając o tapecie w gabinecie . W ogóle wszystko u Ciebie takie klimatyczne, angielskie, dobrane i dopasowane do siebie. Łazienki, zabudowy, kuchnia. Moja mam zakochała się w kuchennej witrynce ze szklanymi szufladkami szkoda, ze nie sprzedają ich osobno. W kwestii garnków, ja mam tefal ingenio w wersji inox i po trzech latach użytkowania nadal jestem bardzo zadowolona Ładne i łatwo upchnąć w szafce i zmywarce Twoisiu, Serdecznie dziękuję za komplementy. My jesteś my bardzo zadowoleni. To znaczy mnie jako "twórcy" towarzyszą wątpliwości, ale K cieszy się z efektu jak dziecko. On jest zupełnie niebudowlany i przez pierwsze miesiące trochę się martwił, że pieniądze wyciekają a nic nie widać. Teraz za to cały czas chwali i podziwia. To chyba jest dla mnie najfajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilutek tak się garnkami zaaferowałam, że aż nie napisałam co myślę po obejrzeniu tych pro zdjęć :jawdrop: tyle myślę :jawdrop: Podłogi boskieeeeeeeeeeee!!!!! szafy, zabudowy, oświetlenie, lustra. Kuchnia podoba mi się mniej i ten blat do niej wybrany też ale kto wie Venuska, toż to by dziwne było, gdyby nam się dokładnie to samo podobało , ale ponieważ mamy sporo punktów stycznych, to znaczy, że obie mamy gust i jesteśmy very stylowe Chyba te mam http://wyposazenie-kuchni.com.pl/tag/tefal-classica-c84298/ O widzisz, stalowe, nie rzucające się w oczka (czy do oczków) i z poręcznymi uszkami. Zapiszę sobie w folderku GARNKI_SPRAWDZONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.04.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilu ja mogłam mieć albo głęboki ceraminczy zlew z fartuchem, albo zmywarke 60-tkę wybrałam zlew bo to moja wielka miłość i nie żałuję . Olkusz to przecież stara polska firma - znana, ale jak u nich teraz z jakością- nie wiem. moze byc podobnie jak z maszynami Łucznika... Tefala patelnie po kilku latach ( 2 góra 3 ) do śmieci u mnie - a żadnymi metalowymi łychami ich nie skrobię. Może ja powinnam mieć garnki pancerne... a jeszcze ostatnio dostałam info, że są garnki z odpinanymi uszkami ( bo w tefalu kojarze tylko odpinana rączkę od pateni ) i wtedy łatwiej do lodówki czy piekarnika wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilu ja mogłam mieć albo głęboki ceraminczy zlew z fartuchem, albo zmywarke 60-tkę wybrałam zlew bo to moja wielka miłość i nie żałuję . Olkusz to przecież stara polska firma - znana, ale jak u nich teraz z jakością- nie wiem. moze byc podobnie jak z maszynami Łucznika... Tefala patelnie po kilku latach ( 2 góra 3 ) do śmieci u mnie - a żadnymi metalowymi łychami ich nie skrobię. Może ja powinnam mieć garnki pancerne... a jeszcze ostatnio dostałam info, że są garnki z odpinanymi uszkami ( bo w tefalu kojarze tylko odpinana rączkę od pateni ) i wtedy łatwiej do lodówki czy piekarnika wsadzić. Małżonek nie chce z odpinanymi chociaż z moim praktycznym podejściem wolałabym własnie takie... Ale kto gotuje - ten ma władzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.04.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ale kto gotuje - ten ma władzę.. Chociaż taki pożytek z tego gotowania Ilu, po raz kolejny spadła mi dziś szczęka na widok vivesowej podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 a o tych garnkach Olkusza słyszałyście coś? nie najtańsze, ale tez nie liczone w tysiącach. Ja mam z Olkusza od 5 lat (tylko inny wzór) i są takie sobie- tzn tą emalię łatwo jest obić, w zmywarce trochę się rysują i matowieją. Na przypalanie też trzeba uważać. Szukam nowych:yes: Heyka Aniu, jak tam dzionek mija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aguś, dziękuję, wesoło, Dzisiaj u Venuski jakiś szalony dzień... Chyba dziewczyny wiosnę czują... A ja mam trochę luźniejszy dzień w pracy a potem z Nati (tzn. dziewczyna Młodego) idę do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Chociaż taki pożytek z tego gotowania Ilu, po raz kolejny spadła mi dziś szczęka na widok vivesowej podłogi Dropku, Ja za każdym razem myślę sobie, że mnie jakiś boski palec tknął, że się na nie zdecydowałam. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak w długim holu będą wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aguś, dziękuję, wesoło, Dzisiaj u Venuski jakiś szalony dzień... Chyba dziewczyny wiosnę czują... A ja mam trochę luźniejszy dzień w pracy a potem z Nati (tzn. dziewczyna Młodego) idę do kina Taaak, widziałam co się u Venus dzieje:eek::eek: Ale nie mam żadnych fot w pracy, więc się nie udzielam... Za to Ty jesteś LASKA nieziemska:yes: Reszta forumek zresztą też A na co idziecie do tego kina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Na Intruza. Książkę czytałam chyba z 1,5 roku temu. Nawet mi się podobała. Zobaczymy. Główna wartość z wyjścia do kina to wyjście do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Główna wartość z wyjścia do kina to wyjście do kina To fajnie:lol2: Jutro opowiedz jak było:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To fajnie:lol2: Jutro opowiedz jak było:cool: Ok. Ostatnio (przez remont) schamiałam, więc od razu na ambitny repertuar pójść nie mogę. Ale K zaprosił mnie do Opery Leśnej na koncert Dead Can Dance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ale fajnie z tą Operą My ostatnio byliśmy w teatrze, to się odchamiłam:lol2: Kino przez zimę też zaliczone kilka razy. Trzeba na zapas, bo latem to tylko koncerty zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts