illusjon 09.04.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Pisałaś o teatrze. Strasznie się napaliłam. A na koncert to się już doczekać nie mogę, ale to dopiero w czerwcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 09.04.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilu, wlazłam na chwilę, co by mi się szybciej jadło obiadek (bo ja ciągle zlecenie nadganiam, i jeszcze tylko ze dwie doby do pracy i na jutro rano się wyrobię) i polazłam za podszeptami do venuski. Ja pikolę, ale ty lasencja jesteś! I mam wrażenie, że gdzieś się widziałyśmy. Bardzo znajomo wyglądasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ania, To dlatego, że wszystkie Anki mają jakiś wspólny gen. Góra z górą się nie zejdzie a Anka z Anką zawsze... A za komplementy dziękuję, ale przez stres i zimę trochę mi się przytyło... Waga mówi, że jakieś 5 kilo. Ja myślę, że to przez zazdrość, bo Waga jest szersza niż wyższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja myślę, że to przez zazdrość, bo Waga jest szersza niż wyższa... :rotfl: Ty jesteś niemożliwa:lol2: A na teatr nie napalaj się, tylko rezerwuj bilety- trzeba ze sporym wyprzedzeniem- 2 m-ce:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 :rotfl: Ty jesteś niemożliwa:lol2: A na teatr nie napalaj się, tylko rezerwuj bilety- trzeba ze sporym wyprzedzeniem- 2 m-ce:eek: I z tym jest właśnie bieda, bo ja często nie wiem z tak dużym wyprzedzeniem czy K będzie w W-wie, czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja też tego nie lubię, ale teatry już tak mają z terminami...Najwyżej pójdziesz z synem:D W ostateczności zawsze można bilet zwrócić- 100 chętnych czeka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 09.04.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 I z tym jest właśnie bieda, bo ja często nie wiem z tak dużym wyprzedzeniem czy K będzie w W-wie, czy nie... Ktoś inny też może pójść z koleżanką A do tych nadbagaży po zimie, to ja mam z 8 kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Dziewuszki uciekam. Idę się ukulturalniać Miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Pa Aniu, miłego oglądaniahttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSI6ZB9SHIL4AhN7C8sYmjncakY430xUjMYeEHZb4JN9Zq7EPAwAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.04.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hello " ciociu Aniu " Miłego wypadu ... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.04.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja mam z Olkusza od 5 lat (tylko inny wzór) i są takie sobie- tzn tą emalię łatwo jest obić, w zmywarce trochę się rysują i matowieją. Na przypalanie też trzeba uważać. Szukam nowych:yes: no własnie takie obawy miałam, ze może się obijac... dzięki za info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.04.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Na Intruza. Książkę czytałam chyba z 1,5 roku temu. Nawet mi się podobała. Zobaczymy. Główna wartość z wyjścia do kina to wyjście do kina też czytałam- też nawet nawet i popieram - przy dwójce maluchów i ZERO babci w poblizu- wyjście wspólne do kina BEZCENNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.04.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Z tą podłogą w garderobie - to przesadziłaś kochana Jest przepiękna.... W ogóle, dawno mnie nie było, a tu tyle nowości. Ale mam zastrzeżenie co do jakości zdjęć Bedziesz musiała powtórzyć sesyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilutek a powiedz mi, Ty płytki masz wszędzie, drewienka nigdzie:(? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.04.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilutek a powiedz mi, Ty płytki masz wszędzie, drewienka nigdzie:(? Widać, że reni nie na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 09.04.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilutek a powiedz mi, Ty płytki masz wszędzie, drewienka nigdzie:(? No bo nie ma nigdzie U Ilu albo płytki, albo folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No no u Ciebie się dzieje Piękne "dywany" z vive-sów u mnie moje też już się kłądą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 09.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 matko, ile naprodukowały postów... fajne nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Oj teraz sobie przypominam masz dębowe deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 no własnie takie obawy miałam, ze może się obijac... dzięki za info ! Nie ma za co:) Hej Anulka- jak się udał seans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts