illusjon 10.04.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Pa Aniu, miłego oglądaniahttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSI6ZB9SHIL4AhN7C8sYmjncakY430xUjMYeEHZb4JN9Zq7EPAwAg Hello " ciociu Aniu " Miłego wypadu ... Pa też czytałam- też nawet nawet i popieram - przy dwójce maluchów i ZERO babci w poblizu- wyjście wspólne do kina BEZCENNE Spóźnione DZIĘKI KOCHANE Kamilcia, co prawda nie mam 2 maluchów ale remont prowadzony bez pomocy K też ogranicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Z tą podłogą w garderobie - to przesadziłaś kochana Jest przepiękna.... W ogóle, dawno mnie nie było, a tu tyle nowości. Ale mam zastrzeżenie co do jakości zdjęć Bedziesz musiała powtórzyć sesyjkę Ilutek a powiedz mi, Ty płytki masz wszędzie, drewienka nigdzie:(? Widać, że reni nie na bieżąco No bo nie ma nigdzie U Ilu albo płytki, albo folia No no u Ciebie się dzieje Piękne "dywany" z vive-sów u mnie moje też już się kłądą matko, ile naprodukowały postów... fajne nowe zdjęcia Oj teraz sobie przypominam masz dębowe deski Natalia, Reni, Narendil, Wyanna, Kanka i Wiwik, Dziękuje za odwiedziny Widzę, że same sobie odpowiedziałyście na pytania Mam trochę kafelkowych dywaników i trochę dębu na podłodze, ale folia rządzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Hej Anulka- jak się udał seans? Aguś, Udał się udał. Film, że tak powiem możebny. Jakoś się ogląda, z sali nie wygania, ale nie zachęca do ponownego obejrzenia. Niemniej fajnie było się spotkać z Młodą tylko we dwie na kawce i filmie, nawet mało porywającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.04.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Co Ty zrobisz jak folie wszędzie zdejmą????? Ja bym kawałek takiej za szkło i w ramkę dla pamiętności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.04.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 cześć ... nie mam ostatnio kompletnie czasu na forum ale Ciebie podglądam dość regularnie I jak zwykle bardzo mi się podoba to co pokazałaś... dywanowe podłogi mnie ujęły ... jakbym tylko mogła skuć mój gres i na nowo zrobić podłogi to byłyby właśnie takie jak Twoje ... ehhhh Uwielbiam Twoje poczynania wnętrzarskie i nic na to nie poradzę .... Ilu co do garów to ja używam garnki IKEA seria 365+ - mocno eksploatuje od ponad 2 lat ... zawsze zmywarka i bardzo polecam ... Miałam patelnie ceramiczne MONETA i są piękne ale po umyciu w zmywarce wszystko zaczęło do nich przywierać .... z kompletu została mi jedna mała która jakimś cudem do zmywarki nie wpadła i jako jedyna zachowała swoje właściwości ... Pozdrówka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Aniu, no ja nie wiem, ja Ty będziesz żyć z niefoliowymi podłogami Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Naprawdę zaczynam się zastanawiać, czy folii nie umieścić w jednej z ramek, jak już będę miała galerię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.04.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ilu fantastyczna porcja zdjęć i nowinek Podłoga w garderobie Ależ się nie mogę doczekać finishu Udanego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Naprawdę zaczynam się zastanawiać, czy folii nie umieścić w jednej z ramek, jak już będę miała galerię... O! Tylko dobierz neutralne passe-partout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ilu fantastyczna porcja zdjęć i nowinek Podłoga w garderobie Ależ się nie mogę doczekać finishu Udanego dnia życzę Dzięki, wzajemnie i dużo zdrówka O! Tylko dobierz neutralne passe-partout Jakie trudne słofo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A garnki Gerlach Solid o takie... Tanie, ale miłe dla oka. Kiedyś to była znana firma, a dzisiaj jak u nich z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jakie trudne słofo... A co, do p jeszcze nie doszłaś? Pamiętam, że i przerabiałaś. Oj, rzeczywiście, Anulka, schamiałaś przez ten remont. Tak słownik zaniedbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Poczekaj, bo piszę powoli, bo wiem, że szybko czytać nie umiesz... Jestem przy "O" - ofoszona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) A z innej beczki. Gdzie i jak przechowujecie pościel dla gości. Ja chciałabym na półkach albo w bieliźniarce, albo w pom. gosp. Chciałam kupić w IKEA takie torby foliowe do "próżniowego" pakowania, bo wtedy kołdry i poduszki zajmowałyby mniej miejsca, ale w IKEA mają tylko takie niewielkie. Może zmieściłyby się do nich ikeowskie poduszki ale takie normalne to już na pewno nie Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja mam z Olkusza od 5 lat (tylko inny wzór) i są takie sobie- tzn tą emalię łatwo jest obić, w zmywarce trochę się rysują i matowieją. Na przypalanie też trzeba uważać. Szukam nowych:yes: no własnie takie obawy miałam, ze może się obijac... dzięki za info ! Z Olkusza takie znalazłam - Aga takie masz? - KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A z innej beczki. Gdzie i jak przechowujecie pościel dla gości. ( ja mam takie torby z allegro...jest tam wiele rozmiarów wiec można dopasować do potrzeb. Ewentualnie w Biedronce w kolejnym tygodniu będa to można pomacać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ja mam takie torby z allegro...jest tam wiele rozmiarów wiec można dopasować do potrzeb. Ewentualnie w Biedronce w kolejnym tygodniu będa to można pomacać.... Ivy, dzięki za info. Muszę popatrzeć i poszukać. Teraz nie miałam problemu, bo mama specjalną szafkę otwieraną od góry na pościel, ale przechowywanie na półkach to już inna bajka PS Używasz odkurzacza do odsysania powietrza? Taki sposób był podany na instrukcji w IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Olkusz robi też garnki nieemaliowane. Wydaja się ładne i zgrabne - KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Poczekaj, bo piszę powoli, bo wiem, że szybko czytać nie umiesz... Pffff Jestem przy "O" - ofoszona... A to już za chwileczkę, już za momencik będzie p Mam tylko nadzieję, że Twój słownik to pełna wersja, a nie taka z obrazkami W temacie pościeli. A dużo jej masz? Ja w workach próżniowych przechowuję ubrania sezonowe. I po rozpakowaniu muszę je prać, bo mi się zapach nie podoba. Nie wyobrażam sobie tego robić z pościelą. Może kup lepiej takie pudła tekstylne albo nawet ładne kartonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 W temacie pościeli. A dużo jej masz? Ja w workach próżniowych przechowuję ubrania sezonowe. I po rozpakowaniu muszę je prać, bo mi się zapach nie podoba. Nie wyobrażam sobie tego robić z pościelą. Może kup lepiej takie pudła tekstylne albo nawet ładne kartonowe? No właśnie obczajam strategicznie najlepsze rozwiązanie... Muszę schować 6 poduszek i 3 kołdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts