narendil 10.04.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Anula, ja mam takie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80179471/ Jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Anula, ja mam takie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80179471/ Jestem zadowolona Kordełka 200x220 się w toto mieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jak nie zapomnę, to wieczorem sprawdzę.Nie mam takiej dużej, ale coś tam dosztukuję.Kordełki dość ściśliwe są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jak nie zapomnę, to wieczorem sprawdzę. Nie mam takiej dużej, ale coś tam dosztukuję. Kordełki dość ściśliwe są. Kochana będę Ci ogromnie (na "o") wdzięczna za info. Bo u mnie z kupowaniem na oko (na "o") jest nie teges... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Ania, na oko to chłop w szpitalu umarł. Ja mam okrutny (na "o", widzisz jak się ładnie dostosowuję?) problem z oceną wymiarów i odległości. Wszystko muszę robić z miarką, bo potem się okazuje, że zabrakło, bagatela, pół metra Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ania, na oko to chłop w szpitalu umarł. Ja mam okrutny (na "o", widzisz jak się ładnie dostosowuję?) problem z oceną wymiarów i odległości. Wszystko muszę robić z miarką, bo potem się okazuje, że zabrakło, bagatela, pół metra Ja wszystko mierzę (no prawie)... Jak robię sałatkę hawajską (tak se ją nazwałam) zresztą jedyną jaką umiem (bo da się ją zmierzyć), to albo kupuję małą pierś wędzoną z kurczaka w Biedrze, albo proszę panią o pokrojenie mi szynki konserwowej: - jeżeli jest kwadratowa to 6 plastrów po pół centymetra - a jeżeli jest prostokątna to 3 płasty po pól cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Znalazłam garnki o klasycznym wyglądzie, znanej firmy, do płyt indukcyjnych, które można używać w piekarniku (do 260 st. C) i w zmywarce. Są w takiej cenie, że nawet jeżeli to co napisał producent to kłamstwo to i tak, takie garnki można sobie dożywotnio co roku kupować. Tefal VOLUPTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.04.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja się właśnie od jakiegoś czasu na Volupty zasadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja się właśnie od jakiegoś czasu na Volupty zasadzam ładne tylko przy takich błyszczących /przynajmniej tak na zdjęciach wyglądają/ obawiam sie ich mycia bo wyglądają jak by nawet tą szorstką częścią zmywaka kuchennegp można było je porysować Torby próżniowe traktuje odkurzaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Opis tych Tefal VOLUPTY jest zachęcający. Napisali nawet, że do patelni z tej serii można używać metalowych akcesoriów kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ło matko bosko!!! Ja już lecę, bo dzisiaj przyszłam tak rano do pracy, że miałam wrażenie, że jeszcze jest wczoraj Do zobaczenia wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.04.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Znalazłam garnki o klasycznym wyglądzie, znanej firmy, do płyt indukcyjnych, które można używać w piekarniku (do 260 st. C) i w zmywarce. Są w takiej cenie, że nawet jeżeli to co napisał producent to kłamstwo to i tak, takie garnki można sobie dożywotnio co roku kupować. Tefal VOLUPTY no może co roku to przesada, ale cena przyjemna torby próżniowe- mam w nich pościel dla gosci - zapachu brzydkiego nie odnotowałam, wyciagam odkurzaczem, kupione chyba w Tesco czy innym markecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Z Olkusza takie znalazłam - Aga takie masz? - KLIK Aniu, jeszcze ciut inne. Moje są sprzed 5 lat- nie ma już takiego modelu. Myślę, że całe chromowane są lepszej jakości, ale u mnie srebro w rustykalnej kuchni kompletnie nie pasuje:( Pozostaje mi kupić takie po 1,5 tys za sztukę Ale napaplałyście od rana http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/gathering.gif nadążyć trudno:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.04.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam się Co słychać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 no może co roku to przesada, ale cena przyjemna Kamilcia, prawda? Zapisałam je sobie, to jak Kucharz wróci, to mu je zaprezentuję torby próżniowe- mam w nich pościel dla gosci - zapachu brzydkiego nie odnotowałam, wyciagam odkurzaczem, kupione chyba w Tesco czy innym markecie. W takim razie jeszcze Tesco muszę zaliczyć Dzięki za info Aniu, jeszcze ciut inne. Moje są sprzed 5 lat- nie ma już takiego modelu. Myślę, że całe chromowane są lepszej jakości, ale u mnie srebro w rustykalnej kuchni kompletnie nie pasuje:( Pozostaje mi kupić takie po 1,5 tys za sztukę No kochana, się ma kuchnie rustykalną, to i się garnki odpowiednie musi mieć... Zaraz wyjdzie, że my nasza wybraliśmy dlatego, ze od razu planowaliśmy blaszaki Ale napaplałyście od rana http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/gathering.gif nadążyć trudno:bash: U mnie naklepane? To chyba u Venuski nie byłaś. Srylion dwanaście stron Witam się Co słychać ??? Majeczka, Garnki, drapaki i nadal brak lamp. Ale chwilowo nie mogę na lampy patrzeć A gdzie Ty na tak długo zniknęłaś, proszę ja Ciebie? Ani widu, ani słychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ilu jak film? pisałaś i przeoczyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Pisałam Film zrobiony dość wiernie z książką, tego nie można powiedzieć. Ale czegoś mu brakowało, tylko nie umiem tego nazwać... Ogólne wrażenie takie, że lepiej się czytało książkę niż oglądało film. Chociaż nic nie można mu zarzucić. Myślę jednak, że to jeden z tych, co to człowiek obejrzy i po jakimś czasie zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Pisałam Film zrobiony dość wiernie z książką, tego nie można powiedzieć. Ale czegoś mu brakowało, tylko nie umiem tego nazwać... Ogólne wrażenie takie, że lepiej się czytało książkę niż oglądało film. Chociaż nic nie można mu zarzucić. Myślę jednak, że to jeden z tych, co to człowiek obejrzy i po jakimś czasie zapomni. [ATTACH=CONFIG]182874[/ATTACH] czyli znowu nie doczytałam... dzieki za powtórkę książka fajna była, może sie uda film obejrzeć - ale to chyba jak na DVD wejdzie dopiero, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.04.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja w workach próżniowych przechowuję ubrania sezonowe. I po rozpakowaniu muszę je prać, bo mi się zapach nie podoba. Nie wyobrażam sobie tego robić z pościelą. Narendilku, to może spróbuj prać przed zapakowaniem do wora :lol2: Ja też trzymam ciuchy niesezonowe i gościnną pościel w próżniowych - obcych zapachów nie odnotowałam (odsysam odkurzaczem). Wory kupowałam na allegro i w tchibo. Wszystkie takie wory zrobione są z dość sztywnego (i kruchego) plastiku, więc raczej nie nadają się do rzeczy, które często wyjmujesz. Powiedziałabym nawet, że to produkt jednorazowy - po paru odsysaniach już nie są takie hermetyczne. No ale kosztują grosze, więc wydatek rzędu 50 złotych rocznie na nowe worki raczej nie zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 U mnie naklepane? To chyba u Venuski nie byłaś. Srylion dwanaście stron Ano nie byłam, bo nie nadążam za takimi wątkami:lol2: Staram się trzymać profilu forum:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts