Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anulka, poszłaś spać? :eek:

Chyba poszłaś- to i ja idę....http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-518488.gif

Dobrej nockihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-661853.gif

Aguś,

Przepraszam, że tak zniknęłam bez słowa, ale nie wiem dlaczego wywaliło mi wczoraj internet :mad:

Bez uprzedzenia :mad:

A potem już nie chciał się odpalić :mad::(

Jeszcze mi się przypomniało w sprawie tych Twoich krzeseł- podjedź sobie do Centrum Jupiter na Towarowej- tam jest firmowe stoisko Fameg/Radomsko (na piętrze) -pooglądasz sobie i dopytasz co i jak:)

Serio? :eek:

Ja w Jupiterze byłam z 4 razy, bo tam szafę do holu i bieliźniarkę do sypialni zamawiałam, a także ramy do luster, ale nie obczaiłam ich stoiska. :bash:

Ja jednak gapa jestem :(

Kupiłam właśnie na Westwingu kosz na śmieci - KLIK :lol2:

[ATTACH=CONFIG]182933[/ATTACH]

Całkiem miłe to dla oka :) Ja się zasadzałam na taki, jak ma Narendil, ale odpuściłam po zobaczeniu ceny. Na razie "grubsze" rzeczy robię - tapety, szafy, komody... W ogóle szykuje mi się DYI do sypialni i nie mogę się już doczekać aż mi materiały poprzychodzą :D

Aguś,

Przepraszam, że tak zniknęłam bez słowa, ale nie wiem dlaczego wywaliło mi wczoraj internet :mad:

Bez uprzedzenia :mad:

A potem już nie chciał się odpalić :mad::(

Aniu nic się nie stało- myślałam, ze zasnęłaś na stole:lol2:

Serio? :eek:

Ja w Jupiterze byłam z 4 razy, bo tam szafę do holu i bieliźniarkę do sypialni zamawiałam, a także ramy do luster, ale nie obczaiłam ich stoiska. :bash:

Ja jednak gapa jestem :(

Serio, serio:yes: Nie jesteś gapa, tylko nie zwróciłaś uwagi- tym bardziej, że byłaś za czymś innym. Jupiter ma dobrą lokalizacje, wić pewnie podjedziesz jeszcze raz:D

Kupiłam właśnie na Westwingu kosz na śmieci - KLIK :lol2:

[ATTACH=CONFIG]182933[/ATTACH]

Rany, ale czadowy:jawdrop::jawdrop:how much?

Aniu nic się nie stało- myślałam, ze zasnęłaś na stole:lol2:

o nie nie, ostatnią razą taki mi wiewiór wszedł w szyję, że 2 dni cierpiałam... chomik.gif

Serio, serio:yes: Nie jesteś gapa, tylko nie zwróciłaś uwagi- tym bardziej, że byłaś za czymś innym. Jupiter ma dobrą lokalizacje, wić pewnie podjedziesz jeszcze raz:D

Nie, nie jestem gapa :eek: tylko pacze - nic nie widzę, macam - oczu nie mam... :lol2:

Rany, ale czadowy:jawdrop::jawdrop:how much?

A tyle - nie jest tanio, ale zanim mnie ktoś powstrzymał kliknęłam : Do koszyka... :lol2:

Cena: 129,00

Wysyłka: 19,00

Edytowane przez illusjon

Całkiem miłe to dla oka :) Ja się zasadzałam na taki, jak ma Narendil, ale odpuściłam po zobaczeniu ceny. Na razie "grubsze" rzeczy robię - tapety, szafy, komody... W ogóle szykuje mi się DYI do sypialni i nie mogę się już doczekać aż mi materiały poprzychodzą :D

Andzia,

a może pochwaliłabyś się co u Ciebie?

Coś cichutko siedzisz, a jak Anie siedzą cicho to broją... :lol2:

Jakie plany?

Jak tam nadgarstek?

A jak tam postępy wnętrzarskie? coś dzisiaj milczysz kochana:mad:

opowiadaj:popcorn::popcorn:

Bo nie byłam na włościach :(

Wiem, że panowie wykańczają lokum - takie tam drobnostki.

Krzyczą, że nadal lamp nie mam... :mad:

Listwy przypodłogowe (ta resztka przy drzwiach i w przedpokojach) zostaną położone w sobotę.

A jeszcze stopień dębowy przy wyjściu na balkon.

Pani na wstępne sprzątanie - oczyszczenie kafelków i podłóg z nadmiaru fug, okurzenie ścian i przetarcie na mokro podłóg wpadnie w niedzielę.

Pani w środę sprzątnie dokładnie mieszkanie i umyje okna.

W przyszłym tygodniu będzie blat w kuchni i reszta kuchennych sprzętów.

A ja powinnam się zacząć pakować, ale jakoś nie mogę zacząć.

Dopiero do mnie dotarło, że do planowanej daty przeprowadzki zostało 1,5 tygodnia 659.gif