narendil 12.04.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Piękny kosz na śmieci Pani znalazła Aniu, widziałam w Castoramie akcesoria łazienkowe w podobnym stylu. Nie przyglądałam się im dokładnie, bo nie do końca mój styl, więc nie wiem jaka dokładnie jakość. Ale może rzucisz okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.04.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ilutku - kosz rzeczywiście wielkiej urody Serio jeszcze nie zaczęłaś się pakować? Nawet płyt i książek?! Zdumiewasz mnie! Ps.: Dobra rada - zorganizuj sobie od zaprzyjaźnionego sklepu spożywczego MNÓSTWO kartonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.04.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ilutku, a ja już odliczam dni do twojej przeprowadzki...to dopiero będzie uczta dla oka jak nam pokażesz swe włości w pełnej okazałości:) Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Ilu kosz rewelacyjny ! to pikowanie Kamilcia, Jestem ciekawa jak na żywo wygląda... Jak dobrze pójdzie to dostane go w Dniu Matki Nie ma to jak sobie samemu zrobić prezencik... mówisz, że Anie to łobuziary mam na drugie ania, ciekawe czy się załapuję Rodziców popytaj Moja mama powtarza, że nigdy przy moim bracie nie miała tylu złych przeczuć, co przy mnie, gdy nagle robiło się cicho... Wyanna zaciekawiłas mnie tym sypialnianym DIY ! Mnie też, ale milczy jak zaklęta Ilu pakujesz się???? Anetka, Oj... Witam się z rana i miłego dnia życzę Aguś, Bardzo dziękuję i wzajemnie - miłego piątku Kosz cudny naprawdę bedzie idealnie pasował. Diana, Przyjdzie to zobaczymy - na fotce wyglada piknie Piękny kosz na śmieci Pani znalazła Aneczka, A co I tez zwiedzi trochę zanim do mnie trafi Światowiec Pikowany Aniu, widziałam w Castoramie akcesoria łazienkowe w podobnym stylu. Nie przyglądałam się im dokładnie, bo nie do końca mój styl, więc nie wiem jaka dokładnie jakość. Ale może rzucisz okiem Dziękować Jak będę w Castoramie oblukać żyrandol Wyanny, to poczłapię do działu łazienkowych przydasi i je też oblukam Ilutku - kosz rzeczywiście wielkiej urody Nihiru, Senk Ju w imieniu Pikowańca Serio jeszcze nie zaczęłaś się pakować? Nawet płyt i książek?! Zdumiewasz mnie! Właśnie wczoraj zaczęłam... Ps.: Dobra rada - zorganizuj sobie od zaprzyjaźnionego sklepu spożywczego MNÓSTWO kartonów Spoko! To moja 14 przeprowadzka - gadasz z Zawodowcem Ilutku, a ja już odliczam dni do twojej przeprowadzki...to dopiero będzie uczta dla oka jak nam pokażesz swe włości w pełnej okazałości:) Buziaki:) Boguś, No to jest nas 2 Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Kochane, Wczoraj o godz 19,45 zaczęłam pakowanko. Zaczęłam od książek Proces pakowania: zniesienie książek na stół do salonu taśmowe stemplowanie... piecząteczki, piecząteczki, układanie w zgrabne stosiki książek o takim samym formacie włożenie stosiku do worka na śmieci o poj. 20l., oklejenie bardzo ciasno szarą gruba taśmą stosiku w worku na krzyż otrzymany sztywny, stabilny stosik książek w worku na śmieci oklejony szeroką szarą taśmą "znamionuję" - na wierzchu przyklejam naklejkę listową z napisaną literką "B" (biblioteka), żeby Panowie Przeprowadzkowi wiedzieli do którego pokoju wnieść paczkę. Wczoraj pakowałam od 19:45 do 00:15 i spakowałam 1/3 książek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No faktycznie! w takim razie zamykam buzię i uczę się od ZAWODOWCA:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.04.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 uczę się od ZAWODOWCA:lol2: to ja chętnie tez będe podczytywać o przeprowadzce...ja dopiero 4 miałam wiec malusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Moja mama powtarza, że nigdy przy moim bracie nie miała tylu złych przeczuć, co przy mnie, gdy nagle robiło się cicho... Moi rodzice szybko się nauczyli, że cicha Ania = kłopoty. Żeby nie było, byłam naprawdę grzecznym dzieckiem, które doskonale potrafiło zająć się sobą. W wieku 12 miesięcy wydłubałam tynk o powierzchni około metra kwadratowego ze ściany przy łóżeczku. Wcześniej pozbywałam się świeżo położonej tapety. W wieku 14 miesięcy wymontowałam gniazdko ze ściany. Nie wiem dlaczego, ale potem rodzice woleli, żebym zajmowała się sobą na ich oczach Aneczka, A co I tez zwiedzi trochę zanim do mnie trafi Światowiec Pikowany A skąd on jest? I zapomniałam rano wspomnieć. Wygląda prawie tak ładnie jak mój Dziękować Jak będę w Castoramie oblukać żyrandol Wyanny, to poczłapię do działu łazienkowych przydasi i je też oblukam Widziała ten żyrandol na żywo. Na macanie wzrost mi nie pozwolił, ale wyglądał fajnie No to jest nas 2 Trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Znowu zastanawiam się nad lampami i ciągle mam takie wizje Sypiania: - delikatna lampa, może mieć kryształki, abażurki białe lub delikatny beż ewentualnie leciuteńki pudrowy róż Biblioteka: - lampa najlepiej matowe srebro (szczotkowany metal), jasne (białe lub bezowe, ew. szare) abażurki lub szklane klosiki. O ile lampa do sypialni powinna być delikatna o tyle do biblioteki powinna sprawiać wrażenie solidnej ale nie "ciężkiej". Zaraz wrzucę co mi chodzi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Lampy do biblioteki (coś w tym stylu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ostatecznie te: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Lampy do sypialni (coś w tym stylu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.04.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mnie się podoba pierwsza z lewej z pierwszych które pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 W bibliotece najłatwiej umiem sobie wyobrazić te lampy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Najbardziej podoba mi się ta, ale jest za droga Te też biorę pod uwagę, ale... No własnie ONE wszystkie są ok ale... ale je wszystkie widzę bibliotece i jakoś mnie nie to nie drażni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.04.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Hej Ilu,na ten kosz pikowany też sie czaiłam, bo taki elegancki, ale ostatecznie odpuściłam:cool: chyba nie pomogę z lampami, mi najbardziej sie podobają Spot Light PORTA, a musisz mieć juz te lampy? może poczekaj na udomowienie pokoi i wtedy będzie łatwiej coś dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Vesi, Miło Cię widzieć No wiem, że lepiej by było poczekać, sama sobie nawet tak powtarzałam, ale wczoraj coś we mnie wstąpiło... ja bez lam (chociażby oglądania) długo wytrzymać nie mogę. Nie pokazałam teraz tych, które najbardziej mi się podobają, bo przekraczają budżet Część z tych zresztą też. Musiałabym się chyba decydować na te z 3 żarówkami. Nie wiem czy zbyt małe nie będą. Wiem, że FM takie lampy, zwłaszcza te z kloszami nie cieszą się powodzeniem, ale moja biblioteka jest bardziej tradycyjna niż większość prezentowanych i w takim stylu chciałabym, ją utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts