agawi74 12.04.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Hej Anulka, trzymam kciuki za pakowanko:yes: Współczuję Ci, bo ja nienawidzę ani pakowania ani przeprowadzek:(.Sama przechodziłam 2 lata temu katusze:sick: Koleżanki dobrze radzą- kombinuj dużo kartonów- ja część miałam od firmy przeprowadzkowej, a część ze sklepu po bananach- są bardzo mocne i wygodne, bo mają rączki:D Najlepsze po Chiquita:lol2: Lampy jak zwykle piękne, ale nie umiem doradzić, bo jest ich za dużo:bash:Wybierz max 3 kandydatów i dopiero urządź glosowanie:) Lecę dalej, bo dzisiaj miałam zajęty dzień i nigdzie nie zdążyłam zajrzeć.Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.04.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ło mamo ile lamp Ja coś poczułam do przedostatniej w poście 3606 ale jest ich tak dużo że trudno wybrać jedną Illusion masz zamówioną firmę przeprowadzkową? Jakąś sprawdzoną? podzielisz się namiarem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-000125.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Oj pakowanie... Ja mam chyba jakiś talent do pakowania. Mój syn, rodzice i K zawsze powtarzają, że dla mnie lodówka, torby podróżne, bagażnik są z gumy Ja zawsze używałam bardzo mało kartonów do przeprowadzek. Właściwie w kartony pakuję tylko: naczynia i garnki dokumenty kosmetyki. Może użyję ich do spakowania muzyki? Dla mnie podstawa to różnej wielkości worki na śmieci i taśma klejąca. Doskonale w nich przeprowadza się ciuchy, pościel, książki i filmy. Książki i filmy trzeba tylko bardzo ściśle owinąć folią a potem na krzyż mocno okleić taśmą. Muzyka generalnie też by się nadawała, ale opakowania są z bardziej kruchego plastiku i w czasie przenoszenia mogą się uszkodzić. Dzisiaj chcę skończyć z książkami. Nie wiem czy jutro dam radę spakować wszystkie katalogi samochodowe - 17 tys. szt. Pytanie: Gdzie można kupić folie bąbelkową? Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ło mamo ile lamp Ja coś poczułam do przedostatniej w poście 3606 ale jest ich tak dużo że trudno wybrać jedną Illusion masz zamówioną firmę przeprowadzkową? Jakąś sprawdzoną? podzielisz się namiarem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-000125.gif Two, Dostałam namiar na firmę od Wyanny, bo była zadowolona Zaraz odnajdę maila i Ci prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.04.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Nie wiem czy jutro dam radę spakować wszystkie katalogi samochodowe - 17 tys. szt. matko kochana http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e015.gif Pytanie: Gdzie można kupić folie bąbelkową? w naszym miejskim sklepie tzw dom towarowy przy rynku a poza tym na allegro tylko widziałam, ale chyba powinny byc w takich: casto, obi, czy lerła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Oj pakowanie... Nie wiem czy jutro dam radę spakować wszystkie katalogi samochodowe - 17 tys. szt. matko kochana http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e015.gif Vesi, Do tego ok. 800 filmów i 2 x tyle muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Pytanie: Gdzie można kupić folie bąbelkową? w naszym miejskim sklepie tzw dom towarowy przy rynku a poza tym na allegro tylko widziałam, ale chyba powinny byc w takich: casto, obi, czy lerła O, to jeszcze dzisiaj sprawdzę i lepiej dla niej żeby była Dziękować. Właśnie się zastanawiałam czy mają, bo nigdy nie zauważyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.04.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 O, to jeszcze dzisiaj sprawdzę i lepiej dla niej żeby była Dziękować. Właśnie się zastanawiałam czy mają, bo nigdy nie zauważyłam... mają, jeszcze w Jula widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.04.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jula... No to chyba, że jutro, bo na Targówek mam trochę Dzięki Ivy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 12.04.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 w leroy mają bąbelki ilamp tyle, żem aż oczapląsu dostała. Rada, by poczekać i wtedy wybrać, jest przednia- choć pewnie w przypadku sypialni mało przyjemna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jak tam Aniu pakowanko:D Bąbelki dostaniesz w każdym markecie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 13.04.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 O matko to Ty juz sie kobietko wprowadzasz Albo mnie długoooo...nie było u Ciebie albo Ty masz zawrotne tempo i obstawiam to drugie;) Mieszkanko WOW zresztą od samego początku wiadome było,że powali na kolana.Gratuluje! Zdecydowana babka z Ciebie i od początku sprecyzowane miałaś plany.Wiesz co chcesz i urzadziłaś je fantastycznie. Kosz na śmieci ....świetny i w pierwszym momencie myślałam,że to ze słynacego tu Lene Bjerre.Oni mają akcesoria łazienkowe w podobny wzór i chyba dlatego to skojarzenie:) Super!Super!Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.04.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 w LM w Arkadii maja sporo foliiiiii... http://media-cache-ec4.pinterest.com/736x/bc/0f/12/bc0f126f59dd24438a127483f0e93f53.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.04.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 ivydałaś czadu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.04.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 mają, jeszcze w Jula widziałam w leroy mają bąbelki ilamp tyle, żem aż oczapląsu dostała. Rada, by poczekać i wtedy wybrać, jest przednia- choć pewnie w przypadku sypialni mało przyjemna.... Jak tam Aniu pakowanko:D Bąbelki dostaniesz w każdym markecie:yes: w LM w Arkadii maja sporo foliiiiii... http://media-cache-ec4.pinterest.com/736x/bc/0f/12/bc0f126f59dd24438a127483f0e93f53.jpg ivy dałaś czadu:rotfl: Dzieki Kochane za informacje, ale ponieważ Ivy zamieściła dowód rzeczowy, to kupiłam folię rzeczywiście w LM w Arkadii Ivy, SZACUN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.04.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 O matko to Ty juz sie kobietko wprowadzasz Albo mnie długoooo...nie było u Ciebie albo Ty masz zawrotne tempo i obstawiam to drugie;) Mieszkanko WOW zresztą od samego początku wiadome było,że powali na kolana.Gratuluje! Zdecydowana babka z Ciebie i od początku sprecyzowane miałaś plany.Wiesz co chcesz i urzadziłaś je fantastycznie. Kosz na śmieci ....świetny i w pierwszym momencie myślałam,że to ze słynacego tu Lene Bjerre.Oni mają akcesoria łazienkowe w podobny wzór i chyba dlatego to skojarzenie:) Super!Super!Super! Bardzo szanownej Pani dziękuję za uznanie, ale Tosiaczku chciałabym przypomnieć, że ten remont trwa od 10 października, to nie jest zawrotne tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.04.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jeżeli myślałam , że w 2 dni zapakuję książki i dzisiaj będę pakowała już katalogi K, to byłam w błędzie. Mam jednak ambitny plan, że pakowanie książek dzisiaj zostanie ukończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.04.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Kilka fotek z dzisiaj. HOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.04.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Sypialnia i lampa w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.04.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Biblioteka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts