Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej Anulka,

trzymam kciuki za pakowanko:yes: Współczuję Ci, bo ja nienawidzę ani pakowania ani przeprowadzek:(.

Sama przechodziłam 2 lata temu katusze:sick: Koleżanki dobrze radzą- kombinuj dużo kartonów- ja część miałam od firmy przeprowadzkowej, a część ze sklepu po bananach- są bardzo mocne i wygodne, bo mają rączki:D Najlepsze po Chiquita:lol2:

Lampy jak zwykle piękne, ale nie umiem doradzić, bo jest ich za dużo:bash:

Wybierz max 3 kandydatów i dopiero urządź glosowanie:)

Lecę dalej, bo dzisiaj miałam zajęty dzień i nigdzie nie zdążyłam zajrzeć.

Miłego weekendu:hug:

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ło mamo ile lamp :rolleyes: Ja coś poczułam do przedostatniej w poście 3606 ale jest ich tak dużo że trudno wybrać jedną ;)

Illusion masz zamówioną firmę przeprowadzkową? Jakąś sprawdzoną? podzielisz się namiarem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-000125.gif

Oj pakowanie...

Ja mam chyba jakiś talent do pakowania.

Mój syn, rodzice i K zawsze powtarzają, że dla mnie lodówka, torby podróżne, bagażnik są z gumy :lol2:

Ja zawsze używałam bardzo mało kartonów do przeprowadzek.

Właściwie w kartony pakuję tylko:

naczynia i garnki

dokumenty

kosmetyki.

Może użyję ich do spakowania muzyki?

Dla mnie podstawa to różnej wielkości worki na śmieci i taśma klejąca.

Doskonale w nich przeprowadza się ciuchy, pościel, książki i filmy.

Książki i filmy trzeba tylko bardzo ściśle owinąć folią a potem na krzyż mocno okleić taśmą.

Muzyka generalnie też by się nadawała, ale opakowania są z bardziej kruchego plastiku i w czasie przenoszenia mogą się uszkodzić.

Dzisiaj chcę skończyć z książkami. :yes:

Nie wiem czy jutro dam radę spakować wszystkie katalogi samochodowe - 17 tys. szt. ;)

Pytanie:

Gdzie można kupić folie bąbelkową?

Edytowane przez illusjon

ło mamo ile lamp :rolleyes: Ja coś poczułam do przedostatniej w poście 3606 ale jest ich tak dużo że trudno wybrać jedną ;)

Illusion masz zamówioną firmę przeprowadzkową? Jakąś sprawdzoną? podzielisz się namiarem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-000125.gif

Two,

Dostałam namiar na firmę od Wyanny, bo była zadowolona :yes::D

Zaraz odnajdę maila i Ci prześlę :cool:

Nie wiem czy jutro dam radę spakować wszystkie katalogi samochodowe - 17 tys. szt. ;)

matko kochana http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e015.gif

Pytanie:

w naszym miejskim sklepie tzw dom towarowy przy rynku :lol2:

a poza tym na allegro tylko widziałam,

ale chyba powinny byc w takich: casto, obi, czy lerła

Pytanie:

w naszym miejskim sklepie tzw dom towarowy przy rynku :lol2:

a poza tym na allegro tylko widziałam,

ale chyba powinny byc w takich: casto, obi, czy lerła

O, to jeszcze dzisiaj sprawdzę i lepiej dla niej żeby była :lol2:

Dziękować. Właśnie się zastanawiałam czy mają, bo nigdy nie zauważyłam... :cool:

O matko to Ty juz sie kobietko wprowadzasz :jawdrop:

Albo mnie długoooo...nie było u Ciebie albo Ty masz zawrotne tempo i obstawiam to drugie;)

Mieszkanko WOW zresztą od samego początku wiadome było,że powali na kolana.Gratuluje!

Zdecydowana babka z Ciebie i od początku sprecyzowane miałaś plany.Wiesz co chcesz i urzadziłaś je fantastycznie.

Kosz na śmieci ....świetny i w pierwszym momencie myślałam,że to ze słynacego tu Lene Bjerre.Oni mają akcesoria łazienkowe w podobny wzór i chyba dlatego to skojarzenie:)

Super!Super!Super!

mają, jeszcze w Jula widziałam :yes:

w leroy mają bąbelki :yes:

ilamp tyle, żem aż oczapląsu dostała. Rada, by poczekać i wtedy wybrać, jest przednia- choć pewnie w przypadku sypialni mało przyjemna....

Jak tam Aniu pakowanko:D

Bąbelki dostaniesz w każdym markecie:yes:

w LM w Arkadii maja sporo foliiiiii...

http://media-cache-ec4.pinterest.com/736x/bc/0f/12/bc0f126f59dd24438a127483f0e93f53.jpg

ivy

dałaś czadu:rotfl:

Dzieki Kochane za informacje, ale ponieważ Ivy zamieściła dowód rzeczowy, to kupiłam folię rzeczywiście w LM w Arkadii :lol2:

Ivy,

SZACUN! :o

O matko to Ty juz sie kobietko wprowadzasz :jawdrop:

Albo mnie długoooo...nie było u Ciebie albo Ty masz zawrotne tempo i obstawiam to drugie;)

Mieszkanko WOW zresztą od samego początku wiadome było,że powali na kolana.Gratuluje!

Zdecydowana babka z Ciebie i od początku sprecyzowane miałaś plany.Wiesz co chcesz i urzadziłaś je fantastycznie.

Kosz na śmieci ....świetny i w pierwszym momencie myślałam,że to ze słynacego tu Lene Bjerre.Oni mają akcesoria łazienkowe w podobny wzór i chyba dlatego to skojarzenie:)

Super!Super!Super!

Bardzo szanownej Pani dziękuję za uznanie, ale Tosiaczku chciałabym przypomnieć, że ten remont trwa od 10 października, to nie jest zawrotne tempo :lol2: